2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Evet canım göbekten vuruyorum, göbek mosmor . Arnica diye bir krem önermişti doktorum onu sürüyorum . Doğuma birkaçgün kalana kadar devam dedi doktorum.
Bende de durumlar aynı da dün vururken bebek bir hareket etti endişelendim bir an . Artık göbekten yapmasam mı ki diyorum ama diğer taraflara da cesaret edemiyorum . Bugün de bebek yine hareketli , vuracaktım vazgeçtim bugün yapmayıvereyim dedim . Göbekten yapmanın bir sakıncası yok değil mi doğuma kadar ?

Kızlar ben internetten zebra perde aldım. Site ismi Ayzehome şimdi sayfasına giremiyorum. Sipariş durumuna bakamıyorum. Acaba kazıklandım mı ben yaa. Bilen var mı bu siteyi. Kırmızı bir amblemi var

Kızlar ben internetten zebra perde aldım. Site ismi Ayzehome şimdi sayfasına giremiyorum. Sipariş durumuna bakamıyorum. Acaba kazıklandım mı ben yaa. Bilen var mı bu siteyi. Kırmızı bir amblemi var
Canım ilk defa duydum baktım internetten şimdi. Instagram hesapları da var sanırım. Oradan yaz bakalım bi istersen.

Canım üzme kendini lütfen. Zordur yeni yere çevreye alışmak. Gerçi zaman da geçmiş ama neden ısınamadın acaba? Bariz bir sebep var mı? Yazık bebişinde hisseder ağlama olur mu.

Canım üzme kendini lütfen. Zordur yeni yere çevreye alışmak. Gerçi zaman da geçmiş ama neden ısınamadın acaba? Bariz bir sebep var mı? Yazık bebişinde hisseder ağlama olur mu.
Eski evimi çok seviyordum çok geniş ferah elit bi apartmandı. Burası küçük ve binalar sık sık balkona çıkıp nefes alacak alanım yok evler üstüme geliyo resmen. Herkes sürekli eski evin çok güzeldi vs diyor. Aklım hep orda çok mutsuzum bu evde. Eşim yaza taşınırız diyo ama yinede eski evim gibi olmayacak keşke o binaya dönebilsem

Olsun canım bak eşinde taşınırız yine diyormuş. En azından orda kalıcı değilsin. Belki burdan sonraki daha güzel olur, diğer evinden de güzel olur bakarsın. Hiç üzme kendini vardır bunda da bir hayır.

Ben de zebra perdeyi internette diktirdim ama farklı bir siteydi . Senin siteyi denedim açılmadı , ferah tut içini inşallah kandırılmamışsındır . C cecenn ilk defa duydum ben de orayı

Vaveyylla canım anlıyorum ev önemli bir mesele oluyor çoğu zaman ve bu dönem çok hassas olduğundan canını sıkar bu durum. Bence üzülme. Kalıcı değil bu durum çünkü. Eminim eski evin olmasa bile çok daha güzel bir ev bulacaksınız. Bebekler kısmetiyle gelir derler. Bebişini üzme. İnsanın karşısına beklemediği anda çok güzel fırsatlar çıkabiliyor. Hem hamilelerin duası kabul olur derler

canim üzme boşuna kendini. hele bir bebeğin doğsun, yaz gelsin alışamazsan yine taşınırsınız. hamilelikte ev mekan değişikliği çok daha zor oluyor. bizzat tecrübe ettim ve bir kaç arkadaştan da duydum. yeni ev almıştı mesela bir tanesi, eski evinden bin kat güzeldi. binbir türlü şey sayip beğenmiyordu evi. doğum yapıp bir süre geçince alıştı.

baktin sen alışamadın çözümsüz değil ya istediğin mevkiye taşınırsın yine. sağlık olsun tek. hersey hallolur

hiç duymadım canim. belki sitede bir sıkıntı vardir. insallah öyledir ve düzelir birazdan.

Zaman zaman ben de aynı endişeyi duyuyorum ama bacaktan vurmaya da cesaretim yok, kas’a Gelmemesi gerekiyor onu ayarlayamam diye düşünüyorum . Bebeğe gelir mi diye sordum, o çok derinde dedi doktorum. O iğne bebeği besliyormuş, emanetleri Allah a. Az kaldı inşallah. Sabır arkadaşım. An itibariyle göbeğim

Eklentiler

• 6DF829D7-E9BD-4422-B4F8-0F9DF9A647EE.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 91
Canım... Rabbim emeklerinizi hayirli, sağlıklı, iki dünyada yüzünüzü güldürecek bir evlatla ödüllendirsin inşallah.

Bu iğneler neden kullanılıyor

Canım buz koymayı denedin mi biraz rahatlatıyor ben kol bacak arasında dönüyorum sende dene yapabilirsen biraz rahatlasın göbeğin coraspin de içiyorsan daha kötü oluyor maalesef az kaldı sabırlar diliyorum hepimize

Benim doktor direkt kendi dedi 3500 u geçerse sezaryen yapcaz diye. Vicdanlı herifmis
Canım seni çok merak ettim. Şükür daha iyisin. İnşallah iki hafta daha bekler minik sağlıkla. Sonrasında da sağlıkla dogururusn inşallah
Kız bana güvenilir mi ben bi varım 3 gün yok bak sahile gittim kahvaltı yaptım yeni geldim aksama misafirlikteyim falan gezinip duruyorum
Geceki mesaja ertesi gün cevap vermenden anlıyorum Jadesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…