- 15 Nisan 2019
- 5.109
- 13.965
- 168
- 32
Kız bindiğim dalı kestiler hemdeKız koala dallarını mı kestilerdün okudum yazdıklarını artık 2 gün yersin yemeklerini eşinle beraber
Benim bişey dememe gerek kalmıyor zaten, kendisi hasta olacağını anladığı zaman salona transfer oluyor.Yok canım bak bu kumaş olanı örnek olarak.
Eki Görüntüle 2600984
Bu da mobilya olanı
Eki Görüntüle 2600985
Eşine maske taktır ve salonda yatır bence, sana geçmesin dikkat et aman. Daya nane limonu zencefil çayıni falan
Bazen farketmiyor canım anlayış olacak insanlarda.Ay hamile kadına niye böyle yapiyorlar ya bide erkek tarafı da değil senin tarafin
agacsizkoalaa
Hahahahha kız güldürdün beni.Ben de kaşıntı ile okul ilişkisini merak ediyorum MEB e geçmeden önce böyle sorunlarım yoktu..
agacsizkoalaa eşimin korkusunu dün gece biraz yendim korkuyorum diye diye kaçmaya çalıştı ama korkunun ecele faydası olmadı sen normal doğum yapmayacaksın ki bizim son haftalarda denememize gerek yok diyor (bu konuda en istekli seni görüyorum benle birlikte ondan seni etiketledim ) Buranın şeyci başısı oldum resmen. İyi bari amacına ulaştıysan ne mutlu. Biz hala ikna çabalarında
Olsun o da bebeğe yararlı bir şey.Avucumu yaladım döndüm bimdenSüt aldım ben de
Orası öyle tabi. Eşime de dedim bugünden sonra kimseyi almıcam eve artık diye.O anlamıyorsa acıkca söyle kuzum herseyimizi yapıyoruz yeni gelin gibi süslemeler masalar hazırlayıp süzülemiyoruz penguen gibi geziyoruz zaten
Kız belki ayaklarıdır. Benim ki ayaklarıyla böbreğimi ve kaburgamı tepikliyor.Kızlar bebek bu gece beni hiç uyutmadı sürekli hareket halinde suan da öyle hiç durmuyor ama canım yanıyoryukarı cıkmıs zaten önceden aşağı vajinada baskısı vardı şimdi tam gögüs altımda sürekli oralara vuruyor nefes alamıyorum sanırım tahmin ettiğim gibi döndü yukarı cıktı bu kız küçük bir cadı olacak
Kız yine güldürdünKız bindiğim dalı kestiler hemdeyok be akşama kayınvalidemler gelecek bize birşey kalmaz merak etme
Benim bişey dememe gerek kalmıyor zaten, kendisi hasta olacağını anladığı zaman salona transfer oluyor.
Bazen farketmiyor canım anlayış olacak insanlarda.
Ayy şoka girdim çok fenaymış, can la görüştün mü canım çok uygun fiyatları. Benim doktorumun can la anlaşması olmadığı için ben çınarlı da doğum yapcam orası da uygun bayaKent canım ta kendisi
Ne zaman sordunuz 2020 fiyati geçen sene 10.500 du
Yani bir fikrim yok biraz doktorun insiyatifine bağlı sanırım. Ama zor zamanları atlattın suan da ondan vurmuyor olabilir o sınırı geçtiğin için. Bi 15 gün daha sık dişini tut içindeya kızlar benim aklıma bir şey takılıp duruyor. benim doktorum 34 den sonra ciğer geliştirici vurmaya gerek yok diyor. netten takip ettigim doktorlarin da bir kısmı benim doktorum gibi düşünüyor. kimi de 37 ye kadar vurduruyor.
30. haftadan beri erken doğum riskim var. öyle böyle 35. haftaya geldim. gebelik şekerim var diye önce de vurdurmadi. insallah 15 gün daha bekler de ne olur ne olmaz diye biraz da korkmuyor degilim. hangisi doğru bilemiyorum. daha da doktor değiştirmek istemiyorum. bir cok doktora göründüm zaten
offf ne zormuş.
Aa öyle tabi. Bayılır kayınvalidem bizde kalmaya. 2. Kalışı ama 3 buçuk senede. Kal demiyorum diye laf sokuyor, hatta onlara kalmaya gitmiyorum diye de evim gelin görmedi diyor. Kalınca gelin görecekmiş eviKız yine güldürdünay illa misafir gelecek öyle mi
Yani bir fikrim yok biraz doktorun insiyatifine bağlı sanırım. Ama zor zamanları atlattın suan da ondan vurmuyor olabilir o sınırı geçtiğin için. Bi 15 gün daha sık dişini tut içinde
Baştan beri benimde önde evet. Erkek benimki debaş çevresi benim de iki hatta üç hafta ileri çıkıyor. çatı genişliğim de iyi degil zaten. doktor erkek bebeklerde ileri olabilir diyor ama yine de tırıs tırıs korkuyorum. belki ilerleyen haftalarda haftasina uygun olur diye ümit ediyorum.
inşallah sancıların azalır da bekler minisin.
Benim doktorum kentte canım başka yerde doğum yapamam başka doktora da guvenemem zaten ilk hamileliğim sıkıntılı geçti doktorum o olmasa sag salim doğum yapabilirmiydim bilmiyorumAyy şoka girdim çok fenaymış, can la görüştün mü canım çok uygun fiyatları. Benim doktorumun can la anlaşması olmadığı için ben çınarlı da doğum yapcam orası da uygun baya
Nisan anneleriyiz güya ama martı zor çıkaracağızselam kızlar. benim bu sabah nisanım geldi. kızımda da doğum nisan ile başlamisti. hastanede attan muayene yaptı doktorum. acilma yok. 2 saat sonra da 2gun sonra da doğum olabilir dedi. hastane eve 5dk mesafede olduğu için ve hastane enfeksiyona açık biryer olduğu için doktorum eve gonderdi. kasılmalar artarsa, su gelirse, kan gelirse hastaneye gidecegim. 10gun öncede akciğer gelişim iğnesi yapilmisti. çok erken aslında genede. ama hayırlısıyla sağlıkla gelsin
Ah ya napsak acaba. Ben başka yerde kalma kısmına geriliyorum. Kayınvalideme gitmek istemiyorum nedense. Belki sadece bebeğin odasını boyatırım. Riske artmaya gerek var mı diğer türlü bilemedim.
canim sen sac boyasi mi diyorsun badana mi?.aama sac boyama konusuna gelince yapmayin derim o bence daha riskli..Kendi doktoruma sordum boyayabilirsin fakat diplere çok girme alerji yaparsa bu sefer onun tedavisi uğraştırır bizi dedi dipe girmeden yapabiliriz yani ama ben yapmıcam ne kaldı şurda
Canım 34+larda mısın? 34. Hafta bitiminde zaten bebeklerin ciğer gelişimi tamamlanıyormuş. Kız bebekse daha erken tamamlanıyormuş hatta. Korkma o yüzden. Haftan kötü değil yani. Kilosu vs de iyiyse korkma. Bazen 39da doğanlar bile sıkıntılı olabiliyor. Önemli olan sağlıkla, hayırla gelmesi.selam kızlar. benim bu sabah nisanım geldi. kızımda da doğum nisan ile başlamisti. hastanede attan muayene yaptı doktorum. acilma yok. 2 saat sonra da 2gun sonra da doğum olabilir dedi. hastane eve 5dk mesafede olduğu için ve hastane enfeksiyona açık biryer olduğu için doktorum eve gonderdi. kasılmalar artarsa, su gelirse, kan gelirse hastaneye gidecegim. 10gun öncede akciğer gelişim iğnesi yapilmisti. çok erken aslında genede. ama hayırlısıyla sağlıkla gelsin
Valla şimdiki bebişler aceleci ya. Ben demiştim zaten Mart ayında dökülmeye başlarız diye. Şimdi böyle okuyunca diyorum daha çikolatam, hediyelikler vs hiç hazır değilNisan anneleriyiz güya ama martı zor çıkaracağızallah yardımcımız olsun
Hmmm doktorun ordaysa tabi başka yer olmaz canım neyse dediğin gibi sağ salim gelsin de dünyaya gerisi önemli değil, prensesler gibi ağırlanırsın orda çok memnun kalırsın pahalı mahalı ama hakkını veriyor bence kentBenim doktorum kentte canım başka yerde doğum yapamam başka doktora da guvenemem zaten ilk hamileliğim sıkıntılı geçti doktorum o olmasa sag salim doğum yapabilirmiydim bilmiyorum
eşim banka personeli yaklaşık 6000 tl ni si karşılıyor
Evet ben başlamıştım kullanmaya ama bu ara boşladım biraz.. Son haftalara doğru düzenli kullanacağım inşallah.. Elma yağı hakkında sanki kötü yorumlar okumuştum bir araştır istersen..Tikkabilla gümüş göğüs kapağı sen mi başlamıştın arkadaşım bu hafta ben de başlayayım diyorum kreme gerek yok diyor en çok korktuğum şeyler göğüs yarası ve kolik ikisinden de çok çektim ilkinde..
Şu an kolik yapmayan biberon emzik rezene Beyaz gürültü yapan oyuncak hazır.. ebebekten kiraz çekirdeği kemeri ile aktardan elma yağı nı da hazır tutmayı düşünüyorum var mı kolik için başka önerisi olan..
Bizimki gelecek adı bile net değilValla şimdiki bebişler aceleci ya. Ben demiştim zaten Mart ayında dökülmeye başlarız diye. Şimdi böyle okuyunca diyorum daha çikolatam, hediyelikler vs hiç hazır değil
Nasıl bir durum şikayet falan mi Veli tarafından.Kızlar moralim aşırı bozuldu. Demin müdürüm aradı hakkımda bi durum varmış, az önce geldim bekliyorum. Dua edin bana..
Aynen öyle yarısı konaklama ücreti zatenHmmm doktorun ordaysa tabi başka yer olmaz canım neyse dediğin gibi sağ salim gelsin de dünyaya gerisi önemli değil, prensesler gibi ağırlanırsın orda çok memnun kalırsın pahalı mahalı ama hakkını veriyor bence kent
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?