2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
İzin neden yanıyor canım? Benim korkum şu ki olur da yayılırsa bizim buralarda, biz kontrole ya da doğuma hastaneye nasıl gideceğiz? Kontrolü geçtim doğum korkutuyor öyle bir durumda beni..
Öğretmenin doğum sonrası haziran a kadar yazın virüs ölür diyorlar okullara yazın devam edilir sorun orda

Ay hayırdır inşallah bakarsin isarettir

İzin neden yanıyor canım? Benim korkum şu ki olur da yayılırsa bizim buralarda, biz kontrole ya da doğuma hastaneye nasıl gideceğiz? Kontrolü geçtim doğum korkutuyor öyle bir durumda beni..
Birde bende ondan korkuyorum 2. Kızımda deprem oldu doğumda daha yeni doğum yapmıştım yataktan zıpladım bunda da karantina hastane VS herşey geliyor aklıma

Temiz çıkmasına çok sevindim canım
Nane limonu sana yazmamıştım canım. Ama soğuk süt çok iyi geliyor yanmaya

Bebeğim sen nasilsin bebek nasıl toparladın mi ağrın sizin kaldı mi
Bebek iyi biraz yeni dogan sariligi var o kadar. Ben iyiyim ağrım kalmadı gunluk ev isi camasir bulasik yemek yapiyorum. 2 cocuga suan tek bakıyorum. Kayinvalide sabahlari 2 saat geliyor o kadar, ondan sonra hep tekim.Rahatım yani insallah bir iki aya dahada düzene girerim.

Buğün çok ayakta durdum ya yanlarım belim sırtım nasıl ağrıyorrr
Oyyyy Allahım zaman çabuk geçsin nolurrr
Kızlar ayaktayken bebek hareket ettikçe karnım acıyor nasıl canım yanıyor.

Kız bende gördüm geçen ama libidom kocamdan umudu kesmis baskasiyla aldatiodum adami

Keşke bu konuda yalnız bıraksaydım seni
Valla bir ara epey bir taktim kafama diyorum sen beni artik cekici bulmuyormusun,gerci bu koca göbekle neyimi seksi bulucakta adamda hakli kendine göre ama iste kadinlik gururu insan takiyor sonucta yeni evli sayiliriz bu bebekte gökten dusmedi dimi bizde istemeyiz yarim dunya olmayi yani

Kuzum ya nolacak senin bu miden bitti hala cekion

Kız bende gördüm geçen ama libidom kocamdan umudu kesmis baskasiyla aldatiodum adami
Hahaha ay bir seferinde ben de gördüm öyle bir uyandım oh rüyaymış dedim. Baktım zavallım yanımda yatıyor her şeyden habersiz kim bilir onlar neler görüyor da haberimiz yok

Hep nazarın değdi bak bu saate kaldim gerçi siteye giremedim bi süre ehh sizlere layık olmaya cabaliyorum çok ugrasiyorsunuz benle sonra
Yaaaaa çok tatlısın
Hahahaha öyle valla kocaman göbek var seksi olmak pek mümkün değil bununla doğumdan sonra da toparlama dönemi var daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…