2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kız koala dallarını mı kestiler dün okudum yazdıklarını artık 2 gün yersin yemeklerini eşinle beraber
Kız bindiğim dalı kestiler hemde yok be akşama kayınvalidemler gelecek bize birşey kalmaz merak etme
Benim bişey dememe gerek kalmıyor zaten, kendisi hasta olacağını anladığı zaman salona transfer oluyor.
Ay hamile kadına niye böyle yapiyorlar ya bide erkek tarafı da değil senin tarafin
Bazen farketmiyor canım anlayış olacak insanlarda.

Kız yine güldürdün ay illa misafir gelecek öyle mi ya ayakları da olabilir ayy suan cok değişik hareketler yapıyor ciğer miğer kalmadı

Yani bir fikrim yok biraz doktorun insiyatifine bağlı sanırım. Ama zor zamanları atlattın suan da ondan vurmuyor olabilir o sınırı geçtiğin için. Bi 15 gün daha sık dişini tut içinde

Kız yine güldürdün ay illa misafir gelecek öyle mi
Aa öyle tabi. Bayılır kayınvalidem bizde kalmaya. 2. Kalışı ama 3 buçuk senede. Kal demiyorum diye laf sokuyor, hatta onlara kalmaya gitmiyorum diye de evim gelin görmedi diyor. Kalınca gelin görecekmiş evi eşim allahtan hiç yüz vermiyor bu konuda. Köy adetlerini bir bırakamadın ne kalması aynı şehirin içinde diyor. Kayınvalidemde sen kalmazsan kalma koala kalsın diyor. Eşimde benim olmadığım yerde o da kalamaz diyor. Böyle bir çekişme var devamlı paylaşılamıyorum anacım

Yani bir fikrim yok biraz doktorun insiyatifine bağlı sanırım. Ama zor zamanları atlattın suan da ondan vurmuyor olabilir o sınırı geçtiğin için. Bi 15 gün daha sık dişini tut içinde
ilahi çok güldüm tut içinde demene. tutabilmek için elimden geleni yapacağımm...

Baştan beri benimde önde evet. Erkek benimki de Normal mi olacaksınız sizde. Bende normal diyordum ama sürece bağlı oldu artık

Ayy şoka girdim çok fenaymış, can la görüştün mü canım çok uygun fiyatları. Benim doktorumun can la anlaşması olmadığı için ben çınarlı da doğum yapcam orası da uygun baya
Benim doktorum kentte canım başka yerde doğum yapamam başka doktora da guvenemem zaten ilk hamileliğim sıkıntılı geçti doktorum o olmasa sag salim doğum yapabilirmiydim bilmiyorum
eşim banka personeli yaklaşık 6000 tl ni si karşılıyor

Nisan anneleriyiz güya ama martı zor çıkaracağız allah yardımcımız olsun

Ah ya napsak acaba. Ben başka yerde kalma kısmına geriliyorum. Kayınvalideme gitmek istemiyorum nedense. Belki sadece bebeğin odasını boyatırım. Riske artmaya gerek var mı diğer türlü bilemedim.

ya silelim desek camasir suyu kokusu da kotu..bilemiyorum ya..benim bisielr yapmam sart.kimde kalsam raaht edemem koca gece geziyorum evde ya

Kendi doktoruma sordum boyayabilirsin fakat diplere çok girme alerji yaparsa bu sefer onun tedavisi uğraştırır bizi dedi dipe girmeden yapabiliriz yani ama ben yapmıcam ne kaldı şurda
canim sen sac boyasi mi diyorsun badana mi?.aama sac boyama konusuna gelince yapmayin derim o bence daha riskli..

Canım 34+larda mısın? 34. Hafta bitiminde zaten bebeklerin ciğer gelişimi tamamlanıyormuş. Kız bebekse daha erken tamamlanıyormuş hatta. Korkma o yüzden. Haftan kötü değil yani. Kilosu vs de iyiyse korkma. Bazen 39da doğanlar bile sıkıntılı olabiliyor. Önemli olan sağlıkla, hayırla gelmesi.

Nisan anneleriyiz güya ama martı zor çıkaracağız allah yardımcımız olsun
Valla şimdiki bebişler aceleci ya. Ben demiştim zaten Mart ayında dökülmeye başlarız diye. Şimdi böyle okuyunca diyorum daha çikolatam, hediyelikler vs hiç hazır değil

Hmmm doktorun ordaysa tabi başka yer olmaz canım neyse dediğin gibi sağ salim gelsin de dünyaya gerisi önemli değil, prensesler gibi ağırlanırsın orda çok memnun kalırsın pahalı mahalı ama hakkını veriyor bence kent

Evet ben başlamıştım kullanmaya ama bu ara boşladım biraz.. Son haftalara doğru düzenli kullanacağım inşallah.. Elma yağı hakkında sanki kötü yorumlar okumuştum bir araştır istersen..

Valla şimdiki bebişler aceleci ya. Ben demiştim zaten Mart ayında dökülmeye başlarız diye. Şimdi böyle okuyunca diyorum daha çikolatam, hediyelikler vs hiç hazır değil
Bizimki gelecek adı bile net değil eşimde yanımda değil mesajlaşıyoruz ne yapsak ne koysak kendi gelecek adı yok diye şakalaşıyoruz. Bakalım hayırlısı hepimiz için.

Aynen öyle yarısı konaklama ücreti zaten
Oğlumda da 5 yıl önce 6000 tl di o zaman da sagdan soldan konuşan cok olmuştu hiç birsey benden kıymetli değil diyip susturmustum bunu kimselere söylemeyi düşünmüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…