Kızlar selamlar hepinize. Ütü işlerini yıkama işlerini bitirdim kilitli poşetlere koyup yerleştirdim. Bugün çantayı hazırlayacağım. Birkaç eksiğim var. Onları da alınca eklerim artık.
Bu depend bezler var ya onları sezaryen yapacaklar da kullanıyor mu?
Canım Rabbimin de izniyle buluşacaksınız yine bir gün, o da anneciğini bekliyordur zamanı gelince..Bol sabır diliyorum sana..
Canım benim yaşadığın hiç kolay değil. Rüyana girmis ki anne ben iyiyim demek istemiş sana. Üzülme ki karnindaki minik etkilenmesin. Hadi elini yüzünü yıka çocuklarının yanına dön. O sana dua ediyordur gittiği yerden inan.
SuRMeLi başın sağ olsun canım. Ne diyeceğimi bilemedim inan ki...
Çok zordur. Yaşamayan anlayamaz.
Günahsız melek gibi olduğunu bilmek bir nebze rahatlatıyordur belki.
Rabbim sabır versin canım. Allah'ım kızlarına sana eşine uzun sağlıklı ömürler versin. Melek Yigit de cennetin kapısında seni karşılaşın inşallah.
Canım belinin altına yastıkla destek yap ki kan akışı tamamen kesilmesin. Çok sıkıntı olacağını sanmam.
Çok üzgünüm. Allah bir daha yaşatmasın böyle bir acı. Bebeklerini annelerine bağışlasın inşallah.
o senin şefaatçin olacak... seni tabi ki anlayamam çok yakın kaybettim ama evlat gibi değildir ama dua istedi derler rüyaya girince beraber okuyalım istersen elimizden bu gelir.. yeni bebişi üzme.. zaten doğumun en yakın sensin... dikkat et kendine
Aynı durumdayım moral olsun diye evin durumunu atmak isterdim ama yerimden bile kalkamıyorum.. olduğu kadar... koz 8 de kalktı kalkıp yumurta falan hazırlayıp yattım tek başına takılıyor oda tablet vs alıştı o da gece uyulmadığında 1 e kadar bulaşmıyor..Sağol un canlarım. Elimden dua etmekten başka birşey gelmiyor.
Veren de O alan da O.
Hamilelikten olsa gerek içime bir öküz oturdu. Elim kolum kalkmıyor birsürü çamaşır var halledilecek. Kızlar yıkanacak ev deseniz aldı başını gidiyor. Tutacak adam lazım
Ay hadi inşallah uyarıya kınamaya bile razı olacağım suçum olmamasına rağmen..Tikkabilla bizim arkadaşın üyeliği kendinin miş sildirmeyi unutmuş ki ona bile uyarı mı kınama mı en düştüğü hangisi ise onu verdiler sana hiç bişi olmaz.. ben de hizmetiçi eğitim istemiştim Yalova diye sonra yerini Erzurum’a almışlar gitmedim ama gelip derse girdim yine de o en düşşk cezadan aldım gereksiz yere Yalova ile Erzurum bana bir mi hem yer değiştirip hem ceza veriyorlar... ben zorunlu ÖSYM görevine de gitmedim oradan da fezam var MEB subayına da kalkamadım o da var bişi olmuyor
Hep bizim yüzümüzdenAy poğaça deyince artık kafamda başka şeyler canlanıyorBir şey olmaz kuzum olsaydı şimdiye olurdu.
Ayy bu resimdeki oğlun mu canım benimGünaydın.
Buğün gün bana hiç aymadı.
Yiğit imi rüyamda gördüm kucağıma aldım bembeyaz teni yanakları gamzeli gözleri kapalıydı. Ölmemiş yavrum meğer yıllardır beni bekliyormuş. Hafif çenesini oynattım uyansın emsin diye ama gözlerini açmadı yaşıyordu ama..
Oyyy şuan çok kötüyüm odaya girdim kızlardan gizli hem ağlıyorum hem yazıyorum..
Rabbim kimseye evlat acısı göstermesin..
Eki Görüntüle 2601530
Sjsjsjsj cok üzgünümArtık poğaça, kabarmak ve puf puf kelimelerinin beynimdeki yeri değişti
Öyle mi dedi gerçekten. Anlaşılıyor benimkinin de sırtı solda. Daha sert orası anlaşılıyor iyi bari bende çok sağıma yatıyorum çünküGeçen gün ebeye sordum ben de, sola yatmak iyi diyorlar doğru mu dedim. Çünkü ben sağda rahat ediyorum ve hep sağıma yatıyorum. Ebe de karnımı elleyip sen sağında rahat edersin bebeğin sırtı solda dedi. Kadın nasıl bildi ya şaşırdımSağ sol fark etmez ama sırt üstü yatmamaya çalış dedi. Beline yastıkla destek yap dedi.
Ben kullanmıştım suyum geldiği için ve sonrasında kanama olduğu için. Sezaryen de olsan kanaman oluyo canım kullanıyosun. Suyum geldiğinde bitek o paklamştı beni. Toplamda 2 gün kullandım sonra normal pede geçtim.Kızlar selamlar hepinize. Ütü işlerini yıkama işlerini bitirdim kilitli poşetlere koyup yerleştirdim. Bugün çantayı hazırlayacağım. Birkaç eksiğim var. Onları da alınca eklerim artık.
Bu depend bezler var ya onları sezaryen yapacaklar da kullanıyor mu?
Malesef canım. Kişiye özel isme özel olduğu için değiştremyr. Aslında çok güzel olmuş tam istediğim gibi ama işte fotodaki kasnak rengi çok daha koyuydu. Baktıkça gözüm alışır inşallah. Görenler daha güzel olmuş soft olmuş diyolar. Atarım size de foto bakalım siz ne diceksiniz.nternet siparişlerinde bazen olabiliyor öyle şeyler. Açık griyi koyu olarak değiştiremiyormuymuş canım? Öyleysede sıkma canını ne diyim. Bebişinle sağlıkla kavuşunda önemli olan o
Evet canım geçen acile gittiğimde nst çekilirken sordum. Benim de karnımın sol tarafı sağa göre sert, daha önce doktor da sırtı burada demişti ultrasonda.. Bazen iyice dayanıyor oraya zilliÖyle mi dedi gerçekten. Anlaşılıyor benimkinin de sırtı solda. Daha sert orası anlaşılıyor iyi bari bende çok sağıma yatıyorum çünkü
Kızlar odamızdan kareler paylaşayım dedim, oda küçük olduğu için fotoğraflar dar açılı oldu maalesef.. Dolap almadık, evdeki dolapların kulplarını değiştirdik. Şu kapaklı olan dolabın üst kapaklı kısmına askılık yaptık, alt kısma da ekstra raf ekledik. İçime sindi ama her şeyi
Eki Görüntüle 2601567 Eki Görüntüle 2601568 Eki Görüntüle 2601569 Eki Görüntüle 2601572 Eki Görüntüle 2601573 Eki Görüntüle 2601568 Eki Görüntüle 2601569 Eki Görüntüle 2601570 Eki Görüntüle 2601575
Teşekkür ederiz, benden çok babası özendiAyy harikaa olmuş çok beğendim.
Sağlıkla gelsin, huzurla büyüsün içinde minik.
Bana da böyle bitmiş halini nasip etsin.
Yaaa cok güzel olmus ipek hanımın odası bayıldımmKızlar odamızdan kareler paylaşayım dedim, oda küçük olduğu için fotoğraflar dar açılı oldu maalesef.. Dolap almadık, evdeki dolapların kulplarını değiştirdik. Şu kapaklı olan dolabın üst kapaklı kısmına askılık yaptık, alt kısma da ekstra raf ekledik. İçime sindi ama her şeyi
Eki Görüntüle 2601567 Eki Görüntüle 2601569 Eki Görüntüle 2601572 Eki Görüntüle 2601573 Eki Görüntüle 2601568 Eki Görüntüle 2601570 Eki Görüntüle 2601575
Çooook beğendim. Huzurla uyusun inşaallah kuzucuk.Kızlar odamızdan kareler paylaşayım dedim, oda küçük olduğu için fotoğraflar dar açılı oldu maalesef.. Dolap almadık, evdeki dolapların kulplarını değiştirdik. Şu kapaklı olan dolabın üst kapaklı kısmına askılık yaptık, alt kısma da ekstra raf ekledik. İçime sindi ama her şeyi
Eki Görüntüle 2601567 Eki Görüntüle 2601569 Eki Görüntüle 2601572 Eki Görüntüle 2601573 Eki Görüntüle 2601568 Eki Görüntüle 2601570 Eki Görüntüle 2601575
Benm de her sabah o saatlerdeÇiş saati
Gittim canım Nst ye girdim bende . Bebek büyüme ağrıları ile bebek hareketleri dedi doktor birşey yokmuşCanım şşmdi gördüm mesajını gün içinde giremedim siteye benim yalancı kasılmalar o yüzden geçen nts girdim çıkmadı bişey Allah yardımcımız olsungittinmi doktora?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?