- 15 Nisan 2019
- 5.109
- 13.965
- 168
- 32
Kız nasıl adı net değilBizimki gelecek adı bile net değileşimde yanımda değil mesajlaşıyoruz ne yapsak ne koysak kendi gelecek adı yok diye şakalaşıyoruz. Bakalım hayırlısı hepimiz için.
Ayrıntı bilmiyorum canım öğrenince yazacağım inşallah..Nasıl bir durum şikayet falan mi Veli tarafından.
Kız sürpriz falan olmasın arkadaşlarından? Aklıma direk o geldi benimKızlar moralim aşırı bozuldu. Demin müdürüm aradı hakkımda bi durum varmış, az önce geldim bekliyorum. Dua edin bana..
Yok yavrucum başka okula geldim müfettişleri bekliyorum.Kız sürpriz falan olmasın arkadaşlarından? Aklıma direk o geldi beniminşallah kötü birşey yoktur. Dur bakalım ne diyecek
Bilemedim o zaman canımcım. Haberdar et bizi de.Yok yavrucum başka okula geldim müfettişleri bekliyorum.
Dogalci doktorlardansa belki ondan istemiyordur. Bence de doktor değiştirme artık. İnşallah 15 gün daha dayanır minikya kızlar benim aklıma bir şey takılıp duruyor. benim doktorum 34 den sonra ciğer geliştirici vurmaya gerek yok diyor. netten takip ettigim doktorlarin da bir kısmı benim doktorum gibi düşünüyor. kimi de 37 ye kadar vurduruyor.
30. haftadan beri erken doğum riskim var. öyle böyle 35. haftaya geldim. gebelik şekerim var diye önce de vurdurmadi. insallah 15 gün daha bekler de ne olur ne olmaz diye biraz da korkmuyor degilim. hangisi doğru bilemiyorum. daha da doktor değiştirmek istemiyorum. bir cok doktora göründüm zaten
offf ne zormuş.
Ay benim de kp kalın diyo her seferinde. Ev 20 dk yürüyerek. Karnım burnumda kalıp napicaksam. Yataklarına iseyelim kalıp belki kal demezler o zamanAa öyle tabi. Bayılır kayınvalidem bizde kalmaya. 2. Kalışı ama 3 buçuk senede. Kal demiyorum diye laf sokuyor, hatta onlara kalmaya gitmiyorum diye de evim gelin görmedi diyor. Kalınca gelin görecekmiş evieşim allahtan hiç yüz vermiyor bu konuda. Köy adetlerini bir bırakamadın ne kalması aynı şehirin içinde diyor. Kayınvalidemde sen kalmazsan kalma koala kalsın diyor. Eşimde benim olmadığım yerde o da kalamaz diyor. Böyle bir çekişme var devamlı paylaşılamıyorum anacım
Dur bakalım belki mühim bir şey değildir. Haberdar et bizi de.Kızlar moralim aşırı bozuldu. Demin müdürüm aradı hakkımda bi durum varmış, az önce geldim bekliyorum. Dua edin bana..
Sanmam iade konusunda sıkıntı çıkacağını. Dik Süpürge alacaksan Fantom pratic al kullanan herkes memnun.Kızlar ben bugun bimden süpürge aldım fakir bi odayı süpürdüm hiç memnun kalmadım halıyı bırakmıyor ama pisliği çekmiyor temizledim her yerini iade de sorun olur mu sizce arzum sulu vardı bıktım temizlemekten bunu alayım dedim
BeğenemiyoruzKız nasıl adı net değilortak noktada buluşamadınız mı
Ne gerek var anlamıyorum kalmaya falanDogalci doktorlardansa belki ondan istemiyordur. Bence de doktor değiştirme artık. İnşallah 15 gün daha dayanır minik
Ay benim de kp kalın diyo her seferinde. Ev 20 dk yürüyerek. Karnım burnumda kalıp napicaksam. Yataklarına iseyelim kalıp belki kal demezler o zamanAllah'tan eşim de yok yok deyip kalkiyo
Dur bakalım belki mühim bir şey değildir. Haberdar et bizi de.
Sanmam iade konusunda sıkıntı çıkacağını. Dik Süpürge alacaksan Fantom pratic al kullanan herkes memnun.
Ayy helal kız sana ayagını alıştırmıyosunAa öyle tabi. Bayılır kayınvalidem bizde kalmaya. 2. Kalışı ama 3 buçuk senede. Kal demiyorum diye laf sokuyor, hatta onlara kalmaya gitmiyorum diye de evim gelin görmedi diyor. Kalınca gelin görecekmiş evieşim allahtan hiç yüz vermiyor bu konuda. Köy adetlerini bir bırakamadın ne kalması aynı şehirin içinde diyor. Kayınvalidemde sen kalmazsan kalma koala kalsın diyor. Eşimde benim olmadığım yerde o da kalamaz diyor. Böyle bir çekişme var devamlı paylaşılamıyorum anacım
Gül gül napalım eğleniyoruz da hem dert anlatırkenilahi çok güldüm tut içinde demene. tutabilmek için elimden geleni yapacağımm...
Benimde hazır değil yarın siparişleri vericem hediyelikleri ama çikolata için erken yaValla şimdiki bebişler aceleci ya. Ben demiştim zaten Mart ayında dökülmeye başlarız diye. Şimdi böyle okuyunca diyorum daha çikolatam, hediyelikler vs hiç hazır değil
Umarım önemli birşey değildir belki bi veli şikayet etmiştir sıkma canını.Kızlar moralim aşırı bozuldu. Demin müdürüm aradı hakkımda bi durum varmış, az önce geldim bekliyorum. Dua edin bana..
İki ismi de severim bence güzel.Beğenemiyoruzçok zorlandık nedense selim Alp mi olsa diyoruz bakalım netleştiririz umarım☺
Baştan beri benimde önde evet. Erkek benimki de☺ Normal mi olacaksınız sizde. Bende normal diyordum ama sürece bağlı oldu artık
Kızlar ben bugun bimden süpürge aldım fakir bi odayı süpürdüm hiç memnun kalmadım halıyı bırakmıyor ama pisliği çekmiyor temizledim her yerini iade de sorun olur mu sizce arzum sulu vardı bıktım temizlemekten bunu alayım dedim
Valla öyle. Benim eşimin ailesi çok ister samimi olalım, gelip gidelim vs. Hatta onların ordan ev alabiliyorduk ben dedim fazla muhabbet tez ayrılık.Ayy helal kız sana ayagını alıştırmıyosunbence böyle olması iyi kalıp napıcaksın sanki arada git otur yeter onlar eski zamanda kaldı ev gelin görsün falan
Gül gül napalım eğleniyoruz da hem dert anlatırken
Benimde hazır değil yarın siparişleri vericem hediyelikleri ama çikolata için erken ya
Umarım önemli birşey değildir belki bi veli şikayet etmiştir sıkma canını.
Sevdiğim konularda bugunValla öyle. Benim eşimin ailesi çok ister samimi olalım, gelip gidelim vs. Hatta onların ordan ev alabiliyorduk ben dedim fazla muhabbet tez ayrılık.Kıta değiştirip kiraya çıktım.
Ben bir tane gecelik getirdim. Ilk saatler giydim rahat edemedim. 2 tane hamile esohman takimi aldim 1 tanesini kullandim. Surekli yurumemi istediler kolidorda felam, hatta alt kata kafeye felam indim. O yuzden hamile esohman takimi ve uzerine kapsonlu sivit le rahat ettim. Ilk 8 saat kalkmama izin verilmedi, saglik calisani hasta bezi kullandirtmadi ilk 8 saat. Arada hep geldi ve kendileri baya kalın pamuktan bez koydular. Yurumeye basladiktan sonra onlarin takmasini istemedim. Orkidin gece olanini kullandim. Korkma cok kotu birsey degil ama soyliyim. 8 saatim dolunca 2 hemsire geldi biri vajinama 2 parmanı soktu. Digeride karnima masaj yaparak asagi dogru ittirdi. Pis kan attirdilar pıhti kaldiysa diye ondan sonra cok yogun bir kanama olmadi. Gecelikle üşüdüm ben, birde yakası çok açıkmış 2 de bir göysüm çıktı. Kolidorda gezerken baktim cogu kisi daha rahat seyler giymislerdi. Bende cikarken giyerim diye aldigim spor hamile esohman takimini giydim.Havlu getirdim ilk yurumeden sonra, Orada dusa girdim, saclarima fon cektim makyaj yaptım.Konudan bağımsız bir şey sormak istiyorum Baharcım. Aklımda hiç sezeryan yokken doktor bebeğin önden gittiğini bu yüzden sezeryan yapacağını söyledi. Ben sonuna kadar direnmeye devam edeceğim ama bakalım nasip. Ben normal doğuma göre alışverişimi yaptım. Bir tane sadece gecelik aldım. 2 tane de lohusa pijamasi 1 de sabahlık. Sence yeterli olur mu? Havlu götürdün mü lazım oldu mu? Bir de hasta bezleri dikiş olursa kullanılabiliyor mu?
Sağ ol BaharBen bir tane gecelik getirdim. Ilk saatler giydim rahat edemedim. 2 tane hamile esohman takimi aldim 1 tanesini kullandim. Surekli yurumemi istediler kolidorda felam, hatta alt kata kafeye felam indim. O yuzden hamile esohman takimi ve uzerine kapsonlu sivit le rahat ettim. Ilk 8 saat kalkmama izin verilmedi, saglik calisani hasta bezi kullandirtmadi ilk 8 saat. Arada hep geldi ve kendileri baya kalın pamuktan bez koydular. Yurumeye basladiktan sonra onlarin takmasini istemedim. Orkidin gece olanini kullandim. Korkma cok kotu birsey degil ama soyliyim. 8 saatim dolunca 2 hemsire geldi biri vajinama 2 parmanı soktu. Digeride karnima masaj yaparak asagi dogru ittirdi. Pis kan attirdilar pıhti kaldiysa diye ondan sonra cok yogun bir kanama olmadi. Gecelikle üşüdüm ben, birde yakası çok açıkmış 2 de bir göysüm çıktı. Kolidorda gezerken baktim cogu kisi daha rahat seyler giymislerdi. Bende cikarken giyerim diye aldigim spor hamile esohman takimini giydim.Havlu getirdim ilk yurumeden sonra, Orada dusa girdim, saclarima fon cektim makyaj yaptım.
Almışlar ama filtresini nemli bez ile sildim koku yapar mı kokar mı acaba diye çekiniyorum ilk defa iade yapıyorum sonrasında sorun olur mu kuşkusu var iyice temizledim çok kullanmadım ama kuşku işteiki normal dogum yaptim ama bakalim bu nasil olacak hayırlısı neyse o olsun diyorum.
sorun olmaz niye olsun ki. iyice temizledikten sonra alırlar. bimde pek problem çıkarmıyorlar.
Ayy bole seyler duynca daha panik oluorm bakselam kızlar. benim bu sabah nisanım geldi. kızımda da doğum nisan ile başlamisti. hastanede attan muayene yaptı doktorum. acilma yok. 2 saat sonra da 2gun sonra da doğum olabilir dedi. hastane eve 5dk mesafede olduğu için ve hastane enfeksiyona açık biryer olduğu için doktorum eve gonderdi. kasılmalar artarsa, su gelirse, kan gelirse hastaneye gidecegim. 10gun öncede akciğer gelişim iğnesi yapilmisti. çok erken aslında genede. ama hayırlısıyla sağlıkla gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?