Demi her an herkes dogurabilirBen sayfalar birikmesin diye yazacak kadar vaktim olmasada acip okuyorum bari habersiz kalmayim diyorum artik bu haftalar eli kulaginda haftalar
Ahahhahaa tam bir kayınvalide seninkiAboo benim kvden desene bir konusur beynim uyusur sadece hihi evet diyebiliyorum bütün abuk subuk konulari anlatir durur isin yoksa dinleama ben olmayinca esime bütün ciddi önemli konulari fis fis anlatir hemde istedigi taraftan anlatir zehirler kocami o yüzden tuvalete bile sıkışır gitmem bas basa kalmasınlar diye
Sende bir an once islerden rahatlarsin ins boyle zorlar seni . Birakma tabi laf söz olmadan samimiyetle devam etsin grubumuzDemi her an herkes dogurabiliray çok sevdim hepinizi zaten grup devam etsin hep ben geriden gelirim sizi yanlız bırakmam
Sizin icin daha sık girmeye calisayim beni bu kadar sevdiginizi bilmezdim[QUOTE="agacsizkoalaa, post: 63040709, member:
Hahajajkız sen izne ne zaman ayrılıyorsun? Bu ne çalışma aşkı? Artık bırakta aramıza katıl aktif olarak
Hemde nasil cadi saf görünür amaaaaAhahhahaa tam bir kayınvalide seninkibenim ki öyle değil zaten fısır fısırda yapamaz. Kulaklar ağır işitiyor biraz. Eşim cevap verse duymaz, anlamaz doğuma girerken de kocanı al bari yanına
Sağol kuzum amin inşallah bakalım elbet rahatlarım ☺ allah büyük aynen samimiyetle devam etsin ben daha sorarım size çok soru deneyimsiz anne olarakSende bir an once islerden rahatlarsin ins boyle zorlar seni . Birakma tabi laf söz olmadan samimiyetle devam etsin grubumuz
Kendi işin mi neden bırakamıyorsun?Sizin icin daha sık girmeye calisayim beni bu kadar sevdiginizi bilmezdimbirakamiom kuzum ya valla evimde oturam çanta hazirlayam tv izleyem istiyorum bende yalancı sancim var bak ödüm kopuyor şimdi çantam hazır değil diye
Aaaa anlatsana kız nasıl olsa uyku yok bize bu gece belliHemde nasil cadi saf görünür amaaaayok kuzum ilk dogumumda ve sonrasinda bana kötü seyler yaşattı oyle böyle degil bu kez cagirmicam dogumuma önleme gerek kalmadi
3 yil geçti aradan bende unuttum çoğu seyi hastane cantasina ne koymustum onu bile hic hatirlamiyorum birlikte uzun guzel zamanlarimiz olsun faydali faydaliSağol kuzum amin inşallah bakalım elbet rahatlarım ☺ allah büyük aynen samimiyetle devam etsin ben daha sorarım size çok soru deneyimsiz anne olarak
Bu mu titiz olmayan halin? Akşam vakti bunları yapıyorsan yeterince titizsindir arkadaşım.Akşam akşam banyo lavabosu ve klozet temizledim belim kopuyor duşakabine cesaret edemedim zaten eski kiracı nasıl kullandıysa kireç lekesini ancak azaltabilir çıkarabilme umudum yok... siz nasıl ev temizliyorsunuz ya ben lavaboyu haftada 3 , klozeti de aynı mutfak lavabo tezgah 3-4 bi de ocağı yemek durumuna göre en az 4 kere temizliyorum camlar yerler paspas süpürme Allah’a emanet yapmıyorum canımın kıymetini biliyorum askıdakiler hala askıda katladıklarım hala bıraktığım yerde haftasını eşimi bekliyor uzanmayayım diye sizlere çok imreniyorum ben hiç çok titiz olmadım
Can çıkar huy çıkmaz derler benim her isim yavaşKendi işin mi neden bırakamıyorsun?Kız kalk çantanı hazırla bize cevap verene kadar. Senim haftanda ilerde bizden mazallah acil bişey olur elin ayağına dolanmasın
Denedim ama tam cam değil mika değil plastik değil ne yapsam kalıyor en iyi sonucu parlatıcı ile aldım bulaşık parlatıcısı ile ama onu da ben banyoya girdiğim zamanlar ve her zaman yapamıyorum eşim vs girince de ben girene kadar hemen leke oluyor sinir oluyorum evin her yerini pislik götürse de mutfak tezgahı Ocak ve banyo lavabosu klozet bu dörtlüyü siliyorum diğerlerini cidden yerde öbek öbek toz olana kadar beklediğim oluyorBu mu titiz olmayan halin? Akşam vakti bunları yapıyorsan yeterince titizsindir arkadaşım.Duşakabin için cif ve market poşeti ikilisini denedin mi?
Aynı benim eşim. Allah aşkına oraya nasıl yazıyorsunuz doğuma giderken diyorBen sürekli bakayım biri doğurmuş mu diyorum eşim de diyor ki anlamıyorum doğururken aklınıza oraya yazmak nasıl gelir? Diyorum ki normal olsa sancı süreci vs var uzun, sezeryan olsa genelde planlı gelir yani insanın aklına ne olacak
Yok kuzum ya hic anlatımıyım lohusayken yasattiklari o psikolojiden kurtulmak bile uzun zamanimi aldi hasta ruhlu piskopat kadin işte ☺Aaaa anlatsana kız nasıl olsa uyku yok bize bu gece belli
Canım o zaman domol markasının iki ürünü var. Alıyorsun onları kullanıyorsun muhtemelen çok büyük oranda geçirir. Dur görsellerinide ekliyim sana hatta. Sarı olanı sıkıp 10 dk beklet. Ardından mavi olanı sık bulaşık süngeri ya da tel ile ov. Su tut, bitti gitti.Denedim ama tam cam değil mika değil plastik değil ne yapsam kalıyor en iyi sonucu parlatıcı ile aldım bulaşık parlatıcısı ile ama onu da ben banyoya girdiğim zamanlar ve her zaman yapamıyorum eşim vs girince de ben girene kadar hemen leke oluyor sinir oluyorum evin her yerini pislik götürse de mutfak tezgahı Ocak ve banyo lavabosu klozet bu dörtlüyü siliyorum diğerlerini cidden yerde öbek öbek toz olana kadar beklediğim oluyor
Bir ay oluyor ben boyattim ne o oyle bakimsiz mi dolasayim zaten kilolar ödemler iyice cirkin olduksaç boyatma konusunda ne düşünüyorsunuz ben Doğumdan önce ombre yaptırayım diyorum ama doktora sorucam carsamba insallah sizin bilginiz var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?