- 15 Nisan 2019
- 5.109
- 13.965
- 168
- 32
Valla ben bir erkek bir kadında demet evgarın oynadığı doğum sahnesini çekebilirim sanki. Çok müsaitimEvet inşallah zor da olsa güzel hatırlarız doğumlarımızı
Ayyy evetHepimiz kim bilir nasil tecrubeker yasiycaz
Canim haftasida ilerde, ınsallah sağlıklı bir şekilde gelecek bebişin merak etme.İnşallah canım ciğer geliştirici vurmuştu geçen hafta zatenbi sıkıntı olmadan kucağıma alırım da inşallah
Canim buğu bizimde görüş günümüzdü çok sukur herşey ıyi yolunda bebegin kilosu 2600 e yaklaşmış doktor doğuma kadar 3000 3100 olur diyor 38. Haftada doğum için konuşuruz dedi.Selam kizlarbugün bizimde görüş günümüzdü nstye girdim ilk defa sancim var ama yorulduğum için olmuş dinlen geçer dedi doktor benim kız baş aşağı durmak istemediği için hala yukarda 35+4 teyim 37 ye kadar bekleyelim dedi bende olmazsa siz bana bi sezeryan tarihi soyleyin dedim 1 ya da 2 nisan gibi olur dedi saka gibi diye dalga geçmesinler diye 2 nisani seçerim onun dışında şükür gelişimi iyi kafası 2 hafta önde hatta sezeryan ol diyor herkes annem ve ablam hariç ya siz nasıl doğuracaksınız benim kız dönerse diye fikrinizi alayim diyorum
Senden bol ekşınlı atraksiyonlu bi doğum hikayesi bekliyorum ben sitcom tarzındaValla ben bir erkek bir kadında demet evgarın oynadığı doğum sahnesini çekebilirim sanki. Çok müsaitim
Valla bilmiyorum o an nasıl bir durumda olurum.Senden bol ekşınlı atraksiyonlu bi doğum hikayesi bekliyorum ben sitcom tarzında
Aman napıyım çıkmazsa çıkmasın ben vereyim de
Hafta yaklaştıkça bol yürüyüş, squat yaparsın. Yer silmeyi çok öneriyorlar elle. Onları yaparız.
Bende henüz girmedim nstye. Cumartesi kontrolüm var bakalım hala lafını açmazsa ben sorucam artık. 35 haftalık oluyorum sonuçta. Benim rahim ağzı uzunluğumu en son 1 ay önce ölçmüştü.4'e yakın birşey çıkmıştı.
Kizlar benimde 33+0 da 4 cm rahim ağzı uzunluğu dedi. Geç mi gelecek öyle olursa bebekNisana ben kalicam galiba ilk oğlumdan yola çıkarak 37+1 1 Nisan diyordum ama benimkinin daha gelesi yok nst ye bile girmedim daha rahim agzi uzunluğu 3 cm coraspin devam
Ay bir ara normale karar verdim herkes anlasmis gibi sezeryana itiyor beni en fazla 1 hafta ağrın sizin olur diyorlarNormal doğum için sonuna kadar savaşacağım tabi bebekte ters bir durum olmazsa. Ben çok istiyorum normal doğumu. Benim kizda önden gidiyor bu arada♥
Valla bilmiyorum ama kısalınca doğum oluyor sanırım. Erken doğum tehditi yaşayanlardan öyle hatırlıyorumKizlar benimde 33+0 da 4 cm rahim ağzı uzunluğu dedi. Geç mi gelecek öyle olursa bebek
Ya ne gördüm ne gördümOh ne güzel bebişi görmüşsün.Valla dönerse normal doğum yap eğer tıbbi bir engel yoksa canım, dönmezse mecburi sezeryan zaten
Hosbulduk kuzumJadesiii hoş geldinGönlüm normalden yana ama gerekli görülürse sezaryene de dönerim çok korkmama rağmen. Allah sağlıkla doğum yapmayı nasip etsin hepimize. Yeter ki hem bebekler hem biz iyi, sağlıklı olalım. Yöntem çok da mühim değil bence
Valla göstermesin istediği kadar, şurda ne kadar süresi kaldı kiYa ne gördüm ne gördümbenim bu kızla isim var bu seferde sırtını dönmemiş yüzüstü yatmıştı yüzünü gostermemek için başka nasıl yatilir acaba karinda neyse dogsun o minnak poposunu issira issira sevcem
Kuzum bende ilk defa girdim nstye nerdeyse 36 yim anca aldı belki seninkine 36 yi falan bekliyordurValla benimki de lafını etmedi 2 hafta önce. Artık söylemezse bu hafta sorucam. Sadece nisanın başında çatı muayenesi yaparım dedi, doğumu o zaman konuşucaz dedi. Ama herkes düzenli girmeye başladı nstye yani. Bende girmek istiyorum çünkü ben zaten hiç kasılma hissetmiyorum acaba olmuyor mu ya da ben mi hissetmiyorum merak ediyorum o yüzden.
Yavrucum mesela ben regl ağrısı gibi ağrı hissediyorum, bel ağrısı ve sırt ağrısı da hissediyorum. Sadece karnımda o toplanma, kasılma denilen şey olmuyor. O yüzden anlayamıyorum.Kuzum bende ilk defa girdim nstye nerdeyse 36 yim anca aldı belki seninkine 36 yi falan bekliyordursancin olsa hissedersin hissetmemek pek mümkün olmuyor
Hosbulduk kuzumdoğru diyorsun zaten benim kız bana tercih birakmiycak heralde benden başka herkesin bebegi normal pozisyonu aldı sanırım o yüzden ben çokta seyapmayim
Anladim tatlim teşekkür ederim. Ben onu araştırayım bakayım. Olmadı sorarım doktora ne diyecekValla bilmiyorum ama kısalınca doğum oluyor sanırım. Erken doğum tehditi yaşayanlardan öyle hatırlıyorum
Benmki döndü de boşuna döndü yavrumBenim bebişim de hala dönmedi canım.
Aynı kilodalar ya yerimCanim buğu bizimde görüş günümüzdü çok sukur herşey ıyi yolunda bebegin kilosu 2600 e yaklaşmış doktor doğuma kadar 3000 3100 olur diyor 38. Haftada doğum için konuşuruz dedi.
Kizlar bu arada benim annemde çok ilginç normal istemiyor, öyle bir şeye kalkışırsan konuşmam senle diyorben yapamazmışım çok zormuş ilk bebekler kesiyorlarmış falan.. Ana yüreği iste eşimde diyorki duruma gore bakariz herşey normal giderse denersin ama çok zorlamayız sen nasıl istersen diyor. Hayirlisi artik 38. Haftayı bekliyorum
Öncelikle tabi ki anne ve bebek sağlığı eğer herşey müsait ve uygunsa deneyin normali derim benim ilk doğumumda doktorumun yönlendirmesi ile sezaryana yönlendik ilk başta bebeğim ve benim sağlığım tabi ama yapabilene de normal çok güzelCanim haftasida ilerde, ınsallah sağlıklı bir şekilde gelecek bebişin merak etme.
Canim buğu bizimde görüş günümüzdü çok sukur herşey ıyi yolunda bebegin kilosu 2600 e yaklaşmış doktor doğuma kadar 3000 3100 olur diyor 38. Haftada doğum için konuşuruz dedi.
Kizlar bu arada benim annemde çok ilginç normal istemiyor, öyle bir şeye kalkışırsan konuşmam senle diyorben yapamazmışım çok zormuş ilk bebekler kesiyorlarmış falan.. Ana yüreği iste eşimde diyorki duruma gore bakariz herşey normal giderse denersin ama çok zorlamayız sen nasıl istersen diyor. Hayirlisi artik 38. Haftayı bekliyorum
Kızımda verdim ilk başta süt yetmeyebiliyor eğer sarılık değerler yükselirse hastanede kalmak zorunda olursa zaten hastanede verecekler o duruma düşmemek için verdim inşallah yine aynı kafadayım veririm kısmetseKızlar sarılık olmasın diye mama verecek misiniz ilk günler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?