2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Hahaha ay bir seferinde ben de gördüm öyle bir uyandım oh rüyaymış dedim. Baktım zavallım yanımda yatıyor her şeyden habersiz kim bilir onlar neler görüyor da haberimiz yok
Ben diyorum kocama valla yine aldattım ssni rüyamda diye. Değdi mi bari diye dalga geçiyor benimle

Benimkine öyle bişey desem ohooo düşünmek istemiyorum pekmezimi akıtır
Valla benimki alıştı artık o kadar sık görüyordum ki bu rüyalardan. Kaç kere sabah kalkıp bir duş alayım rüyalandım dedim ilk duyduğunda nasıl yani sizde de mi oluyor o diye gözleri açılmıştı

Perine masajı dan sonra site çöktü giremedim yaaa Ay benimki yapamam ben onu ya diyo zaten sen doğuramassın bosver sezeryan olabilir ol diyo
Benimki öpmüyor bile beni ya, zor tutuyormuş kendini zaten uzak durucakmış geçen ben biraz kıstırdım onu ama taciz ettim
Nası öpmüyo kız biz gelip giderken kıstırıyoruz birbirimizi hep o kadar bari olsun
Ben diyorum kocama valla yine aldattım ssni rüyamda diye. Değdi mi bari diye dalga geçiyor benimle
Ben rüyada görmüyorum öylee ama bi iki kez gördüm gene kocamlayım baska adamı kabul etmiyor rüyam yoksa bi Burak kıvanç görsem fena olmazdı hani

Kız sende cidden nasıl bir libido varmış hee hepimize yeter Rüyalar bile aksiyonlu, heyecanlı, aganigili

Yaaaaa çok tatlısın

Hahahaha öyle valla kocaman göbek var seksi olmak pek mümkün değil bununla doğumdan sonra da toparlama dönemi var daha
Ay valla birde bu muhabbet var dimi lohusalik dönemi sonra kilo verme dönemi emzirmeye alisma vs.. birsuru sey var bebege alis kocayi idare et kendi vucudunu toparla of Allahim Off Allah yardincimiz olsun

Benimki de güle güle yaptı zaten. Ooo bayadır görüşmemiştik nasılsın diyor valla öpmüyor bacım öpse devamı gelirmiş, korkuyor aman boşver rüyada en azından çeşitlilik olsun.

Kız kaçma adama yazık ihmal etme bence
Bebeğe bir zarar gelir birşey olur kanama olur va diye korkuyorum ya..
Seninki cok etkilenmemiş bebek durumundan belliki,benimkisi ilk zamanlardan tutustu bebege bisey olur diye uzak durmaya basladi
Yok bizde korkan taraf benim ama ısrar etmiyor allahtan şu son 1 aydır böyle ısrarcı oldu ondada kaçıyorum koca göbeğimle

Benimki de güle güle yaptı zaten. Ooo bayadır görüşmemiştik nasılsın diyor valla öpmüyor bacım öpse devamı gelirmiş, korkuyor aman boşver rüyada en azından çeşitlilik olsun.
Benimkine perine masajı yaptırsam öpmeye gerek kalmaz valla Adam gün gözüyle görmedi bile kukumu göstermedim

Ay valla birde bu muhabbet var dimi lohusalik dönemi sonra kilo verme dönemi emzirmeye alisma vs.. birsuru sey var bebege alis kocayi idare et kendi vucudunu toparla of Allahim Off Allah yardincimiz olsun
Valla öyle uğraşmamız gereken çok şey olacak.
Resim istersem grupta gör bak o zaman ortalık nasıl karısır
Ooo ben senin gruba resim atarım da ben istersem sıkıntı
agacsizkoalaa alemsin valla,ben utanir soyleyemem iyi cesaret
Aman ne utancam be, allah bilir onlar neler çeviriyorlar rüyasında
Ben de Damper hamileler grubu kurayım Ya da kocasını kıstıramayanlar grubu
Yuvarlanarak kaçanlar diye kur bence

Aynen Bayadır görmedik bizde ben bile göremiyorum ki artık göbektenkız öpmesek hep bittik kuruduk biz libidomuz ölür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…