Konudan bağımsız bir şey sormak istiyorum Baharcım. Aklımda hiç sezeryan yokken doktor bebeğin önden gittiğini bu yüzden sezeryan yapacağını söyledi. Ben sonuna kadar direnmeye devam edeceğim ama bakalım nasip. Ben normal doğuma göre alışverişimi yaptım. Bir tane sadece gecelik aldım. 2 tane de lohusa pijamasi 1 de sabahlık. Sence yeterli olur mu? Havlu götürdün mü lazım oldu mu? Bir de hasta bezleri dikiş olursa kullanılabiliyor mu?
baş çevresi benim de iki hatta üç hafta ileri çıkıyor. çatı genişliğim de iyi degil zaten. doktor erkek bebeklerde ileri olabilir diyor ama yine de tırıs tırıs korkuyorum. belki ilerleyen haftalarda haftasina uygun olur diye ümit ediyorum.Bugun de devlette ki doktoruma gittim. Evet oda baş için 2 hafta önde dedi. Kilosu için 2300 dedi. 200 gram daha az ölçtü. Normal doğum için kafası sıkıntı çıkarır mi acaba. Bi iki haftaya netleştirir sanırım doktorum. Nst de yine sancı çıktı nidilat 3 defa kullanacağım idrar yolu enfeksiyonunda yok ama ona rağmen 3 litreyi geç dedi doktor. 3 kesin içiyordum zaten. Durumlar böyle kızlar kasılmalarımı da hissediyorum nidilat işe yarar inşallahDursun yavrum Mart sonuna kadar
Ben ablamı yolladim iki yere ikisinde de ledli toplar kalmamış:)Hayırlı olsun canım, ben de öğleden sonra eşim gelince okuldan bakarız diyordum ama sanırım birşey kalmamış olacakb
Ayın 15 inden sonra tam takır hazır olmak lazım. Ben daha yıkama bile yapmadım beşik ve dolap eksik umarım hepsini tek tek hallederim baya geç kaldım.Normal doğumlardaki yüksek fiyatlar beni üzüyor yahu zaten tüm acıyı siz cekeceksiniz..
Bu aralar herkes bana karnın aşağıda dedi tedirginim yarın 35 bitiyor artık yarın çantamı hazırlayacağım... üç haftamız kaldı..
Daha önce de anlatmıştım ben sezeryan günü almama rağmen Kızım beklememişti sancı hiç hissetmediğim halde gece suyum gelmişti ben de işedim sanıp toplayıp tekrar yattım çarşafı alezi yorganı makineye attım soyundum silindim giyindim cesaret edemedim gece üçte banyoya girmeye sonra yattım bir daha geldi hemen klozete koştum sıktım bacakları bir yerde okumuştum tutabilirseniz idrar değilse sudur baktım yine geliyor ana suymuş bu diye herkesi utandırdım annem ile aynı binada idim o zaman ama annem panik o zaman ki koca panik taksiyi bile ben aradım onları yönlendirdim gittik.. 37+3 ya sa 5 ti hatırlamıyorum o yüzden sanki yine öyle olacak gibi geliyor 15 marttan sonra patır patır dökülecek burası..
Aynen tatlım hiç bişey kalmamış..Avucumu yaladım döndüm bimdenSüt aldım ben de
Eşimde bana teklif ediyor dışarıda sürekli tuvaletim geliyor. Bana diyor ki şu hasta bezlerinden tak hem rahat edersin hem de denemiş olursunAy aman fiyatlar çok yüksek yaa
Ben buğün Lohusa külodu un birini giydim deneme amaçlı çok rahatmış
üzme hiç canıni. bebegin ve sen sağlıklı ol yeter. sezeryan da bir doğum şekli. iki normal doğum yapmış biri olarak söylüyorum. hakkinda hayırlısı neyse o olsun.O kadar üzdü ki beni takılır kalır sakat olur ömür boyu dedi zaten tüp bebek ben göze alamam diyor. Ilk muayenesinden beri bebek zaten önde. Neredeyse 36. Haftaya gelince dan dan bunları söylemesi üzdü beni.
ben şekerden dolayi erken başlayamam. doğumdan sonra insallah değerlerim normale döner de başlayabilirim. 40 günü bulabiliyormuş bazılarında.Yine bir sorun var humana süt artırıcı çay ve rezeneye ne zaman başlayacaksınız 36 bitince diye düşünüyorum.. sütüm geç gelsin istemiyorum..
Amin, Rabbim cümlemizin hakkında hayırlısı versin çok sağ olunüzme hiç canıni. bebegin ve sen sağlıklı ol yeter. sezeryan da bir doğum şekli. iki normal doğum yapmış biri olarak söylüyorum. hakkinda hayırlısı neyse o olsun.
Elma yağı dediğin acı elma yağı ise kullanma, bebekler için zararlı.
1 hafta once orada dogum yatim sezaryan 2850 + topuk kani 300 ödeme yaptim
Halledersin ama ben de yapamıyorum diye bu kadar geciktirdim yarın annemi cagırdım ölsem de artık ütüler yapılacak çanta hazırlanacakAyın 15 inden sonra tam takır hazır olmak lazım. Ben daha yıkama bile yapmadım beşik ve dolap eksik umarım hepsini tek tek hallederim baya geç kaldım.
Aynen tatlım hiç bişey kalmamış..
Bende geçen hafta döndü zannettim 2, 3 gece sadece 3 kere wcye kalkınca sanki oraya baskı azaldı gibi geliyordu midemde çok sıkışıyordu. Ama dönmemiş poposu büyüdüğü için midem sıkışıyormuşKızlar bebek bu gece beni hiç uyutmadı sürekli hareket halinde suan da öyle hiç durmuyor ama canım yanıyoryukarı cıkmıs zaten önceden aşağı vajinada baskısı vardı şimdi tam gögüs altımda sürekli oralara vuruyor nefes alamıyorum sanırım tahmin ettiğim gibi döndü yukarı cıktı bu kız küçük bir cadı olacak
selam kızlar. benim bu sabah nisanım geldi. kızımda da doğum nisan ile başlamisti. hastanede attan muayene yaptı doktorum. acilma yok. 2 saat sonra da 2gun sonra da doğum olabilir dedi. hastane eve 5dk mesafede olduğu için ve hastane enfeksiyona açık biryer olduğu için doktorum eve gonderdi. kasılmalar artarsa, su gelirse, kan gelirse hastaneye gidecegim. 10gun öncede akciğer gelişim iğnesi yapilmisti. çok erken aslında genede. ama hayırlısıyla sağlıkla gelsin
hayırlısıyla sağlıkla gelsin arkadaşım. nişandan sonra biraz bekleyebilir de. neyse hayırlısı o olsun insallah.selam kızlar. benim bu sabah nisanım geldi. kızımda da doğum nisan ile başlamisti. hastanede attan muayene yaptı doktorum. acilma yok. 2 saat sonra da 2gun sonra da doğum olabilir dedi. hastane eve 5dk mesafede olduğu için ve hastane enfeksiyona açık biryer olduğu için doktorum eve gonderdi. kasılmalar artarsa, su gelirse, kan gelirse hastaneye gidecegim. 10gun öncede akciğer gelişim iğnesi yapilmisti. çok erken aslında genede. ama hayırlısıyla sağlıkla gelsin
Yaa aynısı banada oldu dediğin gibi acaba büyüdüğü için miBende geçen hafta döndü zannettim 2, 3 gece sadece 3 kere wcye kalkınca sanki oraya baskı azaldı gibi geliyordu midemde çok sıkışıyordu. Ama dönmemiş poposu büyüdüğü için midem sıkışıyormuşsenin yaramazda öyle bence
Kent canim doktordan doktora fark ediyor mu bilmiyorum doçent benim doktorumCanım hangi hastane o ben medicalde yapcam doğumu 4900 verdim ocak ayinda zam geldi ama senin fiyatlar değil yine de cokmus☺
Hayırlısı olsun canım sağlıkla gelsin bebeğinselam kızlar. benim bu sabah nisanım geldi. kızımda da doğum nisan ile başlamisti. hastanede attan muayene yaptı doktorum. acilma yok. 2 saat sonra da 2gun sonra da doğum olabilir dedi. hastane eve 5dk mesafede olduğu için ve hastane enfeksiyona açık biryer olduğu için doktorum eve gonderdi. kasılmalar artarsa, su gelirse, kan gelirse hastaneye gidecegim. 10gun öncede akciğer gelişim iğnesi yapilmisti. çok erken aslında genede. ama hayırlısıyla sağlıkla gelsin
Tüp bebekte genelde sezeyan tercih ediyorlar o yüzden rahat konuşmuştur ama kilo ilerleyen hafta ölçümünde belli olur benim oglum 42 de doğduğu halde 37 38 den sonra kilo almadi hicO kadar üzdü ki beni takılır kalır sakat olur ömür boyu dedi zaten tüp bebek ben göze alamam diyor. Ilk muayenesinden beri bebek zaten önde. Neredeyse 36. Haftaya gelince dan dan bunları söylemesi üzdü beni.
Ben son 10 güne kadar mide ağrısı yanması yaşamadım pek ama son zamanlarda yanıyorum bildiğin bebek büyüdükçe mideyi yukarıya itiyormuş o da mide asitinin yemek borusuna gitmesine neden oluyormuş. Yani bende durum bu inş seninki de dönmemiştir annesiYaa aynısı banada oldu dediğin gibi acaba büyüdüğü için mibacak boyuda bi hafta önde ondan da olabilir belki ta yukarılara vuruyor midem yanıyo
Canım bende valla hiç mide yanması yaşamamıştım ama son bir iki gündür acayip mide yanmam var demekki senin yaşadıklarını yaşıyorumBen son 10 güne kadar mide ağrısı yanması yaşamadım pek ama son zamanlarda yanıyorum bildiğin bebek büyüdükçe mideyi yukarıya itiyormuş o da mide asitinin yemek borusuna gitmesine neden oluyormuş. Yani bende durum bu inş seninki de dönmemiştir annesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?