Hepsine ayri ayri bayildim güle gule kullansin minik IpekKızlar odamızdan kareler paylaşayım dedim, oda küçük olduğu için fotoğraflar dar açılı oldu maalesef.. Dolap almadık, evdeki dolapların kulplarını değiştirdik. Şu kapaklı olan dolabın üst kapaklı kısmına askılık yaptık, alt kısma da ekstra raf ekledik. İçime sindi ama her şeyi
Eki Görüntüle 2601567 Eki Görüntüle 2601569 Eki Görüntüle 2601572 Eki Görüntüle 2601573 Eki Görüntüle 2601568 Eki Görüntüle 2601570 Eki Görüntüle 2601575
Kızlar bir öğrencim için sizden dua istiyorumismi merve .
Yarın yap ama yapmadan gelme grubaCan çıkar huy çıkmaz derler benim her isim yavaşyarın hazır olacak kısmetse yikadim ütü bekliyor bebisin eşyaları işi de ortağım değişti oda uzakta yeni düzen oturana kadar birakamam falan diye bırakamadım bugüne kadar bakalım nolacak beklemedeyim simdilik
Kuzum işine karışmak gibi olmasın ama bu kadar takacak durumda miyiz sence temizliği huydür tabi ama çok çok temiz olmayiversin yarin bi gün dogurcaz kim ayiplayacak bizi bu kadarEşime akşam trip bile attım bulaşık makinesini en son ben boşalttım diye, çok şükür yine yapıyorlar çevremde çok var son güne kadar tüm işleri zor da olsa yapan eşten desteği olmayan...
Ahhahah kız yazmazsam da içimde kaliyorHarikasınBen de illa her sayfayı okuycam. Ama sen geriden geriden cevap yazdıkça gülüyorum hep çok yaşa ya
Ne güzel oda sizin çocuğunuz olabilir miyimKızlar odamızdan kareler paylaşayım dedim, oda küçük olduğu için fotoğraflar dar açılı oldu maalesef.. Dolap almadık, evdeki dolapların kulplarını değiştirdik. Şu kapaklı olan dolabın üst kapaklı kısmına askılık yaptık, alt kısma da ekstra raf ekledik. İçime sindi ama her şeyi
Eki Görüntüle 2601567 Eki Görüntüle 2601569 Eki Görüntüle 2601572 Eki Görüntüle 2601573 Eki Görüntüle 2601568 Eki Görüntüle 2601570 Eki Görüntüle 2601575
Yoğun bakımda şu an , iyi olacak inşallahKötü bir şey yoktur inşallah
Bundan sonra uykusuzluk baki sanırım ama inşallah alışamadığınızdandır.Ay hiç sorma gece uykuya dalamamak, sabahın köründe uyanmak.
Gerçi ben eşime de bağlıyorum. 3 aydır ayrı yatmanın rahatlığına alışmışım.
Daha birbirimize tam alışamadık.
Biri dönünce diğeri kesin uyanıyor.
Kız ispiklememe gerek mi varBende böyle birşey arıyorum teşekkür ederim çok tatlı
Hemen niye ispikledin beni
Arkadaşımla kahveye gidiyorum çok bunaldim of of anam yanında olsa da ütüleseYarın yap ama yapmadan gelme grubasana ödev. Kız doğurucan zaten yakında devret birine
Buyur gel canımNe güzel oda sizin çocuğunuz olabilir miyim
Saol canım Muhtemelen mantar benim ki fitil kullanınca arttı dün korktum bir ara bebek de sert hareket edince canım acıdı baya nişan mi diye düşündüm Ama şimdi her şey yolununuz aynn ya 2 -3 hafta daha idare etse rahatlayacazGeçmiş olsun canım. Benim de şu sıralar arttı, gerçi enfeksiyon var bende idrar yolu, sanırım o da yapıyor, Pazartesi doktor randevum. İnşallah nişan falan değildir erken daha çünkü, sağlıcakla kalın.
Valla buradakiler cam sildim onu yaptım bunu yaptım Diyorlar ya sa yapıcam diyorlar ondan takıyorum yoksa ben çok rahattım ya da işten çıkıp boş kaldım diye herhraldeKuzum işine karışmak gibi olmasın ama bu kadar takacak durumda miyiz sence temizliği huydür tabi ama çok çok temiz olmayiversin yarin bi gün dogurcaz kim ayiplayacak bizi bu kadar
Yoğun bakımda şu an , iyi olacak inşallah
Ya dün ben bunu videoya bile çektim gif yaptım ama ekleyemiyorum. Ekleyebilsem soracaktım size ben de.Merhaba kizlr bisey sorcam.
Hani bebekler kucukken hizli hizli nefes alip verrler ya. Bnm karnim da olr oluo bazen. Az once de bi sure boyunca karnimda ole harektlnme oldu. Hic sizde oldu mu bole seyler.acaba plesentasini mi cekip oynuo. Sanki cocuk karnimda nefes alip verio.
Mayalı puf puf kabaranKızlar ben geldimsabah kahvaltıya gittik ardından bir sahile inip yürüyüş yaptık. Şimdi geldim eve.
K KufTikkabilla kız onu diyen ben değildim, mayalı puf puf kabaran Cherrygum du
Tikkabilla odaya bayıldımmmm çok güzel olmuş sağlıkla, huzurla büyüsün minnoş İpek
Aa çok sevindimmerhabalar kızlar bugün kontrol günümdü. şükür ki haberler iyi. doktorun çocuğu ile benim kizim aynı kreşteler. Bugün de kahvalti vardi. gidecek misiniz dedi. gözlerim heyecan ve sevinçle gidebilir miyim ki diye sordum ve artık yavaş yavaş rutin hayatina dönebilirsin diye izin çıktı. ve kızlarla kahvaltiya gittiko gazla 5dk yol yürüdük. o kadarcık yol sonunda şimdi zor yürüyorum. galiba hamladi vücudumm
İnternet Explorer geliyor aklıma seni görünceAhhahah kız yazmazsam da içimde kaliyorvalla haklisiniz ben olsam bende gülerim bana ama napim ben de böyleyim
Bence kordonla oynuolr yaramazlarYa dün ben bunu videoya bile çektim gif yaptım ama ekleyemiyorum. Ekleyebilsem soracaktım size ben de.
Mayalı puf puf kabaranCherrygum , bundan daha güzel bir tanım olamaz ya
Aa çok sevindimGözün aydın
İnternet Explorer geliyor aklıma seni görünce
Böyle kalp atışı gibi inip kalkıyor karnım. Senin de öyle mi?Bence kordonla oynuolr yaramazlar
bende gaza geldim bugun halıları yolladıktan sonra cam mobılya sıldım bebegın kıyafetlerını yıkamaya attık esım sımdı balkonu yıkıyor sonra mis gibi sericem ınsallah :) bır buzdolabının ıcı kaldı onuda hafta içi hallederim yavas yavas. bugun ınsallah kendımızı kaldırabiılırsek cıkıp besık ve dolabada bakıcaz artık hayırlısıValla buradakiler cam sildim onu yaptım bunu yaptım Diyorlar ya sa yapıcam diyorlar ondan takıyorum yoksa ben çok rahattım ya da işten çıkıp boş kaldım diye herhralde
İnsanın canı temizlik çeker mi benim çekiyorValla buradakiler cam sildim onu yaptım bunu yaptım Diyorlar ya sa yapıcam diyorlar ondan takıyorum yoksa ben çok rahattım ya da işten çıkıp boş kaldım diye herhralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?