- 15 Nisan 2019
- 5.109
- 13.965
- 168
- 32
Bana işin içine açıcı girmediği sürece 3 aydan sonra boyayabilirsin demişti. Bends organik boya ile boyadım 2 kez. Ama ombrede açıcı giriyor işim içine bilemedim.saç boyatma konusunda ne düşünüyorsunuz ben Doğumdan önce ombre yaptırayım diyorum ama doktora sorucam carsamba insallah sizin bilginiz var mı
Hmmm pekisi o zaman. Aman boşver takma kafana zaten. Hiç kimse senden değerli değil.Yok kuzum ya hic anlatımıyım lohusayken yasattiklari o psikolojiden kurtulmak bile uzun zamanimi aldi hasta ruhlu piskopat kadin işte ☺
Önerilmiyor diye biliyorum canmsaç boyatma konusunda ne düşünüyorsunuz ben Doğumdan önce ombre yaptırayım diyorum ama doktora sorucam carsamba insallah sizin bilginiz var mı
Birde bize imreniyormus canm ne yordun kendini böyleAkşam akşam banyo lavabosu ve klozet temizledim belim kopuyor duşakabine cesaret edemedim zaten eski kiracı nasıl kullandıysa kireç lekesini ancak azaltabilir çıkarabilme umudum yok... siz nasıl ev temizliyorsunuz ya ben lavaboyu haftada 3 , klozeti de aynı mutfak lavabo tezgah 3-4 bi de ocağı yemek durumuna göre en az 4 kere temizliyorum camlar yerler paspas süpürme Allah’a emanet yapmıyorum canımın kıymetini biliyorum askıdakiler hala askıda katladıklarım hala bıraktığım yerde haftasını eşimi bekliyor uzanmayayım diye sizlere çok imreniyorum ben hiç çok titiz olmadım
Canım o zaman domol markasının iki ürünü var. Alıyorsun onları kullanıyorsun muhtemelen çok büyük oranda geçirir. Dur görsellerinide ekliyim sana hatta. Sarı olanı sıkıp 10 dk beklet. Ardından mavi olanı sık bulaşık süngeri ya da tel ile ov. Su tut, bitti gitti.
Diğer işlere gelince de yapabildiğini yap zaten zorlama kendini. Şu an beni ev süpürmek çok zorluyor mesela. Eşim yapıyor. Mecbur bekliyorum.
Eki Görüntüle 2601495
Eki Görüntüle 2601496
Ombre olduğu için rahatım daha çok çünkü dipten olmuyor Doğumdan önce yaptım sonra bebek ile hiç gidemem... ama Brezilya fönümü yapamıcam o çok kimyasal...Bir ay oluyor ben boyattim ne o oyle bakimsiz mi dolasayim zaten kilolar ödemler iyice cirkin olduk
Benimde önceki evimde geçmiyordu o kireç lekeleri. O yüzden sinir oluyordum. Araştıra araştıra bunları buldum. Bir de şimdi cif çıkarmış duşakabin için o da fena değil gibi.tossmann en sevdiğim oranın birtane sistemi var yatak altı silmek için falan miktofiber bezli bayılıyorum ona sarısı bende var maviyi de yarın alırım ben o sarıyı lavabo ve fayansta kullanıyordum hatta daha çok lavaboda..
Ombre olduğu için rahatım daha çok çünkü dipten olmuyor Doğumdan önce yaptım sonra bebek ile hiç gidemem... ama Brezilya fönümü yapamıcam o çok kimyasal...
Birde bize imreniyormus canm ne yordun kendini böyle
Ben supurgeye alamiyorum artik evi karnim belim agriyor ama diger isleri yavas yavas yapiyorum büyük temizliği de nisan gelince yaptircam
HarikasınYa benim bi huyum var bir kitabı ya da filmi sevmesem bile sonuna kadar izlerim okurum arada kaldırdığım güzel bir kısım olur diyeburda da aynı mantık var 2 gün girmiyorum ama sayfaları atlayamiyorum ben yokken ne konuştunuz diye cevap vermeyince de icimde kaliyor beni boyle kabul edin geriden takip ediyorum viraz ama hala ise git gel derken anca hiç cevap vermesem daha mi iyi
günaydın. zannetmiyorum ya. bir şey olsa mideni bozardi zaten. sadece kabartma özelliğini yitirmiştir bence.Kızlar ya öncelikle günaydın. Ben dün poğaça yaptım kuru mayayla. Ama sanırım maya bozuktu kabarmadi. Hiç kabarmadi yani sıfır. Öyle yedim dört beş tane. Sonradan dank etti bir şey olmuş mudur?☹
geçmiş olsun. genelde hep bilinen şeyler söyleyeceğim amm. balli ihlamur olabilir. ılık suya limon sıkılabilir. bir de cevizin içinden çıkan kabuğu kaynatıp içmiştim ben. onu da buralarda okumuştum.Kızlar 20 haftalık hamileyim ve 10gündür geçmeyen öksürüğüm var faranjit olmuşum doktor ilaç verdi ama işe yaramıyor önereceğiniz bişey var mı acaba yardıma ihtiyacım var
İnşallah öyledir ya.günaydın. zannetmiyorum ya. bir şey olsa mideni bozardi zaten. sadece kabartma özelliğini yitirmiştir bence.
Maşallah. En yakın sensin bana ama yine liderim
Çok teşekkür ederim canım inşallah işe yarar,geçmiş olsun. genelde hep bilinen şeyler söyleyeceğim amm. balli ihlamur olabilir. ılık suya limon sıkılabilir. bir de cevizin içinden çıkan kabuğu kaynatıp içmiştim ben. onu da buralarda okumuştum.
Ay çok teşekkür ederimmm, evet annem de öyle yapıyordu doğru..Tikkabilla çok güzel canım fiyonkun o kenarlarını çakmak ile hafif yakarsan daha güzel durur. Ben patiklerim de fiyonk yapınca mutlaka kenarlarını yakıyorum.
Makine olsa hepinize yaparım valla ama elde dik dik bitmiyor, sırtım tutulmuşÇok güzel olmuş bayıldım bi sınır harbinde de bana yapsanabu basil ilk deneyim kız masallah
Sorma yaaaa, yat uyu işte dimi.. Yataktan çıkmayıp protesto ediyorum benGünaydınn. Allah ım her gün alarm gibi 8de uyanmaya başladım. Zorlasam da uyuyamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?