Mecbur kalmadığım sürece vermem ben. Allah mecbur etmesinKızlar sarılık olmasın diye mama verecek misiniz ilk günler?
Dur daha vaktin var döner o minikHosbulduk kuzumdoğru diyorsun zaten benim kız bana tercih birakmiycak heralde benden başka herkesin bebegi normal pozisyonu aldı sanırım o yüzden ben çokta seyapmayim
Hangi marka verdiniz canım? Mecbur kalırsak.en azından aklımızda bir.marka olsun bari.Ayy inşallah sağ salim alır evimize getiririz ama mama vermekte dünyanın sonu değil umarım bolca süt gelir ve bunları düşünmek zorunda kalmayız
Maşallah canım sana inşallah bizde de öyle olur. Ablamda çok uğraştık cok geç geldi sütü bebek aç kaldı bir nevi o yüzden mama verdik ama sarılık olduhastanede yatmadı ama suan hala tam olarakda düşmedi değeri emmesine rağmen sıfırlanmadı yani. Doktor hala mama verin diyor. Bir de şöyle bişey var süt geldi mesela ama bebek o sütle doymuyor emzirmesine rağmen doktor mama desteği verdi. Ya işte keske bunlara gerek kalmasa ama dediğim gibi mama da o kadar kötü birşey değil Allah korusun hiç süt gelmeyebilirde.
Aptamil verdik canım ama her marka her bebege iyi gelmiyor deneme yanılma işte. İnşallah mecbur kalmayızMecbur kalmadığım sürece vermem ben. Allah mecbur etmesin
Dur daha vaktin var döner o minik
Hangi marka verdiniz canım? Mecbur kalırsak.en azından aklımızda bir.marka olsun bari.
İnşallah kuzucumAyy inşallah sağ salim alır evimize getiririz ama mama vermekte dünyanın sonu değil umarım bolca süt gelir ve bunları düşünmek zorunda kalmayız
Maşallah canım sana inşallah bizde de öyle olur. Ablamda çok uğraştık cok geç geldi sütü bebek aç kaldı bir nevi o yüzden mama verdik ama sarılık olduhastanede yatmadı ama suan hala tam olarakda düşmedi değeri emmesine rağmen sıfırlanmadı yani. Doktor hala mama verin diyor. Bir de şöyle bişey var süt geldi mesela ama bebek o sütle doymuyor emzirmesine rağmen doktor mama desteği verdi. Ya işte keske bunlara gerek kalmasa ama dediğim gibi mama da o kadar kötü birşey değil Allah korusun hiç süt gelmeyebilirde.
AminMecbur kalmadığım sürece vermem ben. Allah mecbur etmesin
Hangi marka verdiniz canım? Mecbur kalırsak.en azından aklımızda bir.marka olsun bari.
Amin canım inşallahAptamil verdik canım ama her marka her bebege iyi gelmiyor deneme yanılma işte. İnşallah mecbur kalmayız
Benimki de aynıYarın erken kalkıcam ama Eylül hanım içimi deşmekle meşgul.Bazen böyle yatağa girdiğimde başlıyor hareketler saatlerce sürebiliyor uyutmuyor cadı. Neden böyle oluyor ya.
Anne rahat edince bebiş coşuyorYarın erken kalkıcam ama Eylül hanım içimi deşmekle meşgul.Bazen böyle yatağa girdiğimde başlıyor hareketler saatlerce sürebiliyor uyutmuyor cadı. Neden böyle oluyor ya.
Aynı cadı bende de varYarın erken kalkıcam ama Eylül hanım içimi deşmekle meşgul.Bazen böyle yatağa girdiğimde başlıyor hareketler saatlerce sürebiliyor uyutmuyor cadı. Neden böyle oluyor ya.
Sen kavunu bırakta noldu masajdan haber verBebişim kavun kadar olmuş teyzeleriolsa da yesek yahu
Hahahhaha yalan olduSen kavunu bıraka noldu masajdan haber ver
Seninki de tırt çıktı deseneHahahhaha yalan oldukoltukta uyuya kaldı benimki oysa ki taman yaparız demişti. Uyandırdım aşkım uykumu açma yarın eve gelir gelmez yaparız dedi. Yarını bekliyorum
Dün gece hiç uyuyamamış. Bütün gece yanımda horlayan başka bir adamdı demek kiSeninki de tırt çıktı desenebunlar uyanacakta perine masajı yapacak ohoooo
Üfff her sabah kalkınca aynı seyi duyuyorum bende horul horul uyuyup hiç uyuyamadım yeaaa demesiDün gece hiç uyuyamamış. Bütün gece yanımda horlayan başka bir adamdı demek ki
Benim bebekte sarilık oldu. Bana sık sık emzir demisti,bugun kntrola getirdim gayet iyi dedi.Ama henüz geçmedi, Bazı doktorlar direk mama tavsiye ediyor. Bazilarıda inatla karşı çıkıyor. Karşı çıkana denk geldim sanırım.Tek dediği emzirdikçe artacak aç değil diyor.Mecbur kalmadığım sürece vermem ben. Allah mecbur etmesin
Ay hepsi aynı modelÜfff her sabah kalkınca aynı seyi duyuyorum bende horul horul uyuyup hiç uyuyamadım yeaaa demesiuyusa nolcak Bilmiyorum
Benimki de aynıBence ses kesilip ışık kapanınca değişikliği hissedip cosuyorlar
Anne rahat edince bebiş coşuyor
Aynı cadı bende de varresmen bi saat sürdüğü oluyor inanamıyorum o kadar zaman uyumadığına
Valla gebelik mi zor, doğum mu, sonrası mı ben karar veremiyorumYaramaz bu bebişler ya. Yarın doğunca hiç uyutmayacaklar gerçi.
Az önce aynı seyi konustuk ve o şimdi deriiiiin uykulardaAy hepsi aynı modelben gece boyunca 10 kere tuvalete kalkıyorum gıkım çıkmıyor. Bunlar uyuduğu halde herşeye mızmız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?