2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Valla ablamda 4 gün süt gelmedi mecbur mama verdik zaten rengi değişti bebeğin anladık sarılık oldugunu. So ra süt geldi mamayı kestik vermedik ama sarılığının derecesi arttı malesef zaten 3 güne bir kan alındı tekrar mama vermek durumunda kaldık. Bu aslında bebekle alakalı mı edir perşembe günü 40ı cıkcak hala sarılığı var emmesine ragmen

Az önce aynı seyi konustuk ve o şimdi deriiiiin uykularda güya duyuyomuş benim kalktıklarımı yalan yaaa
Kesin yalan benim ki bugün diyor uyuyamıyorum diyorsun ama ben her uyandığımda uyuyordun. Sus dedim yalan konuşma gece 3ü geçiyordu ben yatağa geldiğimde sen zaten 6da kalkıp işe gittin

Yarın görüş günümüz
Çok heyecanlıyım nedense acaba sancım çıkacak mı? Adet ağrısı gibi hiç ağrım olmuyor benim.
Benimle aynı haftada bi arkadaşıma doktor bugün çatı muayenesi yapmış. Acaba benim doktorum da yapar mı

Anladım canım insallah en kısa zamanda geçer. Benimkininde rengi sarı yesil gibi cok tuaf degeri 13 dedi kac tehlikeli bilmiyorum. Sürekli emzir diyor baska birsey demiyor. Surekli memede zaten insan ister istemez stres oluyor. Surekli bu durumdayız

Eklentiler

• FB_IMG_1583006836585.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 96
Sanırım 18 olması lazım hastaneye yatış için. Geçmiş olsun canım bizimkide sürekli memede emiyor 16ydı 10lara kadar düştü. Rengi düzelecek işte düştükçe inşallah

Sanırım 18 olması lazım hastaneye yatış için. Geçmiş olsun canım bizimkide sürekli memede emiyor 16ydı 10lara kadar düştü. Rengi düzelecek işte düştükçe inşallah
Tm canım sağolasın. İnsallah düzelsinler doktor korkulacak birsey degil dedi ama, insan genede acabaya düsuyor. Birde cok uykulu uyku yaptı gözü kapalı meme arıyor hep

Oyyy Maşallah canım allahım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah demek doğurdun yaaallahım nazarlardan korusunbol bol emzir canım sarılık öyle geçer

Ya kızlar ben düşün düşün bir hal oldum şimdi ben 36+6 haftalık hamıleyım 29 haftadan beri suyum fazla cıkıyo hep sekerim yok detaylı ultrasonda temız cıktı bebekte iri degıl ama internette yutak borusu gelişmezse de su fazla cıkabılıyor mi bu yutak borusu gelişmezse belırtısı oluyor mu ultrasonda cok strese girdim ben ya

gönlünü ferah tut canim insallah oyle birsey yoktur doktorun ne diyor bu konuda

gönlünü ferah tut canim insallah oyle birsey yoktur doktorun ne diyor bu konuda
Canım ultrasonda belırtı verirdi oyle bir durum olsa dedı ama ne bıleyım korkuyorum bebek solunum sıkıntısı cekebiliyomş su fazla olunca artık ne düşünceğimi sasırdım

Oy kuzum. Maaşallah Duru kıza geçecek zaman istiyor , kıyamam ikinize de. Tez zamanda geçsin inşallah.

İnşallah canım

Herkese günaydın Yine sacmasapan rüyalar gördüğüm bir gecenin sabahından merhaba dostlar
@baharumutduru2018 kızına maşallah bin kere

agacsizkoalaa sonu başka türlü olacak diye uyumustur eşin kesin. Ben dün direkt söyledim delirdin sen iyice diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…