2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kızlar sarılık olmasın diye mama verecek misiniz ilk günler?
Mecbur kalmadığım sürece vermem ben. Allah mecbur etmesin
Hosbulduk kuzum doğru diyorsun zaten benim kız bana tercih birakmiycak heralde benden başka herkesin bebegi normal pozisyonu aldı sanırım o yüzden ben çokta seyapmayim
Dur daha vaktin var döner o minik
Hangi marka verdiniz canım? Mecbur kalırsak.en azından aklımızda bir.marka olsun bari.

İnşallah kuzucum

Yarın erken kalkıcam ama Eylül hanım içimi deşmekle meşgul. Bazen böyle yatağa girdiğimde başlıyor hareketler saatlerce sürebiliyor uyutmuyor cadı. Neden böyle oluyor ya.
Benimki de aynı Bence ses kesilip ışık kapanınca değişikliği hissedip cosuyorlar

Mecbur kalmadığım sürece vermem ben. Allah mecbur etmesin

Dur daha vaktin var döner o minik

Hangi marka verdiniz canım? Mecbur kalırsak.en azından aklımızda bir.marka olsun bari.
Benim bebekte sarilık oldu. Bana sık sık emzir demisti,bugun kntrola getirdim gayet iyi dedi.Ama henüz geçmedi, Bazı doktorlar direk mama tavsiye ediyor. Bazilarıda inatla karşı çıkıyor. Karşı çıkana denk geldim sanırım.Tek dediği emzirdikçe artacak aç değil diyor.

Üfff her sabah kalkınca aynı seyi duyuyorum bende horul horul uyuyup hiç uyuyamadım yeaaa demesi uyusa nolcak Bilmiyorum
Ay hepsi aynı model ben gece boyunca 10 kere tuvalete kalkıyorum gıkım çıkmıyor. Bunlar uyuduğu halde herşeye mızmız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…