Oyyyy masallah guzellik yaAnladım canım insallah en kısa zamanda geçer. Benimkininde rengi sarı yesil gibi cok tuaf degeri 13 dedi kac tehlikeli bilmiyorum. Sürekli emzir diyor baska birsey demiyor. Surekli memede zaten insan ister istemez stres oluyor. Surekli bu durumdayız
Öğretmenin doğum sonrası haziran a kadar yazın virüs ölür diyorlar okullara yazın devam edilir sorun ordaİzin neden yanıyor canım? Benim korkum şu ki olur da yayılırsa bizim buralarda, biz kontrole ya da doğuma hastaneye nasıl gideceğiz? Kontrolü geçtim doğum korkutuyor öyle bir durumda beni..
Ay hayırdır inşallah bakarsin isarettirKizlar Gunaydin bu arada :)
Rüyamda falım sakizdan çıkan fal varya öyle birşey geliyor elime ama baya büyük.bir kağıt ve öyle guzel seyler yazıyor ki.
Hatırladığım ; 7 Nisanda hayatıma günes gibi doğacağı çok güzel bir bebegim olacağı vs.birde salı günü diye rüyamda geciyor, hemen kalktım baktım 7 Nisan Salıya geliyor tam 40. Hafta ama❤
Birde bende ondan korkuyorum 2. Kızımda deprem oldu doğumda daha yeni doğum yapmıştım yataktan zıpladım bunda da karantina hastane VS herşey geliyor aklımaİzin neden yanıyor canım? Benim korkum şu ki olur da yayılırsa bizim buralarda, biz kontrole ya da doğuma hastaneye nasıl gideceğiz? Kontrolü geçtim doğum korkutuyor öyle bir durumda beni..
Normalde o kadar erken yatmaz da yarın ekstra erken kalkacağı için psikolojik olarak sızdı sanırımNiye o kadar erken yatıyor ya ben çok sıkılıyorum eşim benden önce uyursa.
Temiz çıkmasına çok sevindim canımKizlar sonuçlarım cıktı. Şeker ve kolestaz icin yapılan kan tahlili cok şükür güzel geldi
Idrar tahlilinde protein ve bakteri çıkmış. Bu biraz iyi olmadı. Halbuki ne akıntı var ne kaşıntı nasil bakteri olur anlamadim
Ilaclari kullanmamanın cezasi olarakta bütün kan ve vitamin degerlerim sıfır derecede boşalmış o ilaclari kullanacagim insallahhh☺
Bide kaşıntı icin ayrintili ultrasonla bakilacak karaciğerime simdilik sonuclar ılımlı gibi
Bebegin büyük olmasida demekki yapisal dedi doktor seker çıkmayınca. Ama daha sık kontrole gidecegim haftalik gibi ☺
Nane limonu sana yazmamıştım canım. Ama soğuk süt çok iyi geliyor yanmayaİnsaallah denerim canim. Sbah aksam kucuk birer kutu sur iciyorum hergun. Dr gaviscon verdi ondan iciyorm ama ondan cok tiksindim. Direk kusmak geliyor onu icince. Zaten cokta fayea etmedi. Gece uykumdan kalkiyorm midem yuzunden. İlk bebegimde de oluyordu cok sacli dogdu ondan mi acaba diyorm
Bebek iyi biraz yeni dogan sariligi var o kadar. Ben iyiyim ağrım kalmadı gunluk ev isi camasir bulasik yemek yapiyorum. 2 cocuga suan tek bakıyorum. Kayinvalide sabahlari 2 saat geliyor o kadar, ondan sonra hep tekim.Rahatım yani insallah bir iki aya dahada düzene girerim.Bebeğim sen nasilsin bebek nasıl toparladın mi ağrın sizin kaldı mi
Keşke bu konuda yalnız bıraksaydım seniYanliz degilmisim demekki
Normalde o kadar erken yatmaz da yarın ekstra erken kalkacağı için psikolojik olarak sızdı sanırımUykusu da bir ağır ki sorma yani
Evet sut iciyorum bastiriyo. Nane limon sevmiyorm zaten.Temiz çıkmasına çok sevindim canım
Nane limonu sana yazmamıştım canım. Ama soğuk süt çok iyi geliyor yanmaya
Hep nazarın değdi bak bu saate kaldim
Kız bende gördüm geçen ama libidom kocamdan umudu kesmis baskasiyla aldatiodum adami@bharkkagacsizkoalaa
Ne güzel rüya görmüşsün ya vallaBen de önceden bebişimi emzirdiğimi falan görürdüm şimdi hiç görmüyorum Koalacım ben rüya görüyorum ama bu aralar ayıp ayıp şeyler görmeye başladım yaa libidom yerlerde diyorum ama rüyalarım hiç öyle değil yani Kocama acıyordum kurudu adam diye ben de kurumuşum haberim yok
Valla bir ara epey bir taktim kafama diyorum sen beni artik cekici bulmuyormusun,gerci bu koca göbekle neyimi seksi bulucakta adamda hakli kendine göreKeşke bu konuda yalnız bıraksaydım seni
Kuzum ya nolacak senin bu miden bitti hala cekionAçım ama hiçbir şey yiyemiyorumSabah yediğim peynir ekmeği de çıkardım. Leblebi yiyorum sadece o da doyurmuyor ki.. Ağlayacağım artık. Hamileliğin ilk 3 ayı bebeğe bir zararı yoktu yememenin ama şimdi bir de vicdanen rahat değilim ☹
Aynen ben de öyle valla.Benimkinin de uykusu inanılmaz ağır. Uyusun sonra yanında top at duymaz. Bende tam tersi çıt sesine açarım gözlerimi.
Ayy bende bazen goruyorum oyle libidolu ruyalar bazen kendimi baskasiyla gordugum bile oluyordu utaniyordum yanliz degilmisim demekkiKız bende gördüm geçen ama libidom kocamdan umudu kesmis baskasiyla aldatiodum adami
Enfeksiyon aldigim hafta ben oyleydim hicbirsey yiyeyimiyordum umarim duzelirsinKuzum ya nolacak senin bu miden bitti hala cekion
Hahaha ay bir seferinde ben de gördüm öyleKız bende gördüm geçen ama libidom kocamdan umudu kesmis baskasiyla aldatiodum adami
Yaaaaa çok tatlısınHep nazarın değdi bak bu saate kaldimgerçi siteye giremedim bi süre ehh sizlere layık olmaya cabaliyorum çok ugrasiyorsunuz benle sonra
HahahahaValla bir ara epey bir taktim kafama diyorum sen beni artik cekici bulmuyormusun,gerci bu koca göbekle neyimi seksi bulucakta adamda hakli kendine göreama iste kadinlik gururu insan takiyor sonucta yeni evli sayiliriz bu bebekte gökten dusmedi dimi bizde istemeyiz yarim dunya olmayi yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?