Önceliğin tabiki normal olsunAynı kilodalar ya yerimkız benimde kaynanam dio zor olur diye annemde normal dio benim görümceler falan hep sezeryan dio ablam normal yap dio bilemedim dedim bizim grubunda bi fikrini alayim
Aynen öyle 20 en fazla 30 gunValla göstermesin istediği kadar, şurda ne kadar süresi kaldı kisonra sıkıysa saklasın bakalım yüzünü
Ben vermedim kızımda. Bunda da düşünmüyorum canım. İnşallah yine sütüm gelirse bi damlası yetiyo zaten o kuzuları doyurmayaKızlar sarılık olmasın diye mama verecek misiniz ilk günler?
Seni zorlamak istemiyor annesi ondanYavrucum mesela ben regl ağrısı gibi ağrı hissediyorum, bel ağrısı ve sırt ağrısı da hissediyorum. Sadece karnımda o toplanma, kasılma denilen şey olmuyor. O yüzden anlayamıyorum.
Ay tek degilim en azindan ☺ benim belli zaten karnım üstte semsert seninde öyle miBenim bebişim de hala dönmedi canım.
Sor bakalım ne diyecek.Anladim tatlim teşekkür ederim. Ben onu araştırayım bakayım. Olmadı sorarım doktora ne diyecek
Anladım canım. Bir 10 ccde olsa verin diyorlar genelde ondan sordum.Kızımda verdim ilk başta süt yetmeyebiliyor eğer sarılık değerler yükselirse hastanede kalmak zorunda olursa zaten hastanede verecekler o duruma düşmemek için verdim inşallah yine aynı kafadayım veririm kısmetse
Resmen sonra kucağımızda olacaklarAynen öyle 20 en fazla 30 gunay olecem heyecandan
Doyması için değil kuzum ya, yenidoğan sarılığı oluyor ya daha kolay atlatıyorlarmış. Öyle diyorlar valla ben milletin yalancısıyımBen vermedim kızımda. Bunda da düşünmüyorum canım. İnşallah yine sütüm gelirse bi damlası yetiyo zaten o kuzuları doyurmaya
Gebelik takibini yapan ebe ve hastanede emzirme eğitimi veren hemşire ne olursa olsun sakın mama verme diye beni tembihledi. Geçen de misafirlikte biriyle tanıştım 4 aylık bebeği var anne sütü içse bile mama da ver sarılık olur dedi. Haftaya doktora da sorarım fikrini alırım. Benim de kafam karma karışıkKızlar sarılık olmasın diye mama verecek misiniz ilk günler?
Buara ben de öyleyim ya artık ciddi ciddi zorlamaya başladı. Sığamıyo mu içime nedr deşti beniSeni zorlamak istemiyor annesi ondanbenim bazen öyle bir ağrı iniyor ki bana aha diyorum kesin geliyor
Ay tek degilim en azindan ☺ benim belli zaten karnım üstte semsert seninde öyle mi
Ah benim düşünceli kızımSeni zorlamak istemiyor annesi ondanbenim bazen öyle bir ağrı iniyor ki bana aha diyorum kesin geliyor
Canım zaten doyunca kolay atlatyr mantık oDoyması için değil kuzum ya, yenidoğan sarılığı oluyor ya daha kolay atlatıyorlarmış. Öyle diyorlar valla ben milletin yalancısıyım
Ayy iki türlü de sağlıkla gelsin sen de o da iyi olsun o özellikle iyi olsun sen zaten toparlasın kesinValla bilmiyorum o an nasıl bir durumda olurum.Bakarsın çok sakin bir doğum olur ya. Bu arada ben sezeryandan daha çok korktuğum için sezeryan olursam daha gergin geçer benim için. Hele son 2-3 gün
Doktordan doktora da değişiyor bence bu konuGebelik takibini yapan ebe ve hastanede emzirme eğitimi veren hemşire ne olursa olsun sakın mama verme diye beni tembihledi. Geçen de misafirlikte biriyle tanıştım 4 aylık bebeği var anne sütü içse bile mama da ver sarılık olur dedi. Haftaya doktora da sorarım fikrini alırım. Benim de kafam karma karışık
Benimki de öyle ama baş aşağı pozisyonda. Sağ tarafıma dokunduğumda anlıyorum sırtı neresi, poposu minnacıkAynen ya sağ tarafa bir baskı var özellikle sanki boylu boyunca o tarafa yaslanmış gibi.
Kızlar hiç kafanız karışmasın. Böyle düşünürseniz sütünüz gelse de yetse de acaba yetmiyo mu diye düşüncelere dalar dayarsınız mamayı aman ha. Süt gelmz çocuk altını ıslatmaz kilo almaz o ayrı mesele tabiki mama verilebilir. Ama bi durun önce sakin sakin bi emzirin. Hemen mamaya sarılmayın derim benGebelik takibini yapan ebe ve hastanede emzirme eğitimi veren hemşire ne olursa olsun sakın mama verme diye beni tembihledi. Geçen de misafirlikte biriyle tanıştım 4 aylık bebeği var anne sütü içse bile mama da ver sarılık olur dedi. Haftaya doktora da sorarım fikrini alırım. Benim de kafam karma karışık
Hmmm saat başı emişicez deseneCanım zaten doyunca kolay atlatyr mantık okızımda sorun olmadı. Her bebekte sarılık olur billurubin seviyesini ayarlayamadıkları için. Önemli olan hafif atlatmak. Bol bol emzrnce sıkıntı olmuyo bunda da olmaz inşallah
İnşallah kuzum ya
Öyle valla. Hep allahım doğumdan sonra hemen evime getirmeyi nasip et diye dua ediyorum.Ayy iki türlü de sağlıkla gelsin sen de o da iyi olsun o özellikle iyi olsun sen zaten toparlasın kesinbu araada sarılık ablamın bebeginde oldu. Sezeryan oldugu için sütü hemen gelmedi o ilk doğduğunda bebege kolostrum denilen süt var onu içirmek lazımmış. Normal doğumlarda genelde süt geliyor ama ben kendimde eğer sütüm gelmezse mama vericem sarılık olmasını istemiyorum
Ben de sezaryen oldum sütüm geldi şükürler olsun. Kızım emip bitiremediği için sağıp dolaba koymak zorunda kaldım mastit oldum çok ağrılıydı o göğüsleri boşaltmaya çalışmak. Ancak hastanenin elektrkli pompaları boşaltabildi. Başta damla damla gelmişti düşün. Panik olup bu ne ya bu sit mü ki doymaz bunla deseydim verrdm mamayı iyi ki de dememişim. 6 ay su bile vermeden emzrdim çok şükür. Allahım oğluma da nasip etsinAyy iki türlü de sağlıkla gelsin sen de o da iyi olsun o özellikle iyi olsun sen zaten toparlasın kesinbu araada sarılık ablamın bebeginde oldu. Sezeryan oldugu için sütü hemen gelmedi o ilk doğduğunda bebege kolostrum denilen süt var onu içirmek lazımmış. Normal doğumlarda genelde süt geliyor ama ben kendimde eğer sütüm gelmezse mama vericem sarılık olmasını istemiyorum
Ayy inşallah sağ salim alır evimize getiririz ama mama vermekte dünyanın sonu değil umarım bolca süt gelir ve bunları düşünmek zorunda kalmayızHmmm saat başı emişicez desenetabi inşallah bol bol sütümüz olur da emzirebiliriz.
İnşallah kuzum ya
Öyle valla. Hep allahım doğumdan sonra hemen evime getirmeyi nasip et diye dua ediyorum.Duruma ve doktorumun dediğine göre bakıcam artık şu mama işine de
Maşallah canım sana inşallah bizde de öyle olur. Ablamda çok uğraştık cok geç geldi sütü bebek aç kaldı bir nevi o yüzden mama verdik ama sarılık olduBen de sezaryen oldum sütüm geldi şükürler olsun. Kızım emip bitiremediği için sağıp dolaba koymak zorunda kaldım mastit oldum çok ağrılıydı o göğüsleri boşaltmaya çalışmak. Ancak hastanenin elektrkli pompaları boşaltabildi. Başta damla damla gelmişti düşün. Panik olup bu ne ya bu sit mü ki doymaz bunla deseydim verrdm mamayı iyi ki de dememişim. 6 ay su bile vermeden emzrdim çok şükür. Allahım oğluma da nasip etsinolmazsa mama verilir tabi dünyanın sonu değil ama şunu bilin kızlar başta süt renginde bile olmayan bi sıvı geliyo zamnla beyazlaşıyo panik olmayın o bile yetiyo bebeğe
Tabi ki değil mama verileblr süt gelmezse yetmezse. Ben etrafımda panik annelere çok rastladığım için yazdım. İnsan bi korkuyo doyuyo mu faln diye. Doktr tavsiyesine güvenmk lszım tabi o ayrı mesele.Ayy inşallah sağ salim alır evimize getiririz ama mama vermekte dünyanın sonu değil umarım bolca süt gelir ve bunları düşünmek zorunda kalmayız
Maşallah canım sana inşallah bizde de öyle olur. Ablamda çok uğraştık cok geç geldi sütü bebek aç kaldı bir nevi o yüzden mama verdik ama sarılık olduhastanede yatmadı ama suan hala tam olarakda düşmedi değeri emmesine rağmen sıfırlanmadı yani. Doktor hala mama verin diyor. Bir de şöyle bişey var süt geldi mesela ama bebek o sütle doymuyor emzirmesine rağmen doktor mama desteği verdi. Ya işte keske bunlara gerek kalmasa ama dediğim gibi mama da o kadar kötü birşey değil Allah korusun hiç süt gelmeyebilirde.
Tabiki ilk etapta en iyisi anne sütü umarım hiç birimzde gerek kalmaz yaa ben panik değilim elimden geldiğince bolca emzirmeyi planlıyorum bebek kendini belli ediyor zaten.Tabi ki değil mama verileblr süt gelmezse yetmezse. Ben etrafımda panik annelere çok rastladığım için yazdım. İnsan bi korkuyo doyuyo mu faln diye. Doktr tavsiyesine güvenmk lszım tabi o ayrı mesele.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?