Teşekkür ederim inşallah canımKıloya takılmayın değişebiliyor korkmayın inşallah
Ay ne kadar da motive ettin beni anlatamamCanım neye göre en uygun tarih veriyor tam anlayamadım
Arada bende de oluyor canım. Ne tarafa dönsem bi fenalık basıyor rahat edemiyorum. Kalkıp biraz yürüyüp tekrar yatıyorum falanAz kaldı. Bir bir buçuk ay sonra hiç uyku yok
Günaydın kızlar.. 3 gecedir uyku bana haram oldu. Bariz bir ağrı vs de yok ama uyuyamıyorum. Dön Allah dön.. Kafayı yiyeceğim artık.. Uyuyamayan var mı başka? Baş ağrısı ile kalkıyorum böyle olunca..
Ben yiyemiyorum. Kilo almıyorum toplamda aldığım kilo 2, bebek de 2 kilo. Reflü, tansiyon, şekeri dengele derken , enfeksiyondan mide bulantısı iştahım hiç yok. Vitaminleri içince çıkarmaya başlayınca onları da düzenli içmemeye başladım ama şimdi tekrardan içeceğim . Ciğer geliştirici iğneler 1 ay önce vuruldu zaten. İnşallah hepimizin bebeği sağlıkla gelsin.Neden kilo almamış olabileceğini söyledi mi canım. Şöyle yap böyle yap gibi tavsiyede bulundu muüzülme ciğerleri gelişsin, sağlıklı olsun da küçük doğanlar daha çabuk toplanıyor. Bundan sonra daha hızlı almaya başlıycaklar inşallah
Merhaba tetanoz aşısını yaptırdınız mı?Benim şu anda korumam hiç yok , sanırım 20 yıl önce bir tetanoz aşısı olmuştum. Gebelikte bu aşıların ne etkisi olduğu konusunda yeterince araştırma yapılmadığını (yani hamilelerde aşı araştırması yapılmıyormuş ya da çok yetersizmiş) söyledi eşim ve bana bu konuda müdahalede bulunup yaptırtmıyor. Sağlıkla atlatalım bu gebelik sürecimizi
Ben yiyemiyorum. Kilo almıyorum toplamda aldığım kilo 2, bebek de 2 kilo. Reflü, tansiyon, şekeri dengele derken , enfeksiyondan mide bulantısı iştahım hiç yok. Vitaminleri içince çıkarmaya başlayınca onları da düzenli içmemeye başladım ama şimdi tekrardan içeceğim . Ciğer geliştirici iğneler 1 ay önce vuruldu zaten. İnşallah hepimizin bebeği sağlıkla gelsin.
İnşallah canımmm teşekkür ederim . Haftasıyla uyumlu dedi de insan endişeleniyor işte.bazi haftalarda olabiliyor öyle. benim de 31 le 32 arasi miydi, 32 ile 33 arasi miydi tam hatırlamıyorum şimdi. sadece 20 gr almıştı. ben niye böyle oldu diye sormuştum hatta doktor kan akımına vs bakti. iyi bir sorun yok olur öyle demişti. haftasıyla uyumluysa sıkıntı yok canim.
bir de gelişim basamaklar halinde diye bir ilke vardı. anne karnında da geçerli mi bilmiyorum. ama doğunca öyle oluyor. bir ay boya gidiyor çocuk az kilo aliyor, sonra boy yavaşlıyor kilo aliyor. diş çıkarma, yürüme aşamalarında bedensel gelişim yavaşlıyor gibi.
belki bu hafta da boyu uzamıştır kuzunun.
Teşekkür ederim canım, aynen hersey bebeklerimiz için.merhaba,
vitaminleri öyle veya böyle içmek zorundayız ne yazık kibeslenemediğiniz için tek seçenek vitaminler.
ben de her gün yaklaşık 5 çeşit vitamin içiyorum, artık ateş basmaları başladı kan ilaçlarından vs. ama mecbur bebeklerimiz için herşey.
kolaylıklar diliyorum size.
İnşallah kuzum.sağlıklı olsunlar da inşallah. 23 Mart’ta tekrar gideceğiz hayırlısı ile.Umarım tahlillerin ıyi çıkar..
Canim benimde bir sefer öyle oldu 1 haftada 70 gr gözüktü hatta baya üzüldüm ama doktor 1 haftada yapılan ölçümler çok doğru sonuç vermez zaten bebeği alıp tartamıyorsun bu ölçüler çok doğru değil takılma bu kadar demisti 1 hafta sonra gittiğimde ise 200 gr almış gözümdü oda çok gelmiştiyani hiç takılma bebek kilo alıyordur zaten haftasıyla da uyumlu gözüküyor seninki
Allah ım bir avazda kurtarsın, kolaycacık olsun.arkadaşlarrrr,
26 günüm kaldı benim ve ben çok heyecanlıyımmm :/
İnşallah canımmm teşekkür ederimKıloya takılmayın değişebiliyor korkmayın inşallah
Tetanoz aşısını yaptırmadığınızda bir sorun oldu mu?Benim dr um evde doğum yapacaksan vurdur hastanede yapacaksan gerek yok demişti. Hamile iken önermiyorum doğumdan sonra vurdurmak istiyorsan vurdur diyordu. Özellikle kan uyuşmazlığı varsa tetanoz aşısı bebek sağlığını tehdit ediyor diye açıklamıştı. Bana da mantıklı geldi yaptırmadım. Yine yaptırmayacağım.
Hep öyle olur zatenAynııı Aynııı yaaabelki 5 dakika dalıyorumdur o araya denk gelmiştir
Ben ilk kez tecrübe ettiğim için bilemiyorum, ama evet gebelik zormuş ki zorlu bir gebelik geçiremiyorum. İnsan bir an önce bitsin istiyor. Eşime diyorum geçen sanki 2 yıldır hamile gibi hissediyorum kendimi diyeBence gebelik zor. Bana göre değilmis 1 kez daha gebeliktense, 5 kere doğurur 5 çocuk bakarım.
İstediği kadar kaçsınHerkese günaydınYine sacmasapan rüyalar gördüğüm bir gecenin sabahından merhaba dostlar
@baharumutduru2018 kızına maşallah bin kere
agacsizkoalaa sonu başka türlü olacak diye uyumustur eşin kesin. Ben dün direkt söyledim delirdin sen iyice diyo
Yaaa ne güzel rüyaKizlar Gunaydin bu arada :)
Rüyamda falım sakizdan çıkan fal varya öyle birşey geliyor elime ama baya büyük.bir kağıt ve öyle guzel seyler yazıyor ki.
Hatırladığım ; 7 Nisanda hayatıma günes gibi doğacağı çok güzel bir bebegim olacağı vs.birde salı günü diye rüyamda geciyor, hemen kalktım baktım 7 Nisan Salıya geliyor tam 40. Hafta ama❤
O da olurAy benmki de karpuz
Herkesin ki çeşit çeşit işte bu yüzden anlamıyorum benBende de ağrılar yok kasılma var. Yatarken bile çok kez denk geliyorum
Kuzum ben çoktan sürmeye başladım göğüs ucu kremini. Sür tabi. Masaj yapmadan sür ama.Kızlar günaydın bir gün daha başladı günler hızla geçiyor ama bana sanki geçmek bilmiyor şurda 24 gün kaldı ne bileyim ya da bana mı öyle geliyor . Ama son zamanlarda daha çok agrım olmaya başladı hatta artık daha şiddetli hareketleri var hatta kaburgalarıma baskı yapıyor bir kaç gecedir de mide acayip agrıyor midem yanıyor gece lavaboya gitmekten zsten uyku yok ama bugun gece boyunca sol tarafımda rahim agrıyor genelde sol tarafta yatığım için sanırım .birde kızlar gögüsümde çok agrıyor bu kremi ayın 15 den sonra süreyim diyorum ama şimdi dede sürsem mi ?
Valla benimde öyle. Günü gününü tutmuyor.3 gün uyuyamıyorum, sonra bir yatıyorum ölü gibi. Gece 3-5 hak getire artık ne zaman uyursamGünaydın kızlar.. 3 gecedir uyku bana haram oldu. Bariz bir ağrı vs de yok ama uyuyamıyorum. Dön Allah dön.. Kafayı yiyeceğim artık.. Uyuyamayan var mı başka? Baş ağrısı ile kalkıyorum böyle olunca..
Yok kız o kadar olmazHahahabenim de aklıma hep Click filminin bir sahnesi geliyor. Bakın şu 53. Saniyeden sonrasına bakın ama başı uzun
Ay takvimine göre canım. Ayın hareketleri insanı ve dünyayı çok etkiliyor. Hani düşününce gelgit olayını falan, insan vücudunun da büyük bölümü su sonuçta, etkilemesi çok normal. Ben yıllarca saç kesimi, boyamayi, epilasyonu vs takip ettim. Tüylerim azalmıştı mesela.Canım neye göre en uygun tarih veriyor tam anlayamadım
Arada bende de oluyor canım. Ne tarafa dönsem bi fenalık basıyor rahat edemiyorum. Kalkıp biraz yürüyüp tekrar yatıyorum falanAz kaldı. Bir bir buçuk ay sonra hiç uyku yok
Beşiğin karşısında durduğunu düşün canım. G genişlik, d derinlik. İç yatak 120x60 ama mobilyayla birlikte 129x75 olmuş. Y de yerden yüksekliği.Kızlar ben sıfır anne yani almaya karar verdim eşimde çok kararsız 10 kez konuşuyoruz birseyi beni sınır ediyor sormadan alıp geçeceğim en son. Size sorum aşağıdaki ölçülerde genişlik nedir? Yani g dedigi 129 ise kapıdan gecmezki uzunluk hangisi ? Kafam karıştı eşimde bir ölçülere bakariz sonra alırsın diyir istese konuşamıyor yoğun oluyor off
BEŞİK (60x120)
G:1292mm D:756mm Y:1005mm
Onlarda sıkıldı içerde artik çıkmak istiyorlar sanırımBuara ben de öyleyim ya artık ciddi ciddi zorlamaya başladı. Sığamıyo mu içime nedr deşti benigerçekten acıtyo da ya kızım prensesim pamuğum ne kadar usluydu
Aynen yaAynen ya sağ tarafa bir baskı var özellikle sanki boylu boyunca o tarafa yaslanmış gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?