- 7 Mart 2020
- 15
- 19
- 3
- 33
Aynen benimde oyle..kulaklarimdan cikiyor yanginSenin bebeğin saçlı olacak bak demedi deme yaz bana
Ne güzel darısı bizlere inşallahArkadaşım benden önce doğum yapti. 2 günde bir kendimi kötü hissediyorum dedi. Bakirkoy devlete gitti, bulantısı olmadi birde 4 kilo dogum yaptı. Oysaki bebek hic kilo almiyor diyordu, bulantim oluyor yiyemiyorum diyordu. Onun yalancısıyım son ayımi hem rahat geçirdim, hem bebeğime yaradı diyor.Birde idrar yolu enfeksiyonu cok oluyordu, onuda olmadim son ay der durur.
Kolesta. Çıkmaması çok iyi şükür.doktor kontrollerini ihmal etme canım. Allah yardımcın olsun, sağlıkla zamanında gelsin inşallah miniğin.Kizlar sonuçlarım cıktı. Şeker ve kolestaz icin yapılan kan tahlili cok şükür güzel geldi
Idrar tahlilinde protein ve bakteri çıkmış. Bu biraz iyi olmadı. Halbuki ne akıntı var ne kaşıntı nasil bakteri olur anlamadim
Ilaclari kullanmamanın cezasi olarakta bütün kan ve vitamin degerlerim sıfır derecede boşalmış o ilaclari kullanacagim insallahhh☺
Bide kaşıntı icin ayrintili ultrasonla bakilacak karaciğerime simdilik sonuclar ılımlı gibi
Bebegin büyük olmasida demekki yapisal dedi doktor seker çıkmayınca. Ama daha sık kontrole gidecegim haftalik gibi ☺
Aynn canım çok saol öyle tabi ki de insan ister istemez bir acaba mu oluyor çok şükür rabbim korusun bebişlerşmiziBebekler oyle korunuyorki orda. Oyle kucuk darbelerde birsey olmaz Allahin izniyle. Bende 5 aylikken banyoda kaydim dustum
Hic bisey olmadi cok sukur..Kalbini bozma
AminnnAynn canım çok saol öyle tabi ki de insan ister istemez bir acaba mu oluyor çok şükür rabbim korusun bebişlerşmizi
Hamile inen insan yanıyor da sezeryan olursa ameliyathane soğuk diye herhalde üşüyorsun ilk çıktığında bir kaç saatte geçiyorInş.mamaya gerek kalmaz ama olaki erken doğum olurda süt hemen gelmezse o ihtimali göz ardı etmemek lazım.kızımdan kalma lansinohun elektriklisi var onu temizleyip alayım yanıma.şu an o kadar terliyorum ki afakan basıyor hiç üşüyeceğimi düşünmemiştim
Hayır canım olmuyor sadece gaz ve şişkinlik daha az oluyor bide gündüz içince daha rahat oluyor bana öyle iyi geldi
Serumluk bir durumda mıyım şu an bilmiyorum ki.. Perşembe olmadı kan testi falan yapar doktorum, duruma göre belki ister.Kuzum serum mu bağlasalar acaba, ben de düşünüyorum bebek beslenir en azından.
Canimmm cok tesekkur ederim cok şükürgeçmiş olsun canim. gözün aydin.tombis olacak minigin demek ki.
Ben ve eşim kadar olamaz bence kimse her şeyi ama her şeyi bizde takıp büyütüyoruz hele ki eşimAminnninsaallah. Bende cok evhamli bir anneyim dr um.artik kizdi bana..benim gibi vardir mutlaka baska diyorum. Yok bir tek sen oylesin diyo hamileligin keyfini cikarsana kafana herseye takcagina diyor
Teşekkür ederim gülüm aynen yapisal olsunda tombis olsada olur nasil olsa sezeryanÇok geçmiş olsun canım çok sevindim temiz çıkmasına. Yapısal olabilir ya da birçok arkadaşa dendiği gibi çok söylenip tam kilosuda doğacak hiç belli olmaz. Önemli olan şeker falan çıkmaması zaten. ☺
Amin canim cok sagol hepimizin bebisine ve bizlere saglik versin RabbimKolesta. Çıkmaması çok iyi şükür.doktor kontrollerini ihmal etme canım. Allah yardımcın olsun, sağlıkla zamanında gelsin inşallah miniğin.
Geçmiş olsun canım bi tombiş bebeğimiz daha olacak demekKizlar sonuçlarım cıktı. Şeker ve kolestaz icin yapılan kan tahlili cok şükür güzel geldi
Idrar tahlilinde protein ve bakteri çıkmış. Bu biraz iyi olmadı. Halbuki ne akıntı var ne kaşıntı nasil bakteri olur anlamadim
Ilaclari kullanmamanın cezasi olarakta bütün kan ve vitamin degerlerim sıfır derecede boşalmış o ilaclari kullanacagim insallahhh☺
Bide kaşıntı icin ayrintili ultrasonla bakilacak karaciğerime simdilik sonuclar ılımlı gibi
Bebegin büyük olmasida demekki yapisal dedi doktor seker çıkmayınca. Ama daha sık kontrole gidecegim haftalik gibi ☺
Hadi gözün aydın canım zor kısımları halletmişsin yetişirmi diyodun bak bi günde bile yetiştirdinKızlar iyi akşamlar.
Bende bugün romatizma doktoruma gittim.
Sezeryan riski var deyince kan sulandırıcı hapımı kesti, iğneyle devam edecekmişim.
Şimdi sonuçlarıma baktım da idrarda da bakteri çıkmış. Birde lökosit değeri yüksek nedense.
Alışverişte yaptık. Hep mobilya yatak diyen ben, park yatak aldım Kızıma. Güzel bir rengi var kurduğum zaman atarım inşallah resmini.
Topluca aldık her şeyini yüzde 90 tamamladım bende artık şükürler olsun.
Sadece bana alınacaklar kaldı şimdilik. Gecelik, gögüs kalkanı vs. Gibi.
Kapı süsü ve amugurimi oyuncak siparişi verdim. Ayyy hep dertleniyordum ya bir ben kaldım diye şimdi uzun yazdım biraz kusura bakmayın.
Evet benimde esim oyle. Benide kendine benzetti. Bu teknolojide bize dezavantaj. Meraktan herseye bakip kuruntu yapiyoruzBen ve eşim kadar olamaz bence kimse her şeyi ama her şeyi bizde takıp büyütüyoruz hele ki eşim
Bebeğim sen nasilsin bebek nasıl toparladın mi ağrın sizin kaldı miBenim bebekte sarilık oldu. Bana sık sık emzir demisti,bugun kntrola getirdim gayet iyi dedi.Ama henüz geçmedi, Bazı doktorlar direk mama tavsiye ediyor. Bazilarıda inatla karşı çıkıyor. Karşı çıkana denk geldim sanırım.Tek dediği emzirdikçe artacak aç değil diyor.
Gecmis olsun canm bende de bakteri cikti antibiyotik verdi . Halbuki bende akinti kasintida yok demekki gebelikte yatkin oluyoruz .Kızlar iyi akşamlar.
Bende bugün romatizma doktoruma gittim.
Sezeryan riski var deyince kan sulandırıcı hapımı kesti, iğneyle devam edecekmişim.
Şimdi sonuçlarıma baktım da idrarda da bakteri çıkmış. Birde lökosit değeri yüksek nedense.
Alışverişte yaptık. Hep mobilya yatak diyen ben, park yatak aldım Kızıma. Güzel bir rengi var kurduğum zaman atarım inşallah resmini.
Topluca aldık her şeyini yüzde 90 tamamladım bende artık şükürler olsun.
Sadece bana alınacaklar kaldı şimdilik. Gecelik, gögüs kalkanı vs. Gibi.
Kapı süsü ve amugurimi oyuncak siparişi verdim. Ayyy hep dertleniyordum ya bir ben kaldım diye şimdi uzun yazdım biraz kusura bakmayın.
İzin neden yanıyor canım? Benim korkum şu ki olur da yayılırsa bizim buralarda, biz kontrole ya da doğuma hastaneye nasıl gideceğiz? Kontrolü geçtim doğum korkutuyor öyle bir durumda beni..Kızlar okulların tatil olma durumu var hiç belli olmaz yaza kadar bile olabilir söylentileri var bizim izinler yanar misafirler desen laf anlamaz Allahım gelmesin ülkemize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?