- 15 Nisan 2019
- 5.109
- 13.965
- 168
- 32
İnternet siparişlerinde bazen olabiliyor öyle şeyler. Açık griyi koyu olarak değiştiremiyormuymuş canım? Öyleysede sıkma canını ne diyim. Bebişinle sağlıkla kavuşunda önemli olan o.Kızlar ya o kadar sinirlerim bozukki. Sanki hiçbşy yolunda gtmiyo gibi. Magnetler geldi istediğim gibi olmş evet ama arkasında 3 tane magnet takılı olduğu halde tutmuyor dolabı. Kadına mj atyrum saaattler sonra anca dönüyo. En sonunda magnet göndersem siz yapştrrmısnz dedi ben de 100 tane o magnetten göndersen nolck tutmuyoki dedim. 3 tane nası tutmaz ya ağır bile değil. Hadi bunu hallederm dedm ben alrm olmadı yapştrrm nolck dedm. Bugün kapı süsü geldi. Rengi açık griben koyu gri severim. O kadar da güzel yapmş ksdın paketlemş uğraşmş allah var. Ama fotoğrafta koyuydu geldi açık.. Allahım ooff ya bi suratım asıldı ki şuan uyuyup dinlenmem lazım kızım sabh erknden kalkck uyumak bile istemyrum
Aynen öyle valla elden ne geliyorsaİnşallah tatlım haberdar edelim birbirimizi. Sen benden 4 gun ondesin erken başlayacaksın o zaman. Kontrolümle aynı baslayacagim için doktor ve ebeyle teyit edeceğim hemen işe koyulacagim. İnşallah herşey gönlümuzce olur. Hep dua ediyorum Meryem süresine de başlayacağım. Daha sonra hurma artık Allah ne verdiysemanevi ve tıbbi ne varsa
Çok güzel olmuş canım, güle güle kullanın.Eki Görüntüle 2601448
Kızlar bugün o sinirle kafa dağıtmak için yastık yaptım bitirdim. Başlamıştım haftalar önce kenarda duruyordu yarım yamalak.. İlk dikiş deneyimim ona göre değerlendirin
Hadi bakalım sende öyle dene.Hakkımı ilişkiden yana kullanacam galiba onu becerirsem deneyeceğim
Benim ki sakinledi çok şükürValla benimde arada bi zzzzz diye bişi hissediyorumhala hareketli uyusa keşke
Bende senle aynıyım
Ay cok güzel yapmışsın yaa
Hande Birsay'in Emiyor mu? Kitabı. Tavsiye ederimYaa hem de yürüdükçe cirk cirk ediyormuş. O kadar yani. Kitabin adı ne, yazarı kim merak ettim.
Ay binlerce kez amiiinben hamileyken göğüs pedi almıştım hala duruyor birini emzirirken birinden akmadı hiç
Bir arkadaşımin göğüsleri küçük ama masallah bez dayanmazdi cocuk emdiği halde akardi hep hele çocuk agzindan cikarsin yüzüne fışkırırdı
Bu kez insallah uzun uzun doya doya emen bir bebegim olurda göğüsler süt dolar taşar hepimizin amiiiiiinnnn
Korkuyla doktora mi gidilir hem de paranla başka doktor bakmamı tavsiye ederim içine sinmiyorsa doktoruna dön benim içime sinmedi fazlasını veriyorum dogum için napayim onemli olan o☺Sezeryan ı çok iyiymiş herkes çok pozitif şeyler yazmış diye bu doktoru seçtim, tabi herkes çok ilgili ve güler yüzlü olduğunu da yazmıştı, ama ben odaya girdiğim andan itibaren bir negatiflik bir kabalık hali vardı, belki kendince o da haklı 36 ya gelmişim ve pat diye karşısına çıkıyorum ama kabul ettiyse de ona göre davranması lazım, anne ilgisi beklemiyorum doktordan ama bi dahaki randevuya gitmeye korkuyorum açıkçası, o kdr tahliller birşeyler istediki birini yaptırmayı unutmuşum şimdi haftaya da onun için haşlayacak beni kesin :/
Çişe gitmekten ve kasılmalardan uyuyamıyorum MalesefGeceleri uyuyamayanlar burda mı
Ben 3 gecedir uyuyamıyorum tam dalıcam ya ayağım kaşınıyor ya çocuğum zıplıyor delirecrk gibi oluyorum
Geçmiş olsun canım tabi çalışmak falan yoruyor benimde sancim var biraz bekliyorum bakalım pazartesi kontrolum çünküKızlar acilden eve yeni geldim. Bugün malum sancım vardı ya karnımda, geçer gibi olmuştu ama akşam yine kitledi beni hareket edemedim. Acile gittik başta pişman oldum eve dönelim dedim. Öksürenler hapşıranlar nasıl dolu nasıl.. Korktum. Nöbetçi kadın doktoru yokmuş benim doktorumla görüştü acil doktoru, idrar tahlili yapıldı nst çekildi. O sırada benim ağrı geçti tabi.. Nst iyi çıktı. Karnım giderken sertti orada hep yumuşadı. Ebe hiçbir sıkıntı yok dedi çok şükür.. Ayakta kalma ama oturma da dedi. Oturmanın ayakta durmaktan farkı yokmuş bu arada dik durduğu için vücut.. Belden yukarısı hafif eğimli sırt üstü uzanmak iyi gelirmiş. Neyse.. İdrarımda yine bol enfeksiyon çıktı tabi ki.. 2 tane anbiyotik yazdırdı doktorum, onlara başladım hemen.. İnşallah iyi gelir. Yarına da rapor yazdırdım dinleneyim diye.. Benden haberler böyle..
Canım aynı şeyi bende yaşadım 7-8 kere hem sağ hem sol kasigima bıçak saplanır gibi ağrı girdi doktoru aradım haber bekliyorum bakalım ne diyecek uyuyamadim bütün gece. Ay Allah'ım sağ salim beklesin bebisler
Geceleri uyuyamayanlar burda mı
Ben 3 gecedir uyuyamıyorum tam dalıcam ya ayağım kaşınıyor ya çocuğum zıplıyor delirecrk gibi oluyorum
Hem de nasıl sanki özellikle yatmamı bekliyorBurda canım burda ben aylardır uyuyamıyorum ama bu son ay daha da başkaymış anladım .şuan başladık biz mesaiye içimde kıpır kıpır
Maşallah canim☺Arkadaşlar selam,
Kontrole geldim, haftasıyla uyumlu benim Ada Gecem. 3.200 gr olmuş teyzeleri. Nst sırası bekliyoruz şimdi.
Elma yağı ile ilgili çok okudum agzına gelirse çok tehlikeli mide için ama ayaklarına özellikle topuklara masaj yapmak faydalı / ama su kiraz çekirdekli bel kemeri için de çok iyi diyorlarCanim sen butun tesisati kurmussunyazdigin iyi oldu bende aci elma yagi alicaktim iyi aklima geldi
Hoşgeldin canım hepimiz için zor geciyor artık yalancı sancılar bol kilo derken kolay değil tabi☺Kızlar selam. Gruba yeni geldim. Son dönemler nasıl geçiyor. Ben çok sıkıldımdoğurmak istiyorum artık
Hem de nasıl sanki özellikle yatmamı bekliyor
Sen ki indirimlerin kraliçesisin sana hiç yakistiramadimAvucumu yaladım döndüm bimdenSüt aldım ben de
Ay kuzum hayırla gelsin insallahselam kızlar. benim bu sabah nisanım geldi. kızımda da doğum nisan ile başlamisti. hastanede attan muayene yaptı doktorum. acilma yok. 2 saat sonra da 2gun sonra da doğum olabilir dedi. hastane eve 5dk mesafede olduğu için ve hastane enfeksiyona açık biryer olduğu için doktorum eve gonderdi. kasılmalar artarsa, su gelirse, kan gelirse hastaneye gidecegim. 10gun öncede akciğer gelişim iğnesi yapilmisti. çok erken aslında genede. ama hayırlısıyla sağlıkla gelsin
Hadi kız çocuğu babaya naz yapıyor diyelim bizim oğlan da aynı1 saat kadar önce eşim sağolsun her akşam krem sürüyor karnıma kızım ses ver diyo konuşuyor tık yok adamcağız üzüldü ben geldim yattım durmuyor deli olucam aslında babası kılıklı diyorum ama gene de yavrum bütün yük annemde diyor o yüzden rahat bırakmıyor beni
Kentin anlaşması yok sgk ile o yüzde sanırım öyle.fiyatlari çünkü medicalde de eğer bi sağlık güvenden yoksa fiyat bunlarin 2 katı oluyor. Evet ben mehmet bal a gidiyorum medicalde çok tatlıdır kendisi☺ doğum cesiti fark etmiyor ger türlü doğum için ayni ücreti ödüyorsun bu çok güzel bir şeyKent canim doktordan doktora fark ediyor mu bilmiyorum doçent benim doktorum
medical de 7000 can 6000 TL diye duydum hamile bir arkadaştan onun doktoru da hastane de çalışmıyor muayenesi var anlasmali hastane fiyatlarıni söylemiş
Senin doktorunda medical deydi yanlış hatırlamıyorsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?