- 15 Nisan 2019
- 5.109
- 13.965
- 168
- 32
Kız bir otur sen allahasen, hep iş hep işMutfağın işini bitereyim dedim aspiratöre uzaktan yağ çöz sıktım kaçtım oturacaktım biraz baktım çalışmaya başladı koçumbir değişik koku eşliğinde tabi. Şalteri indirdim sildim kuruladım geri kaldırmaya cesaretim yok şuan biraz daha kurusun olmazsa başıma iş çıkarıyorum
Kız bir otur sen allahasen, hep iş hep iş
Kızlar sezaryeni kesin olanlar, tarih için bu gönderiye dikkat etsin. Yıllardır takip ederim bu kadını, paylaştığı şeylerden çok fayda gördüm.
Yani 14 Nisan'da sezeryan olabilir miyim ben :)
Al benden de o kadar sabah kalk işe gel bir deGünaydın kızlar.. 3 gecedir uyku bana haram oldu. Bariz bir ağrı vs de yok ama uyuyamıyorum. Dön Allah dön.. Kafayı yiyeceğim artık.. Uyuyamayan var mı başka? Baş ağrısı ile kalkıyorum böyle olunca..
Yani 14 Nisan'da sezeryan olabilir miyim ben :)Kızlar sezaryeni kesin olanlar, tarih için bu gönderiye dikkat etsin. Yıllardır takip ederim bu kadını, paylaştığı şeylerden çok fayda gördüm.
Az kaldı geçecek diyecektim aklıma doğumdan sonrası geldi napayımAy ne kadar da motive ettin beni anlatamam
Evet canımYani 14 Nisan'da sezeryan olabilir miyim ben :)
Gözün aydın canımSelam biz kontrolden çıktık herşeyimiz güzel haftaya tekrar kontrol için geleceğim.... Oooyyy az kaldı sanırımmm
Anladım canım.Yok kız o kadar olmazyani inşallah
Ay takvimine göre canım. Ayın hareketleri insanı ve dünyayı çok etkiliyor. Hani düşününce gelgit olayını falan, insan vücudunun da büyük bölümü su sonuçta, etkilemesi çok normal. Ben yıllarca saç kesimi, boyamayi, epilasyonu vs takip ettim. Tüylerim azalmıştı mesela.
Beşiğin karşısında durduğunu düşün canım. G genişlik, d derinlik. İç yatak 120x60 ama mobilyayla birlikte 129x75 olmuş. Y de yerden yüksekliği.
Ay inşallah cnm ya kafamda kötü kötü senaryolar kuruyorum ya su olursa ya bu olursa dıye inşallah sag salım kucagımza alırız evlatlarımızıCanim bendede birkac kez oldu :) areket iyidir :) sağlıklı demek bebişin
Yaaa bu ne güzellik Maşallah !!!
Ben de istiyorum artık kucağında olmasınıı..
Canim dert etme içini ferah tut, benimde şu fazlaydı şimdi normale döndü ama çok korkmustum ilk başlarda çünkü şekerde çıkmamıştı genelde hiç bir nedeni olmadığı söyleniyor yutkunmada problem olsa doktor ultrasonda migdeye baktığında anlıyor ayrıca detaylıda çıkardı benimki öyle demisti birde böyle problemli durumlarda su git gide artmakta ve bazen anneden bu sıvı alınmaktaymış o yüzde sende şu zamana kadar böyle bir durum olmamış neredeyse doğuracaksın içini ferah tut:)
İlk olunca biraz tedirginim yaa herkes hemen toparlar diyor ama umarım yetebilirim onaHakkınızda hayırlısı inşallah, haftanız güzel zaten, kilo da çok etkili olmuyor,3.5 doğan çocuk da 2.5 doğan çocukta yıl sonunda aynı kiloya gelmiş oluyor,hatta geçtiği bile oluyor, hiç endişelenmeyin
Kız yavaş yavaş dinlene dinlene yap bariValla haklısın ya çalışmıyorum evdeyim diye seviniyorum sözde ama evde de işler bitmiyordu. Yazın yapmam artık inşallah bebelerle vakit geçiririz bol bol diye yapıyorum yavaştan. Yarın halıları yollayıp kadın alacağım inşallah. Kalkıyım da bitireyim şu mutfağı yıldım valla dolap bitmiyor 3 gündür az az yapıyım diyorum ama o da bereketlendi iyice
Hahahahhaha@bharkkagacsizkoalaa
Ne güzel rüya görmüşsün ya vallaBen de önceden bebişimi emzirdiğimi falan görürdüm şimdi hiç görmüyorum Koalacım ben rüya görüyorum ama bu aralar ayıp ayıp şeyler görmeye başladım yaa libidom yerlerde diyorum ama rüyalarım hiç öyle değil yani Kocama acıyordum kurudu adam diye ben de kurumuşum haberim yok
Geçen ağzını aradım ama riske atmasak falan dedi uyudu. Olmazsa tahrik edeyim ben laf değil icraat etkili olabilirKız yavaş yavaş dinlene dinlene yap bari
Hahahahhahacanım o zaman adamıda kendini de kurutma bu akşammm
Bence de en etkili olacak şeyGeçen ağzını aradım ama riske atmasak falan dedi uyudu. Olmazsa tahrik edeyim ben laf değil icraat etkili olabilir
Kızlar ben sıfır anne yani almaya karar verdim eşimde çok kararsız 10 kez konuşuyoruz birseyi beni sınır ediyor sormadan alıp geçeceğim en son. Size sorum aşağıdaki ölçülerde genişlik nedir? Yani g dedigi 129 ise kapıdan gecmezki uzunluk hangisi ? Kafam karıştı eşimde bir ölçülere bakariz sonra alırsın diyir istese konuşamıyor yoğun oluyor off
BEŞİK (60x120)
G:1292mm D:756mm Y:1005mm
Kız yavaş yavaş dinlene dinlene yap bari
Hahahahhahacanım o zaman adamıda kendini de kurutma bu akşammm
Stres daha çok etkiler deneme yanılma ile bişiler bulmaya çalış canım meyve falan da mı olmuyor.. salatalar da besleyici peynirli tavuklu falan bilemedimAçım ama hiçbir şey yiyemiyorumSabah yediğim peynir ekmeği de çıkardım. Leblebi yiyorum sadece o da doyurmuyor ki.. Ağlayacağım artık. Hamileliğin ilk 3 ayı bebeğe bir zararı yoktu yememenin ama şimdi bir de vicdanen rahat değilim ☹
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?