Canim bendede birkac kez oldu :) areket iyidir :) sağlıklı demek bebişinYarın erken kalkıcam ama Eylül hanım içimi deşmekle meşgul.Bazen böyle yatağa girdiğimde başlıyor hareketler saatlerce sürebiliyor uyutmuyor cadı. Neden böyle oluyor ya.
Yaaa bu ne güzellik Maşallah !!!Anladım canım insallah en kısa zamanda geçer. Benimkininde rengi sarı yesil gibi cok tuaf degeri 13 dedi kac tehlikeli bilmiyorum. Sürekli emzir diyor baska birsey demiyor. Surekli memede zaten insan ister istemez stres oluyor. Surekli bu durumdayız
Canim dert etme içini ferah tut, benimde şu fazlaydı şimdi normale döndü ama çok korkmustum ilk başlarda çünkü şekerde çıkmamıştı genelde hiç bir nedeni olmadığı söyleniyor yutkunmada problem olsa doktor ultrasonda migdeye baktığında anlıyor ayrıca detaylıda çıkardı benimki öyle demisti birde böyle problemli durumlarda su git gide artmakta ve bazen anneden bu sıvı alınmaktaymış o yüzde sende şu zamana kadar böyle bir durum olmamış neredeyse doğuracaksın içini ferah tut:)Ya kızlar ben düşün düşün bir hal oldum şimdi ben 36+6 haftalık hamıleyım 29 haftadan beri suyum fazla cıkıyo hep sekerim yok detaylı ultrasonda temız cıktı bebekte iri degıl ama internette yutak borusu gelişmezse de su fazla cıkabılıyor mi bu yutak borusu gelişmezse belırtısı oluyor mu ultrasonda cok strese girdim ben ya
Ay benmki de karpuzBebişim kavun kadar olmuş teyzeleriolsa da yesek yahu
Kilo alıp altını ıslatıyr mu canım?Benim bebekte sarilık oldu. Bana sık sık emzir demisti,bugun kntrola getirdim gayet iyi dedi.Ama henüz geçmedi, Bazı doktorlar direk mama tavsiye ediyor. Bazilarıda inatla karşı çıkıyor. Karşı çıkana denk geldim sanırım.Tek dediği emzirdikçe artacak aç değil diyor.
Bende de ağrılar yok kasılma var. Yatarken bile çok kez denk geliyorumYavrucum mesela ben regl ağrısı gibi ağrı hissediyorum, bel ağrısı ve sırt ağrısı da hissediyorum. Sadece karnımda o toplanma, kasılma denilen şey olmuyor. O yüzden anlayamıyorum.
benim ki de Karpuz.Ay benmki de karpuz
Canım geçmiş olsun yat dinlen sen boşver işi gücü yüzdün yüzdün kuyruğuna geldinGünaydın herkese arkadaşlar...
Dün gece minnak beni bayağı korkuttu.. Hafta sonundan beri az buçuk ayaklandim. Dün de iki parça ütü vardi, onlari ütüledim. çamaşır attim makineye. ve yemek yaptim işte. başka da bir iş yapmadım yoracak. akşamdan belime ağrı girip girip çıkıyor. bir duş aldim. belki kas ağrısıdır geçer diye. gecti de şükür. gece saat üç gibi ama bir uyandim ki yine başlamış. .ağrı çok şiddetli degil ama düzenli beş dk bir geliyor. Dedim geliyor galiba. dua ediyorum Allah'ım sağlıkla gelsin ama bir 10 gün daha dayansa.. iki saat kadar sürdü. sonra uyumusum. kızlar evde yalniz birakamayiz diye hiç ses etmedim. bırakacak biri olsa hastaneye gidip nstye bağlanırdim.
simdi sabah zombi gibi kalktim. kahvaltimi yapip yeniden yattim. bugünden sonra 37 ye kadar yatacağım diye karar verdim. is güç kalsin. evde de temizlik var. daha doğrusu mutfak dolaplarimi indiriyor abla. ben de yatak odasında yatıyorum.
son 32 gün ve 37. haftaya 11 gün. sağlıkla hayırlı zamanlarda gelsin miniklerimiz.
Belli oluyor canım gri gibi oluyor renkli gözlülerin gözü. Ben esmere yakın kumralım, eşim ve onun tarafı sarışın renkli gözlü hep. Bizim tarafta hiç renkli gözlü yok. İlk kızım benim gibi 2.kızım aynı baba oldu yanımda gezerken çocuk kimin diyor millet@baharumutduru2018 bin kere maşallah kuzunagözleri renkli mi ? , rengi hemen belli oluyor mu böyle ?
bizim eşim tarafı hep sarışın renkli gözlü , bende de annem sarışın yeşil gözlü ama babam esmer , ben kumral ım . Şimdi Merak konusu , gündemimiz bebeğin göz rengieşim takılıyor arada esmer olursa annenlere koyar kaçarız diye şaka bir yana tek düşündüğümüz sağlıkla kucağımıza almak inşallah
Kıloya takılmayın değişebiliyor korkmayın inşallahUmudum- günaydın canım. Dün dr kontrolüm vardı. İğneyi sordum özellikle, bebeğe değmesinin de zarar vermesinin de imkansız olduğunu söyledi. Bebeğim bu sefer kilo almamış . On gün önce 1927 gr. adı, şimdi 1997 gr. Olmuş. Üzüldüm. Çocuğu besliyemiyorum diye. 10 Nisan gibi 37. Hafta bitmiş oluyor alır mısınız dedim, dayanırsa 20 Nisan a kadar dursun dedi. Kaşıntı için haftalık tahlillere devam dedi. Artık hayırlısı hakkımızda inşallah doğana kadar 3 kiloyu bulur. Uzun zamandan sonra yüzünü gösterdi bize. Çok tatlıydı. Allah ım hepimizinkini esirgesin.
Neden kilo almamış olabileceğini söyledi mi canım. Şöyle yap böyle yap gibi tavsiyede bulundu muUmudum- günaydın canım. Dün dr kontrolüm vardı. İğneyi sordum özellikle, bebeğe değmesinin de zarar vermesinin de imkansız olduğunu söyledi. Bebeğim bu sefer kilo almamış . On gün önce 1927 gr. adı, şimdi 1997 gr. Olmuş. Üzüldüm. Çocuğu besliyemiyorum diye. 10 Nisan gibi 37. Hafta bitmiş oluyor alır mısınız dedim, dayanırsa 20 Nisan a kadar dursun dedi. Kaşıntı için haftalık tahlillere devam dedi. Artık hayırlısı hakkımızda inşallah doğana kadar 3 kiloyu bulur. Uzun zamandan sonra yüzünü gösterdi bize. Çok tatlıydı. Allah ım hepimizinkini esirgesin.
Karın gelişiminin geride olması neden erken almaya sebepmiş ki? Benim 3. Gebeliğim üçündede karın gelişimi geriydi ama 40 haftayı doldurup 3.5 kilo doğdular. Bacaklar kafa 38 haftayla uyumlu mesela karın gelişimi 34 le uyumlu. Doktor ince uzun dedi hiç erken alalım demedi.Kilosunun az oluşu korkutuyo beni☹
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?