Kızlar, kiloda beni geçen var mıHep az kilo alanlar soruyor dedim bir kez de ben sorayım ne eksiğim var 16 aldım
Ohhh afiyet olsun Vala yarasın. Ben 1.5 yıllık canımcım senin ne kadar oldu?
6 yıl bebegimzamanla sen de çözersin işi
ya oyle ama gene de izin vermemisti o zaman doktorum.bakalim bu doktor ne diyecek?Su geçirmez bant yapıştırdı hemsiredustan sonrada bandı çıkardim
İzin vermeseydi sadece saçımı yıkayacaktım. Şansım varmış demekki ben duş almayı cok seviyorum.ya oyle ama gene de izin vermemisti o zaman doktorum.bakalim bu doktor ne diyecek?
Sağolasin canim insallah sağlikla sıhatle kavusursun bebegine@baharumutduru2018 dogum yapmissin hayirli olsun Rabbim anali babali buyutsun ne guzel almissin kucagina bizde saglikla alalim insallah ben ara ara bakiyorum okuyabildiklerime cevap yaizyorum
Teşekkür ederim canimBiz de elimiz boş döndük. Açılışta bitmiş malzemeler. Alanlara hayırlı olsun. Benim eksiğim kalmadı. Hergün yıkama yapıp halim oldukça ütülüyorum. Odası, bizim odamızdaki beşiği hazır. Bavul içi hazır akşam yerleştireceğiz. Çok kaşıntım var delirecem kaşıntıdan korkuyorum. Nisan başına kadar dursa bebeğim biraz büyümüş olur. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Pazartesi doktor kontrolüm var. Artık Doğum izni raporu verecek doktorum . Hepiniz dualarımdasınız. @baharumutduru2018 yeni hayatına uyumun çok güzel. Sağlıklı büyüt oğlunu kızını.CocoChanelmademoiselle çok merak ediyorum inşallah iyisinizdir. Hepimiz Allah a emanetiz. İyi akşamlar.
Benim doktorumda kilo konusunda pipirikli ben cok kilo almadim ilk uc ay hizli aldim birkac kilo kadin ordan takik oda doktorun yuzunden aldim herseyi yasakladi yuruyus yasak is yapmak yasak cinsellik yasak hersey yasak ne dusuk tehlikem nede kanamam vardi sonra istahin varmi dio dedim cok yok ozaman vucudun hamilelikte kilo almaya musayit dedi 4.ayda ben diyetisyene gitmeye basladim ondan sonra haftada 1 kilo verdim sonraki ay hic almadim sonraki aylardada 1 er kilo aldim doktor sasirdi dengeli gidince anladi abarttigini ben hicbirzaman cok yiyen kilolu bir kiz olmadi en fazla balik etliyimdir kadim benim ozenmeme daha cok pipiriklendi anlamadim gecen haftalarda bebek fazla kilo almis diyoku diyetimi biraktin sacmaliga bak sanirsin ben 20 kilo aldim asiri kiloluyum sacmaliyor bazen eşimde sinir oldu cevremdeki herkes diyoki nekadar az kilo almissin gobegin fazla degil diyor doktorumda sacma davraniyor anlamadim takilmiuorum artikÖff benimki her seferinde çok alma, sürekli yürü, çok yeme deyip duruyor. Valla bebek iyi mi stresinden çok tartının stresiyle gidiyorum kontrole
Magnesie calcine yi keşfetmemiş olabilir miyimAyyy bacım o zaman mgnezi kalsine diye bir magnezyum var onu kullan ben kabzılıktan dolayı ölümden döndüm çok kötü şeyler yaşadım öneririm kesinlikle ayyy bende çok çektim kv şuan konuşmuyorum görüşmüyorum da doğuma da gelmez diye düşünüyorum zaten haber de vermeyecem ki kendi de gelmek istemez en güzeli görüşmemek
Benimki de öyleBenim doktorumda kilo konusunda pipirikli ben cok kilo almadim ilk uc ay hizli aldim birkac kilo kadin ordan takik oda doktorun yuzunden aldim herseyi yasakladi yuruyus yasak is yapmak yasak cinsellik yasak hersey yasak ne dusuk tehlikem nede kanamam vardi sonra istahin varmi dio dedim cok yok ozaman vucudun hamilelikte kilo almaya musayit dedi 4.ayda ben diyetisyene gitmeye basladim ondan sonra haftada 1 kilo verdim sonraki ay hic almadim sonraki aylardada 1 er kilo aldim doktor sasirdi dengeli gidince anladi abarttigini ben hicbirzaman cok yiyen kilolu bir kiz olmadi en fazla balik etliyimdir kadim benim ozenmeme daha cok pipiriklendi anlamadim gecen haftalarda bebek fazla kilo almis diyoku diyetimi biraktin sacmaliga bak sanirsin ben 20 kilo aldim asiri kiloluyum sacmaliyor bazen eşimde sinir oldu cevremdeki herkes diyoki nekadar az kilo almissin gobegin fazla degil diyor doktorumda sacma davraniyor anlamadim takilmiuorum artik
Maşallah. En yakın sensin bana ama yine liderimBen toplamda 14 kilo almışım, prensesim de 3200 olmuş
İnşallah tatlım haberdar edelim birbirimizi. Sen benden 4 gun ondesin erken başlayacaksın o zaman. Kontrolümle aynı baslayacagim için doktor ve ebeyle teyit edeceğim hemen işe koyulacagim. İnşallah herşey gönlümuzce olur. Hep dua ediyorum Meryem süresine de başlayacağım. Daha sonra hurma artık Allah ne verdiyseEvet canım tıbbi bir engel çıkmazsa normal düşünüyorum ve kesi istemiyorum. O yüzden başlıyım bende. Hadi bakalım gazamız mübarek olsun o zaman.İnşallah istesiğimiz gibi ilerler herşey
Magnetleri ters takmıs olabilir mi?Kızlar ya o kadar sinirlerim bozukki. Sanki hiçbşy yolunda gtmiyo gibi. Magnetler geldi istediğim gibi olmş evet ama arkasında 3 tane magnet takılı olduğu halde tutmuyor dolabı. Kadına mj atyrum saaattler sonra anca dönüyo. En sonunda magnet göndersem siz yapştrrmısnz dedi ben de 100 tane o magnetten göndersen nolck tutmuyoki dedim. 3 tane nası tutmaz ya ağır bile değil. Hadi bunu hallederm dedm ben alrm olmadı yapştrrm nolck dedm. Bugün kapı süsü geldi. Rengi açık griben koyu gri severim. O kadar da güzel yapmş ksdın paketlemş uğraşmş allah var. Ama fotoğrafta koyuydu geldi açık.. Allahım ooff ya bi suratım asıldı ki şuan uyuyup dinlenmem lazım kızım sabh erknden kalkck uyumak bile istemyrum
Hepsini denedm nerdeyse tutmuyo canım. Hepsininters yapştrmş olamaz diye düşnyrum. Bi de o yuvarlak magnetlern tersi düzü varmı kiMagnetleri ters takmıs olabilir mi?
Benm hep var canım ara ara çok artıyo. Bugünlerde de fazla. Rengi açık ama beyazımsıYaaa Kızlar benim akıntım baya arttı yeşile yakınmışsın çarşamba doktora gittim bakmadı fitil verdi dün kullandım ondan mi acaba arttı korkuyorum nişan falan değildir inş birde ergenlikten gelen bir huyum var hep siyah çamaşır giyerim rengi sarımtırak yeşil gibi 10 gün önce kan idarra tahlilim temizdi sizin var mi akıntı biraz da kıvamı akıntılarım
Canım tersi düzü varmış ben de bilmiyordum ama geçen o magnetlerden sipariş ettim. Evde metal magnet panomuz vardı boşta onu bebeğin odasına taktık ve ultrason fotolarını tutturmak için öyle 70li pakette yuvarlak magnet aldık. Tek yuvarlağı yapıştırmak sıkıntı değil her halukarda dolaba yapışır ama magnetler yanyana gelince bir yüzleri birbirini itiyor diğer yüzü birbirini çekiyor. Yapan kişi o 3 magnetin birini düz birini ters yapıştırdıysa ondan kaynaklanıyor olabilir ama emin değilim.Hepsini denedm nerdeyse tutmuyo canım. Hepsininters yapştrmş olamaz diye düşnyrum. Bi de o yuvarlak magnetlern tersi düzü varmı ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?