2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313

Canımm dün ben deneme amaçlı kullandım da sezeryanlılarda kullanabilir. Baya rahat

Tikkabilla bizim arkadaşın üyeliği kendinin miş sildirmeyi unutmuş ki ona bile uyarı mı kınama mı en düştüğü hangisi ise onu verdiler sana hiç bişi olmaz.. ben de hizmetiçi eğitim istemiştim Yalova diye sonra yerini Erzurum’a almışlar gitmedim ama gelip derse girdim yine de o en düşşk cezadan aldım gereksiz yere Yalova ile Erzurum bana bir mi hem yer değiştirip hem ceza veriyorlar... ben zorunlu ÖSYM görevine de gitmedim oradan da fezam var MEB subayına da kalkamadım o da var bişi olmuyor

Canım Rabbimin de izniyle buluşacaksınız yine bir gün, o da anneciğini bekliyordur zamanı gelince.. Bol sabır diliyorum sana..
SuRMeLi başın sağ olsun canım. Ne diyeceğimi bilemedim inan ki...
Çok zordur. Yaşamayan anlayamaz.
Günahsız melek gibi olduğunu bilmek bir nebze rahatlatıyordur belki.
Rabbim sabır versin canım. Allah'ım kızlarına sana eşine uzun sağlıklı ömürler versin. Melek Yigit de cennetin kapısında seni karşılaşın inşallah.

Sağol un canlarım. Elimden dua etmekten başka birşey gelmiyor.
Veren de O alan da O.
Hamilelikten olsa gerek içime bir öküz oturdu. Elim kolum kalkmıyor birsürü çamaşır var halledilecek. Kızlar yıkanacak ev deseniz aldı başını gidiyor. Tutacak adam lazım

Aynı durumdayım moral olsun diye evin durumunu atmak isterdim ama yerimden bile kalkamıyorum.. olduğu kadar... koz 8 de kalktı kalkıp yumurta falan hazırlayıp yattım tek başına takılıyor oda tablet vs alıştı o da gece uyulmadığında 1 e kadar bulaşmıyor..

Bu arada sabah uyandığımda yine kahverengi akıntı vardı. Dün hiç olmadıydı buğün yine geldi.
O gün hastanede çok kurcalanDı sanırım ondan dolayı devam ediyor.

Ay hadi inşallah uyarıya kınamaya bile razı olacağım suçum olmamasına rağmen..

Ay poğaça deyince artık kafamda başka şeyler canlanıyor Bir şey olmaz kuzum olsaydı şimdiye olurdu.
Hep bizim yüzümüzden agacsizkoalaa
Ayy bu resimdeki oğlun mu canım benim melek olmuş annesi Allah sana sabır versin geride kalan yavrularına uzun saglıklı ömürler versin
Artık poğaça, kabarmak ve puf puf kelimelerinin beynimdeki yeri değişti
Sjsjsjsj cok üzgünüm

Öyle mi dedi gerçekten. Anlaşılıyor benimkinin de sırtı solda. Daha sert orası anlaşılıyor iyi bari bende çok sağıma yatıyorum çünkü

Ben kullanmıştım suyum geldiği için ve sonrasında kanama olduğu için. Sezaryen de olsan kanaman oluyo canım kullanıyosun. Suyum geldiğinde bitek o paklamştı beni. Toplamda 2 gün kullandım sonra normal pede geçtim.

nternet siparişlerinde bazen olabiliyor öyle şeyler. Açık griyi koyu olarak değiştiremiyormuymuş canım? Öyleysede sıkma canını ne diyim. Bebişinle sağlıkla kavuşunda önemli olan o
Malesef canım. Kişiye özel isme özel olduğu için değiştremyr. Aslında çok güzel olmuş tam istediğim gibi ama işte fotodaki kasnak rengi çok daha koyuydu. Baktıkça gözüm alışır inşallah. Görenler daha güzel olmuş soft olmuş diyolar. Atarım size de foto bakalım siz ne diceksiniz.

Öyle mi dedi gerçekten. Anlaşılıyor benimkinin de sırtı solda. Daha sert orası anlaşılıyor iyi bari bende çok sağıma yatıyorum çünkü
Evet canım geçen acile gittiğimde nst çekilirken sordum. Benim de karnımın sol tarafı sağa göre sert, daha önce doktor da sırtı burada demişti ultrasonda.. Bazen iyice dayanıyor oraya zilli Ben sola yatınca pek istemiyor tepikliyor.

Kızlar odamızdan kareler paylaşayım dedim, oda küçük olduğu için fotoğraflar dar açılı oldu maalesef.. Dolap almadık, evdeki dolapların kulplarını değiştirdik. Şu kapaklı olan dolabın üst kapaklı kısmına askılık yaptık, alt kısma da ekstra raf ekledik. İçime sindi ama her şeyi

Son düzenleme:

Ayy harikaa olmuş çok beğendim.
Sağlıkla gelsin, huzurla büyüsün içinde minik.
Bana da böyle bitmiş halini nasip etsin.

Yaaa cok güzel olmus ipek hanımın odası bayıldımm birşey sorucam o yerdeki kırmızı kurbagalı sepeti kirli için mi kullanacaksın yoksa dekor amaçlı mı?

Çooook beğendim. Huzurla uyusun inşaallah kuzucuk.

Ayy bende odaya heveslendim şimdi napacazzz. Oturma odamı ben hobi odası yapmıştım kızlar. Durun biraz toparlayım da fotosunu atıyım aslında orayı bebek odası yapmak istiyorum bizim odada beşik çok tıkış tıkış oldu ama hobi odasını da bozmaya kıyamıyorum

Canım şşmdi gördüm mesajını gün içinde giremedim siteye benim yalancı kasılmalar o yüzden geçen nts girdim çıkmadı bişey Allah yardımcımız olsun gittinmi doktora?
Gittim canım Nst ye girdim bende . Bebek büyüme ağrıları ile bebek hareketleri dedi doktor birşey yokmuş korktuğumla kaldim. ama buna şükür Yalancı kasılma nasıl oluyor bilmiyorum ama öyle birseydi herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…