2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ay kuzum ya bilgim yok benim kız hala yukarda zaten umarım vaktinde gelir

Ya benimde son 1 haftadır var başta çekmedim sonda olacak sanırım ama ac kalirsam yapiyor benimki

Kız bana güvenilir mi ben bi varım 3 gün yok bak sahile gittim kahvaltı yaptım yeni geldim aksama misafirlikteyim falan gezinip duruyorum
geceki mesaja simdi cevap vermen mesajini cok guzel doğruluyor canm
Disarda gezmeye hic dayanamiyorum ben halim kalmiyor nasil dayanıyorsunuz ☺

ohh iyisiniz cokk sukur..ölduk kiz meraktan kendine dikkat uzuntu yok problem yok artik bak ona gore

Merhaba herkese,az birşey yediğinde çarpıntısı olan var mı,midem hemen doluyor ve aşırı çarpıntı var korkuyorum
Evet benimde oyle oluyor yemek yiyince bas agrisi ve carpinti oluyor .uzun sure ac kalmamaya calisiyorum ara atistirmalar iyi oluyor . Yoksa birden kan sekerindeki yukselip düşme kan basıncını arttiriyor

Çok geçmiş olsun sevindim iyi olmana. İnsallah 1 kaç hafta daha geçer.Hakkınızda hayırlısı
Moralini bozma, insallah gecicek bebegin dayanicak,moralini yuksek tutmaya calis uzuldukce bebek huzursuz oluyor emin ol,? Rabbim yardimcin olsun, dualarimiz seninle
ohh iyisiniz cokk sukur..ölduk kiz meraktan kendine dikkat uzuntu yok problem yok artik bak ona gore
Sağolun canlarım çok teşekkür ederim çok minnoşsunuz amaaa inşallah dayanacağız ve vakti zamanı geldiğinde doğacağız yarı yolda bırakmıycak inşallah oğluşum.Allah razı olsun hepinizden nasıl da merak etmişsiniz.internetsiz kk sız 9 gün çok zor geçti vallahi.şükür bugünümüze.şuan hala lekelenmem var istirahat ediyorum.hakkımızda hayırlısı inşallah

Merhaba herkese,az birşey yediğinde çarpıntısı olan var mı,midem hemen doluyor ve aşırı çarpıntı var korkuyorum
Ben yesem de yemesem de sürekli çarpıntım oluyor. Doktora sordum. Bebek o bölgedeki damarlara da baskı yapabilirmiş. Bu nedenle de artış olur dedi. Sağ salim doğuralım da hayırlısıyla

Kızlar ben çok kötüyüm ya
Taşınalı 6 ay oluyo ben hala alışamadım aklım sürekli eski evimde yeni evimden ,muhitten çevreden nefret ediyorum resmen. Doğumda kimse bu eve gelsin girsin bile istemiyorum.
Mevlüt vardı ordan geliyorum şimdi bi kadın bizim eski oturduğumuz evi alan kişilerden bahsetti bana. Tanıdıklarıymış gezmeye gittik ev çok güzel ,ferah geniş vs dedi. Ağlaya ağlaya eve geldim eşim de işte şu an o kadar berbat hissediyorum ki

agacsizkoalaa kuzum benimde göbeğim aşağıda göğüs altım boşalmış gibi.bu olay başıma gelmeden önce de öyleydi.kızıma hamileyken de bu haftalarda aynı şekilde aşağıya inmişti normalmiş bebiş kendini yavaş yavaş doğuma hazırlıyor korkma gülom

Tikkabilla kuzum benimde uzun zamandır bulantılarım oluyor başa döndük dedim hala geçmedi.sabah kalkınca bulantı başlıyor mesela.enfeksiyondan olacağını sanmam ama için rahat etmezse doktora görün kuzum

xiexie geçmiş olsun gülüm,inşallah zamanında doğar bebişin.bende aynı sıkıntıları yaşıyorum,düşmedim ama plesentam ayrılmış hastanede serum iğne ilaç tedavisi gördüm.kızımdan 9 gün ayrı kaldım babası baktı.şuan hala kanamam devam ediyor.tek isteğim 36 ıncı haftaları sağ Salim görmek inşallah görürüz

Perşembe 32.hafta raporumu alacağım o zaman detaylıca bir konuşayım bu durumu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…