Allah Allah, seninki ile benimki aynı kadın sankiDur azıcık dedikodu yapim bende.
Benim kayınvalidem de konuşurken hep tartışarak konuşur. Sanki bütün dünyayla kavgalı gibi. Sonra sürekli hastalık anlatır. Mesela bugün naptın diye arıyorsun ya 'ay sorma öldüm öldüm az daha gidiyordum' diye başlar.
Biz birde yakınız ya ama zırt pırt gelmez. Sürekli biz gidelim ister. 2 gün aramazsan, kaç gündür niye aramıyorsun, sormuyorsun. Zor bir durum koalaaaa çok zorrrr
Allah Allah, seninki ile benimki aynı kadın sankiAma benimle konuşurken daha sakin konusmaya çalışıyor. Karşısında görüp görebileceği en nahif gelin var çünkü
Üff aynı benimki yaa bi de yavaş yavaş konuşuyor bazen başını unutuyorum o anlatırkenAynen öyle. Birde benim kaynanam muhabbet etmeyi bilmiyor hiç. Hep aynı şeyleri konuşup duruyor. Ben birşey söylüyorum o başka şey diyor. Sonra bana sürekli konuşsana deyip duruyoray her gün bunları yaşamak kabus gibi olurdu
Hayata karşı dinmek bilmeyen bir öfkeleri varKız bende öyleyim. Onlara göre inanılmaz sessiz bir insanım. Baktım bir şeye kızmış bağıra bağıra konuşmaya başlıyor ben susup dinlerim sadece. Bu arada bir şeye kızmamış hali de hiç yok ya neyse
Benimki de öyle hep bağırarak ve evham lı bebek doğunca arayın diyor ilk kızında yanımda kaldı her ıh dediğinde beni uyandırdı öldü nefesi yok VS die bi daha illlalah dedim uzun yol gideceksek gidince söylüyoruz ben bebek bakamam akşama kadar başında beklerim dıoAllah Allah, seninki ile benimki aynı kadın sankiAma benimle konuşurken daha sakin konusmaya çalışıyor. Karşısında görüp görebileceği en nahif gelin var çünkü
Hayata karşı dinmek bilmeyen bir öfkeleri varay ama özünde çok iyidir. De işte doğuştan ses ayarı yok. Kocası çileden çıkarıyo o yüzden mi hep öyle bilemem iki gün aramayinca arayıp sitem etmesi de aynı. En kızdığım bu zaten. Yoksa bana bagiramaz toto ister o, o yüzden istediğine bagirsin banane ay bir de dört kol çengi. Bilmediği yemek, örgü, iş yoktur he. Ya biz benziyoruz aslında hem de çok. Tek fark ben daha nahif biriyim, sakin konuşurum tartışırken bile. Sakin sakin insanı delirtirim mesela
Benimki de öyle hep bağırarak ve evham lı bebek doğunca arayın diyor ilk kızında yanımda kaldı her ıh dediğinde beni uyandırdı öldü nefesi yok VS die bi daha illlalah dedim uzun yol gideceksek gidince söylüyoruz ben bebek bakamam akşama kadar başında beklerim dıo
AAhhahahahaDuvarlar ses gecirmiyorsa neden olmasın canim deseydin
Ayy hepsi aynı.Dur azıcık dedikodu yapim bende.
Benim kayınvalidem de konuşurken hep tartışarak konuşur. Sanki bütün dünyayla kavgalı gibi. Sonra sürekli hastalık anlatır. Mesela bugün naptın diye arıyorsun ya 'ay sorma öldüm öldüm az daha gidiyordum' diye başlar.
Biz birde yakınız ya ama zırt pırt gelmez. Sürekli biz gidelim ister. 2 gün aramazsan, kaç gündür niye aramıyorsun, sormuyorsun. Zor bir durum koalaaaa çok zorrrr
sen de deki ahh annecim gercekten enfes oliyor sen yapBenimki de özünde iyi canım.Her şeyin en iyisini en güzelini de o bilir. Gerçekten eli çok lezzetli ama bu yaşta bile 'geçen bir pilav yaptım misafirler tabağı yedi' diye konuşması komik geliyor bana. Eee yılların aşcısı o kadar olsun dimi. Asla mütevazi değildir.
Beni zorla güne soktu. Diyor poğaçanı ben yapacak benim yaptığıma bayılıyor herkes.
masAllah sana hayran kaldim giiizzBen bir tane gecelik getirdim. Ilk saatler giydim rahat edemedim. 2 tane hamile esohman takimi aldim 1 tanesini kullandim. Surekli yurumemi istediler kolidorda felam, hatta alt kata kafeye felam indim. O yuzden hamile esohman takimi ve uzerine kapsonlu sivit le rahat ettim. Ilk 8 saat kalkmama izin verilmedi, saglik calisani hasta bezi kullandirtmadi ilk 8 saat. Arada hep geldi ve kendileri baya kalın pamuktan bez koydular. Yurumeye basladiktan sonra onlarin takmasini istemedim. Orkidin gece olanini kullandim. Korkma cok kotu birsey degil ama soyliyim. 8 saatim dolunca 2 hemsire geldi biri vajinama 2 parmanı soktu. Digeride karnima masaj yaparak asagi dogru ittirdi. Pis kan attirdilar pıhti kaldiysa diye ondan sonra cok yogun bir kanama olmadi. Gecelikle üşüdüm ben, birde yakası çok açıkmış 2 de bir göysüm çıktı. Kolidorda gezerken baktim cogu kisi daha rahat seyler giymislerdi. Bende cikarken giyerim diye aldigim spor hamile esohman takimini giydim.Havlu getirdim ilk yurumeden sonra, Orada dusa girdim, saclarima fon cektim makyaj yaptım.
sen de deki ahh annecim gercekten enfes oliyor sen yaphele o kısırin yok mu ? sen onu da yap de sonucta bebe geliyor bebe bundan sonra o ugrassin pogaca börekle
anam simdi canim kısır çekti nolamaaazzz
AminHayır hep özelde oldu takibim. Boyu da uzun çıkıyor mu bebeğinizin? Benim kızımın boyu 21. Haftadan beri uzun çıkıyor. O kadar üzüldüm ki doktor takılır kalır sakat olur zaten tüp bebek göze alamam ben dedi. Bende de fazlaca sezaryan korkusu var hep normal olsun istemiştim.
Yoktur bir durum ya ne olacak sürpriz veda falan yapmasınlar sana son hafta değil miKızlar moralim aşırı bozuldu. Demin müdürüm aradı hakkımda bi durum varmış, az önce geldim bekliyorum. Dua edin bana..
bebegim kac senelik gelinsin bilemiyorum ama galiba artik tecrubelendimÇok mantıklı aslında ya. Hiç şöyle işini bilen olamadım var ya. Allah seni kısır nereden çıktı şimdi bak benim de canım çekti.
Ben de yaşamıştım bunu gergin bi durumdu ama önceden sana konuyu söylemeleri gerekmiyor mu gidiyorsun zaten ne savma şey ya...Yok yavrucum başka okula geldim müfettişleri bekliyorum.
AAhhahahahayok kız sesle bitmiyor o iş yan yana bir de onların odalarıyla boş oda yatağın başının duvara çarpma sesi var ya
Ben de köye gidince sizin yemekleri bilmiyorum siz çok güzel yapıyorsunuz diyorum rahat oluyor bilmiyorum diye bişi demiyorlar ahır a gel bari iş yapma hayvanları gör diyorlar yok ben sevmem diyorum bir tek su evime misafir çağırma konusunu öngöremediğim için önlem alamadım yoksa lafı esirgemiyorumbebegim kac senelik gelinsin bilemiyorum ama galiba artik tecrubelendimsenin kadar iyi yapamiyorum dedigimde cok mutlu oluyor nabayim ben de yiyorum
Tüp bebek tedavisinden de o kadar korktum ki anlatamam ama süreci çok rahat atlattım. Şimdi de kendimi öyle şartlamışım normal doğuma, hani vardır ya kabullenme evresi şu an o evredeyim galiba sindiriyorum yakında kabul ederim. Desteğin için çok sag ol canim iyi ki varsınızcanim kendine bu kadar zehir etme su guzel zaman dilimini.. sezaryenin ucunda ölüm yok bebegim.bende senin gibiydim.zorla sezaryena alindim aglaya aglaya helak oldum.ama hemen ayaklandım.korkulacak bisey yok inan ki..sen tup bebek tedavisi gormussun dusun bunlara katlandiysan sezaryen sana viiiizz gelirr..
InsAllah en hayirlisi en guzeli olsun diye kendini sartla.
bebegim kac senelik gelinsin bilemiyorum ama galiba artik tecrubelendimsenin kadar iyi yapamiyorum dedigimde cok mutlu oluyor nabayim ben de yiyorum
Su geçirmez bant yapıştırdı hemsiredustan sonrada bandı çıkardimmasAllah sana hayran kaldim giiizz
doktor 3 gun yasak diyor ya ameliyatta nasil dus aldin ya ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?