Valla canım naz mı niyaz mı hiç bilmiyorum ama daha şimdiden bizi parmaklarında oynattıkları kesinHadi kız çocuğu babaya naz yapıyor diyelim bizim oğlan da aynıYanyana uzanıyoruz karnıma bakıyor kıpır kıpır geliyor elini koyuyor hani benim oğlum diyor bizimkinde çıt yok biz de 1 saat önce yattık o kadar sarıldı sevdi babası uyumuş benim oğlum dedi uykuya daldı bizim küçük bey uyandı
Burda olmaz mı? Burda tabiGeceleri uyuyamayanlar burda mı
Ben 3 gecedir uyuyamıyorum tam dalıcam ya ayağım kaşınıyor ya çocuğum zıplıyor delirecrk gibi oluyorum
Oh sen en azından tv açmışsın. Benim koca yanımda horluyor. Kayınvalide ve görümce içerde yatıyorMidem fena halde yanıyor kocada horlayip duruyor uyku gelmez tabi açtım tv yi ☺ bebis dogunca uykusuz geceler bizi muck yapacak kızlar
Hiç farkı yok hepsi aynı. Bizimki içerde parti veriyor baba elini koysun anında mütasıp kız moduna geçiyor. Çıt yok. Benim koca alınıyordu artık beni sevmiyor bu diye. Bende ya babası huzur buluyor senin sesinle sana odaklanıyor ondan hareketi bırakıyor diye oyalıyorum adamıHadi kız çocuğu babaya naz yapıyor diyelim bizim oğlan da aynıYanyana uzanıyoruz karnıma bakıyor kıpır kıpır geliyor elini koyuyor hani benim oğlum diyor bizimkinde çıt yok biz de 1 saat önce yattık o kadar sarıldı sevdi babası uyumuş benim oğlum dedi uykuya daldı bizim küçük bey uyandı
Aaa neden kiEvet kendi isteği ile ayrıldı siteden. Belki doğumdan sonra tekrar gelirim dedi.
Ay o ne ya bu nasıl müdahale oğlunun da evi ama abarti değil mi kime ne 2 saate 10 kere aramak nedir yaniAy biz bir kere 2 saatlik mesafe de bir şehre gittik benim doktor Kontrolüm için. Neyse o gün içinde ben eşimle kendime tiyatro bileti almıştım ama bunlara söylemedik biz tiyatroya gideceğiz diye. Akşam 9da çıktık telefonlara bir baktık 10 cevapsız çağrı eşimde, 10 cevapsız çağrı bende. Taaa Ankaradan annemleri bile ayağa kaldırmışlar, ulaşamıyoruz başlarına bir şey geldi diye. Kadın acillik olmuş resmen. Eşim tiyatrodaydık diyince fena payladı onu. Sadece iki saat ya.
Aaa çok büyük geçmişler olsun kuzum nelerle uğraşıyor insanlar neden ya aklım almiyorKızlar tek tek alıntı yapamadım kusura bakmayın. Bundan 10 yıl önce kim olduğunu bilmediğim biri beni bir partiye üye yapmış haberim yokken, Allah onu bildiği gibi yapsın diyorumBen geçen sene seçim görevim iptal olunca öğrenmiş ve o gün içinde üyeliği sildirmiştim. Ama gel gör ki soruşturma açılmış şimdi.. Kim niye yapar böyle bir şeyi anlamıyorum, benim yerime ıslak imza atmış yani yaa.. Şimdi o üyelik formundaki imza incelenecekmiş vs çok uzun sürüyor dedi müfettiş.. İncelensin inşallah da benim imzam olmadığı meydana çıksın. Kendimden eminim ama insan yine de sinir stres oluyor, ilk kez böyle bir şey yaşıyorum. Siyasetten anlamam bile ben, başıma gelene bak. İçim sıkılıyor çok ☹
Çokkk haklısın resmen şimdiden ipe dizdiler bizi baksana halimizeValla canım naz mı niyaz mı hiç bilmiyorum ama daha şimdiden bizi parmaklarında oynattıkları kesindoğunca neler yaparlar bunlar bize ben düşünemiyorum artık artık gece yarılarına kadar nöbetteyiz
Güzel bir avuntu olmuş ben de deneyeyim bunu mutlu olur garibim :)Burda olmaz mı? Burda tabivücut bizi bebeye alıştırıyor.
Oh sen en azından tv açmışsın. Benim koca yanımda horluyor. Kayınvalide ve görümce içerde yatıyortıkıştım kaldım odaya
Hiç farkı yok hepsi aynı. Bizimki içerde parti veriyor baba elini koysun anında mütasıp kız moduna geçiyor. Çıt yok. Benim koca alınıyordu artık beni sevmiyor bu diye. Bende ya babası huzur buluyor senin sesinle sana odaklanıyor ondan hareketi bırakıyor diye oyalıyorum adamı
Kv görümce ne ara geldi kiz sanaBurda olmaz mı? Burda tabivücut bizi bebeye alıştırıyor.
Oh sen en azından tv açmışsın. Benim koca yanımda horluyor. Kayınvalide ve görümce içerde yatıyortıkıştım kaldım odaya
Hiç farkı yok hepsi aynı. Bizimki içerde parti veriyor baba elini koysun anında mütasıp kız moduna geçiyor. Çıt yok. Benim koca alınıyordu artık beni sevmiyor bu diye. Bende ya babası huzur buluyor senin sesinle sana odaklanıyor ondan hareketi bırakıyor diye oyalıyorum adamı
Çok güzel olmuş bayıldım bi sınır harbinde de bana yapsanaEki Görüntüle 2601448
Kızlar bugün o sinirle kafa dağıtmak için yastık yaptım bitirdim. Başlamıştım haftalar önce kenarda duruyordu yarım yamalak.. İlk dikiş deneyimim ona göre değerlendirin
Ya benim bi huyum var bir kitabı ya da filmi sevmesem bile sonuna kadar izlerim okurum arada kaldırdığım güzel bir kısım olur diyeYaJadesi çok tatlısın internet Explorer gibisin hep geriden geriden yorum yazıyorsun kızma bana hoşuma gitti durum
Dene deneÇokkk haklısın resmen şimdiden ipe dizdiler bizi baksana halimize
Güzel bir avuntu olmuş ben de deneyeyim bunu mutlu olur garibim :)
Kız dedim ya düğüne gelecekler bu tarafa akşam bende kalacaklar o yüzden diyeKv görümce ne ara geldi kiz sanasaat yine 2 oldu hekimogluna bakiyorum simdi Jadesi anımiza gelsede sohbet etseydik hala m.ö de
Yetiştim miKv görümce ne ara geldi kiz sanasaat yine 2 oldu hekimogluna bakiyorum simdi Jadesi anımiza gelsede sohbet etseydik hala m.ö de
Ay dogru yaDene dene
Kız dedim ya düğüne gelecekler bu tarafa akşam bende kalacaklar o yüzden diye
Hahahahahahha hakkatten heJadesi tülaaaaayyyyyy evine dönnnnn, aramıza döööönnnn
Geldim geldim okumam uzun sürdü ama bittiDene dene
Kız dedim ya düğüne gelecekler bu tarafa akşam bende kalacaklar o yüzden diye
Hahahahahahha hakkatten heJadesi tülaaaaayyyyyy evine dönnnnn, aramıza döööönnnn
Ya yerimmmYetiştim miaşk olsun ya size hepiniz dalga geçin benle geldim ben
Ayyu boşver yatsın uyusun, hiç çekilmiyor onun muhabbetiAy dogru yauyandır uykum gelmiyor iki lafin belini kiralim de guzel olur gece sohbeti
HahajajGeldim geldim okumam uzun sürdü ama bittiya ben yokken biriniz dogurduysaniz ya bensiz çok eglendiyseniz bunlara göz atmadan ileriye gelemiyorum
Ben sayfalar birikmesin diye yazacak kadar vaktim olmasada acip okuyorum bari habersiz kalmayim diyorum artik bu haftalar eli kulaginda haftalarGeldim geldim okumam uzun sürdü ama bittiya ben yokken biriniz dogurduysaniz ya bensiz çok eglendiyseniz bunlara göz atmadan ileriye gelemiyorum
Is yeri benim ortalık karışık birakamiyorum da şu sıraYa yerimmmkuzum takılıyoruz sen izne ayrılmadın mi 36 oldun otur evinde beyaaa
Aboo benim kvden desene bir konusur beynim uyusur sadece hihi evet diyebiliyorum bütün abuk subuk konulari anlatir durur isin yoksa dinleAyyu boşver yatsın uyusun, hiç çekilmiyor onun muhabbetigece gece uğraşamam şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?