Arada yapisirsin sen adamaaa . Na buraya yazdimYok kız o zamana kadar kızıma ayırırım kendimi biraz ona doyayım. Sonra babasına bakarız
Yok bu reflu falan değil gerçekten daha once de hani arada sırada olurdu ama bu başka bir şey sanki zehir içmişim gibi. Bugün akşama doğru ağlamamak için zor tuttum kendimi. Galeta yemek bir nebze iyi geliyor banaHamilelik reflüsü, beni öldürüyor. 3 yastık üst üste koyup yatıyorum. Gaviscon da Kar etmiyor sağlık olsun ne yapalım
Göreceğiz artıkArada yapisirsin sen adamaaa . Na buraya yazdim
Ayyyy allahımmm eşime dicem bi de ayyyyyBi ürkütücülüğü yok kız. 2 parmakla zeytinyağı ile yapıyorsun. Ama ben yapamam göremiyorum bile eşime yaptırıcam artık.
Boşver yapsın benim işime geliyorBenimki de özünde iyi canım.Her şeyin en iyisini en güzelini de o bilir. Gerçekten eli çok lezzetli ama bu yaşta bile 'geçen bir pilav yaptım misafirler tabağı yedi' diye konuşması komik geliyor bana. Eee yılların aşcısı o kadar olsun dimi. Asla mütevazi değildir.
Beni zorla güne soktu. Diyor poğaçanı ben yapacak benim yaptığıma bayılıyor herkes.
Kız ben size iki hafta önce dedim ya bunu niye dinlemiyosunuz beniKızlar instagramda bir video gördüm perine masajıyla ilgili. Doktor 34. Haftadan itibaren günde 1 defa maksimum 5 dk yapmanız dikişsiz doğum için önemli diyor. Aranızda yapan var mı? Başlasam mı bilemedim.
Yok canım zararlı diyorlar.Aa zararlimiymis ben oglumda almistim 2 3 kere kullandim sanki cok kullanmadim ama iyi bisey gibi kalmis aklimda
Hahahha valla hep diyorum ben cahillik eşittir mutlulukAyyyy allahımmm eşime dicem bi de ayyyyyyapılmasa olmuyo mu ya çok şükür bugün de bilgi dağarcığıma bişey kattım kör cahilken hayat ne güzeldi yaa doğururum pıt diye ne varki diyodum şimdi günden güne uzaklaşıyorum
Aaa görmemişim ya da aklımdan çıkmış balım. Kız zor olmaz mı aynayla falan? Başladın mı sen?Boşver yapsın benim işime geliyor
Kız ben size iki hafta önce dedim ya bunu niye dinlemiyosunuz beniAynayla yapicam ben de.
Yok canım zararlı diyorlar.
11 kilo ile arkandayım bacım.Kızlar, kiloda beni geçen var mıHep az kilo alanlar soruyor dedim bir kez de ben sorayım ne eksiğim var 16 aldım
Sukurler olsun bugun tekrar doktorum tahlil istedi bende hepatit b yok saglik ocagi yanlis tahlil yapmis yanlis degerlendirme boyle bir sacmalik olamas şaka gibi,bunun ustune birdr bende prostata bakmislar özeldeki doktorum diyor bu ne alaka ben suphe duydum bu saglik ocaginda yapilan tahlil sonuclarindan dedi guvenirliligi olmadigini gosterir diye kadina prostatmi bakilir diyor dusunun artik neler döndugunuTaşıyıcı olmk kötü bşy değl ben doğdum doğalı taşıyıcıym. Annemden geçmiş o zamn yaptrmamşlar aşı faln geçmş. Artık çaresi var herşeyn merak etme
Aslında çoktan başlamam lazımdı benim doktor dedi geçen kontrolde. Ama tırsıyorum ya. Üşeniyorum da biraz. Uzun zamandır kullanıma kapalı arkadaş, acır mı acabaHahahha valla hep diyorum ben cahillik eşittir mutlulukyok yok uzaklaşma yapmazsan yine doğurursun ama esnekliğine bağlı epizyo ya da içte yırtılma vs olabilir.
Aaa görmemişim ya da aklımdan çıkmış balım. Kız zor olmaz mı aynayla falan? Başladın mı sen?
10 kilo aldim.11 kilo ile arkandayım bacım.
Ee eşine yaptırsana sende. Ben yetişemem oraya vallaAslında çoktan başlamam lazımdı benim doktor dedi geçen kontrolde. Ama tırsıyorum ya. Üşeniyorum da biraz. Uzun zamandır kullanıma kapalı arkadaş, acır mı acaba
Oo çok arkadasin, neredeyse ideal kiloyla gireceksin doğuma banane kabul etmiyorum11 kilo ile arkandayım bacım.
Kız yok o yapmaz. Aklı çıkıyo korkudanEe eşine yaptırsana sende. Ben yetişemem oraya valla
Aman boşver ideal kiloyu bir kaç kilo geçince de veriliyorOo çok arkadasin, neredeyse ideal kiloyla gireceksin doğuma banane kabul etmiyorum
O zaman elizabethKız yok o yapmaz. Aklı çıkıyo korkudan
Doktorla geçen geyigini çeviriyoruz kilonun. Çok almışım demi diyorum amaaan 20'ye kadar yolu var boşver diyorAman boşver ideal kiloyu bir kaç kilo geçince de veriliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?