Ay inşallah öyledir tatlim. Catimiz geniştir inşallaholmaz insallah canim. yani önemli olan baş çatı uyumu. yani çatı genişse zaten sıkıntı yok. benim büyük yeğenimin de başı büyüktü ama hiç sıkıntı çekmedi ablam. 2 kere ikindim geldi der hatta.
Çok merak ettik kuzum, ben şahsen doğum gerçekleşti heralde artık dedim yazmayınca.. Doktor haklı karnında bir gün bile fazla dursa kardır ama endişelenmen de çok doğal, kim olsa aynını yaşar. İnşallah hayırlısı ile atlatırsın bu süreci, neyse ki az kaldı. Rabbim şifa versin.Canlarım merhaba tekrar,bütün mesajlarınızı okudum alıntılayamadım hepsini.dün akşamüstü hastaneden çıktım.kendi tarifemin interneti 1gb olduğu için tak diye bitti bende giremedim siteye haliyle.evde Wi-Fi var ama hastaneye gidince kendi internetim yetmedi.o yüzden habersiz bıraktım kusuruma bakmayın.9 gündür iğne serum ilaç nst derken kanamam kesilmişti.dün eve gelince yeniden lekelenme şeklinde kanamam başladı.çoğalırsa gidicem hastaneye.çok korkuyorum plesenta kopacak diye.progestan iğne ve ilaç kullanıyorum.33+3 olduk.35-36 olsa sorun yok aslında ama işte dayanabilir mi bilmiyorum.doktorda sürekli karnımda biraz daha tutmanın çabasında.karnındaki 1 hafta küvözde 70 güne bedel dedi.ama o ısrarla tutmak istedikçe bebeğime birşey olacak diye korkuyorum.napıcamı bilemedim
İyi olmana çok sevindim canım hepimiz seni öyle merak ettikki doğurdun sandık. Birazcık daha dayanabilir inşallah aslında cok değil 2 hafta daha dursa cok güzel olurCanlarım merhaba tekrar,bütün mesajlarınızı okudum alıntılayamadım hepsini.dün akşamüstü hastaneden çıktım.kendi tarifemin interneti 1gb olduğu için tak diye bitti bende giremedim siteye haliyle.evde Wi-Fi var ama hastaneye gidince kendi internetim yetmedi.o yüzden habersiz bıraktım kusuruma bakmayın.9 gündür iğne serum ilaç nst derken kanamam kesilmişti.dün eve gelince yeniden lekelenme şeklinde kanamam başladı.çoğalırsa gidicem hastaneye.çok korkuyorum plesenta kopacak diye.progestan iğne ve ilaç kullanıyorum.33+3 olduk.35-36 olsa sorun yok aslında ama işte dayanabilir mi bilmiyorum.doktorda sürekli karnımda biraz daha tutmanın çabasında.karnındaki 1 hafta küvözde 70 güne bedel dedi.ama o ısrarla tutmak istedikçe bebeğime birşey olacak diye korkuyorum.napıcamı bilemedim
Allah razı olsun gülüm amin inşallah sıkıntısız sağ Salim atlatırız hepimiz bu süreci.10 gün önce sabah kalktığımda o kanamayla uyanınca o kadar korktum ki,dedim gitti bebeğim bıraktı beniÇok merak ettik kuzum, ben şahsen doğum gerçekleşti heralde artık dedim yazmayınca.. Doktor haklı karnında bir gün bile fazla dursa kardır ama endişelenmen de çok doğal, kim olsa aynını yaşar. İnşallah hayırlısı ile atlatırsın bu süreci, neyse ki az kaldı. Rabbim şifa versin.
Sağol canım benim,evde olduğum sürece her gün yazmaya çalışırım habersiz bırakmam inşallah.yalvar yakar dün annem geldi sonunda.bende hastaneden öyle çıktım.perişan olduk hepimiz.evde yatacağım artık sürekliİyi olmana çok sevindim canım hepimiz seni öyle merak ettikki doğurdun sandık. Birazcık daha dayanabilir inşallah aslında cok değil 2 hafta daha dursa cok güzel olursen bu süreçte bolca dinlenmeye bak çok geçmiş olsun bize de ara ara yaz giremezsen bile
Ay haber aldık şükürler olsun dayanmissinizCanlarım merhaba tekrar,bütün mesajlarınızı okudum alıntılayamadım hepsini.dün akşamüstü hastaneden çıktım.kendi tarifemin interneti 1gb olduğu için tak diye bitti bende giremedim siteye haliyle.evde Wi-Fi var ama hastaneye gidince kendi internetim yetmedi.o yüzden habersiz bıraktım kusuruma bakmayın.9 gündür iğne serum ilaç nst derken kanamam kesilmişti.dün eve gelince yeniden lekelenme şeklinde kanamam başladı.çoğalırsa gidicem hastaneye.çok korkuyorum plesenta kopacak diye.progestan iğne ve ilaç kullanıyorum.33+3 olduk.35-36 olsa sorun yok aslında ama işte dayanabilir mi bilmiyorum.doktorda sürekli karnımda biraz daha tutmanın çabasında.karnındaki 1 hafta küvözde 70 güne bedel dedi.ama o ısrarla tutmak istedikçe bebeğime birşey olacak diye korkuyorum.napıcamı bilemedim
doktoruna güven canim. vardir bir bildiği. hemen yanımıza gelsin güvende olsun diyoruz ama doğduktan sonra da bitmiyor ki sonrasinda da emme problemleri, uyanamama, sarilik vs bizi bekliyor. o yüzden ben artık en hayırlı zamanda sağlıkla gelsin diye dua etmeye basladim.Allah razı olsun canlarım sağolun hepiniz.36 olunca doktor hemen alsın istiyorum aslında,çünkü korkuyorum karnımda durdukça birşey olacak diye.ama doktor büyütebildiğimiz kadar büyütelim içerde diyo.kanamayı çok ta önemsemiyo gibi geldi bana.bahardan başka doğuran oldu mu herkes iyi diymi bi sıkıntı yok
Sağol canım benim Allah razı olsunAy haber aldık şükürler olsun dayanmissinizşükürler olsun iyisiniz. İnşallah biraz daha dayanır kuzucuk. Dualarımız seninle.
AMİİİİİNNNNdoktoruna güven canim. vardir bir bildiği. hemen yanımıza gelsin güvende olsun diyoruz ama doğduktan sonra da bitmiyor ki sonrasinda da emme problemleri, uyanamama, sarilik vs bizi bekliyor. o yüzden ben artık en hayırlı zamanda sağlıkla gelsin diye dua etmeye basladim.
hatta duami daha genişletip şöyle güzel güzel emip, gazini kolayca çıkaran. rahat uyuyup acıkınca kendi uyanan, hastaneden evimize hemen getireceğimiz bebeklerimiz olsun inşallah. sarılık problemi de yasamayalim, bol bol sütümüz olsun, meme yarasi yasamayalim. dikişlerimiz olmasin ya da olacaksa da hemencecik geciversin inşallah.
amin amin amin.
Belli ama başı çatıda ya gelirse diye korkuyorum annem uzakta ben kendim özenle kurar düzenleri diye düşünüyorumsenin belli zamanin de mi canim? belliyse bir hafta önce yeter bence.
benim eşim bugün kuruyor. tam vaktinde doğarsa 5 hafta var daha ama ne olur ne olmaz diye kurdu. bence daha erken. en azından temizlikten sonra kurulsa diye düşünmüştüm ayak altında sıkıntı olmasin diye ama yikama isleri vardi derken kurduk bakalim. bayağı da işi varmis. bir park yatak bir portatif beşik kurduk. onlarin örtülerini makinede yıkadım. tabi bazi parçaları elde yikamak zorunda kaldik. pusetiydi, ana kucağıydi, oyun halisiydi derken bayağı oyaladi bugün bizi. daha da bitmedi.
öyle bir riskin varsa kurmak daha mantikli o zaman. ben bu kadar ugrastiracagini düşünmemistim. gerçi iki çocuktan sonra bizimkiler biraz da yıpranmış. iki üç yerinden dikiş işi de çıktı bana. oyuncaklarının gözlerini vs kopartmis kizlar onlari diktim elde yikanacaklari da ben yıkadım eşim belki beceremez derken. oturduğum yerden yoruldum yani.Belli ama başı çatıda ya gelirse diye korkuyorum annem uzakta ben kendim özenle kurar düzenleri diye düşünüyorum
Canlarım merhaba tekrar,bütün mesajlarınızı okudum alıntılayamadım hepsini.dün akşamüstü hastaneden çıktım.kendi tarifemin interneti 1gb olduğu için tak diye bitti bende giremedim siteye haliyle.evde Wi-Fi var ama hastaneye gidince kendi internetim yetmedi.o yüzden habersiz bıraktım kusuruma bakmayın.9 gündür iğne serum ilaç nst derken kanamam kesilmişti.dün eve gelince yeniden lekelenme şeklinde kanamam başladı.çoğalırsa gidicem hastaneye.çok korkuyorum plesenta kopacak diye.progestan iğne ve ilaç kullanıyorum.33+3 olduk.35-36 olsa sorun yok aslında ama işte dayanabilir mi bilmiyorum.doktorda sürekli karnımda biraz daha tutmanın çabasında.karnındaki 1 hafta küvözde 70 güne bedel dedi.ama o ısrarla tutmak istedikçe bebeğime birşey olacak diye korkuyorum.napıcamı bilemedim
Benimde 3. Ama ben vermiştim bi daha olmaz diye ikinci el aldım ama tertemizdi bende başlayayım nasipte ne varsa o olur zaten sorun çıkar VS kimse benim gibi temizleyip düzenleyip kurmaz annemde benimle olur inş sağlıkla gelsinleröyle bir riskin varsa kurmak daha mantikli o zaman. ben bu kadar ugrastiracagini düşünmemistim. gerçi iki çocuktan sonra bizimkiler biraz da yıpranmış. iki üç yerinden dikiş işi de çıktı bana. oyuncaklarının gözlerini vs kopartmis kizlar onlari diktim elde yikanacaklari da ben yıkadım eşim belki beceremez derken. oturduğum yerden yoruldum yani.
Çok geçmiş olsun sevindim iyi olmana. İnsallah 1 kaç hafta daha geçer.Hakkınızda hayırlısıAllah razı olsun gülüm amin inşallah sıkıntısız sağ Salim atlatırız hepimiz bu süreci.10 gün önce sabah kalktığımda o kanamayla uyanınca o kadar korktum ki,dedim gitti bebeğim bıraktı beniAllah kimseye yaşatmasın.çok korktum hayatım boyunca unutamam herhalde.o yüzden hepiniz stresten sinirden üzüntüden uzak durun.o an dünyam başıma yıkıldı
Moralini bozma, insallah gecicek bebegin dayanicak,moralini yuksek tutmaya calis uzuldukce bebek huzursuz oluyor emin ol,? Rabbim yardimcin olsun, dualarimiz seninleCanlarım merhaba tekrar,bütün mesajlarınızı okudum alıntılayamadım hepsini.dün akşamüstü hastaneden çıktım.kendi tarifemin interneti 1gb olduğu için tak diye bitti bende giremedim siteye haliyle.evde Wi-Fi var ama hastaneye gidince kendi internetim yetmedi.o yüzden habersiz bıraktım kusuruma bakmayın.9 gündür iğne serum ilaç nst derken kanamam kesilmişti.dün eve gelince yeniden lekelenme şeklinde kanamam başladı.çoğalırsa gidicem hastaneye.çok korkuyorum plesenta kopacak diye.progestan iğne ve ilaç kullanıyorum.33+3 olduk.35-36 olsa sorun yok aslında ama işte dayanabilir mi bilmiyorum.doktorda sürekli karnımda biraz daha tutmanın çabasında.karnındaki 1 hafta küvözde 70 güne bedel dedi.ama o ısrarla tutmak istedikçe bebeğime birşey olacak diye korkuyorum.napıcamı bilemedim
Gecmis omsun canm cooook merak ettik seni hatta dogum oldu gibi düşündük. Bebegin ultrason bilgileri nst de kalp degerleri iyiyse plasentada kopma oluyor demistin onun miktari az ise zarari yoksa bebege doktorun dogru yapiyordur bekleterek bence . Saglicakla büyüsün zamani gelince dogsun yavrun insallahCanlarım merhaba tekrar,bütün mesajlarınızı okudum alıntılayamadım hepsini.dün akşamüstü hastaneden çıktım.kendi tarifemin interneti 1gb olduğu için tak diye bitti bende giremedim siteye haliyle.evde Wi-Fi var ama hastaneye gidince kendi internetim yetmedi.o yüzden habersiz bıraktım kusuruma bakmayın.9 gündür iğne serum ilaç nst derken kanamam kesilmişti.dün eve gelince yeniden lekelenme şeklinde kanamam başladı.çoğalırsa gidicem hastaneye.çok korkuyorum plesenta kopacak diye.progestan iğne ve ilaç kullanıyorum.33+3 olduk.35-36 olsa sorun yok aslında ama işte dayanabilir mi bilmiyorum.doktorda sürekli karnımda biraz daha tutmanın çabasında.karnındaki 1 hafta küvözde 70 güne bedel dedi.ama o ısrarla tutmak istedikçe bebeğime birşey olacak diye korkuyorum.napıcamı bilemedim
Kız bana güvenilir mi ben bi varım 3 gün yokBen gitsem bileJadesi var, gerçi ne zaman günümüze gelir bilmiyorum ama yaklaşmış
Ay o kasilmalar mahvediyor insanı. Bilmiyo ki bilse kasilmaz nasılsa kesip alacaklar beni der yatar oh mis
Canım benim çok geçmişler olsun valla artık dikkat etmek lazımHayırlı geceler hanımlar :)
Buraya sık sık girmeye vaktim olmuyor malesef arada bir girip bakıyorum. İyi olmanızı diliyorum
ben bundan 5 gün önce banyoda kayıp düştüm ilk gün inanılmaz ağrım oldu yerimden kalkamadım sol ayağımın üzerine basamadım. Çok şükür ki bebeğimin hareketler iyiydi. Düştükten 3 gün SonrasıNda hastaneye normal kontrol için gittim. Sıra bana geldi ve doktorun yanına girdim. Direk beni nst yönlendirdi. Nst de malesef sancım çıkmış ve baya yüksekmiş. Kasılmaları hissediyorum ama bunların sancı olduğunu ve benm için zarar verici olduğunj bilmiyordum..( 3.Gebeliğim olmasına rağmen)doktor sancılarımın geçici olup olmadığını öğrenmek için beni acile yönlendirdi 2 serum yedim sonrasında yine nst , sancılarımın arttığını görünce yatşımı verdi(her ne kadr istemesem de yattım) istememe nedenim oğlumdan hiç ayrı bir gece geçirmemiştim ve yaşadığım yerden eşidimden başka ailem yok. Zor olsa da çocuğumsuz tek başıma bir gece geçirdm hastanede..oğlum da babasıyla kaldı , çok şükr hiç zorlanmadı oğlum bu da beni daha çok rahatlattı..
Hastanede kaldığım gece sabaha kadr ilaç ve serum verildi. Nst ler çekildi şükr ki sancılarım düzeldi. Öğleden sonrasında taburcu edildim evime kavuştm.. doktor kendmi asla yormamamı sürekli dinlenmemi söyledi.
Lütfen sizde bolca dinlenin ve çook dikkatli olun. Ben banyoda dengemi sağlayamadım düştüm ve ağrılarını hala çekiyorum. Umarım hiçbiriniz bu durumu yaşamaSsınız. Çok zor günler geçiriyorum. Sizden dua istiyorum. En azından 36 hafta tamamlanmadan doğmasın kızımRabbim hepimize hayırlı sağlıklı doğum nasip etsinz hayırlısıyla yavrularımzıı zamanında kucağımıza alalım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?