- 7 Kasım 2019
- 4.541
- 10.001
- 108
Benm hep var canım ara ara çok artıyo. Bugünlerde de fazla. Rengi açık ama beyazımsı
Yarın bi bakyim madem ben de meraknettm şimdi.Canım tersi düzü varmış ben de bilmiyordum ama geçen o magnetlerden sipariş ettim. Evde metal magnet panomuz vardı boşta onu bebeğin odasına taktık ve ultrason fotolarını tutturmak için öyle 70li pakette yuvarlak magnet aldık. Tek yuvarlağı yapıştırmak sıkıntı değil her halukarda dolaba yapışır ama magnetler yanyana gelince bir yüzleri birbirini itiyor diğer yüzü birbirini çekiyor. Yapan kişi o 3 magnetin birini düz birini ters yapıştırdıysa ondan kaynaklanıyor olabilir ama emin değilim.
Yarın bi bakiyim madem ben de merak ettm şimdi. Bu işi yapan insan bunu düşünememiş mi hey allahımCanım tersi düzü varmış ben de bilmiyordum ama geçen o magnetlerden sipariş ettim. Evde metal magnet panomuz vardı boşta onu bebeğin odasına taktık ve ultrason fotolarını tutturmak için öyle 70li pakette yuvarlak magnet aldık. Tek yuvarlağı yapıştırmak sıkıntı değil her halukarda dolaba yapışır ama magnetler yanyana gelince bir yüzleri birbirini itiyor diğer yüzü birbirini çekiyor. Yapan kişi o 3 magnetin birini düz birini ters yapıştırdıysa ondan kaynaklanıyor olabilir ama emin değilim.
Ben keşfedene kadar ölümden döndüm çok kzııyorum doktorlara nasıl söylemezler bana o süreçte diyeMagnesie calcine yi keşfetmemiş olabilir miyimçok çekiyorum malum , zorda kalınca akşamdan alıyorum hemen ama ertesi gününde tuvaletten çıkamıyorum Bakalım bir gün daha beklerim olmazsa pazar akşamdan yine alacağım ilaç
Bende enfeksyon hep var malesef. Kurtulamyrum. Allahtan rengi beyaz.Niye acaba enfeksiyon falan değildir inş Ayy inş benim de öyle normal olağan bir şeydir
Kan ilacı benide çok kötü yaptı sonra 1 hafta kullanmadım. Doktor tahlil istedi tahlillerde kan ıyi çıkınca ister kullan ister kullanma dedi onuda almiyorum.Ben hepsine devam ediyorum. Magnezyum kullandığım halde ara ara kramplarım oluyor.
Kan ilacı beni kabız yapıyor kızlar. Sizde de oluyor mu yaa
Tatlis ben geçen hafta 16 kilodaydım :)Kızlar, kiloda beni geçen var mıHep az kilo alanlar soruyor dedim bir kez de ben sorayım ne eksiğim var 16 aldım
Ne salaklar ya , bunlarla ugrasmak lazimBayanlar dun yazmistim ya size saglik ocaginda tahlil sonuclarim cikti hbsag yani hepatit B pozitif cikmisti bugun hastaneye gittim dahiliye doktoruma tahlilleri denetti saglik ocagindaki tahlil yanlis hepatit b yok sukurler olsun uzuntumle stresimle kaldim şaka gibi birde doktor diyoki size prostat bakmislar kadina prostat bakilir bu testin zaten guvenirligini azaltiyor anliycaginiz saglik ocaklarinda Allaha emanet tahlil sonuclari cikiyor bende size tavsiye önemli testleri özelde yaptirin,yoksa benim gibi durumlara dusersiniz
Hakkımı ilişkiden yana kullanacam galiba onu becerirsem deneyeceğimBen parmakların çok ileri gitmediği müddetçe uyarcağını düşünmüyorum ya. Birlikteliği spermin içindeki bir maddeden ötürü öneriyorlar doğum başlasın diye. Sonuçta bu parmak sadece.
Cok tatli olmus valla eline saglik. Hele o ayaklariiEki Görüntüle 2601448
Kızlar bugün o sinirle kafa dağıtmak için yastık yaptım bitirdim. Başlamıştım haftalar önce kenarda duruyordu yarım yamalak.. İlk dikiş deneyimim ona göre değerlendirin
Mutlulukla kullan canım eline sağlık el emeği sonuçta gayet de başarılıEki Görüntüle 2601448
Kızlar bugün o sinirle kafa dağıtmak için yastık yaptım bitirdim. Başlamıştım haftalar önce kenarda duruyordu yarım yamalak.. İlk dikiş deneyimim ona göre değerlendirin
Bende enfeksyon hep var malesef. Kurtulamyrum. Allahtan rengi beyaz.
Var ya hiç aklımda yoktu ama şu benekli kumaşı anne yanına çarşaf diktiririm diye almıştım, kafam gitmiş küçük almışım. Dedim değerlendireyim ben bunu.. Bir de grilisi vardı o da küçük geldi tabi, eşim de ondan damla yastık diktiCok tatli olmus valla eline saglik. Hele o ayaklarii
Evde bir gün kıvrandım ağlaya ağlaya işim bitti , eşimi işten çağırdım . Doktorla konuştu o da bunu önermişti . Ancak içtiğim halde yine olmamıştı hemen etki etmediği için , Mecbur kalıp lavman yapmıştım . Sonraları da zorda kaldıkça akşamdan alıp sabahına lavaboya çıkmayı tercih ettim . Bu arada kullandığın fitil ne bilmiyorum ama ben mantar için kullandığımda fitil sonrası akıntı bir süre daha da artmıştı .Ben keşfedene kadar ölümden döndüm çok kzııyorum doktorlara nasıl söylemezler bana o süreçte diye
Kızlar ya o kadar sinirlerim bozukki. Sanki hiçbşy yolunda gtmiyo gibi. Magnetler geldi istediğim gibi olmş evet ama arkasında 3 tane magnet takılı olduğu halde tutmuyor dolabı. Kadına mj atyrum saaattler sonra anca dönüyo. En sonunda magnet göndersem siz yapştrrmısnz dedi ben de 100 tane o magnetten göndersen nolck tutmuyoki dedim. 3 tane nası tutmaz ya ağır bile değil. Hadi bunu hallederm dedm ben alrm olmadı yapştrrm nolck dedm. Bugün kapı süsü geldi. Rengi açık griben koyu gri severim. O kadar da güzel yapmş ksdın paketlemş uğraşmş allah var. Ama fotoğrafta koyuydu geldi açık.. Allahım ooff ya bi suratım asıldı ki şuan uyuyup dinlenmem lazım kızım sabh erknden kalkck uyumak bile istemyrum
Yaaa Kızlar benim akıntım baya arttı yeşile yakınmışsın çarşamba doktora gittim bakmadı fitil verdi dün kullandım ondan mi acaba arttı korkuyorum nişan falan değildir inş birde ergenlikten gelen bir huyum var hep siyah çamaşır giyerim rengi sarımtırak yeşil gibi 10 gün önce kan idarra tahlilim temizdi sizin var mi akıntı biraz da kıvamı akıntılarım
Çok güzel olmuşEki Görüntüle 2601448
Ben almadım ama nasıl tüy çıkıyormuş anlamadımTikkabilla gayet hos olmuslar guzel günlerde kullanin
Emzirme yastığı aldiniz mi kizlar yorumlar patliyor tüy çıkıyor yaziyor bende burda terziye yaptirayim diyorum
Valla benimde arada bi zzzzz diye bişi hissediyorumAl benden de o kadarşeyimin için gıdıklanıyor ya neden kafayı yicem
Bende senle aynıyımBen de galiba 9 10 kiloyla pesindeyim
Ay cok güzel yapmışsın yaaEki Görüntüle 2601448
Yaaa ben 5 haftada toplam 3 kere çıkabilmiştim Kaç kere doktora gittim özel devlet konu bile açtım burada 4 kere lavman yaptım neler neler yaşadım son gün üstüste 2 kere lavmana rağmen işe yaramadı doktor müdahale etmek zorunda kaldı o gün 26-27 haftalıktım hep düşğk riskim vardı aha erken doğacak dedim ama bizim kızçe dirençli çıktı çok şükür o günden beri korkudan her gün içiyorum ama dozunu az tutuyorum çeyrek ölçekEvde bir gün kıvrandım ağlaya ağlaya işim bitti , eşimi işten çağırdım . Doktorla konuştu o da bunu önermişti . Ancak içtiğim halde yine olmamıştı hemen etki etmediği için , Mecbur kalıp lavman yapmıştım . Sonraları da zorda kaldıkça akşamdan alıp sabahına lavaboya çıkmayı tercih ettim . Bu arada kullandığın fitil ne bilmiyorum ama ben mantar için kullandığımda fitil sonrası akıntı bir süre daha da artmıştı .
Ilkte almadim emmedide zaten reddeddi . Ama emdigi sıralar koluma gelirdi kafası yumusak birşey vede alttan destek iyi gelirdi diye hatırlıyorum. Uykulu emzirirken de gece kolaylik olurBen almadım ama nasıl tüy çıkıyormuş anlamadımBenim şu an kullandığım hamile yastığını emzirirken kullanırım diyorum ya da ne bileyim normal yastık da olmaz mı? Deneyimim olmadığı için bilemiyorum. Emzirme yastığının avantajı ne oluyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?