Kirli sepetiYaaa cok güzel olmus ipek hanımın odası bayıldımmbirşey sorucam o yerdeki kırmızı kurbagalı sepeti kirli için mi kullanacaksın yoksa dekor amaçlı mı?
Yaa ne tatlı olmuş odasıKirli sepetiTediden aldım.
Oluyor canım bende de..Merhaba kizlr bisey sorcam.
Hani bebekler kucukken hizli hizli nefes alip verrler ya. Bnm karnim da olr oluo bazen. Az once de bi sure boyunca karnimda ole harektlnme oldu. Hic sizde oldu mu bole seyler.acaba plesentasini mi cekip oynuo. Sanki cocuk karnimda nefes alip verio.
Cok ggaribime gitti yaa. Endiselnmedim deil hani.Oluyor canım bende de..
soluk alıp verme alıştırması yapıyor annesi. tek fark hava yerine ciğerlerine su çekiyor ben de hissetmiştim.Merhaba kizlr bisey sorcam.
Hani bebekler kucukken hizli hizli nefes alip verrler ya. Bnm karnim da olr oluo bazen. Az once de bi sure boyunca karnimda ole harektlnme oldu. Hic sizde oldu mu bole seyler.acaba plesentasini mi cekip oynuo. Sanki cocuk karnimda nefes alip verio.
Çok güzel olmuş sağlıkla neşeyle uyusunKızlar odamızdan kareler paylaşayım dedim, oda küçük olduğu için fotoğraflar dar açılı oldu maalesef.. Dolap almadık, evdeki dolapların kulplarını değiştirdik. Şu kapaklı olan dolabın üst kapaklı kısmına askılık yaptık, alt kısma da ekstra raf ekledik. İçime sindi ama her şeyi
Eki Görüntüle 2601567 Eki Görüntüle 2601569 Eki Görüntüle 2601572 Eki Görüntüle 2601573 Eki Görüntüle 2601568 Eki Görüntüle 2601570 Eki Görüntüle 2601575
Anaam kiyamm sincabimaaasoluk alıp verme alıştırması yapıyor annesi. tek fark hava yerine ciğerlerine su çekiyor ben de hissetmiştim.
Ben de cok begndm valla. Sade ve tatli olmus. Gule gule buyusun odasinda insllhKızlar odamızdan kareler paylaşayım dedim, oda küçük olduğu için fotoğraflar dar açılı oldu maalesef.. Dolap almadık, evdeki dolapların kulplarını değiştirdik. Şu kapaklı olan dolabın üst kapaklı kısmına askılık yaptık, alt kısma da ekstra raf ekledik. İçime sindi ama her şeyi
Eki Görüntüle 2601567 Eki Görüntüle 2601569 Eki Görüntüle 2601572 Eki Görüntüle 2601573 Eki Görüntüle 2601568 Eki Görüntüle 2601570 Eki Görüntüle 2601575
o zaman oyun yapıyor minnak.Anaam kiyamm sincabimaaaama totosunun oldgu yer inip kalkio bas asagi da kendisi
Galibao zaman oyun yapıyor minnak.
Bu arada sabah 5'te anca uyudum. Çok uykusuzumBu son ay neymiş ya
İnstagramdan twinkle_bright_letters hesabı canımÇok güzel olmuş sağlıkla neşeyle uyusunduvardaki ahşap dekoru nerden yaptırdın canım?
Bende böyle birşey arıyorum teşekkür ederim çok tatlıKirli sepetiTediden aldım.
Hemen niye ispikledin beniKızlar ben geldimsabah kahvaltıya gittik ardından bir sahile inip yürüyüş yaptık. Şimdi geldim eve.
@BlupBlupBlupTikkabilla kız onu diyen ben değildim, mayalı puf puf kabaran Cherrygum du
Tikkabilla odaya bayıldımmmm çok güzel olmuş sağlıkla, huzurla büyüsün minnoş İpek
Geçmiş olsun canım. Benim de şu sıralar arttı, gerçi enfeksiyon var bende idrar yolu, sanırım o da yapıyor, Pazartesi doktor randevum. İnşallah nişan falan değildir erken daha çünkü, sağlıcakla kalın.Yaaa Kızlar benim akıntım baya arttı yeşile yakınmışsın çarşamba doktora gittim bakmadı fitil verdi dün kullandım ondan mi acaba arttı korkuyorum nişan falan değildir inş birde ergenlikten gelen bir huyum var hep siyah çamaşır giyerim rengi sarımtırak yeşil gibi 10 gün önce kan idarra tahlilim temizdi sizin var mi akıntı biraz da kıvamı akıntılarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?