Ben kocamdan kestim ümidiAyy bende bazen goruyorum oyle libidolu ruyalar bazen kendimi baskasiyla gordugum bile oluyordu utaniyordum yanliz degilmisim demekki
Ağdacı kız gördü kocan göremedi haaa püüü yazıklar olsunnnnYapamıyor çünkü uykum çok hafifAğdacı kızı kıskanıyor zavallı
Yok site kapanır yine falanSor kız
Hahaha söyle bakayım kulağımaYemin ederim neyi soracagını biliyorum
He vallaAğdacı kız gördü kocan göremedi haaa püüü yazıklar olsunnnn
Benimki anlatıyor bende dedim aldatiodum seni ruyamda diyeHahaha ay bir seferinde ben de gördüm öylebir uyandım oh rüyaymış dedim. Baktım zavallım yanımda yatıyor her şeyden habersiz kim bilir onlar neler görüyor da haberimiz yok
Kaç yıllık evlisiniz merak ettim smdiDaha hazır değilim
Sen lider olBence en çok buna ihtiyacımız var.
Bizde 3 yıl
Vaka nerede hangi ilde bellimiÜlkemizde de bir vakada sonuç pozitif çıkmış
Ay bazen oluyor ayağa bi kalkıyorum tuvalete yetisemiycem sanıyorumKızlar bebek oynadıkça altıma kaçıracak gibi oluyorum sizdede oluyor mu
Onu açıklamadılar , hasta mahremiyeti açısından ve etiketleme yapmamak için . Çok dikkat etmek gerekiyorVaka nerede hangi ilde bellimi
Bu mesaj şey değil mi ya demet akalin tweeteKız anlamadım cümleyş tercüme et bana
Hangi şehirde olduğunu söyleseler keşke yaOnu açıklamadılar , hasta mahremiyeti açısından ve etiketleme yapmamak için . Çok dikkat etmek gerekiyor
onu paylasmiyorlarVaka nerede hangi ilde bellimi
HeeeeeBu mesaj şey değil mi ya demet akalin tweetesen benim arkadaşım olsan sürekli peşine takılırdim diyorum tavsiyeler almak için libidoma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?