2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Çocuk büyümeye başlayınca bizde öyle yaparız muhtemelen
Magnezyum kullanan kızlar; doğuma kadar kullanacak mıyız bunu? ben günde 1 tane alıyorum 2 ye çıkarmam lazım mı acaba, bu kasılmalarla ilgisi mi vardı neydi öyle bişey vardı ☺
Normal doğum olacaksa eğer bir süre önceden bıraktırıyorlar canım çünkü kasılmaları engelleyip doğumu erteletiyormuş.

Bizim okulda sa bir öğretmenin başına geldi. Geçmiş olsun oradan bişi çakmaz sanıyorum. Ama yönetimin ya da ilk atandığınız yerdekilerin size bu konuda bilgi vermesi gerekiyordu kontrol edin e devletten diye bize her sene mutlaka hatırlatılıyor... saçma bir zamana denk gelmiş ama imzanın senin olmadığı anlaşılır.. aklıma gelmişken ben de kontrol edeyim tekrar.

Kızlar instagramda bir video gördüm perine masajıyla ilgili. Doktor 34. Haftadan itibaren günde 1 defa maksimum 5 dk yapmanız dikişsiz doğum için önemli diyor. Aranızda yapan var mı? Başlasam mı bilemedim.

Canım inşallah hayrına sonuçlar araştırman. Çok saçma ya birde imza atmış yerine. Millet hep oyunbaz olmuş bu devirde ya.

Biz de elimiz boş döndük. Açılışta bitmiş malzemeler. Alanlara hayırlı olsun. Benim eksiğim kalmadı. Hergün yıkama yapıp halim oldukça ütülüyorum. Odası, bizim odamızdaki beşiği hazır. Bavul içi hazır akşam yerleştireceğiz. Çok kaşıntım var delirecem kaşıntıdan korkuyorum. Nisan başına kadar dursa bebeğim biraz büyümüş olur. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Pazartesi doktor kontrolüm var. Artık Doğum izni raporu verecek doktorum . Hepiniz dualarımdasınız. @baharumutduru2018 yeni hayatına uyumun çok güzel. Sağlıklı büyüt oğlunu kızını. CocoChanelmademoiselle çok merak ediyorum inşallah iyisinizdir. Hepimiz Allah a emanetiz. İyi akşamlar.

Ole pislikler cok malesef insllh skntisiz aklanirsin. Meslegine engel olmz insllh.
İnşallah canım
Noldu sonra o hocaya? Benim hiç haberim olmadı kimse de uyarmadı bu konuda beni.. 2010 yılında üniversitede öğrenciydim ben, hiçbir kulübe falan da üye olmadım hani kandırdılar desem..
Canım inşallah hayrına sonuçlar araştırman. Çok saçma ya birde imza atmış yerine. Millet hep oyunbaz olmuş bu devirde ya.
Sağol canım.. Mahalle temsilcileri yapıyormuş genelde bunu.. Allah bildiği gibi yapsın.

Kızlar instagramda bir video gördüm perine masajıyla ilgili. Doktor 34. Haftadan itibaren günde 1 defa maksimum 5 dk yapmanız dikişsiz doğum için önemli diyor. Aranızda yapan var mı? Başlasam mı bilemedim.
Ben de şimdi sen yazınca neymiş diye baktım hiç bilmiyordum çok da anlamadım biraz da ürkütücü geldi

Ben de şimdi sen yazınca neymiş diye baktım hiç bilmiyordum çok da anlamadım biraz da ürkütücü geldi
Bi ürkütücülüğü yok kız. 2 parmakla zeytinyağı ile yapıyorsun. Ama ben yapamam göremiyorum bile eşime yaptırıcam artık.

Ayy benim midem bulanır
Bide benim zaten hep aynı yerden ufak Bi kesi atılıyor.

Hamilelik reflüsü, beni öldürüyor. 3 yastık üst üste koyup yatıyorum. Gaviscon da Kar etmiyor sağlık olsun ne yapalım

Kız niye bulanıyor miden benim ki daha hiç açılmamış gonca olduğu için kesilmese iyi olur. Benim kızlık zarım bile duruyor
Sen yap tabi de ayy ben orama bakmak istemiyorum. Kilo almış zaten Bi tuhaf olmuş. Biran önce doğurup zayıflamak lazım.

Ben de magnezyum kullanmama rağmen yine kasılmalarım oluyor . Doktor bırakabilirsin dedi ama ben sırf kabızlık için kullanıyorum . Faydasını görüyorsan devam edebilirsin dedi doktor . Pek fayda gördüğüm de söylenemez yine 4 gündür Çıkmadım tuvalete . Kv konuları konuşulmuş , Az dedikodu yapayım derdim ama Çok dertliyim çok hiç girmeyeyim en güzeli o konulara

Sen yap tabi de ayy ben orama bakmak istemiyorum. Kilo almış zaten Bi tuhaf olmuş. Biran önce doğurup zayıflamak lazım.
Hahahha benimki de renk değiştirmiş koyulaşmış yapacak bir şey yok ama

çok can sıkıcı gerçekten. ama insallah sonu güzel biter. bir şey çıkacağını zannetmiyorum ama işte insani yoruyor. millette de ne cesaret, imza taklidiyle üye yap.
kolay gelsin canim. yavaş yavaş halledesin inşallah. ben de takvimi aldim yine elime. sayınca azalacakmış gibi.

insallah en doğru vakitte sağlıkla gelsin bebeğin.

bu arada ben de cocoyu çok merak ediyorum. insallah iyidir.

ne kadar süre üye kaldın merak etme uzun sürer ama sen kendinden eminsin biliyorsun zaten imza da senin olmadığı çakacaktır ortaya

Evet yaa bende gördüm ama biz daha hiç birlikte bile olmadık uyarır da doğum erken olur diye çekiniyorum

Evet yaa bende gördüm ama biz daha hiç birlikte bile olmadık uyarır da doğum erken olur diye çekiniyorum
Ben parmakların çok ileri gitmediği müddetçe uyarcağını düşünmüyorum ya. Birlikteliği spermin içindeki bir maddeden ötürü öneriyorlar doğum başlasın diye. Sonuçta bu parmak sadece.

Ya bunlar nasıl insanlar cidden anlamıyorum. Çok saçma umarım bir an önce sonuca kavusur bende birşey cıkacagını sanmıyorum ama işte canını sıktı. Boşver imza senin değilmiş zaten sen smdi bunları düşünme sürekli hamilesin stres yaşama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…