2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Jadesiii hoş geldin Gönlüm normalden yana ama gerekli görülürse sezaryene de dönerim çok korkmama rağmen. Allah sağlıkla doğum yapmayı nasip etsin hepimize. Yeter ki hem bebekler hem biz iyi, sağlıklı olalım. Yöntem çok da mühim değil bence

Ben de girmedim canım henüz. Doktoruma kalsa 2 hafta sonra ama ben dayanamadım perşembeye randevu aldım. Ona kalsa direk doğurmaya gel dicek
Valla benimki de lafını etmedi 2 hafta önce. Artık söylemezse bu hafta sorucam. Sadece nisanın başında çatı muayenesi yaparım dedi, doğumu o zaman konuşucaz dedi. Ama herkes düzenli girmeye başladı nstye yani. Bende girmek istiyorum çünkü ben zaten hiç kasılma hissetmiyorum acaba olmuyor mu ya da ben mi hissetmiyorum merak ediyorum o yüzden.

Ben zaten ne merak ediyorsam soruyorum doktorumda sağolsun çok ılımlı ve sabırlı davranıyor o konuda çok memnunum aslında illa diretmiyorum normal olsun diye çatı muayenesinde belli olacak en çok ne olacagı. Bariz bi darlık varsa zaten zorlamayacagız bir de erken gelmezse kendiliğinden o da var tabi
Ayy sen çok yakınsın kız her an doğurabilirsin kız bize yaz doğumdan sonra iyide olsa kötüde olsa ben bilmek istiyorum nasıl bir tecrübe yaşadığını
Kız bende duşa girince yerleri ciflerken aynı şeyi hissediyorum çıkacak gibi geliyo suda mı doğursak napsak

Alt kısmı çok acıyordu canım. Sonra çatladı

Benim doktor 32den sonra nst istiyor. Nst çok önemli artık bu haftalardan sonra bize doğumla ilgili bilgi veriyor dedi ama her doktor sokmuyor aynı hastanede baska bi doktora giden kadın 36da girdim ben nstye benim doktorumda böyle dedi. Tamamen tercih meselesi sanırım

2500 gibi diyor ama daha az doğar diye de korkuyorum
Benim de
ben 34 den beri düzenli girEcwm her hafta 36olcaz yarın alttan muayene dedi herhalde çatı yı demek istedi için 38 inci hafta dedi .. ben il NTsye girince çok heyecanlandım yaaa kalp atışlarım hızlandı sona gelindiğini hissediyor insan mutlu oluyor cidden

Ben de buara aşırı hissedyrum ya korkyrum hatta bazen. Ya da bebek mi dayıyo orasını burasını blmyrum merak edyrum. Çok çok çok hareketli canımı acıtıyo artık. Bakalım perşembe bi gtcem beni kovmazsaniye erken geldin diye. Ne acaip doktr yahu

Şöyle size esprili bir dille anlatırım inşallah Allah nasip ederse Ayy çok heyecanlandım yine inşallah hepimiz için her şey yolunda gider çok amin

Hahahah bugün düşündüm bunu biliyor musun? Ama sigortam karşılamaz muhtemelen diye vazgeçtim
Valla ister istesin ister istemesin ben istiyorum sok beni nstye dicem
Aynen çatı muayenesini o haftalarda yapıyorlar. Ondan sonra belli oluyor herşey
Valla sorma güçlendiler iyice can yakıyor hareketleri. Bugün video çektim hatta, keşke buraya yüklensede koyabilsem. Kıpır kıpır

Şöyle size esprili bir dille anlatırım inşallah Allah nasip ederse Ayy çok heyecanlandım yine inşallah hepimiz için her şey yolunda gider çok amin
Amin amin Ay canım inşallah cok rahat atlatırsın doğumu herşey den önemli sağlıkla doğar bebeklerimiz
Kız burda yok suda doğum falan olsa da ona cesaret edemezdim ben bence de için rahat edecekse bi gir bakalım nstye

Amiin binlerce kez

Ben sormuştum canım süt arttırıcı cayı 36 bitince içeyim diye düşünüyordum 35+5 de muayenede sorayım ben de

Niye kız suyun içinde acıyı çok hissetmiyormuşsun ben imkanım olsa denemek isterdim olmadı kurulan çık çatala

Şuan 2500 gözüküyo ultrasında canım bu hafta alcak muhtemelen
Bence kilosu daha fazla cikicak,kardesimi doguma almadan bebek 3200 kg dediler, bebek 3960 kg dogdu,bebekler anne karninda sıkıstiklari icin tam orani hesapliyamiyorlar,? Önemli olan saglikli dogmasi stres yapma bu konuda hersey iyi olucak umarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…