Suyumun azalması biraz da tedirgin etti doktoru, bugün tekrar çağırdı konuşcam bakalımKarın gelişiminin geride olması neden erken almaya sebepmiş ki? Benim 3. Gebeliğim üçündede karın gelişimi geriydi ama 40 haftayı doldurup 3.5 kilo doğdular. Bacaklar kafa 38 haftayla uyumlu mesela karın gelişimi 34 le uyumlu. Doktor ince uzun dedi hiç erken alalım demedi.
2 gecedir ben de aynıydım sabaha kadar dönüyodum bu gece dayanamadı bünyem 12 saat uyumuşumGünaydın kızlar.. 3 gecedir uyku bana haram oldu. Bariz bir ağrı vs de yok ama uyuyamıyorum. Dön Allah dön.. Kafayı yiyeceğim artık.. Uyuyamayan var mı başka? Baş ağrısı ile kalkıyorum böyle olunca..
Hakkınızda hayırlısı inşallah, haftanız güzel zaten, kilo da çok etkili olmuyor,3.5 doğan çocuk da 2.5 doğan çocukta yıl sonunda aynı kiloya gelmiş oluyor,hatta geçtiği bile oluyor, hiç endişelenmeyinSuyumun azalması biraz da tedirgin etti doktoru, bugün tekrar çağırdı konuşcam bakalım
Korkma canım düzelecek sen bol bol emzir sütün de varsa hiç bırakma. Sarılık uyku yapıyomus bizimki de sürekli uyuyordu zorla uyandırıp emziriyordu ablamTm canım sağolasın. İnsallah düzelsinler doktor korkulacak birsey degil dedi ama, insan genede acabaya düsuyor. Birde cok uykulu uyku yaptı gözü kapalı meme arıyor hep
İşte bi arkadasa da böyle oldu o yüzden mama çok korkunç birşey değil bebeğin beslenememesi daha kötü. Bende senin gibi düşünüyorum umarım sağlıklı bebeklerimiz bol sütlerimiz olurGünaydın
Mama konusu konuşulmuş oğlumda sutum gelmedi hastaneden çıkarken de mama verdiler emzir sonra 30 cc mama yap dediler hastanede veriyorlardı çünkü cok ağlıyordu ve uyanmıyordu uyanmamasi kötüymüş sekeri düşüyormuş
Eve geldik annem mama verdirmedi sarılık oldu kilosu düştü 1 ay hiç gelişmedi 40 gunde doğduğu kiloya ancak ulasti mama vermedigimiz için sonra doktor bir fırça bir fırça bana 'doğurmak onemli degil doyurmak önemli diye'
Onun için mama öcü değil yani hii bana mama aldin mi hastaneye goturcen mi derseniz almadım veriyorlar çünkü ama ilkteki gibi vermemizlik yapmam kuvveti yoktu ki ne çeksin de sut gelsin
İnsallah bu sefer gelir diye dua ediyorum Ama bi 15 gün geçsin rezene içmeye başlasam mi diyorum faydası olur mudoktorum da hic bahsetmez böyle şeylerden
Bebek doğarken stres oluyormuş diye okumuştum bir yerde ondan zayıf bebekleri pek bekletmiyorlarmış anne karnında ve sezeryanla alıyorlarmış.Karın gelişiminin geride olması neden erken almaya sebepmiş ki? Benim 3. Gebeliğim üçündede karın gelişimi geriydi ama 40 haftayı doldurup 3.5 kilo doğdular. Bacaklar kafa 38 haftayla uyumlu mesela karın gelişimi 34 le uyumlu. Doktor ince uzun dedi hiç erken alalım demedi.
Ahh ahh hepimiz öyleyiz hele haftası ilerledikçe bir de agrı ekleniyorGünaydın kızlar.. 3 gecedir uyku bana haram oldu. Bariz bir ağrı vs de yok ama uyuyamıyorum. Dön Allah dön.. Kafayı yiyeceğim artık.. Uyuyamayan var mı başka? Baş ağrısı ile kalkıyorum böyle olunca..
Günaydın herkese arkadaşlar...
Dün gece minnak beni bayağı korkuttu.. Hafta sonundan beri az buçuk ayaklandim. Dün de iki parça ütü vardi, onlari ütüledim. çamaşır attim makineye. ve yemek yaptim işte. başka da bir iş yapmadım yoracak. akşamdan belime ağrı girip girip çıkıyor. bir duş aldim. belki kas ağrısıdır geçer diye. gecti de şükür. gece saat üç gibi ama bir uyandim ki yine başlamış. .ağrı çok şiddetli degil ama düzenli beş dk bir geliyor. Dedim geliyor galiba. dua ediyorum Allah'ım sağlıkla gelsin ama bir 10 gün daha dayansa.. iki saat kadar sürdü. sonra uyumusum. kızlar evde yalniz birakamayiz diye hiç ses etmedim. bırakacak biri olsa hastaneye gidip nstye bağlanırdim.
simdi sabah zombi gibi kalktim. kahvaltimi yapip yeniden yattim. bugünden sonra 37 ye kadar yatacağım diye karar verdim. is güç kalsin. evde de temizlik var. daha doğrusu mutfak dolaplarimi indiriyor abla. ben de yatak odasında yatıyorum.
son 32 gün ve 37. haftaya 11 gün. sağlıkla hayırlı zamanlarda gelsin miniklerimiz.
HahahaKızlar doğum sonrası sarkan gobeginizle dalga geçen olursa ona bunu yollayın
Yakında o teknoloji de çıkar, sarışınmı esmer mi, gözü ne renk anne karnında öğrenirizmisskokulumm bizde de çok büyük merak konusu , neye benzediğini nasıl bir şey olduğunu bile göremedik nazlı Kızım , bir göstermedi kendini . Ben rüyamda esmer gördüm benimkini bakalım sağlıkla kucağımıza alalım inşalllah
bazi haftalarda olabiliyor öyle. benim de 31 le 32 arasi miydi, 32 ile 33 arasi miydi tam hatırlamıyorum şimdi. sadece 20 gr almıştı. ben niye böyle oldu diye sormuştum hatta doktor kan akımına vs bakti. iyi bir sorun yok olur öyle demişti. haftasıyla uyumluysa sıkıntı yok canim.Umudum- günaydın canım. Dün dr kontrolüm vardı. İğneyi sordum özellikle, bebeğe değmesinin de zarar vermesinin de imkansız olduğunu söyledi. Bebeğim bu sefer kilo almamış . On gün önce 1927 gr. adı, şimdi 1997 gr. Olmuş. Üzüldüm. Çocuğu besliyemiyorum diye. 10 Nisan gibi 37. Hafta bitmiş oluyor alır mısınız dedim, dayanırsa 20 Nisan a kadar dursun dedi. Kaşıntı için haftalık tahlillere devam dedi. Artık hayırlısı hakkımızda inşallah doğana kadar 3 kiloyu bulur. Uzun zamandan sonra yüzünü gösterdi bize. Çok tatlıydı. Allah ım hepimizinkini esirgesin.
HahahaHahahabenim de aklıma hep Click filminin bir sahnesi geliyor. Bakın şu 53. Saniyeden sonrasına bakın ama başı uzun
Renkli canim suan çimen yesili. Oglumda boyleydi sonra mavi oldu.buda öyle olcak sanırim. Kahve rengi olacağı zaman lacivert oluyor. Gri ve yesil renkli oluyor.
Umarım tahlillerin ıyi çıkar..Günaydın annişler
Gece boyu kaşındım tahlil vermeye geldim şimdi sıra bekliyorum. Kolestaz varsa 37 dolar dolmaz alınıyormuş bebeksağlıkla doğsun da bir
Mama konuşulmuş benim 3.olduğundan sütümün kapasitesini aşağı yukarı biliyorum. O yüzden alacağım mamasını. Önce meme sonra biraz mama veririm bebek kendini toplar, güçlenince bakarız sütün durumuna göre vermem belki sonra.benim kızlar hem mama hem meme büyüdüler. İlkte zehir veriyorum gibi üzülüyordum yeni annelik psikolojisi iştebebek aç kalmasın yeter
Canim benimde bir sefer öyle oldu 1 haftada 70 gr gözüktü hatta baya üzüldüm ama doktor 1 haftada yapılan ölçümler çok doğru sonuç vermez zaten bebeği alıp tartamıyorsun bu ölçüler çok doğru değil takılma bu kadar demisti 1 hafta sonra gittiğimde ise 200 gr almış gözümdü oda çok gelmiştiUmudum- günaydın canım. Dün dr kontrolüm vardı. İğneyi sordum özellikle, bebeğe değmesinin de zarar vermesinin de imkansız olduğunu söyledi. Bebeğim bu sefer kilo almamış . On gün önce 1927 gr. adı, şimdi 1997 gr. Olmuş. Üzüldüm. Çocuğu besliyemiyorum diye. 10 Nisan gibi 37. Hafta bitmiş oluyor alır mısınız dedim, dayanırsa 20 Nisan a kadar dursun dedi. Kaşıntı için haftalık tahlillere devam dedi. Artık hayırlısı hakkımızda inşallah doğana kadar 3 kiloyu bulur. Uzun zamandan sonra yüzünü gösterdi bize. Çok tatlıydı. Allah ım hepimizinkini esirgesin.
Canım neye göre en uygun tarih veriyor tam anlayamadımKızlar sezaryeni kesin olanlar, tarih için bu gönderiye dikkat etsin. Yıllardır takip ederim bu kadını, paylaştığı şeylerden çok fayda gördüm.
Arada bende de oluyor canım. Ne tarafa dönsem bi fenalık basıyor rahat edemiyorum. Kalkıp biraz yürüyüp tekrar yatıyorum falanGünaydın kızlar.. 3 gecedir uyku bana haram oldu. Bariz bir ağrı vs de yok ama uyuyamıyorum. Dön Allah dön.. Kafayı yiyeceğim artık.. Uyuyamayan var mı başka? Baş ağrısı ile kalkıyorum böyle olunca..
Evet kilo alışı var kaka daha çok yapıyor, cistenKilo alıp altını ıslatıyr mu canım?
Tabi normali daha iyi ama bazen gözüm yemiyorÖncelikle tabi ki anne ve bebek sağlığı eğer herşey müsait ve uygunsa deneyin normali derim benim ilk doğumumda doktorumun yönlendirmesi ile sezaryana yönlendik ilk başta bebeğim ve benim sağlığım tabi ama yapabilene de normal çok güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?