2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ayyy bacım o zaman mgnezi kalsine diye bir magnezyum var onu kullan ben kabzılıktan dolayı ölümden döndüm çok kötü şeyler yaşadım öneririm kesinlikle ayyy bende çok çektim kv şuan konuşmuyorum görüşmüyorum da doğuma da gelmez diye düşünüyorum zaten haber de vermeyecem ki kendi de gelmek istemez en güzeli görüşmemek

Nasıl yapılacak o ya ben göremiyorum ki oramı elim de zor uzanıyor zaten
Bende göremiyorum eşime dedim yapıcan diye nasıl yapcam ben onu ya diyor. Dedim yağlıcan parmakları girişcen allah ne verdiyse sonra hazır yağlamışız başka şeylerde yaparız dedim. Ya yürü git onu da sıkıştırdı hemen araya diyor

Bende suan bana perine masajı yaparmısın dedim yaparım ne ki o dedi youtubedan aç bak dedim suan bakıyo ben bunu yapamam ya dedi kapattı

evet ben zaten mimliyim, kızım da çok beklememisti. oyuzden 1 ay önce doğum valizimi hazırladım ve arabanın bagajına koydum. puseti koydum. kızıma kardeşinden hediye koydum. yalnız degilim, çünkü kızım da küçük ve çok hareketli. annem de babam da yanımda. ayy inşallah sağlıkla gelsin hepsi

Canim sen butun tesisati kurmussun yazdigin iyi oldu bende aci elma yagi alicaktim iyi aklima geldi

Kızlar mustela bebek şampuanını daha önce deneme imkanı olan var mı? Göz yakıyor diye yorumlar var tereddütte kaldım

@baharumutduru2018 dogum yapmissin hayirli olsun Rabbim anali babali buyutsun ne guzel almissin kucagina bizde saglikla alalim insallah ben ara ara bakiyorum okuyabildiklerime cevap yaizyorum

Kızlar mustela bebek şampuanını daha önce deneme imkanı olan var mı? Göz yakıyor diye yorumlar var tereddütte kaldım
Canım biz ablamın bebegini onunla yıkadık hep bize göre yakmadı çünkü ağlamadı zaten bebekleri öyle büyük çocuk gibi yıkamadığımız için kafasına azıcık koyup yavasca sürüp hemen su döküyoruz gözüne de gelmiyor.

Hiç bilmiyorum canım mustelayı. Ben hipp marka aldım. Ama bebekler için yapılan birşey nasıl göz yakar ki
Ay evet yaa ama böyle bakınca hoşuna gitmedi sanırım
Ay hoşlarına gitmese de yaralı parmağa işesinler bir zahmet bir faydaları dokunsun

Sen lohusayken nasil dayancan simdi omu dusunuorm adam bi oh bee cekecek sanki

Hiç bilmiyorum canım mustelayı. Ben hipp marka aldım. Ama bebekler için yapılan birşey nasıl göz yakar ki

Ay hoşlarına gitmese de yaralı parmağa işesinler bir zahmet bir faydaları dokunsun
Bilemedim kızlar. Gözüne kaçarsa diye şeettim. Kimi diyor çok güzel göz yakmıyor kimi diyor bebeğimin gözünü yaktı. En iyisi alıp kendim kullanıp bakayım yakacak mı diye

Bilemedim kızlar. Gözüne kaçarsa diye şeettim. Kimi diyor çok güzel göz yakmıyor kimi diyor bebeğimin gözünü yaktı. En iyisi alıp kendim kullanıp bakayım yakacak mı diye
Kuzum seyahat boyları falan yok mudur? Bence vardır, al onlardan kullan bi ona göre alırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…