- 7 Kasım 2019
- 4.541
- 10.001
- 108
Kaşıntı yok aynn bende ki uygulama da da öyle yazıyor şeninde Kıvamlı mi rengi ne doğuma da az kaldı ondan mı ki acabaDegisim yapmazlar mi acaba? Renk konusunda fotoğraf ile gerçek hali değişik oluyor. Biz de araba koltuğunda yaşadık da gelen rengi daha çok beğendik
Benim de yoğun akıntim olmaya başladı. Gebelik takviminde fazlalasir yazıyordu kaşıntı vs olmadıkça takmadım.
Çok güzel olmuşilk olmasına rağmen gayet profesyonel...
Kıvamlı rengi şeffaf ile beyaz arasında biraz da sarı. Bugünden önce cif krem kıvamından biraz daha suluydu. Şu anda jel gibi.Kaşıntı yok aynn bende ki uygulama da da öyle yazıyor şeninde Kıvamlı mi rengi ne doğuma da az kaldı ondan mı ki acaba
Var canım tersi düzü.Hepsini denedm nerdeyse tutmuyo canım. Hepsininters yapştrmş olamaz diye düşnyrum. Bi de o yuvarlak magnetlern tersi düzü varmı ki
Hadi bakalım buldum ben gibi birini dahaKan ilacı benide çok kötü yaptı sonra 1 hafta kullanmadım. Doktor tahlil istedi tahlillerde kan ıyi çıkınca ister kullan ister kullanma dedi onuda almiyorum.
Tatlis ben geçen hafta 16 kilodaydım :)
Ne salaklar ya , bunlarla ugrasmak lazim
Anladım canım sağol yaa çok iyi tarif etmişsinKıvamlı rengi şeffaf ile beyaz arasında biraz da sarı. Bugünden önce cif krem kıvamından biraz daha suluydu. Şu anda jel gibi.
Okuyan arkadaşlardan midesi bulanan olduysa Çok özür dilerim biraz fazla ayrıntı oldu ama.
Kan ilacı benide çok kötü yaptı sonra 1 hafta kullanmadım. Doktor tahlil istedi tahlillerde kan ıyi çıkınca ister kullan ister kullanma dedi onuda almiyorum.
Enfeksiyon demeyin beni mahfetti kactane serum yedim antibiyotik kullandim simdi duzeldim testlerdede bisey cikmadi sukur.Yaaa geçsin de şu son haftalar valla gencecik yAşta saçlarım ağırdı bu stres zorluklar beni benden aldı
Sorma sinir oldum bende, kimbilir neler neler yanlis cikiyor insanin basini belaya sokar bunlarKan ilacı benide çok kötü yaptı sonra 1 hafta kullanmadım. Doktor tahlil istedi tahlillerde kan ıyi çıkınca ister kullan ister kullanma dedi onuda almiyorum.
Bendede aynisi var mecbur hep gunluk ped kullaniuorum doktorum dahada cogalicak dediAnladım canım sağol yaa çok iyi tarif etmişsin
Bende de aynı galiba ben biraz abartıyorum yalnız olmadığıma sevindim ya demek ki normal
AynenBenimki de öyletakmıyorum artık ne yapayım. Sadece geriliyorum tartıya çıkarken
Masallah bebekte guzel gelismisBen toplamda 14 kilo almışım, prensesim de 3200 olmuş
Whatson da bitkisel boya var onun la boyadım ben 33 tl üstelik ve çok memnun kaldım gidip sorarsanız hamileler için diye veririler ufak bir öneriYa kızlar saçlarım bembeyaz oldu hamileliğim boyunca sadece 1 kere boyattım saçımı sizce boyatsam mı tekrar doğumdan 1 hafta önce düşünüyorum?
Benimde o kadar cok ki hem rahatsiz oluyorum hem de normal olmadigini dusunuyorum her kontrolde soyledim kasinti yanma yoksa sorun yoktur dedi doktorum en son kontrol de ben istedim bir bakin bana hic normal gelmiyor dedim doktor muayane etti korkma gayet normal dedi gebelikte artar olabilir dedi ondan sonra rahatladim ki bu benim 3. Gebeligim digerlerinde hic olmamistiNiye acaba enfeksiyon falan değildir inş Ayy inş benim de öyle normal olağan bir şeydir
Çok şükür geçmişEnfeksiyon demeyin beni mahfetti kactane serum yedim antibiyotik kullandim simdi duzeldim testlerdede bisey cikmadi sukur.
Instagram da bebekonfor siye bir sayfa var orda 8 marta ozel 20 tl di@Tikkabilla gayet hos olmuslar guzel günlerde kullanin
Emzirme yastığı aldiniz mi kizlar yorumlar patliyor tüy çıkıyor yaziyor bende burda terziye yaptirayim diyorum
Bayağı bir yere kadar gerçek sanarak okudum. Ne gıcık Allah im diyordum ki espri olduğunu anladım.Hazır kilo konusmuskenEki Görüntüle 2601461
Hadi yaa bende bir ara mantar vardı fitil kullandım geçti şimdi tekrarladı galiba bilmiyorum artık her gebelik bit değil derler doğru o zamanBenimde o kadar cok ki hem rahatsiz oluyorum hem de normal olmadigini dusunuyorum her kontrolde soyledim kasinti yanma yoksa sorun yoktur dedi doktorum en son kontrol de ben istedim bir bakin bana hic normal gelmiyor dedim doktor muayane etti korkma gayet normal dedi gebelikte artar olabilir dedi ondan sonra rahatladim ki bu benim 3. Gebeligim digerlerinde hic olmamisti
Terlikleri süt mü dolmuşBayağı bir yere kadar gerçek sanarak okudum. Ne gıcık Allah im diyordum ki espri olduğunu anladım.
Yaklaşık bir ay sonra da aynı muhabbetin süt versiyonuyla muhatap olacağız ki onlar da evlere şenlik.
Benim top 10unmun ikincisi memesini fıskiye gibi kullanıp karşı duvarı ıslatan hanım teyze.
Birincisi ise terlikleri bile süt dolan diğer bir hanım teyze. (bu sonuncusunu hatırladıkça hala dumur oluyorum, buna inanacak kadar zeka yoksunu gibi mi duruyorum uzaktan diye. E be teyzem o nasıl süt ki atleti geçti afedersin donunu da geçti etek mi pantolon mu ne giyorsan onu da geçip terliğinin içini göle çevirdi. Ya da teyzem toptan plastik poşet giyiyordu ondan aktı öyle zaar)
Markası neydi canım?Whatson da bitkisel boya var onun la boyadım ben 33 tl üstelik ve çok memnun kaldım gidip sorarsanız hamileler için diye veririler ufak bir öneri
Yaa hem de yürüdükçe cirk cirk ediyormuş. O kadar yani. Kitabin adı ne, yazarı kim merak ettim.Terlikleri süt mü dolmuşTeyze inekmis meğer Bayıldım ben bu kitaba vallahi süper moral oluyor
Anam bizimkinin aklina bile gelmez ole seyler. Senn ki yine ii dikmisVar ya hiç aklımda yoktu ama şu benekli kumaşı anne yanına çarşaf diktiririm diye almıştım, kafam gitmiş küçük almışım. Dedim değerlendireyim ben bunu.. Bir de grilisi vardı o da küçük geldi tabi, eşim de ondan damla yastık diktiAdam heves etmiş dikti valla..
Eki Görüntüle 2601453
Terlikleri süt mü dolmuşTeyze inekmis meğer Bayıldım ben bu kitaba vallahi süper moral oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?