Nasıl yapılacak o ya ben göremiyorum ki oramı elim de zor uzanıyor zatenBen parmakların çok ileri gitmediği müddetçe uyarcağını düşünmüyorum ya. Birlikteliği spermin içindeki bir maddeden ötürü öneriyorlar doğum başlasın diye. Sonuçta bu parmak sadece.
Ayyy bacım o zaman mgnezi kalsine diye bir magnezyum var onu kullan ben kabzılıktan dolayı ölümden döndüm çok kötü şeyler yaşadım öneririm kesinlikle ayyy bende çok çektim kv şuan konuşmuyorum görüşmüyorum da doğuma da gelmez diye düşünüyorum zaten haber de vermeyecem ki kendi de gelmek istemez en güzeli görüşmemekBen de magnezyum kullanmama rağmen yine kasılmalarım oluyor . Doktor bırakabilirsin dedi ama ben sırf kabızlık için kullanıyorum . Faydasını görüyorsan devam edebilirsin dedi doktor . Pek fayda gördüğüm de söylenemez yine 4 gündür Çıkmadım tuvalete . Kv konuları konuşulmuş , Az dedikodu yapayım derdim ama Çok dertliyim çokhiç girmeyeyim en güzeli o konulara
Bende göremiyorumNasıl yapılacak o ya ben göremiyorum ki oramı elim de zor uzanıyor zaten
Bende suan bana perine masajı yaparmısın dedim yaparım ne ki o dedi youtubedan aç bak dedim suan bakıyo ben bunu yapamam ya dedi kapattıBende göremiyorumeşime dedim yapıcan diye nasıl yapcam ben onu ya diyor. Dedim yağlıcan parmakları girişcen allah ne verdiyse sonra hazır yağlamışız başka şeylerde yaparız dedim. Ya yürü git onu da sıkıştırdı hemen araya diyor
evet ben zaten mimliyim, kızım da çok beklememisti. oyuzden 1 ay önce doğum valizimi hazırladım ve arabanın bagajına koydum. puseti koydum. kızıma kardeşinden hediye koydum.nişandan sonra ne kadar süreceği çok muallak bişi ana hazır olmak lazım tabi ki .. yanında biri var değil mi ? Allah bir avazda kurtarsın diyelim.. sonuçta 35 hafta bitiyor küvez ya da çok sıkıntı olmaz biraz ufak olur sanırım sadece geçmiş olsun şimdiden
Kız yapılmıcak birşey değilBende suan bana perine masajı yaparmısın dedim yaparım ne ki o dedi youtubedan aç bak dedim suan bakıyo ben bunu yapamam ya dedi kapattı
Canim sen butun tesisati kurmussun@Tikkabilla gümüş göğüs kapağı sen mi başlamıştın arkadaşım bu hafta ben de başlayayım diyorum kreme gerek yok diyor en çok korktuğum şeyler göğüs yarası ve kolik ikisinden de çok çektim ilkinde..
Şu an kolik yapmayan biberon emzik rezene Beyaz gürültü yapan oyuncak hazır.. ebebekten kiraz çekirdeği kemeri ile aktardan elma yağı nı da hazır tutmayı düşünüyorum var mı kolik için başka önerisi olan..
Selam cnm uzun zamandır yazmıyordun ıyı olmana sevındım, acılmaya ultrasondan mı bakıyorlar nasıl bakıyorlar
Ay evet yaa ama böyle bakınca hoşuna gitmedi sanırımKız yapılmıcak birşey değilayol şey yaparken hiç mi yapmadınız daha önce
Aa zararlimiymis ben oglumda almistim 2 3 kere kullandim sanki cok kullanmadim ama iyi bisey gibi kalmis aklimdaElma yağı dediğin acı elma yağı ise kullanma, bebekler için zararlı.
Canım biz ablamın bebegini onunla yıkadık hep bize göre yakmadı çünkü ağlamadı zaten bebekleri öyle büyük çocuk gibi yıkamadığımız için kafasına azıcık koyup yavasca sürüp hemen su döküyoruz gözüne de gelmiyor.Kızlar mustela bebek şampuanını daha önce deneme imkanı olan var mı? Göz yakıyor diye yorumlar var tereddütte kaldım
Hiç bilmiyorum canım mustelayı. Ben hipp marka aldım. Ama bebekler için yapılan birşey nasıl göz yakar kiKızlar mustela bebek şampuanını daha önce deneme imkanı olan var mı? Göz yakıyor diye yorumlar var tereddütte kaldım
Ay hoşlarına gitmese de yaralı parmağa işesinler bir zahmetAy evet yaa ama böyle bakınca hoşuna gitmedi sanırım
Sen lohusayken nasil dayancan simdi omu dusunuormBende göremiyorumeşime dedim yapıcan diye nasıl yapcam ben onu ya diyor. Dedim yağlıcan parmakları girişcen allah ne verdiyse sonra hazır yağlamışız başka şeylerde yaparız dedim. Ya yürü git onu da sıkıştırdı hemen araya diyor
Kanama biter koala sahalara geri dönerSen lohusayken nasil dayancan simdi omu dusunuormadam bi oh bee cekecek sanki
Kanama biter koala sahalara geri döner
Yok kız o zamana kadar kızıma ayırırım kendimi biraz ona doyayım. Sonra babasına bakarızdua edersin artk cabuck btsin kanama diye
Canım biz ablamın bebegini onunla yıkadık hep bize göre yakmadı çünkü ağlamadı zaten bebekleri öyle büyük çocuk gibi yıkamadığımız için kafasına azıcık koyup yavasca sürüp hemen su döküyoruz gözüne de gelmiyor.
Bilemedim kızlar. Gözüne kaçarsa diye şeettim. Kimi diyor çok güzel göz yakmıyor kimi diyor bebeğimin gözünü yaktı. En iyisi alıp kendim kullanıp bakayım yakacak mı diyeHiç bilmiyorum canım mustelayı. Ben hipp marka aldım. Ama bebekler için yapılan birşey nasıl göz yakar ki
Ay hoşlarına gitmese de yaralı parmağa işesinler bir zahmetbir faydaları dokunsun
Kuzum seyahat boyları falan yok mudur? Bence vardır, al onlardan kullan bi ona göre alırsın.Bilemedim kızlar. Gözüne kaçarsa diye şeettim. Kimi diyor çok güzel göz yakmıyor kimi diyor bebeğimin gözünü yaktı. En iyisi alıp kendim kullanıp bakayım yakacak mı diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?