2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Hepsine ayri ayri bayildim güle gule kullansin minik Ipek

Yarın yap ama yapmadan gelme gruba sana ödev. Kız doğurucan zaten yakında devret birine
[/QUOTE]
Arkadaşımla kahveye gidiyorum çok bunaldim of of anam yanında olsa da ütülese aksama söz yapcam

Eşime akşam trip bile attım bulaşık makinesini en son ben boşalttım diye, çok şükür yine yapıyorlar çevremde çok var son güne kadar tüm işleri zor da olsa yapan eşten desteği olmayan...
Kuzum işine karışmak gibi olmasın ama bu kadar takacak durumda miyiz sence temizliği huydür tabi ama çok çok temiz olmayiversin yarin bi gün dogurcaz kim ayiplayacak bizi bu kadar

Ne güzel oda sizin çocuğunuz olabilir miyim

Bundan sonra uykusuzluk baki sanırım ama inşallah alışamadığınızdandır.
Bende böyle birşey arıyorum teşekkür ederim çok tatlı

Hemen niye ispikledin beni
Kız ispiklememe gerek mi var bir kaç sayfa öncesini açınca herkes görür
Yarın yap ama yapmadan gelme gruba sana ödev. Kız doğurucan zaten yakında devret birine
Arkadaşımla kahveye gidiyorum çok bunaldim of of anam yanında olsa da ütülese aksama söz yapcam
[/QUOTE]
Hadi bakalım afiyet olsun o zaman

Saol canım Muhtemelen mantar benim ki fitil kullanınca arttı dün korktum bir ara bebek de sert hareket edince canım acıdı baya nişan mi diye düşündüm Ama şimdi her şey yolununuz aynn ya 2 -3 hafta daha idare etse rahatlayacaz

Kuzum işine karışmak gibi olmasın ama bu kadar takacak durumda miyiz sence temizliği huydür tabi ama çok çok temiz olmayiversin yarin bi gün dogurcaz kim ayiplayacak bizi bu kadar
Valla buradakiler cam sildim onu yaptım bunu yaptım Diyorlar ya sa yapıcam diyorlar ondan takıyorum yoksa ben çok rahattım ya da işten çıkıp boş kaldım diye herhralde

Ya dün ben bunu videoya bile çektim gif yaptım ama ekleyemiyorum. Ekleyebilsem soracaktım size ben de.
Mayalı puf puf kabaran Cherrygum , bundan daha güzel bir tanım olamaz ya
Aa çok sevindim Gözün aydın
Ahhahah kız yazmazsam da içimde kaliyor valla haklisiniz ben olsam bende gülerim bana ama napim ben de böyleyim
İnternet Explorer geliyor aklıma seni görünce

Bence kordonla oynuolr yaramazlar

Valla buradakiler cam sildim onu yaptım bunu yaptım Diyorlar ya sa yapıcam diyorlar ondan takıyorum yoksa ben çok rahattım ya da işten çıkıp boş kaldım diye herhralde
bende gaza geldim bugun halıları yolladıktan sonra cam mobılya sıldım bebegın kıyafetlerını yıkamaya attık esım sımdı balkonu yıkıyor sonra mis gibi sericem ınsallah :) bır buzdolabının ıcı kaldı onuda hafta içi hallederim yavas yavas. bugun ınsallah kendımızı kaldırabiılırsek cıkıp besık ve dolabada bakıcaz artık hayırlısı

İnsanın canı temizlik çeker mi benim çekiyor sıkıntılı geçen hamilelik olduğu içinde amannnn boşver hep aynı yapmıyorum bebeğim sağlıklı olsun vakitli gelsin yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…