2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kızlar iyi akşamlar.
Bende bugün romatizma doktoruma gittim.
Sezeryan riski var deyince kan sulandırıcı hapımı kesti, iğneyle devam edecekmişim.
Şimdi sonuçlarıma baktım da idrarda da bakteri çıkmış. Birde lökosit değeri yüksek nedense.

Alışverişte yaptık. Hep mobilya yatak diyen ben, park yatak aldım Kızıma. Güzel bir rengi var kurduğum zaman atarım inşallah resmini.
Topluca aldık her şeyini yüzde 90 tamamladım bende artık şükürler olsun.
Sadece bana alınacaklar kaldı şimdilik. Gecelik, gögüs kalkanı vs. Gibi.

Kapı süsü ve amugurimi oyuncak siparişi verdim. Ayyy hep dertleniyordum ya bir ben kaldım diye şimdi uzun yazdım biraz kusura bakmayın.

Ne güzel darısı bizlere inşallah

Kolesta. Çıkmaması çok iyi şükür.doktor kontrollerini ihmal etme canım. Allah yardımcın olsun, sağlıkla zamanında gelsin inşallah miniğin.

Bebekler oyle korunuyorki orda. Oyle kucuk darbelerde birsey olmaz Allahin izniyle. Bende 5 aylikken banyoda kaydim dustum
Hic bisey olmadi cok sukur..Kalbini bozma
Aynn canım çok saol öyle tabi ki de insan ister istemez bir acaba mu oluyor çok şükür rabbim korusun bebişlerşmizi

Aynn canım çok saol öyle tabi ki de insan ister istemez bir acaba mu oluyor çok şükür rabbim korusun bebişlerşmizi
Aminnn insaallah. Bende cok evhamli bir anneyim dr um.artik kizdi bana..benim gibi vardir mutlaka baska diyorum. Yok bir tek sen oylesin diyo hamileligin keyfini cikarsana kafana herseye takcagina diyor

Hamile inen insan yanıyor da sezeryan olursa ameliyathane soğuk diye herhalde üşüyorsun ilk çıktığında bir kaç saatte geçiyor

Aminnn insaallah. Bende cok evhamli bir anneyim dr um.artik kizdi bana..benim gibi vardir mutlaka baska diyorum. Yok bir tek sen oylesin diyo hamileligin keyfini cikarsana kafana herseye takcagina diyor
Ben ve eşim kadar olamaz bence kimse her şeyi ama her şeyi bizde takıp büyütüyoruz hele ki eşim

Teşekkür ederim gülüm aynen yapisal olsunda tombis olsada olur nasil olsa sezeryan ☺☺

Geçmiş olsun canım bi tombiş bebeğimiz daha olacak demek
Hadi gözün aydın canım zor kısımları halletmişsin yetişirmi diyodun bak bi günde bile yetiştirdin bu arada geçmiş olsun

Bebeğim sen nasilsin bebek nasıl toparladın mi ağrın sizin kaldı mi

Kızlar halı işini naptınız trendyolda harika modeller var ama hem kalitesinden emin değilim hem de antibakteriyel vs olmasına güvenemiyorum, modeller efso ama var mı sizin önerebileceğiniz bir yerler

Gecmis olsun canm bende de bakteri cikti antibiyotik verdi . Halbuki bende akinti kasintida yok demekki gebelikte yatkin oluyoruz .
Park beşikte iyi yapmissin daha kullanışlı oluyor gule gule kullansin minik kus

Kızlar okulların tatil olma durumu var hiç belli olmaz yaza kadar bile olabilir söylentileri var bizim izinler yanar misafirler desen laf anlamaz Allahım gelmesin ülkemize
İzin neden yanıyor canım? Benim korkum şu ki olur da yayılırsa bizim buralarda, biz kontrole ya da doğuma hastaneye nasıl gideceğiz? Kontrolü geçtim doğum korkutuyor öyle bir durumda beni..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…