2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Sevdiğim konularda bugun biz de aynı yerde olsak ikide bir gelirdi kv gelmeye kalmaz yatardı da ayyyy düşününce bunalım geçiriyorum iyi hoş ama mesafe candır
Hhahaha aynen öyle mesafe iyidir birde ben çalışmıcam bir süre çocukta olacak bahaneyle bizden çıkmazdı valla. Bir ara aynı apartmana taşımaya kalktılar bizi. Bir de diyorlar her gün gelip gitmeyiz korkmayın. Dedim pıııııışşşşşşşıııııkkkkkkkk

Fişin elinde ise git iade et. Ben telsiz almıştım begenmedim, gecen sene iade ettim. Bırakır birakmaz baskası satın aldı.

Bizim arada kaldığımız bir isim bile yok cok merak ediyorum ismi ne olacak acaba
Bizim kv ile aramizda 1000 km var iyi bir insan olsaydi yakin olalim gideyim gelsin derdim de iyi ki uzakkk
Kız isim bulun şu çocuklara ne diyeceksiniz bebek mi biz belli olduktan sonra hemen karar verdik, karnımı severken ismiyle seviyoruz
Boşver uzak olsun daha iyi. Kaynana bu melek olsa kanadıyla çarpar.

Boyuda uzun evet. Ama her kontrolde farklı birşey söylüyorlar boyu ile ilgili. Yahu yok arkadaşım ne alakası var, o durumlar boyunun uzun olmasından kaynaklanmaz yani.

İkinizi ferah tutun sevgiler

Valla şimdiki bebişler aceleci ya. Ben demiştim zaten Mart ayında dökülmeye başlarız diye. Şimdi böyle okuyunca diyorum daha çikolatam, hediyelikler vs hiç hazır değil
Korkudan bugun hediyeliklerin olduğu çantayı da kapattım valla hiç belli olmaz her an herşey olur

Geçen hafta daha yeni fantom dik kabloludan aldım güzel

Kızz anamm iyiki de uyanık davranıp taşınmamışsın ya iyiler tamamda bir süre sonra işin cılkı çıkıyo gel git arada mesafe kalmıyor ayy onlarla ugrasamam hiç

Kızz anamm iyiki de uyanık davranıp taşınmamışsın ya iyiler tamamda bir süre sonra işin cılkı çıkıyo gel git arada mesafe kalmıyor ayy onlarla ugrasamam hiç
Aynen öyle. Birde benim kaynanam muhabbet etmeyi bilmiyor hiç. Hep aynı şeyleri konuşup duruyor. Ben birşey söylüyorum o başka şey diyor. Sonra bana sürekli konuşsana deyip duruyor ay her gün bunları yaşamak kabus gibi olurdu

merhaba ben mayıs grubundayım ama burayı da takip ediyorum.Kentte olcak doğumum size ne kadar fiyat verdiler kentte?
Doktorum tunç bey doktordan doktora fark var mi bilmiyorum 12.500 tl bebek muayensi falan 13.000 tl dediler normal doğum için konuştuk sezeryan düşünmediğim için bi aksilik çıkar sezeryan olursa o başka doğuma girmeden ödemeyi alıyorlar eger ucret daha az tutarsa iade ediyorlar
Sizin doktorunuz kim??

Duvarlar ses gecirmiyorsa neden olmasın canim deseydin

Dur azıcık dedikodu yapim bende.
Benim kayınvalidem de konuşurken hep tartışarak konuşur. Sanki bütün dünyayla kavgalı gibi. Sonra sürekli hastalık anlatır. Mesela bugün naptın diye arıyorsun ya 'ay sorma öldüm öldüm az daha gidiyordum' diye başlar.
Biz birde yakınız ya ama zırt pırt gelmez. Sürekli biz gidelim ister. 2 gün aramazsan, kaç gündür niye aramıyorsun, sormuyorsun. Zor bir durum koalaaaa çok zorrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…