2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
İnşallah canım ciğer geliştirici vurmuştu geçen hafta zaten bi sıkıntı olmadan kucağıma alırım da inşallah
Canim haftasida ilerde, ınsallah sağlıklı bir şekilde gelecek bebişin merak etme.

Canim buğu bizimde görüş günümüzdü çok sukur herşey ıyi yolunda bebegin kilosu 2600 e yaklaşmış doktor doğuma kadar 3000 3100 olur diyor 38. Haftada doğum için konuşuruz dedi.
Kizlar bu arada benim annemde çok ilginç normal istemiyor, öyle bir şeye kalkışırsan konuşmam senle diyor ben yapamazmışım çok zormuş ilk bebekler kesiyorlarmış falan.. Ana yüreği iste eşimde diyorki duruma gore bakariz herşey normal giderse denersin ama çok zorlamayız sen nasıl istersen diyor. Hayirlisi artik 38. Haftayı bekliyorum

Senden bol ekşınlı atraksiyonlu bi doğum hikayesi bekliyorum ben sitcom tarzında
Valla bilmiyorum o an nasıl bir durumda olurum. Bakarsın çok sakin bir doğum olur ya. Bu arada ben sezeryandan daha çok korktuğum için sezeryan olursam daha gergin geçer benim için. Hele son 2-3 gün

[/QUOTE]
Nisana ben kalicam galiba ilk oğlumdan yola çıkarak 37+1 1 Nisan diyordum ama benimkinin daha gelesi yok nst ye bile girmedim daha rahim agzi uzunluğu 3 cm coraspin devam
Kizlar benimde 33+0 da 4 cm rahim ağzı uzunluğu dedi. Geç mi gelecek öyle olursa bebek

Normal doğum için sonuna kadar savaşacağım tabi bebekte ters bir durum olmazsa. Ben çok istiyorum normal doğumu. Benim kizda önden gidiyor bu arada♥
Ay bir ara normale karar verdim herkes anlasmis gibi sezeryana itiyor beni en fazla 1 hafta ağrın sizin olur diyorlar ya benim kız çok hızlı gidiyordu vücudu da 1 hafta ondeydi ama bu sefer daha az kilo almisti ona ramen kafa önde koca kafalı kizlarimiz

Oh ne güzel bebişi görmüşsün. Valla dönerse normal doğum yap eğer tıbbi bir engel yoksa canım, dönmezse mecburi sezeryan zaten
Ya ne gördüm ne gördüm benim bu kızla isim var bu seferde sırtını dönmemiş yüzüstü yatmıştı yüzünü gostermemek için başka nasıl yatilir acaba karinda neyse dogsun o minnak poposunu issira issira sevcem

Hosbulduk kuzum doğru diyorsun zaten benim kız bana tercih birakmiycak heralde benden başka herkesin bebegi normal pozisyonu aldı sanırım o yüzden ben çokta seyapmayim

Valla göstermesin istediği kadar, şurda ne kadar süresi kaldı ki sonra sıkıysa saklasın bakalım yüzünü

Kuzum bende ilk defa girdim nstye nerdeyse 36 yim anca aldı belki seninkine 36 yi falan bekliyordur sancin olsa hissedersin hissetmemek pek mümkün olmuyor

Kuzum bende ilk defa girdim nstye nerdeyse 36 yim anca aldı belki seninkine 36 yi falan bekliyordur sancin olsa hissedersin hissetmemek pek mümkün olmuyor
Yavrucum mesela ben regl ağrısı gibi ağrı hissediyorum, bel ağrısı ve sırt ağrısı da hissediyorum. Sadece karnımda o toplanma, kasılma denilen şey olmuyor. O yüzden anlayamıyorum.

Aynı kilodalar ya yerim kız benimde kaynanam dio zor olur diye annemde normal dio benim görümceler falan hep sezeryan dio ablam normal yap dio bilemedim dedim bizim grubunda bi fikrini alayim

Öncelikle tabi ki anne ve bebek sağlığı eğer herşey müsait ve uygunsa deneyin normali derim benim ilk doğumumda doktorumun yönlendirmesi ile sezaryana yönlendik ilk başta bebeğim ve benim sağlığım tabi ama yapabilene de normal çok güzel

Kızlar sarılık olmasın diye mama verecek misiniz ilk günler?
Kızımda verdim ilk başta süt yetmeyebiliyor eğer sarılık değerler yükselirse hastanede kalmak zorunda olursa zaten hastanede verecekler o duruma düşmemek için verdim inşallah yine aynı kafadayım veririm kısmetse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…