- 12 Ekim 2009
- 18.676
- 24.172
- 798
Ay poğaça deyince artık kafamda başka şeyler canlanıyorKızlar ya öncelikle günaydın. Ben dün poğaça yaptım kuru mayayla. Ama sanırım maya bozuktu kabarmadi. Hiç kabarmadi yani sıfır. Öyle yedim dört beş tane. Sonradan dank etti bir şey olmuş mudur?☹
Ay poğaça deyince artık kafamda başka şeyler canlanıyorBir şey olmaz kuzum olsaydı şimdiye olurdu.
Midem iyi de korktum yine de yaK Kuf
canim migden bozulurdu iyiysen sıkıntı yok bence. Is yerinde şu paket ekmeklerden kadın mutfağa koymus tarihide 2 gün geçmiş bende farkında olmadan yemiştim küf falanda yoktu tadı tuhaf gelince farketmiştim sabahına kusma ve ishal yaşamıştım. Hamileliğim boyunca ilk kusmamdi ve çok korkmuştum, doktor tost yememi bol su içmemi söyledi çok sukur 1 günede geçmişti.
Hatırladıkca sinirim bozuluyor, bardağı eliyle çamaşır suyuyla yıkıyordu kızdım gördüğümde sarı leke oluyormus zehirleyeceksin bizi dedim, dolapta beklemiş 2 haftalık açılmış süt var bir bakayim ben anlarım bozulmamışsa kullanırım diyordu.
Ne bileyim benmi çok hassasım bu konuda ama kimse takılmıyordu
Sorma yaaaa, yat uyu işte dimi.. Yataktan çıkmayıp protesto ediyorum ben
Artık poğaça, kabarmak ve puf puf kelimelerinin beynimdeki yeri değiştiagacsizkoalaa sağ olsun olmamıştır dimi ya of salak kafam kabarmamis pogacayi niye yersin ki ay bak benim de aklıma geldi kabarmak deyince
Canım Rabbimin de izniyle buluşacaksınız yine bir gün, o da anneciğini bekliyordur zamanı gelince..Günaydın.
Buğün gün bana hiç aymadı.
Yiğit imi rüyamda gördüm kucağıma aldım bembeyaz teni yanakları gamzeli gözleri kapalıydı. Ölmemiş yavrum meğer yıllardır beni bekliyormuş. Hafif çenesini oynattım uyansın emsin diye ama gözlerini açmadı yaşıyordu ama..
Oyyy şuan çok kötüyüm odaya girdim kızlardan gizli hem ağlıyorum hem yazıyorum..
Rabbim kimseye evlat acısı göstermesin..
Eki Görüntüle 2601530
Canım benim yaşadığın hiç kolay değil. Rüyana girmis ki anne ben iyiyim demek istemiş sana. Üzülme ki karnindaki minik etkilenmesin. Hadi elini yüzünü yıka çocuklarının yanına dön. O sana dua ediyordur gittiği yerden inan.Günaydın.
Yiğit imi rüyamda gördüm kucağıma aldım bembeyaz teni yanakları gamzeli gözleri kapalıydı. Ölmemiş yavrum meğer yıllardır beni bekliyormuş. Hafif çenesini oynattım uyansın emsin diye ama gözlerini açmadı yaşıyordu ama..
Oyyy şuan çok kötüyüm odaya girdim kızlardan gizli hem ağlıyorum hem yazıyorum..
Eki Görüntüle 2601530
Günaydın.
Eki Görüntüle 2601530
Canım belinin altına yastıkla destek yap ki kan akışı tamamen kesilmesin. Çok sıkıntı olacağını sanmam.Günaydınlar bugün bebeğe beşik ve dolap bakıcaz ınsallah buluruz birseyler. Onun dışında bu haftasonu icin kıyafetleri yıkamaya başlayacağım, halılar yıkamaya gidecek, cam pencere kabaca silinecek, şimdilik bu kadar:) bu arada ben hala kendimi sirt üstü buluyorum uyurken ve öylede rahat ediyorum, umarım bir problem olmaz.
Çok üzgünüm. Allah bir daha yaşatmasın böyle bir acı. Bebeklerini annelerine bağışlasın inşallah.Günaydın.
Eki Görüntüle 2601530
Geçen gün ebeye sordum ben de, sola yatmak iyi diyorlar doğru mu dedim. Çünkü ben sağda rahat ediyorum ve hep sağıma yatıyorum. Ebe de karnımı elleyip sen sağında rahat edersin bebeğin sırtı solda dedi. Kadın nasıl bildi ya şaşırdımGünaydınlar bugün bebeğe beşik ve dolap bakıcaz ınsallah buluruz birseyler. Onun dışında bu haftasonu icin kıyafetleri yıkamaya başlayacağım, halılar yıkamaya gidecek, cam pencere kabaca silinecek, şimdilik bu kadar:) bu arada ben hala kendimi sirt üstü buluyorum uyurken ve öylede rahat ediyorum, umarım bir problem olmaz.
Benim bildiğim sezaryende de kullanılıyor canım.. Çünkü her şekilde doğumdan sonra kanama başlayacak. Ben 4 tane aldım yanıma..Kızlar selamlar hepinize. Ütü işlerini yıkama işlerini bitirdim kilitli poşetlere koyup yerleştirdim. Bugün çantayı hazırlayacağım. Birkaç eksiğim var. Onları da alınca eklerim artık.
Bu depend bezler var ya onları sezaryen yapacaklar da kullanıyor mu?
Evet bende bazen solumda bazen sağımda rahat ediyorum. Bebek dönmeden önce solumda rahat ediyordum şimdilerde sağıma yatınca rahat ediyorum.Geçen gün ebeye sordum ben de, sola yatmak iyi diyorlar doğru mu dedim. Çünkü ben sağda rahat ediyorum ve hep sağıma yatıyorum. Ebe de karnımı elleyip sen sağında rahat edersin bebeğin sırtı solda dedi. Kadın nasıl bildi ya şaşırdımSağ sol fark etmez ama sırt üstü yatmamaya çalış dedi. Beline yastıkla destek yap dedi.
Günaydın.
Eki Görüntüle 2601530
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?