2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Merhaba kizlr bisey sorcam.
Hani bebekler kucukken hizli hizli nefes alip verrler ya. Bnm karnim da olr oluo bazen. Az once de bi sure boyunca karnimda ole harektlnme oldu. Hic sizde oldu mu bole seyler.acaba plesentasini mi cekip oynuo. Sanki cocuk karnimda nefes alip verio.

Kızlar ben geldim sabah kahvaltıya gittik ardından bir sahile inip yürüyüş yaptık. Şimdi geldim eve.
@BlupBlupBlup Tikkabilla kız onu diyen ben değildim, mayalı puf puf kabaran Cherrygum du
Tikkabilla odaya bayıldımmmm çok güzel olmuş sağlıkla, huzurla büyüsün minnoş İpek

Oluyor canım bende de..

soluk alıp verme alıştırması yapıyor annesi. tek fark hava yerine ciğerlerine su çekiyor ben de hissetmiştim.

Çok güzel olmuş sağlıkla neşeyle uyusun duvardaki ahşap dekoru nerden yaptırdın canım?

Ben de cok begndm valla. Sade ve tatli olmus. Gule gule buyusun odasinda insllh

Bu arada sabah 5'te anca uyudum. Çok uykusuzum Bu son ay neymiş ya

Ay hiç sorma gece uykuya dalamamak, sabahın köründe uyanmak.
Gerçi ben eşime de bağlıyorum. 3 aydır ayrı yatmanın rahatlığına alışmışım.
Daha birbirimize tam alışamadık.
Biri dönünce diğeri kesin uyanıyor.

Kirli sepeti Tediden aldım.
Bende böyle birşey arıyorum teşekkür ederim çok tatlı
Hemen niye ispikledin beni

Geçmiş olsun canım. Benim de şu sıralar arttı, gerçi enfeksiyon var bende idrar yolu, sanırım o da yapıyor, Pazartesi doktor randevum. İnşallah nişan falan değildir erken daha çünkü, sağlıcakla kalın.

merhabalar kızlar bugün kontrol günümdü. şükür ki haberler iyi. doktorun çocuğu ile benim kizim aynı kreşteler. Bugün de kahvalti vardi. gidecek misiniz dedi. gözlerim heyecan ve sevinçle gidebilir miyim ki diye sordum ve artık yavaş yavaş rutin hayatina dönebilirsin diye izin çıktı. ve kızlarla kahvaltiya gittik o gazla 5dk yol yürüdük. o kadarcık yol sonunda şimdi zor yürüyorum. galiba hamladi vücudumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…