Bende de durumlar aynı da dün vururken bebek bir hareket etti endişelendim bir an . Artık göbekten yapmasam mı ki diyorum ama diğer taraflara da cesaret edemiyorum . Bugün de bebek yine hareketli , vuracaktım vazgeçtim bugün yapmayıvereyim dedim . Göbekten yapmanın bir sakıncası yok değil mi doğuma kadar ?Evet canım göbekten vuruyorum, göbek mosmor . Arnica diye bir krem önermişti doktorum onu sürüyorum . Doğuma birkaçgün kalana kadar devam dedi doktorum.
Canım ilk defa duydum baktım internetten şimdi. Instagram hesapları da var sanırım. Oradan yaz bakalım bi istersen.Kızlar ben internetten zebra perde aldım. Site ismi Ayzehome şimdi sayfasına giremiyorum. Sipariş durumuna bakamıyorum. Acaba kazıklandım mı ben yaa. Bilen var mı bu siteyi. Kırmızı bir amblemi var
Kızlar ben çok kötüyüm ya
Taşınalı 6 ay oluyo ben hala alışamadım aklım sürekli eski evimde yeni evimden ,muhitten çevreden nefret ediyorum resmen. Doğumda kimse bu eve gelsin girsin bile istemiyorum.
Mevlüt vardı ordan geliyorum şimdi bi kadın bizim eski oturduğumuz evi alan kişilerden bahsetti bana. Tanıdıklarıymış gezmeye gittik ev çok güzel ,ferah geniş vs dedi. Ağlaya ağlaya eve geldim eşim de işte şu an o kadar berbat hissediyorum ki
Eski evimi çok seviyordum çok geniş ferah elit bi apartmandı. Burası küçük ve binalar sık sık balkona çıkıp nefes alacak alanım yok evler üstüme geliyo resmen. Herkes sürekli eski evin çok güzeldi vs diyor. Aklım hep orda çok mutsuzum bu evde. Eşim yaza taşınırız diyo ama yinede eski evim gibi olmayacak keşke o binaya dönebilsemCanım üzme kendini lütfen. Zordur yeni yere çevreye alışmak. Gerçi zaman da geçmiş ama neden ısınamadın acaba? Bariz bir sebep var mı? Yazık bebişinde hisseder ağlama olur mu.
Canım ilk defa duydum baktım internetten şimdi. Instagram hesapları da var sanırım. Oradan yaz bakalım bi istersen.
Eski evimi çok seviyordum çok geniş ferah elit bi apartmandı. Burası küçük ve binalar sık sık balkona çıkıp nefes alacak alanım yok evler üstüme geliyo resmen. Herkes sürekli eski evin çok güzeldi vs diyor. Aklım hep orda çok mutsuzum bu evde. Eşim yaza taşınırız diyo ama yinede eski evim gibi olmayacak keşke o binaya dönebilsem☹
canim üzme boşuna kendini. hele bir bebeğin doğsun, yaz gelsin alışamazsan yine taşınırsınız. hamilelikte ev mekan değişikliği çok daha zor oluyor. bizzat tecrübe ettim ve bir kaç arkadaştan da duydum. yeni ev almıştı mesela bir tanesi, eski evinden bin kat güzeldi. binbir türlü şey sayip beğenmiyordu evi. doğum yapıp bir süre geçince alıştı.Kızlar ben çok kötüyüm ya
Taşınalı 6 ay oluyo ben hala alışamadım aklım sürekli eski evimde yeni evimden ,muhitten çevreden nefret ediyorum resmen. Doğumda kimse bu eve gelsin girsin bile istemiyorum.
Mevlüt vardı ordan geliyorum şimdi bi kadın bizim eski oturduğumuz evi alan kişilerden bahsetti bana. Tanıdıklarıymış gezmeye gittik ev çok güzel ,ferah geniş vs dedi. Ağlaya ağlaya eve geldim eşim de işte şu an o kadar berbat hissediyorum ki
hiç duymadım canim. belki sitede bir sıkıntı vardir. insallah öyledir ve düzelir birazdan.Kızlar ben internetten zebra perde aldım. Site ismi Ayzehome şimdi sayfasına giremiyorum. Sipariş durumuna bakamıyorum. Acaba kazıklandım mı ben yaa. Bilen var mı bu siteyi. Kırmızı bir amblemi var
Zaman zaman ben de aynı endişeyi duyuyorum ama bacaktan vurmaya da cesaretim yok, kas’a Gelmemesi gerekiyor onu ayarlayamam diye düşünüyorum . Bebeğe gelir mi diye sordum, o çok derinde dedi doktorum. O iğne bebeği besliyormuş, emanetleri Allah a. Az kaldı inşallah. Sabır arkadaşım. An itibariyle göbeğimBende de durumlar aynı da dün vururken bebek bir hareket etti endişelendim bir an . Artık göbekten yapmasam mı ki diyorum ama diğer taraflara da cesaret edemiyorum . Bugün de bebek yine hareketli , vuracaktım vazgeçtim bugün yapmayıvereyim dedim . Göbekten yapmanın bir sakıncası yok değil mi doğuma kadar ?
Ben canimoksapar kullanan var mı ? Hala göbekten mi vuruyorsunuz ?
Canım... Rabbim emeklerinizi hayirli, sağlıklı, iki dünyada yüzünüzü güldürecek bir evlatla ödüllendirsin inşallah.Zaman zaman ben de aynı endişeyi duyuyorum ama bacaktan vurmaya da cesaretim yok, kas’a Gelmemesi gerekiyor onu ayarlayamam diye düşünüyorum . Bebeğe gelir mi diye sordum, o çok derinde dedi doktorum. O iğne bebeği besliyormuş, emanetleri Allah a. Az kaldı inşallah. Sabır arkadaşım. An itibariyle göbeğim
Ben normal doğumu bekliyorum onun için doğuma kadar devamEvet canım göbekten vuruyorum, göbek mosmor . Arnica diye bir krem önermişti doktorum onu sürüyorum . Doğuma birkaçgün kalana kadar devam dedi doktorum.
Bu iğneler neden kullanılıyorZaman zaman ben de aynı endişeyi duyuyorum ama bacaktan vurmaya da cesaretim yok, kas’a Gelmemesi gerekiyor onu ayarlayamam diye düşünüyorum . Bebeğe gelir mi diye sordum, o çok derinde dedi doktorum. O iğne bebeği besliyormuş, emanetleri Allah a. Az kaldı inşallah. Sabır arkadaşım. An itibariyle göbeğim
Canım buz koymayı denedin mi biraz rahatlatıyor ben kol bacak arasında dönüyorum sende dene yapabilirsen biraz rahatlasın göbeğin coraspin de içiyorsan daha kötü oluyor maalesefZaman zaman ben de aynı endişeyi duyuyorum ama bacaktan vurmaya da cesaretim yok, kas’a Gelmemesi gerekiyor onu ayarlayamam diye düşünüyorum . Bebeğe gelir mi diye sordum, o çok derinde dedi doktorum. O iğne bebeği besliyormuş, emanetleri Allah a. Az kaldı inşallah. Sabır arkadaşım. An itibariyle göbeğim
hiç duymadım canim. belki sitede bir sıkıntı vardir. insallah öyledir ve düzelir birazdan.
Benim doktor direkt kendi dedi 3500 u geçerse sezaryen yapcaz diye. Vicdanlı herifmisKuzum onu bayadır hissediyorum zaten bıçak saplanması gibi doktora sormuştum, normal demişti bunun için. Farklı olarak 2 gündür sanki bir damarım çekiliyor gibi hissediyorum vajinamda.
Oo kanalda olduğu halde 3 nisanda alacaksa ben hiç korkmıyıminşallah daha erken gelmez canım.
Erkekler kendileri doğurmadığı için herşey onlara kolay geliyor zaten. Regl sancısı bile çekemez onlar ya dayanıksızlar ama konuşmaya gelince ne var ki doğumda oluyor.
Bende doktora 3500den fazla olursa sezeryana alın beni dedim.
Canım seni çok merak ettim. Şükür daha iyisin. İnşallah iki hafta daha bekler minik sağlıkla. Sonrasında da sağlıkla dogururusn inşallahCanlarım merhaba tekrar,bütün mesajlarınızı okudum alıntılayamadım hepsini.dün akşamüstü hastaneden çıktım.kendi tarifemin interneti 1gb olduğu için tak diye bitti bende giremedim siteye haliyle.evde Wi-Fi var ama hastaneye gidince kendi internetim yetmedi.o yüzden habersiz bıraktım kusuruma bakmayın.9 gündür iğne serum ilaç nst derken kanamam kesilmişti.dün eve gelince yeniden lekelenme şeklinde kanamam başladı.çoğalırsa gidicem hastaneye.çok korkuyorum plesenta kopacak diye.progestan iğne ve ilaç kullanıyorum.33+3 olduk.35-36 olsa sorun yok aslında ama işte dayanabilir mi bilmiyorum.doktorda sürekli karnımda biraz daha tutmanın çabasında.karnındaki 1 hafta küvözde 70 güne bedel dedi.ama o ısrarla tutmak istedikçe bebeğime birşey olacak diye korkuyorum.napıcamı bilemedim
Geceki mesaja ertesi gün cevap vermenden anlıyorum JadesiKız bana güvenilir mi ben bi varım 3 gün yokbak sahile gittim kahvaltı yaptım yeni geldim aksama misafirlikteyim falan gezinip duruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?