- 15 Nisan 2019
- 5.109
- 13.965
- 168
- 32
Kesinlikle, söylenmeli bu bilgiAma Hangi şehirde oldugunu bilmek hakkımız ya ona göre daha da tedbirli olurduk
Havalar ısınınca, yaza kalmayacak diyorlar virüs için. Trumpta açıklama yapmıştı zaten biraz daha dişini sıksınlar bahara geçer diyeKesinlikle paylaşılması gereken bir Bilgi . Sonuçta hasta isim soyismi değil ki mahremiyet i olsun . Hani hangi il de ise insanlar ona göre daha da çok dikkat eder . 2020 yılı nasıl geldi , şu iki buçuk ayda neler neler yaşandı . İçimi kocaman bir endişe kaplıyor . Yayılmadan gitsin inşallah şu virüs
Of aynen yaa biz akıllara gelecek tüm testleri yaptık neler neler yaa ben rahat bir insandım normalde şimdi de bu vürüs çıktı şuan da maske bakıyor allahım nasip ederse ileride 2. Çocuğumda hiç bireyini yapmayacam bu adam beni deli etti inş seninki de seni delirtmeden sağlıkla doğururuzEvet benimde esim oyle. Benide kendine benzetti. Bu teknolojide bize dezavantaj. Meraktan herseye bakip kuruntu yapiyoruz
Geri dönmene çok sevindimDaha bu akşam keşke olsada ona msj atsam diye geçti içimden ❤
Bebeğin sağlıkla büyüsünNasıl oldu doğum ?
Canımmm çok sevindim sağlıkla, anneli babalı büyüsün inşallah. Yerin çok belli buralarda. İyi misiniz küçük kız ve sen? Herşey yolundadır inşallah sevgilerimi gönderiyorum.
Çok şaşırdım bir taraftan da iyi olmanıza çok sevindim Babybirds. Gözün aydın canım. Sağlıkla huzurla büyüt kuzularıni. Erken geleceğini tahmin ediyordun zaten, seni yanıltmadı minigin. Sen nasılsın, minik abi, minik kızın nasıl? 36 Mi 37 mi bitmişti senin?, bir minik daha geldi dünyamıza. Sevgiyle büyüsün
Ay kıyamam. Nasıl mutlu oldum mesajını görünce. Umarım çok çok iyisinizdir ikinizde.
Dönüşün muhteşem oldubebeğinle çok güzel sağlıklı günler geçirmeni diliyorum gözün aydın
Pek de yorulmamışsın demek ki
hayirlı ugurlu olsun bebişincook sevindim iyi olmana Allah anali babalı abili sağlikli sihhatli buyutsun ins
Yaaa inanmyorum geldi mi bebeğinngözün aydın canım sağlıkla mutlulukla büyüt inşallah aaay ikinci bebiş de geldi hadi bakalım
Çok tatlısınız@CocoChanelmademoiselle canım geçmiş olsun tekrar evine çıkmışsın sağsağlim zamanında gelsin inşallah minik
B Babybirds canım gözünüz aydın geçmiş olsun sağlıkla büyütün inşallah
Amin canim insaallah. Allah yardimcimiz olsun. Gece haberleri dinleyince hemen etkilendim. Cocuklarimi ailemi.dusundum. yayilmadan atlatiriz ulkecek bu illeti insaallah. İlk cocukta bizde her turlu ne ararsan yaptirdik. Ama sadece gereksiz stres. Hersey Rabbimin elinde. Allahin izniyle hic birsey olmaz. Sanada sagkili dogumlar diliyorum. Allah yardimcimiz olsunOf aynen yaa biz akıllara gelecek tüm testleri yaptık neler neler yaa ben rahat bir insandım normalde şimdi de bu vürüs çıktı şuan da maske bakıyor allahım nasip ederse ileride 2. Çocuğumda hiç bireyini yapmayacam bu adam beni deli etti inş seninki de seni delirtmeden sağlıkla doğururuz
Cnn muhabiri de ağzından kaçırmış dün anons yaparken İstanbul diye. Aslında uzun süredir hastaneler baya temkinli. Yeğenimi acile kulak ağrısı diye götürmüşler hemen ciğer filmi almış doktor. Bir alarm durumu var tabi. Her şehirde olabilir küçük çocuklarda çok etki etmemesi olumlu en azındanGünaydın kızlar.. Hepimize geçmiş olsun artık virüs ülkemizde.. Bakan açıklamadı ama sanırım çapadaymış hasta, karddşimin bir arkadaşı daha açıklanmadan söylemiş orada doktor tanıdığı varmış. Yarına haber olur demiş hatta.. Yine de kesin bir bilgi değil tabi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?