Su iyi olunca donme ihtimali oluyor öyle dedi benim doktor 37 ye kadar bi bekleyelim bakalım dedi yarın 36 oluyorum gala yukarda karnimdan hissediliyor ☺ gerçi bir gecede de dönebilirmiş bana da rahim ölçüsü soylemedi doktor bende sormadım acikcasiBenimki 1 hafta once basi yukaridaydi dönmemis,sirtida dönuk dedi doktor yuzunude göstermiyor, suyun iyi dedi ama bans rahim ölcusu falan soylemedi
Elletiyor ama göstermiyorsun demekAyrıntılı görmedi evet. İnceleme fırsatı olmadıBen onunkini daha çok görmüşümdür
İçli dışlıKız onların ki zaten görülmeye müsaityaa şaşırdım valla merak etmiyomu bu nedir nası bişeydir kaç zamandır içli dışlıyız neye benziyo diye
E anlamıştır az çok bilmemesi mümkün degilValla yavrucum evlenmeden önce de biliyordu böyle olduğumu, artık ne yapar ne yer bilemicem
Etmez mi zavallımKız onların ki zaten görülmeye müsaityaa şaşırdım valla merak etmiyomu bu nedir nası bişeydir kaç zamandır içli dışlıyız neye benziyo diye
Aynen el yordamıyla anlamaya çalışıyorElletiyor ama göstermiyorsun demek
İçli dışlı
Poşetlere bayıldım nerden bunlar bende kalpli sticer aldım ama bu poşetler pratik gözüküyorEki Görüntüle 2603414
Sonunda ben de valizi hazırladım üzerimden büyük bir yük kalktı resmen.Tamamız artık doğabilir.
Kızzz gülmekten ölcemYaptım ama örtünün altında
Yaptım ama örtünün altında
Genelde çevremde böyle tanınırım zatenE anlamıştır az çok bilmemesi mümkün degilbiz bile anladık
Sorma valla kan ter içinde pişik ola olaKızzz gülmekten ölcemkız sıcakta yazın Muğla da nası örtülere girdiniz anlatsana biraz
Daha iyi anlatmak için öle dedimElletiyor ama göstermiyorsun demek
İçli dışlı
Ayy nası merak ediyordur ben olsam seni uyurken soyar bakarım sjsjsjsjsjEtmez mi zavallımBir gün gösteririm ucundan daha heyecanlı olur boşver
Geçmiş olsun kuzum minik bebegineBebek iyi biraz yeni dogan sariligi var o kadar. Ben iyiyim ağrım kalmadı gunluk ev isi camasir bulasik yemek yapiyorum. 2 cocuga suan tek bakıyorum. Kayinvalide sabahlari 2 saat geliyor o kadar, ondan sonra hep tekim.Rahatım yani insallah bir iki aya dahada düzene girerim.
Yazık adama kızAynen el yordamıyla anlamaya çalışıyor
Daha iyi anlatılamazdı zatenDaha iyi anlatmak için öle dedim
Ayy nası merak ediyordur ben olsam seni uyurken soyar bakarım sjsjsjsjsj
bende de oluyor o canim hatta gıdıklanır gibi bisey oluyor bazendeKızlar bebek oynadıkça altıma kaçıracak gibi oluyorum sizdede oluyor mu
Şaşırdık mı? Hayır tabikiBenim annem de sakın gösterme çok çirkin bir şey kadın organı erkekler iğrenir derdi. O geldi aklıma şimdi. Sanki erkeklerinki çok güzelmiş gibi
Genelde çevremde böyle tanınırım zaten
Ne köşe kapmaca oynatıyon adama açıl saçıl bırakSorma valla kan ter içinde pişik ola ola
Yapamıyor çünkü uykum çok hafifDaha iyi anlatmak için öle dedim
Ayy nası merak ediyordur ben olsam seni uyurken soyar bakarım sjsjsjsjsj
Sor kızYazık adama kızay bir şey daha sormak istedimde şimdi grup bunu kaldıramaz sormucam
Daha iyi anlatılamazdı zaten
Yemin ederim neyi soracagını biliyorumYazık adama kızay bir şey daha sormak istedimde şimdi grup bunu kaldıramaz sormucam
Daha iyi anlatılamazdı zaten
hangi kanal canim tv de miKızlar ya son dakika olarak girdiler sağlık bakanı açıklama yapacak kesin kötü birşey var
Tüm kanallarda şu anhangi kanal canim tv de mi
Daha hazır değilimŞaşırdık mı? Hayır tabiki
Ne köşe kapmaca oynatıyon adama açıl saçıl bırak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?