Bence abartmadıkça nane limonun bi zararı olmaz. Stres yapma canım ya herşey olacağına varıyo. Ev temizliği hallolur. Tek sorun o olsun. Şu temzlk konuları yordu beni artık. Herkes bişeklde halleder ya bu kadar kendnzi strese sokmaya değer mi. Varsın biyer de pis kalıversin. Gelsin biri ya da bi yardımcı halledversn. Bebeğimizden kıymetli değl hiçbiri. Yetişirsin işlerine de yetişemezsen de olduğu kadar. Allah korusun bebeğe bşy olsa iş güç derken o zamn bunun avısını hiç atlatamayız.az daha sabırEnfeksiyondandır dedim ben de ama ilaçlar bitecek hala mı geçmezBulantı ilacı hiç kullanmadım ben canım, bilemiyorum o yüzden..
Nane zararlı değil mi hamilelikte? Ben normalde nane limon içerdim bulandığında ama hamilelikte zararlı diye biliyorum. Simit yesem de kuru ekmek yesem de bulantım geçmiyor öyle diyeyim. Az önce makarna yedim ama bakalım bu da dokunacak mı..
Hamilelik öncesi de benim mide problemim vardı böyle yoğun olmasa da, dahiliye doktorum var epey güvendiğim, adamın yapmadığı test kalmadı ama bir şey çıkmadı. Bana en son dediği bu kadar naif olma, stres yapma.. Ben çok stresli bir insanım bu arada, mideme de direkt vurur bir şeye üzülsem etsem. Ama şimdi hamilelik dolayısıyla hep hamilelik kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Belki de gerçekten strestendir. Bu ara hep doğumun yaklaşması, evin hali, temizliği, neyi nasıl yetiştireceğim telaşı var kafamda ve ben dışarıya yansıtmam böyle şeyleri içimde yaşarım genelde ve bir şekilde çıkar o benden.. Sebebi her neyse inşallah geçer yaa..
Hem de nasıl. Benim bulantım olmadı ama mide yanması aylardır kabusum. Sanki biri mideme köz atmış da yemek boruma oradan kulaklarıma daha alevler fışkırıyor gibi...Benimde sirt bel agrim oluyo. Normalde deliksiz uyuyan biriyim ama sagdan sola donerken uyaniyorm ve bida uyuyamiuorm
Bu arada cok sık mide yanmasi yasayan varmi
Nane limon icebilirsin canım bir bardak. Benim doktorum izin vermişti. Son duzlukteyiz zaten ama ortalarda da içtim ben. Bir de ballı sıcak su denesene. O da iyi gelir mideye. İcebilirsen süt iç bebek için.Enfeksiyondandır dedim ben de ama ilaçlar bitecek hala mı geçmezBulantı ilacı hiç kullanmadım ben canım, bilemiyorum o yüzden..
Nane zararlı değil mi hamilelikte? Ben normalde nane limon içerdim bulandığında ama hamilelikte zararlı diye biliyorum. Simit yesem de kuru ekmek yesem de bulantım geçmiyor öyle diyeyim. Az önce makarna yedim ama bakalım bu da dokunacak mı..
Hamilelik öncesi de benim mide problemim vardı böyle yoğun olmasa da, dahiliye doktorum var epey güvendiğim, adamın yapmadığı test kalmadı ama bir şey çıkmadı. Bana en son dediği bu kadar naif olma, stres yapma.. Ben çok stresli bir insanım bu arada, mideme de direkt vurur bir şeye üzülsem etsem. Ama şimdi hamilelik dolayısıyla hep hamilelik kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Belki de gerçekten strestendir. Bu ara hep doğumun yaklaşması, evin hali, temizliği, neyi nasıl yetiştireceğim telaşı var kafamda ve ben dışarıya yansıtmam böyle şeyleri içimde yaşarım genelde ve bir şekilde çıkar o benden.. Sebebi her neyse inşallah geçer yaa..
Aynen kız ben baktım yapamıyorum aldım bi kadın güya yarım gün demiştim ama kadın 3te cıktı mutfak dolaplarının dışını falanda sildirdimBence abartmadıkça nane limonun bi zararı olmaz. Stres yapma canım ya herşey olacağına varıyo. Ev temizliği hallolur. Tek sorun o olsun. Şu temzlk konuları yordu beni artık. Herkes bişeklde halleder ya bu kadar kendnzi strese sokmaya değer mi. Varsın biyer de pis kalıversin. Gelsin biri ya da bi yardımcı halledversn. Bebeğimizden kıymetli değl hiçbiri. Yetişirsin işlerine de yetişemezsen de olduğu kadar. Allah korusun bebeğe bşy olsa iş güç derken o zamn bunun avısını hiç atlatamayız.az daha sabırsonra hergin temzlik iş güç yapın. Doşum stresine gelnce. Olck tabi ama herks nasıl halledyosa doğurup büyütyosa biz de yaparız. Annelik içgüdüsü diye bşy var çok şükür. Eminim zorlanmcaz. Kendini hep olmlu yönlerden telkin et
Evet canım sen artık kullanmaya başlayabilirsin her gün 1-2saat kullanArkadaşlar, gümüş göğüs kapağı aldım ben ama şimdiden başlamalı mı kullanmaya sizce?
Senin bebeğin saçlı olacak bak demedi deme yaz banaHem de nasıl. Benim bulantım olmadı ama mide yanması aylardır kabusum. Sanki biri mideme köz atmış da yemek boruma oradan kulaklarıma daha alevler fışkırıyor gibi...
Nane limon icebilirsin canım bir bardak. Benim doktorum izin vermişti. Son duzlukteyiz zaten ama ortalarda da içtim ben. Bir de ballı sıcak su denesene. O da iyi gelir mideye. İcebilirsen süt iç bebek için.
Benim eşim eve kadın almaya karşı, yabancı girsin istemiyor eve.. Bana söyle ben yaparım yapılacakları diyor da onun yapmasıyla kadının yapması bir mi? Camlarım bildiğin çamur şu an kadın çağırsam bile küfredip gider heralde.. Bilmiyorum ne yapacağımı ya.. Düşündükçe hepten stres oluyorum.Bence abartmadıkça nane limonun bi zararı olmaz. Stres yapma canım ya herşey olacağına varıyo. Ev temizliği hallolur. Tek sorun o olsun. Şu temzlk konuları yordu beni artık. Herkes bişeklde halleder ya bu kadar kendnzi strese sokmaya değer mi. Varsın biyer de pis kalıversin. Gelsin biri ya da bi yardımcı halledversn. Bebeğimizden kıymetli değl hiçbiri. Yetişirsin işlerine de yetişemezsen de olduğu kadar. Allah korusun bebeğe bşy olsa iş güç derken o zamn bunun avısını hiç atlatamayız.az daha sabırsonra hergin temzlik iş güç yapın. Doşum stresine gelnce. Olck tabi ama herks nasıl halledyosa doğurup büyütyosa biz de yaparız. Annelik içgüdüsü diye bşy var çok şükür. Eminim zorlanmcaz. Kendini hep olmlu yönlerden telkin et
Süt benim midemin baş düşmanı diyebilirim. Çok severim ama çocukluğumdan beri içemem doya doya.. Hem direkt kabız yapar hem de mide bulantısı yapar bende.. Nane limonu bir düşüneyim ama..Hem de nasıl. Benim bulantım olmadı ama mide yanması aylardır kabusum. Sanki biri mideme köz atmış da yemek boruma oradan kulaklarıma daha alevler fışkırıyor gibi...
Nane limon icebilirsin canım bir bardak. Benim doktorum izin vermişti. Son duzlukteyiz zaten ama ortalarda da içtim ben. Bir de ballı sıcak su denesene. O da iyi gelir mideye. İcebilirsen süt iç bebek için.
Kız bu kadar yanmaya lepiska olması lazım artıkSenin bebeğin saçlı olacak bak demedi deme yaz bana
Süt beni de bebekten önce mahvederdi. Hem gaz hem ishal yapardı ama şimdi yapmıyor ben de anlamadım. Midem yandıkça soğuk süte sarılıyorum. Hiç denedin mi hamileyken içmeyi?Benim eşim eve kadın almaya karşı, yabancı girsin istemiyor eve.. Bana söyle ben yaparım yapılacakları diyor da onun yapmasıyla kadının yapması bir mi? Camlarım bildiğin çamur şu an kadın çağırsam bile küfredip gider heralde.. Bilmiyorum ne yapacağımı ya.. Düşündükçe hepten stres oluyorum.
Süt benim midemin baş düşmanı diyebilirim. Çok severim ama çocukluğumdan beri içemem doya doya.. Hem direkt kabız yapar hem de mide bulantısı yapar bende.. Nane limonu bir düşüneyim ama..
Yok canım korkma. Su darbeyi emer. Suyun içinde zaten. Çok büyük bir darbe olmadığı sürece Allah'ın izniyle bir şey olmaz merak etme.Yaaa kzlar karnımı masanın kenarına vurdum çok sert vurmadım zarar vermemiştir Bence ama yine de merak ettim içim rahat olsun istiyorum bebek baya içeridedir değil mi hemen Etkilenmez değil mi
Yani bnde öyle düşünüyorum canım sağol ama bu hamilelik kafama takmayacağım her şeyleri dert etmeme sebep oldu oyyy oyyy kurban olduğum sağsalim doğsun da rahatlasam artıkYok canım korkma. Su darbeyi emer. Suyun içinde zaten. Çok büyük bir darbe olmadığı sürece Allah'ın izniyle bir şey olmaz merak etme.
Canım kadın almaya alıştır bence eşini. Bir kadına alışırsınız zamanla o da ses etmez. Bebek olunca da ekstra ihtiyaç olacak zaten. Benim eşim de yapar hafta sonları çekip süpürür her yeri mopla siler ama kadının yaptığı gibi olmaz tabi. Bugün 4 dolap boşaltıp silip yerleştirdim çok yorulmuşum. Uyudum kalktım biraz kendime anca geldim. Evi mümkün değil yapamam ben 3 dolabı da yarına bıraktım artık yapabilirsem ay vallahi 1 hafta sürdü.hamilelikten önce 1 günde yapardım bu işi.kadını cuma gününe çağırdım bir de doğum öncesi çağırırım inşallah yeter ev temiz olmayınca ben de stres oluyorum elimde değil hele de evde olunca sürekli.Benim eşim eve kadın almaya karşı, yabancı girsin istemiyor eve.. Bana söyle ben yaparım yapılacakları diyor da onun yapmasıyla kadının yapması bir mi? Camlarım bildiğin çamur şu an kadın çağırsam bile küfredip gider heralde.. Bilmiyorum ne yapacağımı ya.. Düşündükçe hepten stres oluyorum.
Süt benim midemin baş düşmanı diyebilirim. Çok severim ama çocukluğumdan beri içemem doya doya.. Hem direkt kabız yapar hem de mide bulantısı yapar bende.. Nane limonu bir düşüneyim ama..
Bişey olmaz inşallah hafif vurmuşsun zaten hissetmemiştir bile belki minikYani bnde öyle düşünüyorum canım sağol ama bu hamilelik kafama takmayacağım her şeyleri dert etmeme sebep oldu oyyy oyyy kurban olduğum sağsalim doğsun da rahatlasam artık
İnş canımBişey olmaz inşallah hafif vurmuşsun zaten hissetmemiştir bile belki minik☺
Annelik canım. Çok normal bize emanet gibi hissediyoruz çünkü. Geçen markette adamın biri eğilmiş sebze seciyordu. Arkasından geçerken birden kalkiverdi adamın poposu göbeğime çarptı hafifçe. Başta güldüm içimden sonra korktumYani bnde öyle düşünüyorum canım sağol ama bu hamilelik kafama takmayacağım her şeyleri dert etmeme sebep oldu oyyy oyyy kurban olduğum sağsalim doğsun da rahatlasam artık
Hoş geldin canım, amin İnşallahMerhaba güzel anneler...sayfayı mümkün olduğunca takip ettim ama yazmaya fırsatım olmadı bugün itibari ile doğum iznim başladı inş.aktif bir şekilde aranızda olurum.tüp bebek yöntemi ile ikinci kez anne olucam nasip olursa ilk kızımda tüp bebekle olmuştu 5.5 yaşında şimdi nasip olursa bir kızım daha olucak..inş.hepimiz sağlıcakla kavuşuruz meleklerimize
benim eşim de öyleydi. ikinci çocuktan sonra kendisi al diye söylemeye başladı.Benim eşim eve kadın almaya karşı, yabancı girsin istemiyor eve.. Bana söyle ben yaparım yapılacakları diyor da onun yapmasıyla kadının yapması bir mi? Camlarım bildiğin çamur şu an kadın çağırsam bile küfredip gider heralde.. Bilmiyorum ne yapacağımı ya.. Düşündükçe hepten stres oluyorum.
Ugff yok mu bu sayfada temizlik yapmayan tembel birileri okudukça moralim bozuluyor hamarat hatunlar hepinize tebrikler ben hep yatıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?