Sakin sakin müzik aç dinle canımGünaydın kızlar.
Pozitif başladım güne ama şuan evden çığlık çığlığa kaçasım var.
Sanki işler hiç bitmeyecek, Nisan ayı hiç gelmeyecek gibi hissediyorum.
Hayatımın hiçbir döneminde bu kadar stres yaşamadım. Bir müzik açıp beynimi mi dinlendirsem napsam.
Bugün usta gelirse dolabımız kurulacak, en azından odadaki dağınıklığın büyük kısmından kurtulacağım bakalım hayırlısı.
Ouyy maşallahArkadaşlar selam,
Kontrole geldim, haftasıyla uyumlu benim Ada Gecem. 3.200 gr olmuş teyzeleri. Nst sırası bekliyoruz şimdi.
Gözün aydın canımEşim görevden döndü bu arada dua eden herkese teşekkür ederimateş kes sağlandı şükürler olsun ❤
HoşgeldinKızlar selam. Gruba yeni geldim. Son dönemler nasıl geçiyor. Ben çok sıkıldımdoğurmak istiyorum artık
Gözün aydınnnnEşim görevden döndü bu arada dua eden herkese teşekkür ederimateş kes sağlandı şükürler olsun ❤
O anlamıyorsa acıkca söyle kuzum herseyimizi yapıyoruz yeni gelin gibi süslemeler masalar hazırlayıp süzülemiyoruz penguen gibi geziyoruz zatenValla bana mı güveniyor çenesine mi bilemedim
Çok geçmiş olsun inşallh durur canımBugun de devlette ki doktoruma gittim. Evet oda baş için 2 hafta önde dedi. Kilosu için 2300 dedi. 200 gram daha az ölçtü. Normal doğum için kafası sıkıntı çıkarır mi acaba. Bi iki haftaya netleştirir sanırım doktorum. Nst de yine sancı çıktı nidilat 3 defa kullanacağım idrar yolu enfeksiyonunda yok ama ona rağmen 3 litreyi geç dedi doktor. 3 kesin içiyordum zaten. Durumlar böyle kızlar kasılmalarımı da hissediyorum nidilat işe yarar inşallah☺ Dursun yavrum Mart sonuna kadar
Pazartesi randevum var doktora unutmazsam soracağım. Bu haftadan sonra da benim doktor meme ucu kremine başlatıyor her doktorun yaklaşımı farklı oluyor işte.Yine bir sorun var humana süt artırıcı çay ve rezeneye ne zaman başlayacaksınız 36 bitince diye düşünüyorum.. sütüm geç gelsin istemiyorum..
Elma yağı dediğin acı elma yağı ise kullanma, bebekler için zararlı.Tikkabilla gümüş göğüs kapağı sen mi başlamıştın arkadaşım bu hafta ben de başlayayım diyorum kreme gerek yok diyor en çok korktuğum şeyler göğüs yarası ve kolik ikisinden de çok çektim ilkinde..
Şu an kolik yapmayan biberon emzik rezene Beyaz gürültü yapan oyuncak hazır.. ebebekten kiraz çekirdeği kemeri ile aktardan elma yağı nı da hazır tutmayı düşünüyorum var mı kolik için başka önerisi olan..
1 hafta once orada dogum yatim sezaryan 2850 + topuk kani 300 ödeme yaptimBizim hastane Sefaköy medipol sendika indirimi ile 3000 civarı olacak diye biliyorum haftaya gittiğimizde eşim ben bir sorayım muhasebeye dedi net öğrenince yazarım..
Son haftalar fazla kilo almiyor bebek bence doktorun erken konusmus canm ilerleyen haftalar yapilan ölçümle kendini belli eder kuzucukAramızda 1 gün var sadeceben geçen hafta cumartesi kontrole gittiğimde doktorum bebeğimin kilolu olduğunu (3 kilo) normal doğum olmayacağını söyledi. Sizin doktorunuzun bu konuda bir yorumu oldu mu?
HoşbuldumSakin sakin müzik aç dinle canım
Ouyy maşallah
Gözün aydın canım
Hoşgeldinson zamanlar öyle gerçekten. İyice de ağırlaştık
Kızlar progesteron 14,16 düşük miBen 41 ile ogrenmistim bence gayet iyi hayırlı olsun :)
Konudan bağımsız bir şey sormak istiyorum Baharcım. Aklımda hiç sezeryan yokken doktor bebeğin önden gittiğini bu yüzden sezeryan yapacağını söyledi. Ben sonuna kadar direnmeye devam edeceğim ama bakalım nasip. Ben normal doğuma göre alışverişimi yaptım. Bir tane sadece gecelik aldım. 2 tane de lohusa pijamasi 1 de sabahlık. Sence yeterli olur mu? Havlu götürdün mü lazım oldu mu? Bir de hasta bezleri dikiş olursa kullanılabiliyor mu?1 hafta once orada dogum yatim sezaryan 2850 + topuk kani 300 ödeme yaptim
O kadar üzdü ki beni takılır kalır sakat olur ömür boyu dedi zaten tüp bebek ben göze alamam diyor. Ilk muayenesinden beri bebek zaten önde. Neredeyse 36. Haftaya gelince dan dan bunları söylemesi üzdü beni.Son haftalar fazla kilo almiyor bebek bence doktorun erken konusmus canm ilerleyen haftalar yapilan ölçümle kendini belli eder kuzucuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?