2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Allah Allah, seninki ile benimki aynı kadın sanki Ama benimle konuşurken daha sakin konusmaya çalışıyor. Karşısında görüp görebileceği en nahif gelin var çünkü

Allah Allah, seninki ile benimki aynı kadın sanki Ama benimle konuşurken daha sakin konusmaya çalışıyor. Karşısında görüp görebileceği en nahif gelin var çünkü

Kız bende öyleyim. Onlara göre inanılmaz sessiz bir insanım. Baktım bir şeye kızmış bağıra bağıra konuşmaya başlıyor ben susup dinlerim sadece. Bu arada bir şeye kızmamış hali de hiç yok ya neyse

Üff aynı benimki yaa bi de yavaş yavaş konuşuyor bazen başını unutuyorum o anlatırken ben telefonla falan oynuyorum alakasız seyler anlatıyo bana göre hı He evet falan diyorum milyon tane akrabası var halamın teyzesinin kızının bişisi diye başlıyor off off

Hayata karşı dinmek bilmeyen bir öfkeleri var ay ama özünde çok iyidir. De işte doğuştan ses ayarı yok. Kocası çileden çıkarıyo o yüzden mi hep öyle bilemem iki gün aramayinca arayıp sitem etmesi de aynı. En kızdığım bu zaten. Yoksa bana bagiramaz toto ister o, o yüzden istediğine bagirsin banane ay bir de dört kol çengi. Bilmediği yemek, örgü, iş yoktur he. Ya biz benziyoruz aslında hem de çok. Tek fark ben daha nahif biriyim, sakin konuşurum tartışırken bile. Sakin sakin insanı delirtirim mesela

Benimki de öyle hep bağırarak ve evham lı bebek doğunca arayın diyor ilk kızında yanımda kaldı her ıh dediğinde beni uyandırdı öldü nefesi yok VS die bi daha illlalah dedim uzun yol gideceksek gidince söylüyoruz ben bebek bakamam akşama kadar başında beklerim dıo

Benimki de özünde iyi canım. Her şeyin en iyisini en güzelini de o bilir. Gerçekten eli çok lezzetli ama bu yaşta bile 'geçen bir pilav yaptım misafirler tabağı yedi' diye konuşması komik geliyor bana. Eee yılların aşcısı o kadar olsun dimi. Asla mütevazi değildir.
Beni zorla güne soktu. Diyor poğaçanı ben yapacak benim yaptığıma bayılıyor herkes.

Ay biz bir kere 2 saatlik mesafe de bir şehre gittik benim doktor Kontrolüm için. Neyse o gün içinde ben eşimle kendime tiyatro bileti almıştım ama bunlara söylemedik biz tiyatroya gideceğiz diye. Akşam 9da çıktık telefonlara bir baktık 10 cevapsız çağrı eşimde, 10 cevapsız çağrı bende. Taaa Ankaradan annemleri bile ayağa kaldırmışlar, ulaşamıyoruz başlarına bir şey geldi diye. Kadın acillik olmuş resmen. Eşim tiyatrodaydık diyince fena payladı onu. Sadece iki saat ya.

Duvarlar ses gecirmiyorsa neden olmasın canim deseydin
AAhhahahaha yok kız sesle bitmiyor o iş yan yana bir de onların odalarıyla boş oda yatağın başının duvara çarpma sesi var ya birde
Ayy hepsi aynı. Benimki de 2 gün aramasam 3.gün trip. Onu arıyorum bu sefer kp trip atıyor beni aramıyorsun diye arkadaşlarımızla görüşmek onlara göre boş iş. Önemli olan onlarla görüşmemiz sürekli

sen de deki ahh annecim gercekten enfes oliyor sen yap hele o kısırin yok mu ? sen onu da yap de sonucta bebe geliyor bebe bundan sonra o ugrassin pogaca börekle
anam simdi canim kısır çekti nolamaaazzz

masAllah sana hayran kaldim giiizz
doktor 3 gun yasak diyor ya ameliyatta nasil dus aldin ya ?

sen de deki ahh annecim gercekten enfes oliyor sen yap hele o kısırin yok mu ? sen onu da yap de sonucta bebe geliyor bebe bundan sonra o ugrassin pogaca börekle
anam simdi canim kısır çekti nolamaaazzz

Çok mantıklı aslında ya. Hiç şöyle işini bilen olamadım var ya. Allah seni kısır nereden çıktı şimdi bak benim de canım çekti.

canim kendine bu kadar zehir etme su guzel zaman dilimini.. sezaryenin ucunda ölüm yok bebegim.bende senin gibiydim.zorla sezaryena alindim aglaya aglaya helak oldum.ama hemen ayaklandım.korkulacak bisey yok inan ki..sen tup bebek tedavisi gormussun dusun bunlara katlandiysan sezaryen sana viiiizz gelirr..
InsAllah en hayirlisi en guzeli olsun diye kendini sartla.

Çok mantıklı aslında ya. Hiç şöyle işini bilen olamadım var ya. Allah seni kısır nereden çıktı şimdi bak benim de canım çekti.
bebegim kac senelik gelinsin bilemiyorum ama galiba artik tecrubelendim senin kadar iyi yapamiyorum dedigimde cok mutlu oluyor nabayim ben de yiyorum

Yok yavrucum başka okula geldim müfettişleri bekliyorum.
Ben de yaşamıştım bunu gergin bi durumdu ama önceden sana konuyu söylemeleri gerekmiyor mu gidiyorsun zaten ne savma şey ya...
AAhhahahaha yok kız sesle bitmiyor o iş yan yana bir de onların odalarıyla boş oda yatağın başının duvara çarpma sesi var ya

bizim gibi yapın yatak başını cıkardık orayı duvara yasladık sorun yok
bebegim kac senelik gelinsin bilemiyorum ama galiba artik tecrubelendim senin kadar iyi yapamiyorum dedigimde cok mutlu oluyor nabayim ben de yiyorum
Ben de köye gidince sizin yemekleri bilmiyorum siz çok güzel yapıyorsunuz diyorum rahat oluyor bilmiyorum diye bişi demiyorlar ahır a gel bari iş yapma hayvanları gör diyorlar yok ben sevmem diyorum bir tek su evime misafir çağırma konusunu öngöremediğim için önlem alamadım yoksa lafı esirgemiyorum

Tüp bebek tedavisinden de o kadar korktum ki anlatamam ama süreci çok rahat atlattım. Şimdi de kendimi öyle şartlamışım normal doğuma, hani vardır ya kabullenme evresi şu an o evredeyim galiba sindiriyorum yakında kabul ederim. Desteğin için çok sag ol canim iyi ki varsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…