2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Teşekkür ederim canim

Öff benimki her seferinde çok alma, sürekli yürü, çok yeme deyip duruyor. Valla bebek iyi mi stresinden çok tartının stresiyle gidiyorum kontrole
Benim doktorumda kilo konusunda pipirikli ben cok kilo almadim ilk uc ay hizli aldim birkac kilo kadin ordan takik oda doktorun yuzunden aldim herseyi yasakladi yuruyus yasak is yapmak yasak cinsellik yasak hersey yasak ne dusuk tehlikem nede kanamam vardi sonra istahin varmi dio dedim cok yok ozaman vucudun hamilelikte kilo almaya musayit dedi 4.ayda ben diyetisyene gitmeye basladim ondan sonra haftada 1 kilo verdim sonraki ay hic almadim sonraki aylardada 1 er kilo aldim doktor sasirdi dengeli gidince anladi abarttigini ben hicbirzaman cok yiyen kilolu bir kiz olmadi en fazla balik etliyimdir kadim benim ozenmeme daha cok pipiriklendi anlamadim gecen haftalarda bebek fazla kilo almis diyoku diyetimi biraktin sacmaliga bak sanirsin ben 20 kilo aldim asiri kiloluyum sacmaliyor bazen eşimde sinir oldu cevremdeki herkes diyoki nekadar az kilo almissin gobegin fazla degil diyor doktorumda sacma davraniyor anlamadim takilmiuorum artik

Magnesie calcine yi keşfetmemiş olabilir miyim çok çekiyorum malum , zorda kalınca akşamdan alıyorum hemen ama ertesi gününde tuvaletten çıkamıyorum Bakalım bir gün daha beklerim olmazsa pazar akşamdan yine alacağım ilaç

Benimki de öyle takmıyorum artık ne yapayım. Sadece geriliyorum tartıya çıkarken

Kızlar ya o kadar sinirlerim bozukki. Sanki hiçbşy yolunda gtmiyo gibi. Magnetler geldi istediğim gibi olmş evet ama arkasında 3 tane magnet takılı olduğu halde tutmuyor dolabı. Kadına mj atyrum saaattler sonra anca dönüyo. En sonunda magnet göndersem siz yapştrrmısnz dedi ben de 100 tane o magnetten göndersen nolck tutmuyoki dedim. 3 tane nası tutmaz ya ağır bile değil. Hadi bunu hallederm dedm ben alrm olmadı yapştrrm nolck dedm. Bugün kapı süsü geldi. Rengi açık griben koyu gri severim. O kadar da güzel yapmş ksdın paketlemş uğraşmş allah var. Ama fotoğrafta koyuydu geldi açık.. Allahım ooff ya bi suratım asıldı ki şuan uyuyup dinlenmem lazım kızım sabh erknden kalkck uyumak bile istemyrum

Evet canım tıbbi bir engel çıkmazsa normal düşünüyorum ve kesi istemiyorum. O yüzden başlıyım bende. Hadi bakalım gazamız mübarek olsun o zaman. İnşallah istesiğimiz gibi ilerler herşey
İnşallah tatlım haberdar edelim birbirimizi. Sen benden 4 gun ondesin erken başlayacaksın o zaman. Kontrolümle aynı baslayacagim için doktor ve ebeyle teyit edeceğim hemen işe koyulacagim. İnşallah herşey gönlümuzce olur. Hep dua ediyorum Meryem süresine de başlayacağım. Daha sonra hurma artık Allah ne verdiyse manevi ve tıbbi ne varsa

Magnetleri ters takmıs olabilir mi?

Yaaa Kızlar benim akıntım baya arttı yeşile yakınmışsın çarşamba doktora gittim bakmadı fitil verdi dün kullandım ondan mi acaba arttı korkuyorum nişan falan değildir inş birde ergenlikten gelen bir huyum var hep siyah çamaşır giyerim rengi sarımtırak yeşil gibi 10 gün önce kan idarra tahlilim temizdi sizin var mi akıntı biraz da kıvamı akıntılarım

Benm hep var canım ara ara çok artıyo. Bugünlerde de fazla. Rengi açık ama beyazımsı

Tikkabilla canım mesajını bulamadmm etiketledm o yüzden. Can sıkıcı bi durum. Umarım imzanın senn olmadığı hemnnanlaşılır da rahat edersin. Kimseye güvenemiyo insan ya neler olyr hey allahım

Hepsini denedm nerdeyse tutmuyo canım. Hepsininters yapştrmş olamaz diye düşnyrum. Bi de o yuvarlak magnetlern tersi düzü varmı ki
Canım tersi düzü varmış ben de bilmiyordum ama geçen o magnetlerden sipariş ettim. Evde metal magnet panomuz vardı boşta onu bebeğin odasına taktık ve ultrason fotolarını tutturmak için öyle 70li pakette yuvarlak magnet aldık. Tek yuvarlağı yapıştırmak sıkıntı değil her halukarda dolaba yapışır ama magnetler yanyana gelince bir yüzleri birbirini itiyor diğer yüzü birbirini çekiyor. Yapan kişi o 3 magnetin birini düz birini ters yapıştırdıysa ondan kaynaklanıyor olabilir ama emin değilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…