Bence başlama doktor bir sıkıntı görmediyse. Oğlumada 3600 demislerdi 3000 kilo doğdu.Benim guzum şimdi 3200 olmuş ya teyzeleri ben rejime mi başlasam acaba
Hakkaten he yaparsanız banada yollayın kısır. Adres vereyimÇok mantıklı aslında ya. Hiç şöyle işini bilen olamadım var ya. Allah seni kısır nereden çıktı şimdi bak benim de canım çekti.
Hakkaten he yaparsanız banada yollayın kısır. Adres vereyim
Senin canın sağolsun kuzum.Yok yani haberim olsun dedim. Dogurduk diye istahımızda kapanmadı bil istedim.Ay yokk nerdeeee. Yemeğimi zor yaptım.
Ya ben güne çok enerjik başlıyorum, akşama doğru pilim bitiyor yaa.
Yoksa yapar yollardım.
Ya ben uzun zamndr kullnmiormMagnezyum kullanan kızlar; doğuma kadar kullanacak mıyız bunu? ben günde 1 tane alıyorum 2 ye çıkarmam lazım mı acaba, bu kasılmalarla ilgisi mi vardı neydi öyle bişey vardı
Selam cnm uzun zamandır yazmıyordun ıyı olmana sevındım, acılmaya ultrasondan mı bakıyorlar nasıl bakıyorlarSelam kızlar ay son sayfaları okuyamadım hazırlıklardan fırsat bulup baharumut tan başka doğum yapan oldu mu?
Bu arada ben de nst de sancı çıktı ebe açılmam var mı diye baktı çok şükür yokmuş 38 i bi görsem de öyle gelse diyorum.
ben 3 gunde 1 almaya basladım artık, demir ve kan ilacınıda kestım sadece troid ve vıtamın alıyorum o kadarMagnezyum kullanan kızlar; doğuma kadar kullanacak mıyız bunu? ben günde 1 tane alıyorum 2 ye çıkarmam lazım mı acaba, bu kasılmalarla ilgisi mi vardı neydi öyle bişey vardı ☺
normal doğum mu düşünüyorsun canim? önceki hamileliklerimde normal doğum için belli bir haftadan sonra biraktirmisdi bana doktor magnezyumu. kasılmaları engellemesin diye. ama en doğrusunu doktorun söyler.Magnezyum kullanan kızlar; doğuma kadar kullanacak mıyız bunu? ben günde 1 tane alıyorum 2 ye çıkarmam lazım mı acaba, bu kasılmalarla ilgisi mi vardı neydi öyle bişey vardı ☺
ben 32. haftada dogu m sancılarıyla hastaneye kaldirildim. o ara yaptılar bana akciğer gelişim ignesini. benim doktorum da o zaman bana demişti ki 34 bitmiş olsaydı vurmazdık iğneyi. demekki senin doktorunla aynı düşünüyor. sağlıkla gelsin insallahya kızlar benim aklıma bir şey takılıp duruyor. benim doktorum 34 den sonra ciğer geliştirici vurmaya gerek yok diyor. netten takip ettigim doktorlarin da bir kısmı benim doktorum gibi düşünüyor. kimi de 37 ye kadar vurduruyor.
30. haftadan beri erken doğum riskim var. öyle böyle 35. haftaya geldim. gebelik şekerim var diye önce de vurdurmadi. insallah 15 gün daha bekler de ne olur ne olmaz diye biraz da korkmuyor degilim. hangisi doğru bilemiyorum. daha da doktor değiştirmek istemiyorum. bir cok doktora göründüm zaten
offf ne zormuş.
Normal canım inşallah belki ondan bişey dememiştir doktorum bırak dicektir 3 hafta sonra belki denormal doğum mu düşünüyorsun canim? önceki hamileliklerimde normal doğum için belli bir haftadan sonra biraktirmisdi bana doktor magnezyumu. kasılmaları engellemesin diye. ama en doğrusunu doktorun söyler.
Bizde tek çocuk istiyoruz bende hiç bi yöntemi sevmiyorum genelde geri çekilme yapıyoduk hic cocuk yok nasilsa diye rahattik ama istemeyene cok riskli tabii. O iğnelerden vajinusmus sebebiyle yaptırmıştım (cesaret gelsin diye) (cocuktan cok korkuyodum zamansız olcaktı) 3 ayda süresi geçecek sanıyordum 1,5 sene süründürdü adet olamıyordum çok sinir yapiyodu cok rahatsızlık veriyodu gobegim şiş geziyodum kilo aldırdı baya. Bidaha tövbe yaptırmamAyy kızlar korunma yöntemlerini konuşmuşsunuz, ben çok korkuyorum bir daha hamile kalırım diyeTek çocuk istiyoruz biz ve hangi yöntemle korunursak korunalım benim içim rahat etmez ki.. Prezervatif delinse etse Kaldı ki ben hiç sevmiyorum onu. Doğum kontrol hapı 10 yıl kullandım kistlerim için, daha da kullanmam. Diğer yöntemleri denemedim hiç.. He bu arada vajinismus olduğum için şimdiye dek korunma derdimiz olmamıştı. Zaten vajinismusu yendim direkt çocuk düşündük korunmadık. Şu aylık iğneler mi ne oluyormuş, bilen yaptıran var mı hiç?
Ole pislikler cok malesefKızlar tek tek alıntı yapamadım kusura bakmayın. Bundan 10 yıl önce kim olduğunu bilmediğim biri beni bir partiye üye yapmış haberim yokken, Allah onu bildiği gibi yapsın diyorumBen geçen sene seçim görevim iptal olunca öğrenmiş ve o gün içinde üyeliği sildirmiştim. Ama gel gör ki soruşturma açılmış şimdi.. Kim niye yapar böyle bir şeyi anlamıyorum, benim yerime ıslak imza atmış yani yaa.. Şimdi o üyelik formundaki imza incelenecekmiş vs çok uzun sürüyor dedi müfettiş.. İncelensin inşallah da benim imzam olmadığı meydana çıksın. Kendimden eminim ama insan yine de sinir stres oluyor, ilk kez böyle bir şey yaşıyorum. Siyasetten anlamam bile ben, başıma gelene bak. İçim sıkılıyor çok ☹
Eveet bende de hep varBen hepsine devam ediyorum. Magnezyum kullandığım halde ara ara kramplarım oluyor.
Kan ilacı beni kabız yapıyor kızlar. Sizde de oluyor mu yaa
Benim eşim de diyor ki hiç korunmayız adet olman bir kaç ay sürer ondan bir kaç ay sonra yine hamile olursun doğurana kadar aralarında iki yaş olur biz üç çocuğa nasıl yeteceğiz kısmını düşünmüyor herhalde
amin hepimiz için canim. çok sağol canim cevabın için. forumlarda iğne yaptiranlari duyunca acaba dedim? doktoruma güvenmem gerek şimdilik.ben 32. haftada dogu m sancılarıyla hastaneye kaldirildim. o ara yaptılar bana akciğer gelişim ignesini. benim doktorum da o zaman bana demişti ki 34 bitmiş olsaydı vurmazdık iğneyi. demekki senin doktorunla aynı düşünüyor. sağlıkla gelsin insallah
Ben demir olarak oligofer fol diye bişey kullanıyorum hiç kabız olmadımBen hepsine devam ediyorum. Magnezyum kullandığım halde ara ara kramplarım oluyor.
Kan ilacı beni kabız yapıyor kızlar. Sizde de oluyor mu yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?