- 15 Nisan 2019
- 5.109
- 13.965
- 168
- 32
Ben diyorum kocama valla yine aldattım ssni rüyamda diye. Değdi mi bari diye dalga geçiyor benimleHahaha ay bir seferinde ben de gördüm öylebir uyandım oh rüyaymış dedim. Baktım zavallım yanımda yatıyor her şeyden habersiz kim bilir onlar neler görüyor da haberimiz yok
Doğumdan sonra toparlanma grubu kuralım.Yaaaaa çok tatlısın
Hahahahaöyle valla kocaman göbek var seksi olmak pek mümkün değil bununla doğumdan sonra da toparlama dönemi var daha
Bence en çok buna ihtiyacımız var.Doğumdan sonra toparlanma grubu kuralım.
Benimkine öyle bişey desem ohooo düşünmek istemiyorum pekmezimi akıtırBen diyorum kocama valla yine aldattım ssni rüyamda diye. Değdi mi bari diye dalga geçiyor benimle
Valla benimki alıştı artık o kadar sık görüyordum ki bu rüyalardan. Kaç kere sabah kalkıp bir duş alayım rüyalandım dedimBenimkine öyle bişey desem ohooo düşünmek istemiyorum pekmezimi akıtır
AynenBence en çok buna ihtiyacımız var.
Perine masajı dan sonra site çöktü giremedim yaaaCherrygum perine masajımı yaptırdım geldim bacım. Acımıyor, ama bir garip oluyor insan. Kendimi ağdaya ilk kez gidiyormuş gibi hissettim. Eşim de diyor nolmuş buna bir çirkinleşmiş bu dedim görmeyeli değişmiş dimi, çocuk çıkacak içinden o da kendini ayarlıyor ona göre.
Nası öpmüyo kızBenimki öpmüyor bile beni ya, zor tutuyormuş kendini zaten uzak durucakmışgeçen ben biraz kıstırdım onu ama taciz ettim
Ben rüyada görmüyorum öylee ama bi iki kez gördüm gene kocamlayım baska adamı kabul etmiyor rüyam yoksa bi Burak kıvanç görsem fena olmazdı haniBen diyorum kocama valla yine aldattım ssni rüyamda diye. Değdi mi bari diye dalga geçiyor benimle
Kız sende cidden nasıl bir libido varmış hee hepimize yeterValla benimki alıştı artık o kadar sık görüyordum ki bu rüyalardan. Kaç kere sabah kalkıp bir duş alayım rüyalandım dedimilk duyduğunda nasıl yani sizde de mi oluyor o diye gözleri açılmıştı
HahahhahaAynenBir de libido grubu ve puf poğaça grubu
Ay valla birde bu muhabbet var dimi lohusalik dönemi sonra kilo verme dönemi emzirmeye alisma vs.. birsuru sey var bebege alis kocayi idare et kendi vucudunu toparlaYaaaaa çok tatlısın
Hahahahaöyle valla kocaman göbek var seksi olmak pek mümkün değil bununla doğumdan sonra da toparlama dönemi var daha
Resim istersem grupta gör bak o zaman ortalık nasıl karısır
Kız sende cidden nasıl bir libido varmış hee hepimize yeterRüyalar bile aksiyonlu, heyecanlı, aganigili
Benimki de güle güle yaptı zaten. Ooo bayadır görüşmemiştik nasılsın diyorPerine masajı dan sonra site çöktü giremedim yaaaAy benimki yapamam ben onu ya diyo zaten sen doğuramassın bosver sezeryan olabilir ol diyo
Nası öpmüyo kızbiz gelip giderken kıstırıyoruz birbirimizi hep o kadar bari olsun
Ben rüyada görmüyorum öylee ama bi iki kez gördüm gene kocamlayım baska adamı kabul etmiyor rüyam yoksa bi Burak kıvanç görsem fena olmazdı hani
Ben de Damper hamileler grubu kurayım
HahahahahaKız sende cidden nasıl bir libido varmış hee hepimize yeterRüyalar bile aksiyonlu, heyecanlı, aganigili
Bebeğe bir zarar gelir birşey olur kanama olur va diye korkuyorum ya..Kız kaçma adama yazık ihmal etme bence
Yok bizde korkan taraf benimSeninki cok etkilenmemiş bebek durumundan belliki,benimkisi ilk zamanlardan tutustu bebege bisey olur diye uzak durmaya basladi
O ince süngerler biraz dandik gibime geldi yaa..
[/QUOTE ]
Ben de bilemedim ya pahaliymisda diğerleri..
Bakalim nolacak :)Ay hayırdır inşallah bakarsin isarettir
Benimkine perine masajı yaptırsam öpmeye gerek kalmaz vallaBenimki de güle güle yaptı zaten. Ooo bayadır görüşmemiştik nasılsın diyorvalla öpmüyor bacım öpse devamı gelirmiş, korkuyor aman boşver rüyada en azından çeşitlilik olsun.
Valla öyle uğraşmamız gereken çok şey olacak.Ay valla birde bu muhabbet var dimi lohusalik dönemi sonra kilo verme dönemi emzirmeye alisma vs.. birsuru sey var bebege alis kocayi idare et kendi vucudunu toparlaof Allahim Off Allah yardincimiz olsun
Ooo ben senin gruba resim atarım da ben istersem sıkıntıResim istersem grupta gör bak o zaman ortalık nasıl karısır
Aman ne utancam be, allah bilir onlar neler çeviriyorlar rüyasında
Yuvarlanarak kaçanlar diye kur benceBen de Damper hamileler grubu kurayımYa da kocasını kıstıramayanlar grubu
Aynen Bayadır görmedik bizde ben bile göremiyorum ki artık göbektenBenimki de güle güle yaptı zaten. Ooo bayadır görüşmemiştik nasılsın diyorvalla öpmüyor bacım öpse devamı gelirmiş, korkuyor aman boşver rüyada en azından çeşitlilik olsun.
Kız nasıl göstermedinBenimkine perine masajı yaptırsam öpmeye gerek kalmaz vallaAdam gün gözüyle görmedi bile kukumu göstermedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?