Aa opmem sadece buse kondururum hafiften yoksa devamı gelir o işinAynen Bayadır görmedik bizde ben bile göremiyorum ki artık göbektenkız öpmesek hep bittik kuruduk biz libidomuz ölür
Benimki de kurusa biraz keşke bacımAynen Bayadır görmedik bizde ben bile göremiyorum ki artık göbektenkız öpmesek hep bittik kuruduk biz libidomuz ölür
Valla ben öpüyorum taciz ediyorum elliyorum sıkıştırıyorumAa opmem sadece buse kondururum hafiften yoksa devamı gelir o işin
Ahahah kız sen kurumassın bacım yok yaniBenimki de kurusa biraz keşke bacımen azından öpmemek bir işe yarardı
Göstermeden de oluyor denedim olduKız nasıl göstermedinnasıl yaptın çocuğu sen
Bende laktozsuz süt ve yoğurt kullanıyorum hatta nesguik bile laktozsuz şekersiz olanı aldımDoğru bak laktozsuz içeyim, faydasında bir azalma olmuyor dimi?
Bana da öyle geliyorAhahah kız sen kurumassın bacım yok yani
Nası yani hiç mi görmediGöstermeden de oluyor denedim oldu
Ayy evet ya bazen zor tutuyorum valla her an altıma yapıcak gibi oluyorrumKızlar bebek oynadıkça altıma kaçıracak gibi oluyorum sizdede oluyor mu
Hem de nasılKızlar bebek oynadıkça altıma kaçıracak gibi oluyorum sizdede oluyor mu
AmaaaannnGöstermeden de oluyor denedim oldu
Olmaz mı oluyor tabi, hatta bazen bir damarımı çekiyormuş ya da üstüne basıyormuş gibi hissediyorum.Kızlar bebek oynadıkça altıma kaçıracak gibi oluyorum sizdede oluyor mu
Adamcaaaz napsın daha fındık ceviz bal muz ne varsa yesin bol bolBana da öyle geliyoreşim de diyor bazen sana yetemicem diye çok korkuyorum bana benim erkek versiyonum lazım anca o paklar beni
Sen beni oldurcenCherrygum perine masajımı yaptırdım geldim bacım. Acımıyor, ama bir garip oluyor insan. Kendimi ağdaya ilk kez gidiyormuş gibi hissettim. Eşim de diyor nolmuş buna bir çirkinleşmiş bu dedim görmeyeli değişmiş dimi, çocuk çıkacak içinden o da kendini ayarlıyor ona göre.
Ayrıntılı görmedi evet. İnceleme fırsatı olmadıNası yani hiç mi görmedi
Ayy evet ya bazen zor tutuyorum valla her an altıma yapıcak gibi oluyorrum
Valla yavrucum evlenmeden önce de biliyordu böyle olduğumu, artık ne yapar ne yer bilemicemAdamcaaaz napsın daha fındık ceviz bal muz ne varsa yesin bol bolsenle nasıl baş edecek başka libido reis
Kız onların ki zaten görülmeye müsaitAyrıntılı görmedi evet. İnceleme fırsatı olmadıBen onunkini daha çok görmüşümdür
Kız anlamadım cümleyş tercüme et banaSen beni oldurcenvalla arkadaşım olsa boyuna peşine takılırsın libido takviyesine
Yaptım ama örtünün altındaAmaaaannngündüzde yapmadım de de tam olsun
Olmaz mı oluyor tabi, hatta bazen bir damarımı çekiyormuş ya da üstüne basıyormuş gibi hissediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?