2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313

günaydın,

ben de uyuyamıyorum pozisyon tutturamadığımdan. sanırım doğuma kadar böyle olacak. hep yorgunum bu sebeple de..

Ben yiyemiyorum. Kilo almıyorum toplamda aldığım kilo 2, bebek de 2 kilo. Reflü, tansiyon, şekeri dengele derken , enfeksiyondan mide bulantısı iştahım hiç yok. Vitaminleri içince çıkarmaya başlayınca onları da düzenli içmemeye başladım ama şimdi tekrardan içeceğim . Ciğer geliştirici iğneler 1 ay önce vuruldu zaten. İnşallah hepimizin bebeği sağlıkla gelsin.

Merhaba tetanoz aşısını yaptırdınız mı?

merhaba,

vitaminleri öyle veya böyle içmek zorundayız ne yazık ki beslenemediğiniz için tek seçenek vitaminler.

ben de her gün yaklaşık 5 çeşit vitamin içiyorum, artık ateş basmaları başladı kan ilaçlarından vs. ama mecbur bebeklerimiz için herşey.

kolaylıklar diliyorum size.

İnşallah canımmm teşekkür ederim . Haftasıyla uyumlu dedi de insan endişeleniyor işte.

Teşekkür ederim canım, aynen hersey bebeklerimiz için.

İnşallah kuzum.sağlıklı olsunlar da inşallah. 23 Mart’ta tekrar gideceğiz hayırlısı ile.

Tetanoz aşısını yaptırmadığınızda bir sorun oldu mu?

Aynııı Aynııı yaaa belki 5 dakika dalıyorumdur o araya denk gelmiştir
Hep öyle olur zaten bugünde 11de uyandım diye ne uyudun be yazmış sanki kendisi evde olunca 8de uyanıyor
Bence gebelik zor. Bana göre değilmis 1 kez daha gebeliktense, 5 kere doğurur 5 çocuk bakarım.
Ben ilk kez tecrübe ettiğim için bilemiyorum, ama evet gebelik zormuş ki zorlu bir gebelik geçiremiyorum. İnsan bir an önce bitsin istiyor. Eşime diyorum geçen sanki 2 yıldır hamile gibi hissediyorum kendimi diye
İstediği kadar kaçsın kızım benim kullanıcı adım koala yakalar, yapışırım valla
Yaaa ne güzel rüya hayırlara vesile olsun inşallah ben bu ara hiç rüya göremiyorum
Ay benmki de karpuz
O da olur
Bende de ağrılar yok kasılma var. Yatarken bile çok kez denk geliyorum
Herkesin ki çeşit çeşit işte bu yüzden anlamıyorum ben
Kuzum ben çoktan sürmeye başladım göğüs ucu kremini. Sür tabi. Masaj yapmadan sür ama.
Valla benimde öyle. Günü gününü tutmuyor.3 gün uyuyamıyorum, sonra bir yatıyorum ölü gibi. Gece 3-5 hak getire artık ne zaman uyursam

Hahaha benim de aklıma hep Click filminin bir sahnesi geliyor. Bakın şu 53. Saniyeden sonrasına bakın ama başı uzun
Yok kız o kadar olmaz yani inşallah
Ay takvimine göre canım. Ayın hareketleri insanı ve dünyayı çok etkiliyor. Hani düşününce gelgit olayını falan, insan vücudunun da büyük bölümü su sonuçta, etkilemesi çok normal. Ben yıllarca saç kesimi, boyamayi, epilasyonu vs takip ettim. Tüylerim azalmıştı mesela.
Beşiğin karşısında durduğunu düşün canım. G genişlik, d derinlik. İç yatak 120x60 ama mobilyayla birlikte 129x75 olmuş. Y de yerden yüksekliği.

Son düzenleme:
Günaydın herkese 35.haftama girişimi uyandıktan sonra yataktan çıkmayıp keyif yaparak kutluyorum. Gerçi benim kız acıktı sanırım tepikleyip duruyor. Anlaşılan artık keyfide hanımefendiye göre yapacağız. Kalkayım da çay koyayım bari

Buara ben de öyleyim ya artık ciddi ciddi zorlamaya başladı. Sığamıyo mu içime nedr deşti benigerçekten acıtyo da ya kızım prensesim pamuğum ne kadar usluydu
Onlarda sıkıldı içerde artik çıkmak istiyorlar sanırım valla benim kiz da sabahlari uslu genelde ama akşamları beni mahvediyo

Mutfağın işini bitereyim dedim aspiratöre uzaktan yağ çöz sıktım kaçtım oturacaktım biraz baktım çalışmaya başladı koçum bir değişik koku eşliğinde tabi. Şalteri indirdim sildim kuruladım geri kaldırmaya cesaretim yok şuan biraz daha kurusun olmazsa başıma iş çıkarıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…