Kızlarrr bana yatak tavsiyesi verin yaaa bebem yataksız kalacak o değil de. Kp yatağımız alacak buğün ebebekten baktım kraf yataş marka indirimli hali 430 TL diyor. Eşim yataştan miniko yatağı sorduracak indirim olursa diye ama yataşta çok pahalıne kadar iner ki netten baktım 480 TL yazıyordu siz ne marka aldınız
Canim bende henüz alamadım, beşiği yarın alacaz ınsallah anne yani 60*120 bir mağazadan beğendim ama içine nasıl yatak alacam bilemedim. Birde inceler var süngerli olan hazır setlere hep onlardan kullanıyorlar sanirimKızlarrr bana yatak tavsiyesi verin yaaa bebem yataksız kalacak o değil de. Kp yatağımız alacak buğün ebebekten baktım kraf yataş marka indirimli hali 430 TL diyor. Eşim yataştan miniko yatağı sorduracak indirim olursa diye ama yataşta çok pahalıne kadar iner ki netten bagktım 480 TL yazıyordu siz ne marka aldınız
Benim adamı da tahrik edemeden saat 9.30 da gitti sızdı ya. Kaldım öyle salonda. 10dk sonra gittim yanına horlamaya başlamış bile
Bende instgramda cicihalitasarim diye bir yer var oradan alicam abajur fon ve perde takim olucak antibakteriyel saglikli, bakabilirsiniz bayanlar..Oh bak o kadar dert ediyordun kendine yetişmicek, nasıl yapıcam diye bitirmişsin bile. Güle güle kullan canikom, sağlıkla gelsin bebişin
Ben misya home diye bir siteden aldım. Geldi daha sermedim ama çok kısa tüyleri var, altı kaydırmaz, yumuşacık biraz sünger gibi. Ben sevdim tam çocuk halısı
Benim doktorda artik rahim ağzını göremiyorum dedi bebek büyümüş birde dayamış oraya kendisini baya uğraştı ama ne döndü ne yüzünü gösterdi. Vajinal ölçebilirim ama gerek yok bir problem olsa sancin olurdu dedi.Benimki 1 hafta once basi yukaridaydi dönmemis,sirtida dönuk dedi doktor yuzunude göstermiyor, suyun iyi dedi ama bans rahim ölcusu falan soylemedi
Benimkide son gunlerde erkenden uykusu geliyor, zaten tahrik olayini gectim bizim aylar once doktor yasakladi zaten eşimde hamile kalinca bebege bisey olucakmis modunda cok yakin olmak istemediNiye o kadar erken yatıyor ya ben çok sıkılıyorum eşim benden önce uyursa.
Bizde yataşın miniko modelini aldık. Gayet güzel 6 yaşına kadar kullanılıyor. Yaşa göre ters düz ediyorsun.Kızlarrr bana yatak tavsiyesi verin yaaa bebem yataksız kalacak o değil de. Kp yatağımız alacak buğün ebebekten baktım kraf yataş marka indirimli hali 430 TL diyor. Eşim yataştan miniko yatağı sorduracak indirim olursa diye ama yataşta çok pahalıne kadar iner ki netten baktım 480 TL yazıyordu siz ne marka aldınız
Valla ilk başta gülmekten yapamadıkNasıl peki çok zor mu yapılması
HahahahhahaBenim adamı da tahrik edemeden saat 9.30 da gitti sızdı ya. Kaldım öyle salonda. 10dk sonra gittim yanına horlamaya başlamış bile
Zamaninda gelsin bebeklerimiz insallahBenim doktorda artik rahim ağzını göremiyorum dedi bebek büyümüş birde dayamış oraya kendisini baya uğraştı ama ne döndü ne yüzünü gösterdi. Vajinal ölçebilirim ama gerek yok bir problem olsa sancin olurdu dedi.
Ay valla sizin doktorlar kesmedimi yaa cinselligi bizi aylar önce dukkani kapadik doktor yasak dediBizde yataşın miniko modelini aldık. Gayet güzel 6 yaşına kadar kullanılıyor. Yaşa göre ters düz ediyorsun.
Valla ilk başta gülmekten yapamadıksonra yaptık ama ilk önce tek parmak şeklinde 2. Biraz zor oldu herhalde giriş çıkışlar kapanmış o kadar uzun süre bir atraksiyon olmayınca
Hahahahhahabenimki de koltukta horluyor şu an bende dedim hazır masajla başlamışız birşeyler yapsak mı olmaz nezle gibiyim biliyorsun iyileşiyim sonra dedi.
Benim kocada geçen gece yine beni yakaliyordu, zor kaçtım elinden
Yooo bizim ki birşey demedi valla. Bir sıkıntı olmadığı sürece yapabilirsiniz dedi. Tabi sorsan ne kadar yaptınız diye bu zamana kadar 5 6 kere anca yapmışızdırAy valla sizin doktorlar kesmedimi yaa cinselligi bizi aylar önce dukkani kapadik doktor yasak dediaman zaten benimkiside cok heveslisi degil bebege bisey olucak diye
Benimki öpmüyor bile beni ya, zor tutuyormuş kendini zaten uzak durucakmışBenim kocada geçen gece yine beni yakaliyordu, zor kaçtım elinden
Seninki cok etkilenmemiş bebek durumundan belliki,benimkisi ilk zamanlardan tutustu bebege bisey olur diye uzak durmaya basladiBenim kocada geçen gece yine beni yakaliyordu, zor kaçtım elinden
Canim bende henüz alamadım, beşiği yarın alacaz ınsallah anne yani 60*120 bir mağazadan beğendim ama içine nasıl yatak alacam bilemedim. Birde inceler var süngerli olan hazır setlere hep onlardan kullanıyorlar sanirim
Yanliz degilmisim demekkiYooo bizim ki birşey demedi valla. Bir sıkıntı olmadığı sürece yapabilirsiniz dedi. Tabi sorsan ne kadar yaptınız diye bu zamana kadar 5 6 kere anca yapmışızdırbenim eşimde çok korkuyor, tedirgin oluyorum diyor.
Benimkide son gunlerde erkenden uykusu geliyor, zaten tahrik olayini gectim bizim aylar once doktor yasakladi zaten eşimde hamile kalinca bebege bisey olucakmis modunda cok yakin olmak istemedi
Site mi gitti bi ara ya? Alintiladim cevap yazdım falan hepsi gitti ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?