2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
eğer kilo alımı yoksa doktor alıyo kuzenimin 32 ile 34 te aynı çıktı aldılar hemen çocuk gelişmiyo diye ama bende gitmiştim kızımda 1 hafta arayla aynı kilo demişti alalım dememişti hiç. sanrım çocuğa giden kan damarına bakılıyo beslşyosa bi sorun olmuyo kilo almasa bile

Suyumun azalması biraz da tedirgin etti doktoru, bugün tekrar çağırdı konuşcam bakalım

Kızlar sezaryeni kesin olanlar, tarih için bu gönderiye dikkat etsin. Yıllardır takip ederim bu kadını, paylaştığı şeylerden çok fayda gördüm.

2 gecedir ben de aynıydım sabaha kadar dönüyodum bu gece dayanamadı bünyem 12 saat uyumuşum

Suyumun azalması biraz da tedirgin etti doktoru, bugün tekrar çağırdı konuşcam bakalım
Hakkınızda hayırlısı inşallah, haftanız güzel zaten, kilo da çok etkili olmuyor,3.5 doğan çocuk da 2.5 doğan çocukta yıl sonunda aynı kiloya gelmiş oluyor,hatta geçtiği bile oluyor, hiç endişelenmeyin

Tm canım sağolasın. İnsallah düzelsinler doktor korkulacak birsey degil dedi ama, insan genede acabaya düsuyor. Birde cok uykulu uyku yaptı gözü kapalı meme arıyor hep
Korkma canım düzelecek sen bol bol emzir sütün de varsa hiç bırakma. Sarılık uyku yapıyomus bizimki de sürekli uyuyordu zorla uyandırıp emziriyordu ablam
İşte bi arkadasa da böyle oldu o yüzden mama çok korkunç birşey değil bebeğin beslenememesi daha kötü. Bende senin gibi düşünüyorum umarım sağlıklı bebeklerimiz bol sütlerimiz olur
Bebek doğarken stres oluyormuş diye okumuştum bir yerde ondan zayıf bebekleri pek bekletmiyorlarmış anne karnında ve sezeryanla alıyorlarmış.
Ahh ahh hepimiz öyleyiz hele haftası ilerledikçe bir de agrı ekleniyor mesela belim çok ağrıyor ince bi ipte tutuyormuşta her an kopacakmış gibi bir his var

nzh99 dün de zor vurdum iğneyi , kola cesaret edemedim . Yarım saat bekledim vurup vurmama arasında gidip geldim ama vurdum şükür . Bebek endişelendirdi o yüzden böyle değişik hissediyor insan .senin doktorunun da öyle demesine sevindim . Bugün daha rahat vururum belki bebeğin konusunda da endişelenme , gelişimi durmasın yeter . Az da olsa kilo alımı olmuş . Bana doktorum süt iç demişti , bir sonraki muayene ye kadar sen de bol bol süt iç bakalım işe yarar inşallah

Canım Allah yardımcımız olsun aynı bende bişeler yapmadan duramıyorum sürekli süpürge açıyorum çamaşır falan atıyorum ama bişler yapmaya kalıcak eşimden korkuyorum 2 haftaya annemler gelicek o zmn artık evin kırkını çıkarıcaklar artık olduğu kadar olmadığı kader

Yakında o teknoloji de çıkar, sarışınmı esmer mi, gözü ne renk anne karnında öğreniriz

bazi haftalarda olabiliyor öyle. benim de 31 le 32 arasi miydi, 32 ile 33 arasi miydi tam hatırlamıyorum şimdi. sadece 20 gr almıştı. ben niye böyle oldu diye sormuştum hatta doktor kan akımına vs bakti. iyi bir sorun yok olur öyle demişti. haftasıyla uyumluysa sıkıntı yok canim.

bir de gelişim basamaklar halinde diye bir ilke vardı. anne karnında da geçerli mi bilmiyorum. ama doğunca öyle oluyor. bir ay boya gidiyor çocuk az kilo aliyor, sonra boy yavaşlıyor kilo aliyor. diş çıkarma, yürüme aşamalarında bedensel gelişim yavaşlıyor gibi.

belki bu hafta da boyu uzamıştır kuzunun.

Umarım tahlillerin ıyi çıkar..
Canim benimde bir sefer öyle oldu 1 haftada 70 gr gözüktü hatta baya üzüldüm ama doktor 1 haftada yapılan ölçümler çok doğru sonuç vermez zaten bebeği alıp tartamıyorsun bu ölçüler çok doğru değil takılma bu kadar demisti 1 hafta sonra gittiğimde ise 200 gr almış gözümdü oda çok gelmişti yani hiç takılma bebek kilo alıyordur zaten haftasıyla da uyumlu gözüküyor seninki

Kızlar sezaryeni kesin olanlar, tarih için bu gönderiye dikkat etsin. Yıllardır takip ederim bu kadını, paylaştığı şeylerden çok fayda gördüm.

Canım neye göre en uygun tarih veriyor tam anlayamadım
Arada bende de oluyor canım. Ne tarafa dönsem bi fenalık basıyor rahat edemiyorum. Kalkıp biraz yürüyüp tekrar yatıyorum falan Az kaldı. Bir bir buçuk ay sonra hiç uyku yok

Kızlar ben sıfır anne yani almaya karar verdim eşimde çok kararsız 10 kez konuşuyoruz birseyi beni sınır ediyor sormadan alıp geçeceğim en son. Size sorum aşağıdaki ölçülerde genişlik nedir? Yani g dedigi 129 ise kapıdan gecmezki uzunluk hangisi ? Kafam karıştı eşimde bir ölçülere bakariz sonra alırsın diyir istese konuşamıyor yoğun oluyor off
BEŞİK (60x120)

G:1292mm D:756mm Y:1005mm

Tabi normali daha iyi ama bazen gözüm yemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…