2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
saç boyatma konusunda ne düşünüyorsunuz ben Doğumdan önce ombre yaptırayım diyorum ama doktora sorucam carsamba insallah sizin bilginiz var mı
Bana işin içine açıcı girmediği sürece 3 aydan sonra boyayabilirsin demişti. Bends organik boya ile boyadım 2 kez. Ama ombrede açıcı giriyor işim içine bilemedim.

Yok kuzum ya hic anlatımıyım lohusayken yasattiklari o psikolojiden kurtulmak bile uzun zamanimi aldi hasta ruhlu piskopat kadin işte ☺
Hmmm pekisi o zaman. Aman boşver takma kafana zaten. Hiç kimse senden değerli değil.

Birde bize imreniyormus canm ne yordun kendini böyle
Ben supurgeye alamiyorum artik evi karnim belim agriyor ama diger isleri yavas yavas yapiyorum büyük temizliği de nisan gelince yaptircam

tossmann en sevdiğim oranın birtane sistemi var yatak altı silmek için falan miktofiber bezli bayılıyorum ona sarısı bende var maviyi de yarın alırım ben o sarıyı lavabo ve fayansta kullanıyordum hatta daha çok lavaboda..
Bir ay oluyor ben boyattim ne o oyle bakimsiz mi dolasayim zaten kilolar ödemler iyice cirkin olduk
Ombre olduğu için rahatım daha çok çünkü dipten olmuyor Doğumdan önce yaptım sonra bebek ile hiç gidemem... ama Brezilya fönümü yapamıcam o çok kimyasal...

Benimde önceki evimde geçmiyordu o kireç lekeleri. O yüzden sinir oluyordum. Araştıra araştıra bunları buldum. Bir de şimdi cif çıkarmış duşakabin için o da fena değil gibi.

Birde bize imreniyormus canm ne yordun kendini böyle
Ben supurgeye alamiyorum artik evi karnim belim agriyor ama diger isleri yavas yavas yapiyorum büyük temizliği de nisan gelince yaptircam

nasıl yer etmişse diyorum ya o dördü temiz olsun gerisi aşırı dağınık olsun kafam rahat oluyor... kızın odasını kız topluyor Bahadır o kadar dağınık ki ama ellemiyorum, oturma odasında battaniyeler arada yıkanıyor onun dışında hep ortada bizim oda desen bir sürü dağınıklık ortada ütülenecekler bebeğin vs onlar oturma odasında sepet ile duruyor su an evin halini ceksem bir salon toplu oraya da kimse girmiyor

Eşime akşam trip bile attım bulaşık makinesini en son ben boşalttım diye, çok şükür yine yapıyorlar çevremde çok var son güne kadar tüm işleri zor da olsa yapan eşten desteği olmayan...

Harikasın Ben de illa her sayfayı okuycam. Ama sen geriden geriden cevap yazdıkça gülüyorum hep çok yaşa ya

Kızlar ya öncelikle günaydın. Ben dün poğaça yaptım kuru mayayla. Ama sanırım maya bozuktu kabarmadi. Hiç kabarmadi yani sıfır. Öyle yedim dört beş tane. Sonradan dank etti bir şey olmuş mudur?

günaydın. zannetmiyorum ya. bir şey olsa mideni bozardi zaten. sadece kabartma özelliğini yitirmiştir bence.

Kızlar 20 haftalık hamileyim ve 10gündür geçmeyen öksürüğüm var faranjit olmuşum doktor ilaç verdi ama işe yaramıyor önereceğiniz bişey var mı acaba yardıma ihtiyacım var
geçmiş olsun. genelde hep bilinen şeyler söyleyeceğim amm. balli ihlamur olabilir. ılık suya limon sıkılabilir. bir de cevizin içinden çıkan kabuğu kaynatıp içmiştim ben. onu da buralarda okumuştum.

Maşallah. En yakın sensin bana ama yine liderim

Günaydın, aslında aman aman çok kilo almış sayılmayız. Ben hızlı başlamıştım sonra yavaşladı alımım. Hatta son haftada yarım kilo vermişim. Prensesimin kilosu da gayet iyi hatta etli maşallah sağlık ocağındaki kadın beni görünce “aaa Esra hanım gayet iyi kilo almışsın” demişti. Halbuki ben hamileliğe de balık etli bir şekilde giriş yapmıştım.

O sebeple fazla takılmamak lazım.

Sevgiler

geçmiş olsun. genelde hep bilinen şeyler söyleyeceğim amm. balli ihlamur olabilir. ılık suya limon sıkılabilir. bir de cevizin içinden çıkan kabuğu kaynatıp içmiştim ben. onu da buralarda okumuştum.
Çok teşekkür ederim canım inşallah işe yarar,
Hamilelik hastalığı gibi herkese olmuş öksürük ne tuhaf

Günaydınlar bugün bebeğe beşik ve dolap bakıcaz ınsallah buluruz birseyler. Onun dışında bu haftasonu icin kıyafetleri yıkamaya başlayacağım, halılar yıkamaya gidecek, cam pencere kabaca silinecek, şimdilik bu kadar:) bu arada ben hala kendimi sirt üstü buluyorum uyurken ve öylede rahat ediyorum, umarım bir problem olmaz.

Tikkabilla çok güzel canım fiyonkun o kenarlarını çakmak ile hafif yakarsan daha güzel durur. Ben patiklerim de fiyonk yapınca mutlaka kenarlarını yakıyorum.
Ay çok teşekkür ederimmm, evet annem de öyle yapıyordu doğru..
Çok güzel olmuş bayıldım bi sınır harbinde de bana yapsana bu basil ilk deneyim kız masallah
Makine olsa hepinize yaparım valla ama elde dik dik bitmiyor, sırtım tutulmuş Bir de başlarken diyordum minik minik süsler dikerim hastane odasına diye.. Şu an vazgeçtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…