Valla ablamda 4 gün süt gelmedi mecbur mama verdik zaten rengi değişti bebeğin anladık sarılık oldugunu. So ra süt geldi mamayı kestik vermedik ama sarılığının derecesi arttı malesef zaten 3 güne bir kan alındı tekrar mama vermek durumunda kaldık. Bu aslında bebekle alakalı mı edir perşembe günü 40ı cıkcak hala sarılığı var emmesine ragmenBenim bebekte sarilık oldu. Bana sık sık emzir demisti,bugun kntrola getirdim gayet iyi dedi.Ama henüz geçmedi, Bazı doktorlar direk mama tavsiye ediyor. Bazilarıda inatla karşı çıkıyor. Karşı çıkana denk geldim sanırım.Tek dediği emzirdikçe artacak aç değil diyor.
Kesin yalanAz önce aynı seyi konustuk ve o şimdi deriiiiin uykulardagüya duyuyomuş benim kalktıklarımı yalan yaaa
Aynııı Aynııı yaaaKesin yalanbenim ki bugün diyor uyuyamıyorum diyorsun ama ben her uyandığımda uyuyordun. Sus dedim yalan konuşma gece 3ü geçiyordu ben yatağa geldiğimde sen zaten 6da kalkıp işe gittin
Anladım canım insallah en kısa zamanda geçer. Benimkininde rengi sarı yesil gibi cok tuaf degeri 13 dedi kac tehlikeli bilmiyorum. Sürekli emzir diyor baska birsey demiyor. Surekli memede zaten insan ister istemez stres oluyor. Surekli bu durumdayızValla ablamda 4 gün süt gelmedi mecbur mama verdik zaten rengi değişti bebeğin anladık sarılık oldugunu. So ra süt geldi mamayı kestik vermedik ama sarılığının derecesi arttı malesef zaten 3 güne bir kan alındı tekrar mama vermek durumunda kaldık. Bu aslında bebekle alakalı mı edir perşembe günü 40ı cıkcak hala sarılığı var emmesine ragmen
Sanırım 18 olması lazım hastaneye yatış için. Geçmiş olsun canım bizimkide sürekli memede emiyor 16ydı 10lara kadar düştü. Rengi düzelecek işte düştükçe inşallahAnladım canım insallah en kısa zamanda geçer. Benimkininde rengi sarı yesil gibi cok tuaf degeri 13 dedi kac tehlikeli bilmiyorum. Sürekli emzir diyor baska birsey demiyor. Surekli memede zaten insan ister istemez stres oluyor. Surekli bu durumdayız
Tm canım sağolasın. İnsallah düzelsinler doktor korkulacak birsey degil dedi ama, insan genede acabaya düsuyor. Birde cok uykulu uyku yaptı gözü kapalı meme arıyor hepSanırım 18 olması lazım hastaneye yatış için. Geçmiş olsun canım bizimkide sürekli memede emiyor 16ydı 10lara kadar düştü. Rengi düzelecek işte düştükçe inşallah
Bence gebelik zor. Bana göre değilmis 1 kez daha gebeliktense, 5 kere doğurur 5 çocuk bakarım.Valla gebelik mi zor, doğum mu, sonrası mı ben karar veremiyorum
Oyyy Maşallah canım allahım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah demek doğurdun yaaAnladım canım insallah en kısa zamanda geçer. Benimkininde rengi sarı yesil gibi cok tuaf degeri 13 dedi kac tehlikeli bilmiyorum. Sürekli emzir diyor baska birsey demiyor. Surekli memede zaten insan ister istemez stres oluyor. Surekli bu durumdayız
Tesekkür ederim canım Allah razi olsunOyyy Maşallah canım allahım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah demek doğurdun yaaallahım nazarlardan korusun bol bol emzir canım sarılık öyle geçer
gönlünü ferah tut canim insallah oyle birsey yoktur doktorun ne diyor bu konudaYa kızlar ben düşün düşün bir hal oldum şimdi ben 36+6 haftalık hamıleyım 29 haftadan beri suyum fazla cıkıyo hep sekerim yok detaylı ultrasonda temız cıktı bebekte iri degıl ama internette yutak borusu gelişmezse de su fazla cıkabılıyor mi bu yutak borusu gelişmezse belırtısı oluyor mu ultrasonda cok strese girdim ben ya
Canım ultrasonda belırtı verirdi oyle bir durum olsa dedı ama ne bıleyım korkuyorum bebek solunum sıkıntısı cekebiliyomş su fazla olunca artık ne düşünceğimi sasırdımgönlünü ferah tut canim insallah oyle birsey yoktur doktorun ne diyor bu konuda
Ayy bende senin gibi düşünüyorum. Hamilelik hiç bana göre değil vallahi billahi sıkıldım.Bence gebelik zor. Bana göre değilmis 1 kez daha gebeliktense, 5 kere doğurur 5 çocuk bakarım.
Oy kuzum. Maaşallah Duru kıza geçecek zaman istiyor , kıyamam ikinize de. Tez zamanda geçsin inşallah.Anladım canım insallah en kısa zamanda geçer. Benimkininde rengi sarı yesil gibi cok tuaf degeri 13 dedi kac tehlikeli bilmiyorum. Sürekli emzir diyor baska birsey demiyor. Surekli memede zaten insan ister istemez stres oluyor. Surekli bu durumdayız
İnşallah canımBence kilosu daha fazla cikicak,kardesimi doguma almadan bebek 3200 kg dediler, bebek 3960 kg dogdu,bebekler anne karninda sıkıstiklari icin tam orani hesapliyamiyorlar,? Önemli olan saglikli dogmasi stres yapma bu konuda hersey iyi olucak umarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?