2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ay poğaça deyince artık kafamda başka şeyler canlanıyor Bir şey olmaz kuzum olsaydı şimdiye olurdu.

K Kuf
canim migden bozulurdu iyiysen sıkıntı yok bence. Is yerinde şu paket ekmeklerden kadın mutfağa koymus tarihide 2 gün geçmiş bende farkında olmadan yemiştim küf falanda yoktu tadı tuhaf gelince farketmiştim sabahına kusma ve ishal yaşamıştım. Hamileliğim boyunca ilk kusmamdi ve çok korkmuştum, doktor tost yememi bol su içmemi söyledi çok sukur 1 günede geçmişti.
Hatırladıkca sinirim bozuluyor, bardağı eliyle çamaşır suyuyla yıkıyordu kızdım gördüğümde sarı leke oluyormus zehirleyeceksin bizi dedim, dolapta beklemiş 2 haftalık açılmış süt var bir bakayim ben anlarım bozulmamışsa kullanırım diyordu.
Ne bileyim benmi çok hassasım bu konuda ama kimse takılmıyordu

Ay poğaça deyince artık kafamda başka şeyler canlanıyor Bir şey olmaz kuzum olsaydı şimdiye olurdu.
agacsizkoalaa sağ olsun olmamıştır dimi ya of salak kafam kabarmamis pogacayi niye yersin ki ay bak benim de aklıma geldi kabarmak deyince
Midem iyi de korktum yine de ya Yok bence normal olan sensin. Çamaşır suyuna kırk yılda bir yatırılır bardak dediğin. Kolay arinmaz ki hatta ben hiç yatirmadim evlendigimden beri, henüz ihtiyaç duymadım. Sana da.cok geçmiş.olsun miden atmış Allah'tan. İki haftalık sütü de kaynatsa zaten direkt peynir olur

Günaydın.
Buğün gün bana hiç aymadı.
Yiğit imi rüyamda gördüm kucağıma aldım bembeyaz teni yanakları gamzeli gözleri kapalıydı. Ölmemiş yavrum meğer yıllardır beni bekliyormuş. Hafif çenesini oynattım uyansın emsin diye ama gözlerini açmadı yaşıyordu ama..
Oyyy şuan çok kötüyüm odaya girdim kızlardan gizli hem ağlıyorum hem yazıyorum..
Rabbim kimseye evlat acısı göstermesin..

Canım Rabbimin de izniyle buluşacaksınız yine bir gün, o da anneciğini bekliyordur zamanı gelince.. Bol sabır diliyorum sana..

Canım benim yaşadığın hiç kolay değil. Rüyana girmis ki anne ben iyiyim demek istemiş sana. Üzülme ki karnindaki minik etkilenmesin. Hadi elini yüzünü yıka çocuklarının yanına dön. O sana dua ediyordur gittiği yerden inan.

Merhaba nisan anneleri. Ben su an 33 haftalik hamileyim. Sizlerin bebek kilo boylari nasil

Reactions: Kuf

Rabbim sabır versin canım. Allah'ım kızlarına sana eşine uzun sağlıklı ömürler versin. Melek Yigit de cennetin kapısında seni karşılaşın inşallah.

Canım belinin altına yastıkla destek yap ki kan akışı tamamen kesilmesin. Çok sıkıntı olacağını sanmam.
Çok üzgünüm. Allah bir daha yaşatmasın böyle bir acı. Bebeklerini annelerine bağışlasın inşallah.

Kızlar selamlar hepinize. Ütü işlerini yıkama işlerini bitirdim kilitli poşetlere koyup yerleştirdim. Bugün çantayı hazırlayacağım. Birkaç eksiğim var. Onları da alınca eklerim artık.
Bu depend bezler var ya onları sezaryen yapacaklar da kullanıyor mu?

Geçen gün ebeye sordum ben de, sola yatmak iyi diyorlar doğru mu dedim. Çünkü ben sağda rahat ediyorum ve hep sağıma yatıyorum. Ebe de karnımı elleyip sen sağında rahat edersin bebeğin sırtı solda dedi. Kadın nasıl bildi ya şaşırdım Sağ sol fark etmez ama sırt üstü yatmamaya çalış dedi. Beline yastıkla destek yap dedi.

Benim bildiğim sezaryende de kullanılıyor canım.. Çünkü her şekilde doğumdan sonra kanama başlayacak. Ben 4 tane aldım yanıma..

Evet bende bazen solumda bazen sağımda rahat ediyorum. Bebek dönmeden önce solumda rahat ediyordum şimdilerde sağıma yatınca rahat ediyorum.

o senin şefaatçin olacak... seni tabi ki anlayamam çok yakın kaybettim ama evlat gibi değildir ama dua istedi derler rüyaya girince beraber okuyalım istersen elimizden bu gelir.. yeni bebişi üzme.. zaten doğumun en yakın sensin... dikkat et kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…