2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
İnternet siparişlerinde bazen olabiliyor öyle şeyler. Açık griyi koyu olarak değiştiremiyormuymuş canım? Öyleysede sıkma canını ne diyim. Bebişinle sağlıkla kavuşunda önemli olan o.
Aynen öyle valla elden ne geliyorsa
Çok güzel olmuş canım, güle güle kullanın.
Hakkımı ilişkiden yana kullanacam galiba onu becerirsem deneyeceğim
Hadi bakalım sende öyle dene.
Valla benimde arada bi zzzzz diye bişi hissediyorum hala hareketli uyusa keşke

Bende senle aynıyım

Ay cok güzel yapmışsın yaa
Benim ki sakinledi çok şükür bir an çıkacak sandım

Yaa hem de yürüdükçe cirk cirk ediyormuş. O kadar yani. Kitabin adı ne, yazarı kim merak ettim.
Hande Birsay'in Emiyor mu? Kitabı. Tavsiye ederim
Ay binlerce kez amiiin

Tikkabilla çok güzel canım fiyonkun o kenarlarını çakmak ile hafif yakarsan daha güzel durur. Ben patiklerim de fiyonk yapınca mutlaka kenarlarını yakıyorum.

Korkuyla doktora mi gidilir hem de paranla başka doktor bakmamı tavsiye ederim içine sinmiyorsa doktoruna dön benim içime sinmedi fazlasını veriyorum dogum için napayim onemli olan o☺

Geçmiş olsun canım tabi çalışmak falan yoruyor benimde sancim var biraz bekliyorum bakalım pazartesi kontrolum çünkü stresli bir dönemden geçiyorum umarım erken dogurmam

Canım şşmdi gördüm mesajını gün içinde giremedim siteye benim yalancı kasılmalar o yüzden geçen nts girdim çıkmadı bişey Allah yardımcımız olsun gittinmi doktora?

Geceleri uyuyamayanlar burda mı
Ben 3 gecedir uyuyamıyorum tam dalıcam ya ayağım kaşınıyor ya çocuğum zıplıyor delirecrk gibi oluyorum

Burda canım burda ben aylardır uyuyamıyorum ama bu son ay daha da başkaymış anladım .şuan başladık biz mesaiye içimde kıpır kıpır

Canim sen butun tesisati kurmussun yazdigin iyi oldu bende aci elma yagi alicaktim iyi aklima geldi
Elma yağı ile ilgili çok okudum agzına gelirse çok tehlikeli mide için ama ayaklarına özellikle topuklara masaj yapmak faydalı / ama su kiraz çekirdekli bel kemeri için de çok iyi diyorlar

Hem de nasıl sanki özellikle yatmamı bekliyor

1 saat kadar önce eşim sağolsun her akşam krem sürüyor karnıma kızım ses ver diyo konuşuyor tık yok adamcağız üzüldü ben geldim yattım durmuyor deli olucam aslında babası kılıklı diyorum ama gene de yavrum bütün yük annemde diyor o yüzden rahat bırakmıyor beni

Ay kuzum hayırla gelsin insallah

Hadi kız çocuğu babaya naz yapıyor diyelim bizim oğlan da aynı Yanyana uzanıyoruz karnıma bakıyor kıpır kıpır geliyor elini koyuyor hani benim oğlum diyor bizimkinde çıt yok biz de 1 saat önce yattık o kadar sarıldı sevdi babası uyumuş benim oğlum dedi uykuya daldı bizim küçük bey uyandı

Kentin anlaşması yok sgk ile o yüzde sanırım öyle.fiyatlari çünkü medicalde de eğer bi sağlık güvenden yoksa fiyat bunlarin 2 katı oluyor. Evet ben mehmet bal a gidiyorum medicalde çok tatlıdır kendisi☺ doğum cesiti fark etmiyor ger türlü doğum için ayni ücreti ödüyorsun bu çok güzel bir şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…