2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ay aman fiyatlar çok yüksek yaa
Ben buğün Lohusa külodu un birini giydim deneme amaçlı çok rahatmış

baş çevresi benim de iki hatta üç hafta ileri çıkıyor. çatı genişliğim de iyi degil zaten. doktor erkek bebeklerde ileri olabilir diyor ama yine de tırıs tırıs korkuyorum. belki ilerleyen haftalarda haftasina uygun olur diye ümit ediyorum.

inşallah sancıların azalır da bekler minisin.

Hayırlı olsun canım, ben de öğleden sonra eşim gelince okuldan bakarız diyordum ama sanırım birşey kalmamış olacakb
Ben ablamı yolladim iki yere ikisinde de ledli toplar kalmamış:)
Ayın 15 inden sonra tam takır hazır olmak lazım. Ben daha yıkama bile yapmadım beşik ve dolap eksik umarım hepsini tek tek hallederim baya geç kaldım.
Avucumu yaladım döndüm bimden Süt aldım ben de
Aynen tatlım hiç bişey kalmamış..

O kadar üzdü ki beni takılır kalır sakat olur ömür boyu dedi zaten tüp bebek ben göze alamam diyor. Ilk muayenesinden beri bebek zaten önde. Neredeyse 36. Haftaya gelince dan dan bunları söylemesi üzdü beni.
üzme hiç canıni. bebegin ve sen sağlıklı ol yeter. sezeryan da bir doğum şekli. iki normal doğum yapmış biri olarak söylüyorum. hakkinda hayırlısı neyse o olsun.

Yine bir sorun var humana süt artırıcı çay ve rezeneye ne zaman başlayacaksınız 36 bitince diye düşünüyorum.. sütüm geç gelsin istemiyorum..
ben şekerden dolayi erken başlayamam. doğumdan sonra insallah değerlerim normale döner de başlayabilirim. 40 günü bulabiliyormuş bazılarında.

Kızlar bebek bu gece beni hiç uyutmadı sürekli hareket halinde suan da öyle hiç durmuyor ama canım yanıyor yukarı cıkmıs zaten önceden aşağı vajinada baskısı vardı şimdi tam gögüs altımda sürekli oralara vuruyor nefes alamıyorum sanırım tahmin ettiğim gibi döndü yukarı cıktı bu kız küçük bir cadı olacak

Elma yağı dediğin acı elma yağı ise kullanma, bebekler için zararlı.

topuklarda kullanımında sorun yok siye biliyorum ama içerse midesi bile yıkanıyor bebeğin..

1 hafta once orada dogum yatim sezaryan 2850 + topuk kani 300 ödeme yaptim

Sefaköymedipolde mi yaptın canım.. ben fiyatı hiç bilmiyorum nereden ise 3000 gibi bir bilgim var kafamda..

Ayın 15 inden sonra tam takır hazır olmak lazım. Ben daha yıkama bile yapmadım beşik ve dolap eksik umarım hepsini tek tek hallederim baya geç kaldım.

Aynen tatlım hiç bişey kalmamış..
Halledersin ama ben de yapamıyorum diye bu kadar geciktirdim yarın annemi cagırdım ölsem de artık ütüler yapılacak çanta hazırlanacak

selam kızlar. benim bu sabah nisanım geldi. kızımda da doğum nisan ile başlamisti. hastanede attan muayene yaptı doktorum. acilma yok. 2 saat sonra da 2gun sonra da doğum olabilir dedi. hastane eve 5dk mesafede olduğu için ve hastane enfeksiyona açık biryer olduğu için doktorum eve gonderdi. kasılmalar artarsa, su gelirse, kan gelirse hastaneye gidecegim. 10gun öncede akciğer gelişim iğnesi yapilmisti. çok erken aslında genede. ama hayırlısıyla sağlıkla gelsin

Bende geçen hafta döndü zannettim 2, 3 gece sadece 3 kere wcye kalkınca sanki oraya baskı azaldı gibi geliyordu midemde çok sıkışıyordu. Ama dönmemiş poposu büyüdüğü için midem sıkışıyormuş senin yaramazda öyle bence

nişandan sonra ne kadar süreceği çok muallak bişi ana hazır olmak lazım tabi ki .. yanında biri var değil mi ? Allah bir avazda kurtarsın diyelim.. sonuçta 35 hafta bitiyor küvez ya da çok sıkıntı olmaz biraz ufak olur sanırım sadece geçmiş olsun şimdiden

hayırlısıyla sağlıkla gelsin arkadaşım. nişandan sonra biraz bekleyebilir de. neyse hayırlısı o olsun insallah.

Yaa aynısı banada oldu dediğin gibi acaba büyüdüğü için mi bacak boyuda bi hafta önde ondan da olabilir belki ta yukarılara vuruyor midem yanıyo

Canım hangi hastane o ben medicalde yapcam doğumu 4900 verdim ocak ayinda zam geldi ama senin fiyatlar değil yine de cokmus☺
Kent canim doktordan doktora fark ediyor mu bilmiyorum doçent benim doktorum
medical de 7000 can 6000 TL diye duydum hamile bir arkadaştan onun doktoru da hastane de çalışmıyor muayenesi var anlasmali hastane fiyatlarıni söylemiş
Senin doktorunda medical deydi yanlış hatırlamıyorsam

Hayırlısı olsun canım sağlıkla gelsin bebeğin

O kadar üzdü ki beni takılır kalır sakat olur ömür boyu dedi zaten tüp bebek ben göze alamam diyor. Ilk muayenesinden beri bebek zaten önde. Neredeyse 36. Haftaya gelince dan dan bunları söylemesi üzdü beni.
Tüp bebekte genelde sezeyan tercih ediyorlar o yüzden rahat konuşmuştur ama kilo ilerleyen hafta ölçümünde belli olur benim oglum 42 de doğduğu halde 37 38 den sonra kilo almadi hic
Dogum sekli kismetten öte olmuyor saglicakla dogsunlar bizlerde saglikli olalim yeter ki

Yaa aynısı banada oldu dediğin gibi acaba büyüdüğü için mi bacak boyuda bi hafta önde ondan da olabilir belki ta yukarılara vuruyor midem yanıyo
Ben son 10 güne kadar mide ağrısı yanması yaşamadım pek ama son zamanlarda yanıyorum bildiğin bebek büyüdükçe mideyi yukarıya itiyormuş o da mide asitinin yemek borusuna gitmesine neden oluyormuş. Yani bende durum bu inş seninki de dönmemiştir annesi

ya kızlar benim aklıma bir şey takılıp duruyor. benim doktorum 34 den sonra ciğer geliştirici vurmaya gerek yok diyor. netten takip ettigim doktorlarin da bir kısmı benim doktorum gibi düşünüyor. kimi de 37 ye kadar vurduruyor.

30. haftadan beri erken doğum riskim var. öyle böyle 35. haftaya geldim. gebelik şekerim var diye önce de vurdurmadi. insallah 15 gün daha bekler de ne olur ne olmaz diye biraz da korkmuyor degilim. hangisi doğru bilemiyorum. daha da doktor değiştirmek istemiyorum. bir cok doktora göründüm zaten
offf ne zormuş.

Canım bende valla hiç mide yanması yaşamamıştım ama son bir iki gündür acayip mide yanmam var demekki senin yaşadıklarını yaşıyorum onlar sağlıklı olsun biz ne de olsa binbir şey yaşamaya alıştık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…