2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
@ch
Yarın bi bakyim madem ben de meraknettm şimdi.

Yarın bi bakiyim madem ben de merak ettm şimdi. Bu işi yapan insan bunu düşünememiş mi hey allahım

Ben keşfedene kadar ölümden döndüm çok kzııyorum doktorlara nasıl söylemezler bana o süreçte diye

Ben hepsine devam ediyorum. Magnezyum kullandığım halde ara ara kramplarım oluyor.
Kan ilacı beni kabız yapıyor kızlar. Sizde de oluyor mu yaa
Kan ilacı benide çok kötü yaptı sonra 1 hafta kullanmadım. Doktor tahlil istedi tahlillerde kan ıyi çıkınca ister kullan ister kullanma dedi onuda almiyorum.
Kızlar, kiloda beni geçen var mı Hep az kilo alanlar soruyor dedim bir kez de ben sorayım ne eksiğim var 16 aldım
Tatlis ben geçen hafta 16 kilodaydım :)

Ne salaklar ya , bunlarla ugrasmak lazim

Ben parmakların çok ileri gitmediği müddetçe uyarcağını düşünmüyorum ya. Birlikteliği spermin içindeki bir maddeden ötürü öneriyorlar doğum başlasın diye. Sonuçta bu parmak sadece.
Hakkımı ilişkiden yana kullanacam galiba onu becerirsem deneyeceğim

Mutlulukla kullan canım eline sağlık el emeği sonuçta gayet de başarılı

Cok tatli olmus valla eline saglik. Hele o ayaklarii
Var ya hiç aklımda yoktu ama şu benekli kumaşı anne yanına çarşaf diktiririm diye almıştım, kafam gitmiş küçük almışım. Dedim değerlendireyim ben bunu.. Bir de grilisi vardı o da küçük geldi tabi, eşim de ondan damla yastık dikti Adam heves etmiş dikti valla..

Ben keşfedene kadar ölümden döndüm çok kzııyorum doktorlara nasıl söylemezler bana o süreçte diye
Evde bir gün kıvrandım ağlaya ağlaya işim bitti , eşimi işten çağırdım . Doktorla konuştu o da bunu önermişti . Ancak içtiğim halde yine olmamıştı hemen etki etmediği için , Mecbur kalıp lavman yapmıştım . Sonraları da zorda kaldıkça akşamdan alıp sabahına lavaboya çıkmayı tercih ettim . Bu arada kullandığın fitil ne bilmiyorum ama ben mantar için kullandığımda fitil sonrası akıntı bir süre daha da artmıştı .

Degisim yapmazlar mi acaba? Renk konusunda fotoğraf ile gerçek hali değişik oluyor. Biz de araba koltuğunda yaşadık da gelen rengi daha çok beğendik

Benim de yoğun akıntim olmaya başladı. Gebelik takviminde fazlalasir yazıyordu kaşıntı vs olmadıkça takmadım.
Çok güzel olmuş ilk olmasına rağmen gayet profesyonel...

Tikkabilla gayet hos olmuslar guzel günlerde kullanin
Emzirme yastığı aldiniz mi kizlar yorumlar patliyor tüy çıkıyor yaziyor bende burda terziye yaptirayim diyorum
Ben almadım ama nasıl tüy çıkıyormuş anlamadım Benim şu an kullandığım hamile yastığını emzirirken kullanırım diyorum ya da ne bileyim normal yastık da olmaz mı? Deneyimim olmadığı için bilemiyorum. Emzirme yastığının avantajı ne oluyor?

Al benden de o kadar şeyimin için gıdıklanıyor ya neden kafayı yicem
Valla benimde arada bi zzzzz diye bişi hissediyorum hala hareketli uyusa keşke
Ben de galiba 9 10 kiloyla pesindeyim
Bende senle aynıyım
Ay cok güzel yapmışsın yaa

Yaaa ben 5 haftada toplam 3 kere çıkabilmiştim Kaç kere doktora gittim özel devlet konu bile açtım burada 4 kere lavman yaptım neler neler yaşadım son gün üstüste 2 kere lavmana rağmen işe yaramadı doktor müdahale etmek zorunda kaldı o gün 26-27 haftalıktım hep düşğk riskim vardı aha erken doğacak dedim ama bizim kızçe dirençli çıktı çok şükür o günden beri korkudan her gün içiyorum ama dozunu az tutuyorum çeyrek ölçek
Akıntı için
MIXOVUL 7 tane mantar için daha öncede kullanmıştım inş ondan artmıştır akıntım çok stres Oluyorum istemsizce

Ilkte almadim emmedide zaten reddeddi . Ama emdigi sıralar koluma gelirdi kafası yumusak birşey vede alttan destek iyi gelirdi diye hatırlıyorum. Uykulu emzirirken de gece kolaylik olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…