2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Oh bak o kadar dert ediyordun kendine yetişmicek, nasıl yapıcam diye bitirmişsin bile. Güle güle kullan canikom, sağlıkla gelsin bebişin
Kızlar halı işini naptınız trendyolda harika modeller var ama hem kalitesinden emin değilim hem de antibakteriyel vs olmasına güvenemiyorum, modeller efso ama var mı sizin önerebileceğiniz bir yerler
Ben misya home diye bir siteden aldım. Geldi daha sermedim ama çok kısa tüyleri var, altı kaydırmaz, yumuşacık biraz sünger gibi. Ben sevdim tam çocuk halısı

Cherrygum perine masajımı yaptırdım geldim bacım. Acımıyor, ama bir garip oluyor insan. Kendimi ağdaya ilk kez gidiyormuş gibi hissettim. Eşim de diyor nolmuş buna bir çirkinleşmiş bu dedim görmeyeli değişmiş dimi, çocuk çıkacak içinden o da kendini ayarlıyor ona göre.

geçmiş olsun canim.

güle güle kullanin aldıklarınızi. bir günde halletmişsiniz ne güzel

Geçmiş olsun canım bi tombiş bebeğimiz daha olacak demek

Hadi gözün aydın canım zor kısımları halletmişsin yetişirmi diyodun bak bi günde bile yetiştirdin bu arada geçmiş olsun
Gecmis olsun canm bende de bakteri cikti antibiyotik verdi . Halbuki bende akinti kasintida yok demekki gebelikte yatkin oluyoruz .
Park beşikte iyi yapmissin daha kullanışlı oluyor gule gule kullansin minik kus
geçmiş olsun canim.

güle güle kullanin aldıklarınızi. bir günde halletmişsiniz ne güzel

Çok teşekkür ederim kızlar iyiki varsınız.

Ben de sizden aldığım cesaret ile iki gündür gobegime vuruyorum

İzin neden yanıyor canım? Benim korkum şu ki olur da yayılırsa bizim buralarda, biz kontrole ya da doğuma hastaneye nasıl gideceğiz? Kontrolü geçtim doğum korkutuyor öyle bir durumda beni..
Canim illaki var bence açıklamıyorlar, tek duam insallah yayılmaz cunku insanlarimiz hic bilincli degil eşimiz ailemiz dışarıda hep onun dışında doguma girecez sonrasinda bebegi sürekli doktora götüreceğiz asi vs.. ben izne ayrildigimdan beri esim olmadan disari cikmiyorum toplu tasima vs kullanmak suan cok tehlikeli bu yuzden gerekirse avm ye bile gitmeyin. Allahım sen koru yarabbim.

Kızlarrr bana yatak tavsiyesi verin yaaa bebem yataksız kalacak o değil de. Kp yatağımız alacak buğün ebebekten baktım kraf yataş marka indirimli hali 430 TL diyor. Eşim yataştan miniko yatağı sorduracak indirim olursa diye ama yataşta çok pahalı ne kadar iner ki netten baktım 480 TL yazıyordu siz ne marka aldınız

Kızlar sayfalar birikmiş ne konuştunuz birşey mi kaçırdım acaba noliyy.

Benimki 1 hafta once basi yukaridaydi dönmemis,sirtida dönuk dedi doktor yuzunude göstermiyor, suyun iyi dedi ama bans rahim ölcusu falan soylemedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…