- 15 Nisan 2019
- 5.109
- 13.965
- 168
- 32
Oh bak o kadar dert ediyordun kendine yetişmicek, nasıl yapıcam diye bitirmişsin bile. Güle güle kullan canikom, sağlıkla gelsin bebişinKızlar iyi akşamlar.
Bende bugün romatizma doktoruma gittim.
Sezeryan riski var deyince kan sulandırıcı hapımı kesti, iğneyle devam edecekmişim.
Şimdi sonuçlarıma baktım da idrarda da bakteri çıkmış. Birde lökosit değeri yüksek nedense.
Alışverişte yaptık. Hep mobilya yatak diyen ben, park yatak aldım Kızıma. Güzel bir rengi var kurduğum zaman atarım inşallah resmini.
Topluca aldık her şeyini yüzde 90 tamamladım bende artık şükürler olsun.
Sadece bana alınacaklar kaldı şimdilik. Gecelik, gögüs kalkanı vs. Gibi.
Kapı süsü ve amugurimi oyuncak siparişi verdim. Ayyy hep dertleniyordum ya bir ben kaldım diye şimdi uzun yazdım biraz kusura bakmayın.
Ben misya home diye bir siteden aldım. Geldi daha sermedim ama çok kısa tüyleri var, altı kaydırmaz, yumuşacık biraz sünger gibi. Ben sevdim tam çocuk halısıKızlar halı işini naptınız trendyolda harika modeller var ama hem kalitesinden emin değilim hem de antibakteriyel vs olmasına güvenemiyorum, modeller efso amavar mı sizin önerebileceğiniz bir yerler
geçmiş olsun canim.Kızlar iyi akşamlar.
Bende bugün romatizma doktoruma gittim.
Sezeryan riski var deyince kan sulandırıcı hapımı kesti, iğneyle devam edecekmişim.
Şimdi sonuçlarıma baktım da idrarda da bakteri çıkmış. Birde lökosit değeri yüksek nedense.
Alışverişte yaptık. Hep mobilya yatak diyen ben, park yatak aldım Kızıma. Güzel bir rengi var kurduğum zaman atarım inşallah resmini.
Topluca aldık her şeyini yüzde 90 tamamladım bende artık şükürler olsun.
Sadece bana alınacaklar kaldı şimdilik. Gecelik, gögüs kalkanı vs. Gibi.
Kapı süsü ve amugurimi oyuncak siparişi verdim. Ayyy hep dertleniyordum ya bir ben kaldım diye şimdi uzun yazdım biraz kusura bakmayın.
Geçmiş olsun canım bi tombiş bebeğimiz daha olacak demek
Hadi gözün aydın canım zor kısımları halletmişsin yetişirmi diyodun bak bi günde bile yetiştirdinbu arada geçmiş olsun
Gecmis olsun canm bende de bakteri cikti antibiyotik verdi . Halbuki bende akinti kasintida yok demekki gebelikte yatkin oluyoruz .
Park beşikte iyi yapmissin daha kullanışlı oluyorgule gule kullansin minik kus
Oh bak o kadar dert ediyordun kendine yetişmicek, nasıl yapıcam diye bitirmişsin bile. Güle güle kullan canikom, sağlıkla gelsin bebişin
Ben misya home diye bir siteden aldım. Geldi daha sermedim ama çok kısa tüyleri var, altı kaydırmaz, yumuşacık biraz sünger gibi. Ben sevdim tam çocuk halısı
geçmiş olsun canim.
güle güle kullanin aldıklarınızi. bir günde halletmişsiniz ne güzel
Perine masajımdan sonra site çöktü, kaldıramadı
Çok tatlış, güzel güze uyusunlar birlikte
Ben de sizden aldığım cesaret ile iki gündür gobegime vuruyorum@nzh99 dün de zor vurdum iğneyi , kola cesaret edemedim . Yarım saat bekledim vurup vurmama arasında gidip geldim ama vurdum şükür . Bebek endişelendirdi o yüzden böyle değişik hissediyor insan .senin doktorunun da öyle demesine sevindim . Bugün daha rahat vururum belkibebeğin konusunda da endişelenme , gelişimi durmasın yeter . Az da olsa kilo alımı olmuş . Bana doktorum süt iç demişti , bir sonraki muayene ye kadar sen de bol bol süt iç bakalım işe yarar inşallah
Cok sağol kuzum
Canim illaki var bence açıklamıyorlar, tek duam insallah yayılmaz cunku insanlarimiz hic bilincli degilİzin neden yanıyor canım? Benim korkum şu ki olur da yayılırsa bizim buralarda, biz kontrole ya da doğuma hastaneye nasıl gideceğiz? Kontrolü geçtim doğum korkutuyor öyle bir durumda beni..
Çok tatlış, güzel güze uyusunlar birlikte
Mutlu sonlada bitmedi ama
Benim adamı da tahrik edemeden saat 9.30 da gitti sızdı ya. Kaldım öyle salonda. 10dk sonra gittim yanına horlamaya başlamış bileMutlu sonlada bitmedi ama
Benimki 1 hafta once basi yukaridaydi dönmemis,sirtida dönuk dedi doktor yuzunude göstermiyor, suyun iyi dedi ama bans rahim ölcusu falan soylemediYa ne gördüm ne gördümbenim bu kızla isim var bu seferde sırtını dönmemiş yüzüstü yatmıştı yüzünü gostermemek için başka nasıl yatilir acaba karinda neyse dogsun o minnak poposunu issira issira sevcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?