- 15 Nisan 2019
- 5.109
- 13.965
- 168
- 32
Öff benimki her seferinde çok alma, sürekli yürü, çok yeme deyip duruyor. Valla bebek iyi mi stresinden çok tartının stresiyle gidiyorum kontroleDoktorla geçen geyigini çeviriyoruz kilonun. Çok almışım demi diyorum amaaan 20'ye kadar yolu var boşver diyor
Ne yapalım hayat normalken çekilmiyorAynen öyleDelisin yaa
Babybirds üyeliğine ara vereceğini söyledi. Valla yeri belli.@Babybirds nerelerde onu da cok merak ediyorum
Benzerini yaşadım hem de evlilik öncesi. Eşim bi geldi alı al moru mor. Noldu dedim. Acildeki doktor imali imali eşinde hepatit var cinsel yolla bulaşır bu bilgin olsun demiş. Allahım deli oldum. Esim tut ki manyağın tekiydi ve şüphelenip saldırdı bana, kim verecekti hesabını? Dedim yok öyle bişey. Biliyorum ama orada bozuldum öyle ima edince dedi adam. Sonradan hem kadın doğuma hem dahiliyeye gösterdim, bu aşı olduğunu gösterir ne alaka hepatit olmakla dediler. İnanamadim ya.Bayanlar dun yazmistim ya size saglik ocaginda tahlil sonuclarim cikti hbsag yani hepatit B pozitif cikmisti bugun hastaneye gittim dahiliye doktoruma tahlilleri denetti saglik ocagindaki tahlil yanlis hepatit b yok sukurler olsun uzuntumle stresimle kaldim şaka gibi birde doktor diyoki size prostat bakmislar kadina prostat bakilir bu testin zaten guvenirligini azaltiyor anliycaginiz saglik ocaklarinda Allaha emanet tahlil sonuclari cikiyor bende size tavsiye önemli testleri özelde yaptirin,yoksa benim gibi durumlara dusersiniz
Amaan boşver valla. Zaten normal almışsın, 12 diyorlar son ay da 1 alsan tamam işte 12. Şükür benimki darlamiyor. Benim de sağlık ocağındaki hemşire taktıÖff benimki her seferinde çok alma, sürekli yürü, çok yeme deyip duruyor. Valla bebek iyi mi stresinden çok tartının stresiyle gidiyorum kontrole
Canım geçen yazı yazmıştım. Bende başlayacağım haftaya cumartesi 34 oluyorum o gün kontrolüm var aksamina muhakkak başlarım. Kesi olmadan(epizyotomisiz) normal doğum için çok önemli perina masajı.Kızlar instagramda bir video gördüm perine masajıyla ilgili. Doktor 34. Haftadan itibaren günde 1 defa maksimum 5 dk yapmanız dikişsiz doğum için önemli diyor. Aranızda yapan var mı? Başlasam mı bilemedim.
Benimki de dün öyleydi. Aha dedim doğacak. Kordonuyla halay çekiyordu benceKızlar bugün kızım delirdi. Karnımı şekilden şekile sokuyor. Ayağıyla mideme tekme atarken, eliyle altta birşeyler yapıyor. Kafasını çok oynatıyor sürekli mesanemde baskı var. Acaba aşağı mı inmeye çalışıyor bu çocuk ya
Bende geçen böyle hesap yapıyorum. Eşimde diyor hoca da sözlüme 100 verseAmaan boşver valla. Zaten normal almışsın, 12 diyorlar son ay da 1 alsan tamam işte 12. Şükür benimki darlamiyor. Benim de sağlık ocağındaki hemşire taktıdeli midir nedir ona noluyosa ben de sanırım maksimum 20 ile giderim ama iki haftada 700 Gr almışım sanırım 20'yi de bulmaz. 18 olsa, bebek ve eşi 5 gelse bana kalır 13. Essek değilim ya onu da veririm
Ay ben önümüzdeki hafta başlıyım o zaman. Salı günü 35 oluyorum bendeCanım geçen yazı yazmıştım. Bende başlayacağım haftaya cumartesi 34 oluyorum o gün kontrolüm var aksamina muhakkak başlarım. Kesi olmadan(epizyotomisiz) normal doğum için çok önemli perina masajı.
Patlarsam senin elinde patlarim yiğidim diyeydinBende geçen böyle hesap yapıyorum. Eşimde diyor hoca da sözlüme 100 verseöğrenci işine dönmesin sonra elinde patlamasın diyor
Ayy kız sakinleşsin bir an önce. Kaburgamla midem çok fena durumda.Benimki de dün öyleydi. Aha dedim doğacak. Kordonuyla halay çekiyordu bencebugün sakin bak.
HahahaPatlarsam senin elinde patlarim yiğidim diyeydin
Süt varsa soğuk soğuk iç çok iyi geliyor mideye.Ayy kız sakinleşsin bir an önce. Kaburgamla midem çok fena durumda.Buzlukta dondurma vardı onu yiyecektim ama iyice hareketlenir diye korkumdan yiyemiyorum. Ama aklım buzlukta
Hahahageçen az diyet yaptı kilo verdi bana diyor fit baba moduna geçtim görüyor musun artık tüm kızlar peşime düşecek dedim düşsünler ben kızımı alıp gidersem sende benim peşimden sürünürsün
Kız yanmıyor midem. Benim kız tekme atığ sıkıştırıp duruyor midemiSüt varsa soğuk soğuk iç çok iyi geliyor mideye.
Hem de nasıl sürünür, kızlar daha bi kıymetli oluyor
Yaa benim ki de öyle ama çıldırcam resmen oturamıyorum yatamıyorum sanki her yerde eli ayagı varKızlar bugün kızım delirdi. Karnımı şekilden şekile sokuyor. Ayağıyla mideme tekme atarken, eliyle altta birşeyler yapıyor. Kafasını çok oynatıyor sürekli mesanemde baskı var. Acaba aşağı mı inmeye çalışıyor bu çocuk ya
Al benden de o kadarYaa benim ki de öyle ama çıldırcam resmen oturamıyorum yatamıyorum sanki her yerde eli ayagı var
Ben de galiba 9 10 kiloyla pesindeyim11 kilo ile arkandayım bacım.
Başla tabi canım normal doğum düşünüyorsan ve epizyotomisiz doğum istiyorsan çok önemli. Doktorunun epizyotomisiz doğum oranida önemli açık açık konuş zaten söylemiş gerci. Umarım sağlıklı hayırlı istediğimiz doğumlar yaparız. İnternete perina masajı yazınca bir doktor var adı Bülent onun sayfasında yazıyla birlikte video var ben oradan eşime izlertirip yaptiracamAy ben önümüzdeki hafta başlıyım o zaman. Salı günü 35 oluyorum bende
Evet canım tıbbi bir engel çıkmazsa normal düşünüyorum ve kesi istemiyorum. O yüzden başlıyım bende. Hadi bakalım gazamız mübarek olsun o zaman.Başla tabi canım normal doğum düşünüyorsan ve epizyotomisiz doğum istiyorsan çok önemli. Doktorunun epizyotomisiz doğum oranida önemli açık açık konuş zaten söylemiş gerci. Umarım sağlıklı hayırlı istediğimiz doğumlar yaparız. İnternete perina masajı yazınca bir doktor var adı Bülent onun sayfasında yazıyla birlikte video var ben oradan eşime izlertirip yaptiracamnasıl olacak bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?