Ay kuzum ya bilgim yok benim kız hala yukarda zaten umarım vaktinde gelirKızlar bir çey soracağım size. Ben dün bebeğin kafasını baya vajinamda hissettim ama pozisyondan kaynaklıdır diye düşündüm. Hatta bir ara böyle sanki kafasını bir sağa bir sola çevirip vajinama baskı yaptı. Ondan önceki geceden itibaren başlayan çok sık idrara çıkma mevcut. Şimdi bugün kalktığımda karnıma baktım ama sanki biraz aşağı inmiş gibi geldi. Bebekte daha aşağıda duruyor gibi kaburgamın altı boşalmış. Sizce doğum kanalına mı girmeye çalışıyor? Erken mi gelecek benim bebem ya?
Ya benimde son 1 haftadır var başta çekmedim sonda olacak sanırım ama ac kalirsam yapiyor benimkiKızlar ben bu mide bulantısından çok bıktım yaa.. Benim gibi olan var mı? Doktor yediklerindendir diyor ama sabah kuru ekmek yedim yine bulanıyor. 2 gün önce akşam bari çorba içeyim dedim, çıkardım. Acaba enfeksiyondan da olur mu?
Kız bana güvenilir mi ben bi varım 3 gün yokbak sahile gittim kahvaltı yaptım yeni geldim aksama misafirlikteyim falan gezinip duruyorum
Canlarım merhaba tekrar,bütün mesajlarınızı okudum alıntılayamadım hepsini.dün akşamüstü hastaneden çıktım.kendi tarifemin interneti 1gb olduğu için tak diye bitti bende giremedim siteye haliyle.evde Wi-Fi var ama hastaneye gidince kendi internetim yetmedi.o yüzden habersiz bıraktım kusuruma bakmayın.9 gündür iğne serum ilaç nst derken kanamam kesilmişti.dün eve gelince yeniden lekelenme şeklinde kanamam başladı.çoğalırsa gidicem hastaneye.çok korkuyorum plesenta kopacak diye.progestan iğne ve ilaç kullanıyorum.33+3 olduk.35-36 olsa sorun yok aslında ama işte dayanabilir mi bilmiyorum.doktorda sürekli karnımda biraz daha tutmanın çabasında.karnındaki 1 hafta küvözde 70 güne bedel dedi.ama o ısrarla tutmak istedikçe bebeğime birşey olacak diye korkuyorum.napıcamı bilemedim
Evet benimde oyle oluyor yemek yiyince bas agrisi ve carpinti oluyor .uzun sure ac kalmamaya calisiyorum ara atistirmalar iyi oluyor . Yoksa birden kan sekerindeki yukselip düşme kan basıncını arttiriyorMerhaba herkese,az birşey yediğinde çarpıntısı olan var mı,midem hemen doluyor ve aşırı çarpıntı var korkuyorum
Çok şükür canım yazabilmene çok sevindim. Bende doğum yaptın sanmıştım Allah tan olmamış henüz. Biraz daha dayansa miniğimiz çok iyi olacak. Allah yardımcınız olsun ikinizinde.
Artık evdeysen yazarsın zaten dualarımız seninle.
Çok geçmiş olsun sevindim iyi olmana. İnsallah 1 kaç hafta daha geçer.Hakkınızda hayırlısı
Moralini bozma, insallah gecicek bebegin dayanicak,moralini yuksek tutmaya calis uzuldukce bebek huzursuz oluyor emin ol,? Rabbim yardimcin olsun, dualarimiz seninle
Gecmis omsun canm cooook merak ettik seni hatta dogum oldu gibi düşündük. Bebegin ultrason bilgileri nst de kalp degerleri iyiyse plasentada kopma oluyor demistin onun miktari az ise zarari yoksa bebege doktorun dogru yapiyordur bekleterek bence . Saglicakla büyüsün zamani gelince dogsun yavrun insallah
CocoChanelmademoiselle canım şükür yazdın merak ettik valla İnşallah zamanında gelecek bebişin sağlıkla. Sıkıntı yapma bak görüyorsun sonuçlarını. Her şey güzel olacak de kendi kendine.
Sağolun canlarım çok teşekkür ederim çok minnoşsunuz amaaaohh iyisiniz cokk sukur..ölduk kiz meraktankendine dikkat uzuntu yok problem yok artik bak ona gore
Ben yesem de yemesem de sürekli çarpıntım oluyor. Doktora sordum. Bebek o bölgedeki damarlara da baskı yapabilirmiş. Bu nedenle de artış olur dedi. Sağ salim doğuralım da hayırlısıylaMerhaba herkese,az birşey yediğinde çarpıntısı olan var mı,midem hemen doluyor ve aşırı çarpıntı var korkuyorum
Perşembe 32.hafta raporumu alacağım o zaman detaylıca bir konuşayım bu durumu..Tikkabilla kuzum benimde uzun zamandır bulantılarım oluyor başa döndük dedim hala geçmedi.sabah kalkınca bulantı başlıyor mesela.enfeksiyondan olacağını sanmam ama için rahat etmezse doktora görün kuzum
Evet canım göbekten vuruyorum, göbek mosmor . Arnica diye bir krem önermişti doktorum onu sürüyorum . Doğuma birkaçgün kalana kadar devam dedi doktorum.oksapar kullanan var mı ? Hala göbekten mi vuruyorsunuz ?
Teşekkür ederim canlarım çok sağolunCocoChanelmademoiselle
Canim merak ettik seni cook geçmiş olsun umarım lekelenmede durur, merak etme Allah vermiş hiç birşey olmaz içini rahat tut sen..
xiexie
Canim sanada çok geçmiş olsun.. sağlıkla gelsin çocuklarımız insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?