2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Bizimki gelecek adı bile net değil eşimde yanımda değil mesajlaşıyoruz ne yapsak ne koysak kendi gelecek adı yok diye şakalaşıyoruz. Bakalım hayırlısı hepimiz için.
Kız nasıl adı net değil ortak noktada buluşamadınız mı

Kızlar moralim aşırı bozuldu. Demin müdürüm aradı hakkımda bi durum varmış, az önce geldim bekliyorum. Dua edin bana..
Kız sürpriz falan olmasın arkadaşlarından? Aklıma direk o geldi benim inşallah kötü birşey yoktur. Dur bakalım ne diyecek

Kızlar ben bugun bimden süpürge aldım fakir bi odayı süpürdüm hiç memnun kalmadım halıyı bırakmıyor ama pisliği çekmiyor temizledim her yerini iade de sorun olur mu sizce arzum sulu vardı bıktım temizlemekten bunu alayım dedim

Dogalci doktorlardansa belki ondan istemiyordur. Bence de doktor değiştirme artık. İnşallah 15 gün daha dayanır minik
Ay benim de kp kalın diyo her seferinde. Ev 20 dk yürüyerek. Karnım burnumda kalıp napicaksam. Yataklarına iseyelim kalıp belki kal demezler o zaman Allah'tan eşim de yok yok deyip kalkiyo
Kızlar moralim aşırı bozuldu. Demin müdürüm aradı hakkımda bi durum varmış, az önce geldim bekliyorum. Dua edin bana..
Dur bakalım belki mühim bir şey değildir. Haberdar et bizi de.
Sanmam iade konusunda sıkıntı çıkacağını. Dik Süpürge alacaksan Fantom pratic al kullanan herkes memnun.

Ne gerek var anlamıyorum kalmaya falan il dışından gelinse neyse de. Benim eşim bedelli askerlikten döndüğü gün onları eve bırakırken bizde kalın diye tutturdular. Birde diyor kayınpeder nolcak boş odamız var kapayın kapınızı yatın.

Ayy helal kız sana ayagını alıştırmıyosun bence böyle olması iyi kalıp napıcaksın sanki arada git otur yeter onlar eski zamanda kaldı ev gelin görsün falan
ilahi çok güldüm tut içinde demene. tutabilmek için elimden geleni yapacağımm...
Gül gül napalım eğleniyoruz da hem dert anlatırken
Valla şimdiki bebişler aceleci ya. Ben demiştim zaten Mart ayında dökülmeye başlarız diye. Şimdi böyle okuyunca diyorum daha çikolatam, hediyelikler vs hiç hazır değil
Benimde hazır değil yarın siparişleri vericem hediyelikleri ama çikolata için erken ya
Umarım önemli birşey değildir belki bi veli şikayet etmiştir sıkma canını.

Baştan beri benimde önde evet. Erkek benimki de☺ Normal mi olacaksınız sizde. Bende normal diyordum ama sürece bağlı oldu artık

iki normal dogum yaptim ama bakalim bu nasil olacak hayırlısı neyse o olsun diyorum.

sorun olmaz niye olsun ki. iyice temizledikten sonra alırlar. bimde pek problem çıkarmıyorlar.

Selam kızlar ay son sayfaları okuyamadım hazırlıklardan fırsat bulup baharumut tan başka doğum yapan oldu mu?
Bu arada ben de nst de sancı çıktı ebe açılmam var mı diye baktı çok şükür yokmuş 38 i bi görsem de öyle gelse diyorum.

Valla öyle. Benim eşimin ailesi çok ister samimi olalım, gelip gidelim vs. Hatta onların ordan ev alabiliyorduk ben dedim fazla muhabbet tez ayrılık. Kıta değiştirip kiraya çıktım.

Valla öyle. Benim eşimin ailesi çok ister samimi olalım, gelip gidelim vs. Hatta onların ordan ev alabiliyorduk ben dedim fazla muhabbet tez ayrılık. Kıta değiştirip kiraya çıktım.
Sevdiğim konularda bugun biz de aynı yerde olsak ikide bir gelirdi kv gelmeye kalmaz yatardı da ayyyy düşününce bunalım geçiriyorum iyi hoş ama mesafe candır

Ben bir tane gecelik getirdim. Ilk saatler giydim rahat edemedim. 2 tane hamile esohman takimi aldim 1 tanesini kullandim. Surekli yurumemi istediler kolidorda felam, hatta alt kata kafeye felam indim. O yuzden hamile esohman takimi ve uzerine kapsonlu sivit le rahat ettim. Ilk 8 saat kalkmama izin verilmedi, saglik calisani hasta bezi kullandirtmadi ilk 8 saat. Arada hep geldi ve kendileri baya kalın pamuktan bez koydular. Yurumeye basladiktan sonra onlarin takmasini istemedim. Orkidin gece olanini kullandim. Korkma cok kotu birsey degil ama soyliyim. 8 saatim dolunca 2 hemsire geldi biri vajinama 2 parmanı soktu. Digeride karnima masaj yaparak asagi dogru ittirdi. Pis kan attirdilar pıhti kaldiysa diye ondan sonra cok yogun bir kanama olmadi. Gecelikle üşüdüm ben, birde yakası çok açıkmış 2 de bir göysüm çıktı. Kolidorda gezerken baktim cogu kisi daha rahat seyler giymislerdi. Bende cikarken giyerim diye aldigim spor hamile esohman takimini giydim.Havlu getirdim ilk yurumeden sonra, Orada dusa girdim, saclarima fon cektim makyaj yaptım.

Sağ ol Bahar benim bi havlu eksik valizde onu da koyayim o zaman. Savaşa gider gibi çanta hazırladım

iki normal dogum yaptim ama bakalim bu nasil olacak hayırlısı neyse o olsun diyorum.

sorun olmaz niye olsun ki. iyice temizledikten sonra alırlar. bimde pek problem çıkarmıyorlar.
Almışlar ama filtresini nemli bez ile sildim koku yapar mı kokar mı acaba diye çekiniyorum ilk defa iade yapıyorum sonrasında sorun olur mu kuşkusu var iyice temizledim çok kullanmadım ama kuşku işte

Ayy bole seyler duynca daha panik oluorm bak daha bnm cook eksigim vaar cantam bile hazr deil. Bu h.sonu hazrlamam gerek artk yaa
Gelirse saglikli sihhatli gelsin insllh. Skntisiz dogumn olur insllh cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…