- 15 Nisan 2019
- 5.109
- 13.965
- 168
- 32
HhahahaSevdiğim konularda bugunbiz de aynı yerde olsak ikide bir gelirdi kv gelmeye kalmaz yatardı da ayyyy düşününce bunalım geçiriyorum iyi hoş ama mesafe candır
Fişin elinde ise git iade et. Ben telsiz almıştım begenmedim, gecen sene iade ettim. Bırakır birakmaz baskası satın aldı.Kızlar ben bugun bimden süpürge aldım fakir bi odayı süpürdüm hiç memnun kalmadım halıyı bırakmıyor ama pisliği çekmiyor temizledim her yerini iade de sorun olur mu sizce arzum sulu vardı bıktım temizlemekten bunu alayım dedim
Kesinlikle kimseye laf düşmezAynen öyle yarısı konaklama ücreti zaten
Oğlumda da 5 yıl önce 6000 tl di o zaman da sagdan soldan konuşan cok olmuştu hiç birsey benden kıymetli değil diyip susturmustum bunu kimselere söylemeyi düşünmüyorum
Bizim arada kaldığımız bir isim bile yok cok merak ediyorum ismi ne olacak acabaKız nasıl adı net değilortak noktada buluşamadınız mı
Kız isim bulun şu çocuklara ne diyeceksiniz bebek miBizim arada kaldığımız bir isim bile yok cok merak ediyorum ismi ne olacak acaba
Bizim kv ile aramizda 1000 km variyi bir insan olsaydi yakin olalim gideyim gelsin derdim de iyi ki uzakkk
AminHayır hep özelde oldu takibim. Boyu da uzun çıkıyor mu bebeğinizin? Benim kızımın boyu 21. Haftadan beri uzun çıkıyor. O kadar üzüldüm ki doktor takılır kalır sakat olur zaten tüp bebek göze alamam ben dedi. Bende de fazlaca sezaryan korkusu var hep normal olsun istemiştim.
C cecenn Bir süre girmeyecek yazmıştı. Nedenini bilmiyorum yanlış hatırlamiyorsam.bole bir yazı okumuştum@Babybirds nerelerde onu da cok merak ediyorum
merhaba ben mayıs grubundayım ama burayı da takip ediyorum.Kentte olcak doğumum size ne kadar fiyat verdiler kentte?Kent canım ta kendisi
Ne zaman sordunuz 2020 fiyati geçen sene 10.500 du
Korkudan bugun hediyeliklerin olduğu çantayı da kapattım valla hiç belli olmaz her an herşey olurValla şimdiki bebişler aceleci ya. Ben demiştim zaten Mart ayında dökülmeye başlarız diye. Şimdi böyle okuyunca diyorum daha çikolatam, hediyelikler vs hiç hazır değil
Bende şimdi tasarımına karar vermeye çalışıyorum. Bir an önce onu halledeyimde çikolatalar aynı günde alınır.Korkudan bugun hediyeliklerin olduğu çantayı da kapattım valla hiç belli olmaz her an herşey olur
Geçen hafta daha yeni fantom dik kabloludan aldım güzelDogalci doktorlardansa belki ondan istemiyordur. Bence de doktor değiştirme artık. İnşallah 15 gün daha dayanır minik
Ay benim de kp kalın diyo her seferinde. Ev 20 dk yürüyerek. Karnım burnumda kalıp napicaksam. Yataklarına iseyelim kalıp belki kal demezler o zamanAllah'tan eşim de yok yok deyip kalkiyo
Dur bakalım belki mühim bir şey değildir. Haberdar et bizi de.
Sanmam iade konusunda sıkıntı çıkacağını. Dik Süpürge alacaksan Fantom pratic al kullanan herkes memnun.
Kızz anamm iyiki de uyanık davranıp taşınmamışsınHhahahaaynen öyle mesafe iyidir birde ben çalışmıcam bir süre çocukta olacak bahaneyle bizden çıkmazdı valla. Bir ara aynı apartmana taşımaya kalktılar bizi. Bir de diyorlar her gün gelip gitmeyiz korkmayın. Dedim pıııııışşşşşşşıııııkkkkkkkk
Aynen öyle. Birde benim kaynanam muhabbet etmeyi bilmiyor hiç. Hep aynı şeyleri konuşup duruyor. Ben birşey söylüyorum o başka şey diyor. Sonra bana sürekli konuşsana deyip duruyorKızz anamm iyiki de uyanık davranıp taşınmamışsınya iyiler tamamda bir süre sonra işin cılkı çıkıyo gel git arada mesafe kalmıyor ayy onlarla ugrasamam hiç
Çikolatayı melodinin onlinedan söyledin fiyatta tadına güzelBende şimdi tasarımına karar vermeye çalışıyorum. Bir an önce onu halledeyimde çikolatalar aynı günde alınır.
Ordan söyleyeceğim canım zaten.Çikolatayı melodinin onlinedan söyledin fiyatta tadına güzel
Doktorum tunç bey doktordan doktora fark var mi bilmiyorum 12.500 tl bebek muayensi falan 13.000 tl dediler normal doğum için konuştuk sezeryan düşünmediğim için bi aksilik çıkar sezeryan olursa o başka doğuma girmeden ödemeyi alıyorlar eger ucret daha az tutarsa iade ediyorlarmerhaba ben mayıs grubundayım ama burayı da takip ediyorum.Kentte olcak doğumum size ne kadar fiyat verdiler kentte?
@Babybirds nerelerde onu da cok merak ediyorum
Duvarlar ses gecirmiyorsa neden olmasın canim deseydinNe gerek var anlamıyorum kalmaya falanil dışından gelinse neyse de. Benim eşim bedelli askerlikten döndüğü gün onları eve bırakırken bizde kalın diye tutturdular. Birde diyor kayınpeder nolcak boş odamız var kapayın kapınızı yatın.
Aynen öyle. Birde benim kaynanam muhabbet etmeyi bilmiyor hiç. Hep aynı şeyleri konuşup duruyor. Ben birşey söylüyorum o başka şey diyor. Sonra bana sürekli konuşsana deyip duruyoray her gün bunları yaşamak kabus gibi olurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?