2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kız bir otur sen allahasen, hep iş hep iş

Kız bir otur sen allahasen, hep iş hep iş
Valla haklısın ya çalışmıyorum evdeyim diye seviniyorum sözde ama evde de işler bitmiyordu. Yazın yapmam artık inşallah bebelerle vakit geçiririz bol bol diye yapıyorum yavaştan. Yarın halıları yollayıp kadın alacağım inşallah. Kalkıyım da bitireyim şu mutfağı yıldım valla dolap bitmiyor 3 gündür az az yapıyım diyorum ama o da bereketlendi iyice

Kızlar sezaryeni kesin olanlar, tarih için bu gönderiye dikkat etsin. Yıllardır takip ederim bu kadını, paylaştığı şeylerden çok fayda gördüm.

Yani 14 Nisan'da sezeryan olabilir miyim ben :)
Al benden de o kadar sabah kalk işe gel bir de
Bi an önce gelsin şu 3 Nisan ve ben izne çıkayım

Selam biz kontrolden çıktık herşeyimiz güzel haftaya tekrar kontrol için geleceğim.... Oooyyy az kaldı sanırımmm
Gözün aydın canım
Anladım canım.

@bharkk agacsizkoalaa
Ne güzel rüya görmüşsün ya valla Ben de önceden bebişimi emzirdiğimi falan görürdüm şimdi hiç görmüyorum Koalacım ben rüya görüyorum ama bu aralar ayıp ayıp şeyler görmeye başladım yaa libidom yerlerde diyorum ama rüyalarım hiç öyle değil yani Kocama acıyordum kurudu adam diye ben de kurumuşum haberim yok

Ay inşallah cnm ya kafamda kötü kötü senaryolar kuruyorum ya su olursa ya bu olursa dıye inşallah sag salım kucagımza alırız evlatlarımızı

İlk olunca biraz tedirginim yaa herkes hemen toparlar diyor ama umarım yetebilirim ona

Kız yavaş yavaş dinlene dinlene yap bari
Hahahahhaha canım o zaman adamıda kendini de kurutma bu akşammm

75e 130 oluyor bu...

Kız yavaş yavaş dinlene dinlene yap bari

Hahahahhaha canım o zaman adamıda kendini de kurutma bu akşammm

seni okuyup tek gaza gelen ve eşini de yoldan çıkaran benim... korkuyorum diyor ama karşı da koyamıyor... eşimin en sevdiğim ve en uyumlu olduğumuz konu

Açım ama hiçbir şey yiyemiyorum Sabah yediğim peynir ekmeği de çıkardım. Leblebi yiyorum sadece o da doyurmuyor ki.. Ağlayacağım artık. Hamileliğin ilk 3 ayı bebeğe bir zararı yoktu yememenin ama şimdi bir de vicdanen rahat değilim ☹

Stres daha çok etkiler deneme yanılma ile bişiler bulmaya çalış canım meyve falan da mı olmuyor.. salatalar da besleyici peynirli tavuklu falan bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…