2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Valla canım naz mı niyaz mı hiç bilmiyorum ama daha şimdiden bizi parmaklarında oynattıkları kesin doğunca neler yaparlar bunlar bize ben düşünemiyorum artık artık gece yarılarına kadar nöbetteyiz

Kızlar 20 haftalık hamileyim ve 10gündür geçmeyen öksürüğüm var faranjit olmuşum doktor ilaç verdi ama işe yaramıyor önereceğiniz bişey var mı acaba yardıma ihtiyacım var

Geceleri uyuyamayanlar burda mı
Ben 3 gecedir uyuyamıyorum tam dalıcam ya ayağım kaşınıyor ya çocuğum zıplıyor delirecrk gibi oluyorum
Burda olmaz mı? Burda tabi vücut bizi bebeye alıştırıyor.
Midem fena halde yanıyor kocada horlayip duruyor uyku gelmez tabi açtım tv yi ☺ bebis dogunca uykusuz geceler bizi muck yapacak kızlar
Oh sen en azından tv açmışsın. Benim koca yanımda horluyor. Kayınvalide ve görümce içerde yatıyor tıkıştım kaldım odaya
Hiç farkı yok hepsi aynı. Bizimki içerde parti veriyor baba elini koysun anında mütasıp kız moduna geçiyor. Çıt yok. Benim koca alınıyordu artık beni sevmiyor bu diye. Bende ya babası huzur buluyor senin sesinle sana odaklanıyor ondan hareketi bırakıyor diye oyalıyorum adamı

Ay o ne ya bu nasıl müdahale oğlunun da evi ama abarti değil mi kime ne 2 saate 10 kere aramak nedir yani kolaylıklar diliyorum kuzum sana

Aaa çok büyük geçmişler olsun kuzum nelerle uğraşıyor insanlar neden ya aklım almiyor

Çokkk haklısın resmen şimdiden ipe dizdiler bizi baksana halimize
Güzel bir avuntu olmuş ben de deneyeyim bunu mutlu olur garibim :)

Kv görümce ne ara geldi kiz sana saat yine 2 oldu hekimogluna bakiyorum simdi Jadesi anımiza gelsede sohbet etseydik hala m.ö de

Çok güzel olmuş bayıldım bi sınır harbinde de bana yapsana bu basil ilk deneyim kız masallah

Ya Jadesi çok tatlısın internet Explorer gibisin hep geriden geriden yorum yazıyorsun kızma bana hoşuma gitti durum
Ya benim bi huyum var bir kitabı ya da filmi sevmesem bile sonuna kadar izlerim okurum arada kaldırdığım güzel bir kısım olur diye burda da aynı mantık var 2 gün girmiyorum ama sayfaları atlayamiyorum ben yokken ne konuştunuz diye cevap vermeyince de icimde kaliyor beni boyle kabul edin geriden takip ediyorum viraz ama hala ise git gel derken anca hiç cevap vermesem daha mi iyi

Çokkk haklısın resmen şimdiden ipe dizdiler bizi baksana halimize

Güzel bir avuntu olmuş ben de deneyeyim bunu mutlu olur garibim :)
Dene dene
Kv görümce ne ara geldi kiz sana saat yine 2 oldu hekimogluna bakiyorum simdi Jadesi anımiza gelsede sohbet etseydik hala m.ö de
Kız dedim ya düğüne gelecekler bu tarafa akşam bende kalacaklar o yüzden diye
Hahahahahahha hakkatten he Jadesi tülaaaaayyyyyy evine dönnnnn, aramıza döööönnnn

Dene dene

Kız dedim ya düğüne gelecekler bu tarafa akşam bende kalacaklar o yüzden diye
Hahahahahahha hakkatten he Jadesi tülaaaaayyyyyy evine dönnnnn, aramıza döööönnnn
Geldim geldim okumam uzun sürdü ama bitti ya ben yokken biriniz dogurduysaniz ya bensiz çok eglendiyseniz bunlara göz atmadan ileriye gelemiyorum

Ay dogru ya uyandır uykum gelmiyor iki lafin belini kiralim de guzel olur gece sohbeti
Ayyu boşver yatsın uyusun, hiç çekilmiyor onun muhabbeti gece gece uğraşamam şimdi
Geldim geldim okumam uzun sürdü ama bitti ya ben yokken biriniz dogurduysaniz ya bensiz çok eglendiyseniz bunlara göz atmadan ileriye gelemiyorum
Hahajaj kız sen izne ne zaman ayrılıyorsun? Bu ne çalışma aşkı? Artık bırakta aramıza katıl aktif olarak

Ben sayfalar birikmesin diye yazacak kadar vaktim olmasada acip okuyorum bari habersiz kalmayim diyorum artik bu haftalar eli kulaginda haftalar

Ayyu boşver yatsın uyusun, hiç çekilmiyor onun muhabbeti gece gece uğraşamam şimdi
Aboo benim kvden desene bir konusur beynim uyusur sadece hihi evet diyebiliyorum bütün abuk subuk konulari anlatir durur isin yoksa dinle ama ben olmayinca esime bütün ciddi önemli konulari fis fis anlatir hemde istedigi taraftan anlatir zehirler kocami o yüzden tuvalete bile sıkışır gitmem bas basa kalmasınlar diye

[QUOTE="agacsizkoalaa, post: 63040709, member:

Hahajaj kız sen izne ne zaman ayrılıyorsun? Bu ne çalışma aşkı? Artık bırakta aramıza katıl aktif olarak
[/QUOTE]
Sizin icin daha sık girmeye calisayim beni bu kadar sevdiginizi bilmezdim birakamiom kuzum ya valla evimde oturam çanta hazirlayam tv izleyem istiyorum bende yalancı sancim var bak ödüm kopuyor şimdi çantam hazır değil diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…