2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
75e 130 oluyor bu...

seni okuyup tek gaza gelen ve eşini de yoldan çıkaran benim... korkuyorum diyor ama karşı da koyamıyor... eşimin en sevdiğim ve en uyumlu olduğumuz konu
Ooo en azından birilerinin işi halloluyor

Aahh ya ne desem bilemedim kibulantılarının geri gelmesi çok kötü başka bi sebep aryrum ama neblm. Doktora göründün mü hiç?

Stres daha çok etkiler deneme yanılma ile bişiler bulmaya çalış canım meyve falan da mı olmuyor.. salatalar da besleyici peynirli tavuklu falan bilemedim
Meyve beni doyurmaz daha da acıktırır ama denedim yok. Salatalık yedim, hiç fayda etmedi. Makarna yapıyorum şimdi, sade yemeye çalışacağım.

Ben 2 oglumda da 3 gun memenin yaninda verdim sarilik olmasin diye ama memeyi daha fazla verdim 3 gun sonunda sutum tam indi mamaya gerek kalmadi cocuklar da sarilik olmadi cok sukur ilk dogumda cok zorladilar beni sakin mama verme alisir diye cok uzuldum zorlandim ama hastane verdirdiler sarilik ollmasin diye sonra bosuna uzulmusum dedim digerinde de verdim bunda da 3 gun veririm gerekirse sezeryanda hemen dolu dolu sut gelmiyor az az gelip cogaliyor

Off bulantı çekmiş biri olarak yine geri gelmesine çok üzüldüm enfeksiyon kaynaklı olabilir diye düşünüyorum ama bazı gebeliklerde tekrar geri geliyormuş bulantı ilacı acaba zararlı mıdır şu dönemde?

Perşembe kontrolüm var. O zaman söyleyeceğim ama yine yediklerin dokunmuştur diyecek. Bir şey yemiyorum ki dokunsun diyeceğim ben de..
Bi mide bulantısı bi de baş ağrısı dayanılmaz şeyler. Gerçekten zor. Nane limon falan işe yaramıyo mu canım? Yiyebldiğin hiç mi bşy yok?

Ya herkesin yapısı farklı sonuçta. Bence orta kararda olmak her zaman daha iyi sen çok istekli, eşin isteksiz olunca da sıkıntı oluyor. Bizde bazen öyle oluyor. Adam bıkıyor benden o yüzden bence önemli olan burda çiftin uyumu

Ben de çok iştahsızım bugünlerde. Kırmızı alanda da bebeğin besine ihtiyacı var yazıyo bana özel yapılmş gibi. Kilo alacğıma veryrum hiçbşy canım istemiyo. Kalkıp ceviz badem yesem süt içsem bari. Kızı uyutktan sonra zorlcam kendimi.

Canım acaba başka bir doktorada mı danışsan?

agacsizkoalaa doğru söylüyo. Kadın doğumcu değil de bu alanla ilgilenen başka doktora mı gitsen? Hangi bölüm bakıyo mideye? Dahiliye mi? Belki başka bi sebep vardr.

Bu haftadan itibaren çalışmıyorum şükürler olsun o kadar rahatladımki.. Meğer son günlerde ne kadar yoruluyomşm işe gidp gelmekten. Sağolsun doktrum da yardmcı oldu doğum tarihi belli diye 30 mart diye. 5 haftanın tamamını aktarabildim. En azından ikinci dönemi iznimle kapatcam. Birinci dönem de gtmeyi düşünmüyrum işe. Kuzularımı biraz büyütyim istiyorum. Bel fıtığı var bende belki ondan dolayı verir doktr heyet raporu. Vermezse de ilk dönem için ücretsiz izin artık

İlk dönem çalışmamayı ben de düşündüm ama zümrelerime güvenemedim ikinci dönem gittiğimde hepsi bana en sorun yaşadıkları bepli öğrencilerin çok olduğu sınıfları verirler... ilk dönem başlayıp 20 ders isteri 5 güne bölerim eşim idare eder 4 dersi diye düşünüyorum gece çalışacak ama gelir 4 saat idare eder edemezse bebeği alır anneme gider ben gelince de uyur... zaten bir gün çalışıp bir gün çalışmayacak..

Bu indirimi trendyolda gördüm markayı duymadım ama düşünenler için Dursun bütün geçerli sanırım

Eklentiler

• 5B9BA102-5931-4F16-8BBC-D252D419BD42.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 47
çok üzüldüm canim ya. doktora açlık boyutunda olduğunu söylesen bir çare göstermez mi ki? Allah şifa versin.

Enfeksiyondandır dedim ben de ama ilaçlar bitecek hala mı geçmez Bulantı ilacı hiç kullanmadım ben canım, bilemiyorum o yüzden..
Bi mide bulantısı bi de baş ağrısı dayanılmaz şeyler. Gerçekten zor. Nane limon falan işe yaramıyo mu canım? Yiyebldiğin hiç mi bşy yok?
Nane zararlı değil mi hamilelikte? Ben normalde nane limon içerdim bulandığında ama hamilelikte zararlı diye biliyorum. Simit yesem de kuru ekmek yesem de bulantım geçmiyor öyle diyeyim. Az önce makarna yedim ama bakalım bu da dokunacak mı..
Canım acaba başka bir doktorada mı danışsan?
agacsizkoalaa doğru söylüyo. Kadın doğumcu değil de bu alanla ilgilenen başka doktora mı gitsen? Hangi bölüm bakıyo mideye? Dahiliye mi? Belki başka bi sebep vardr.
Hamilelik öncesi de benim mide problemim vardı böyle yoğun olmasa da, dahiliye doktorum var epey güvendiğim, adamın yapmadığı test kalmadı ama bir şey çıkmadı. Bana en son dediği bu kadar naif olma, stres yapma.. Ben çok stresli bir insanım bu arada, mideme de direkt vurur bir şeye üzülsem etsem. Ama şimdi hamilelik dolayısıyla hep hamilelik kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Belki de gerçekten strestendir. Bu ara hep doğumun yaklaşması, evin hali, temizliği, neyi nasıl yetiştireceğim telaşı var kafamda ve ben dışarıya yansıtmam böyle şeyleri içimde yaşarım genelde ve bir şekilde çıkar o benden.. Sebebi her neyse inşallah geçer yaa..

Şükür benm program gibi bi derdim yok. Okul öncesi olduğum için pek de sıkıntı yaşaycmı düşünmyrum. Ama evet sizde sorun olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…