2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ugff yok mu bu sayfada temizlik yapmayan tembel birileri okudukça moralim bozuluyor hamarat hatunlar hepinize tebrikler ben hep yatıyorum
Merak etme canım ben varım eşim yapıyor elinden geldiği kadar . Bir çöp kaldırsam hemen fark ediyor sen bir şey yapmışsın diye . Onun çenesiyle hiç uğraşamam ve bebeğimi tehlikeye atamam . Tüp bebekle zor bebek sahibi olduk, bir de yine öncesinde bir kaybım var .bir de üstüne dikişliyim , korkuyorum zaten yapmaya . Başında bekleyerek eşime yaptırıyorum artık doğumdan sonra bütün Hıncımı çıkarırım .

hosgeldin canim. sağlıkla gelsin minik kuzucugun insallah.

Hastane çantalarınız ne durumda bende hazırladım ufak tefek eksiklerim kaldı artık evde olunca onları da hallederim inş.erken doğum riskim var o yüzden kafam rahat beklemek istiyorum bugün doktor kontrolümüz vardı 36 hafta şimdiki hedefimiz dedi

Eklentiler

• 20200303_162224.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 69
  • 20200303_162219.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 71
  • 20200303_162213.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 62
Mama olasılığına karşı kendi mamamızı biberon ve emzik götüreceğim... kendin için de tarak diş fırçası/ macunu , sezeryan sonrası üşüyebilirim diye hırka yada şal , süt sağma Makinesi de koyacağım elektrikli olanı evde bırakıp manuel götüreceğim zorlanırsam elektrikliyi getirtirim..

Süt beni de bebekten önce mahvederdi. Hem gaz hem ishal yapardı ama şimdi yapmıyor ben de anlamadım. Midem yandıkça soğuk süte sarılıyorum. Hiç denedin mi hamileyken içmeyi?
Denedim canım, hatta her gün içeyim dedim madem faydalı, ama 3. gün sonunda dayanamadım artık.. Mide bulantısı hadi bir süre sonra geçiyordu ama kabızlık çok kötü oluyor. Hatta smootie yaptım süt, çilek, elma, muz vs. Çok seviyorum ama dokunuyor yine de Ona rağmen haftada bir bardak olsun içmeye çalışıyorum mecburi..

Canımsın.. ben de Zorlanıyorum ve başta kanamalı geçti diye zorlamıyorum esim de ara ara yapıyor ama bu ara yoğun çalışıyor.. gelenler yapsın kusura da bakmasın.. çocuklu çok gelen olacak diye herkesin aksine ben iyice batsın ondan sonra halı ve tül tıkayacağım su an idare eder gibiler

Ugff yok mu bu sayfada temizlik yapmayan tembel birileri okudukça moralim bozuluyor hamarat hatunlar hepinize tebrikler ben hep yatıyorum
Ben de varım zaten zor elde ettiğimiz bir gebeliģim var ve riskli de geçirdim eşim saolsun bu zamana kadar hep yardımcı oldu olduğu kadar deyip fazlasına takılmadım bende şimdi evdeyim ama yine temizlik niyetinde değilim son zamanlarımı dinlenerek geçirmek istiyorum hazır büyük kızımda anaokuluna gidiyorken fırsatı değerlendirmek lazım sonrasında 2 çocuklu yoğun tempolu bir hayat bizi bekliyor

Bana da çok dokunuyor süt smoothie yaparak ancak tüketebiliyorum ve laktozsuz süt kullanıyorum birde öğleden sonra içiyorum akşam içsem şaşkınlıktan patlıcak gibi oluyorum.laktozsuz içmeyi denesen

Bende çalışıyorum hala. 3. Haftaya girdim 4 ü tamamlarmıyım bilmiyorum. zorlanılıyor çünkü

Var kiiz ses etmiooz caktrmaa
Yagmur var diye bide erkn diye daha camlara perdelere girismedim. Gerci camlri kocaya sildrcem bi pazar gunu. O gun perdeleri de yikar astiririm. Koltukrlimi da yikamasi icin adamlri cagrcam bi pazar gunu. Halilarimi yikamaaya da verdim. Daha cocugumun giysileri yikanip utulencek. Daha son alisverisimi yapcam. Netten alisverisi pek sevmiorm da illa ki elimle dokuncam bi buzdolabini gecirdim elden. Mutfagim zaten kucuk onda da sknti yok. Onu da kocaya sildrtirim belki

Yaaa kzlar karnımı masanın kenarına vurdum çok sert vurmadım zarar vermemiştir Bence ama yine de merak ettim içim rahat olsun istiyorum bebek baya içeridedir değil mi hemen Etkilenmez değil mi
yok canim bir şey olmamıştır Allah'ın izniyle. Allah korusun çok sert darbeler ( trafik kazasi gibi)
haricinde bir sey olmaz.

onlar bizden daha çok vuruyorlar içten.

geçmiş olsun canim. ebeye verilecekler bana fazla geldi biraz ama hastaneden hasteneye değişir. ben ebeye vermek için bir zıbın şeklinde atlet, bir çorap, ayakli ve eldivenli tulum, sapka ve penye battaniye koydum. alt açma vs koymadim o çantaya.

En güzeli. Çok da aşırı pahalıya gelmiyolar zaten uğraştığına değmez hamile hamile. Valla ben hem 20 aylık bebe hem hamile halimle dip bucak yapamıyrum bu ay. Ağırlaştım baya. Bşy olck diye de korkuyrum zaten kızımla oynarken. Bi de dip bucak yaparsam ölürüm heralde. Normal temzliğimi yemeğimi yapyrum zaten. Diğerine de kadın gelvk yapıp gtcek.

Neden karşı ki? Yanında sen olacaksın sonuçta. Yazık sana yapamazsın cam falan olmaz yani bu halimizle. Allah korusun plasenta ayrılması rn çok böyle işlerde oluyomş dikkat etmk lazım. Benm de camlarım kirli. Kadın alırım diyorum haftaya ya da iyi hissedersem diğer hafta.

Bende çalışıyorum hala. 3. Haftaya girdim 4 ü tamamlarmıyım bilmiyorum. zorlanılıyor çünkü
Evet sonlara yaklaştıkça çalışmak zor. Ben de kızıma yrmek hazrlayp onu hazrlayıp bakıcıya bırakp sonra krndm hazrlanıp çıkmaktan yorlmştum. Aslında rn çok da hazrlık kısmından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…