2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Sehir söylemediler avrupa temaslı seyahat eden biriymiş ailesi de karantinaya alınmış. Avrupaya giden her kisi bir nevi şüpheli aslında. Allah im salgin olmasından korusun ülkemizi cok büyük bir tehlike suan dünyada

Kesinlikle paylaşılması gereken bir Bilgi . Sonuçta hasta isim soyismi değil ki mahremiyet i olsun . Hani hangi il de ise insanlar ona göre daha da çok dikkat eder . 2020 yılı nasıl geldi , şu iki buçuk ayda neler neler yaşandı . İçimi kocaman bir endişe kaplıyor . Yayılmadan gitsin inşallah şu virüs

Havalar ısınınca, yaza kalmayacak diyorlar virüs için. Trumpta açıklama yapmıştı zaten biraz daha dişini sıksınlar bahara geçer diye inşallah tek kişiyle kalır, yayılmadan geçer gider.

gelde uyu simdi bu kötü haberlerin ardina ya kizlar tamda bizim dogum zamanimiz her hafta hastaneye gidip kontrolumuzun arttigi bir donem kabus gibi ama malesef bi gercek bu zamana kadarda sakladilar simdide gecenin bi yarısı açıklama yapıyorlar Allahim sen yardim et

Bütün olmayan uykum kaçtı bu haber hic iyi olmadi o ucakla gelen teshis konana kadar bircok temasta bulunduğu kişi...

Evet benimde esim oyle. Benide kendine benzetti. Bu teknolojide bize dezavantaj. Meraktan herseye bakip kuruntu yapiyoruz
Of aynen yaa biz akıllara gelecek tüm testleri yaptık neler neler yaa ben rahat bir insandım normalde şimdi de bu vürüs çıktı şuan da maske bakıyor allahım nasip ederse ileride 2. Çocuğumda hiç bireyini yapmayacam bu adam beni deli etti inş seninki de seni delirtmeden sağlıkla doğururuz

Geri dönmene çok sevindim Daha bu akşam keşke olsada ona msj atsam diye geçti içimden ❤
Bebeğin sağlıkla büyüsün Nasıl oldu doğum ?
Canımmm çok sevindim sağlıkla, anneli babalı büyüsün inşallah. Yerin çok belli buralarda. İyi misiniz küçük kız ve sen? Herşey yolundadır inşallah sevgilerimi gönderiyorum.
B Babybirds gözün Aydın olsun , inşallah çok iyisinizdir
B Babybirds gözün aydın şekerimm.. Sağlıklı büyüt inşaallah
B Babybirds kaç haftalık kaç kilo doğdu minnoşun
Ay kıyamam. Nasıl mutlu oldum mesajını görünce. Umarım çok çok iyisinizdir ikinizde.
Dönüşün muhteşem oldu bebeğinle çok güzel sağlıklı günler geçirmeni diliyorum gözün aydın

Pek de yorulmamışsın demek ki
B Babybirds yaa canım inanmıyorum çok sevindim sağlıkla büyüt bebeğini darısı hepimizin başına inşallah gözün aydın
hayirlı ugurlu olsun bebişin cook sevindim iyi olmana Allah anali babalı abili sağlikli sihhatli buyutsun ins
Yaaa inanmyorum geldi mi bebeğinngözün aydın canım sağlıkla mutlulukla büyüt inşallahaaay ikinci bebiş de geldi hadi bakalım
Yeni bir bebiş haberyle daha günaydııınnne kadar da ben nisan annesi değlm dese B Babybirds bizimleydi hep bizim bebeğmz oşimdi ben de martta doşrcm inşallh 30u dedi ya da 31 nisan annesi olmcak mıyım yani
B Babybirds Hayırlı olsun canım, güle güle büyüt bebişini
B Babybirds
GÜNAYDIN hayırlısı olsun inşallah! Bebisimiz nasıl peki ıyi mi ? Sen nasilsin?
Bizlerinde az kaldi sanirim Nisan atina kalamicaz bir çoğumuz.. :)
Çok tatlısınız Çok teşekkür ediyorum sizlere Doktor girdikten 20 dk sonra doğurmuşum Her birinize bu kadar kolay, sağlıklı doğum diliyorum. Yavrum biraz küçüktü ama bizi hastanede bile tutmadılar. Çünkü emmesi, çişi, kakası çok iyiydi. Misskokulum, hani ultrasoundda görmüştük ya el parmak emerken işte o da varsa korkmamak lazım emme refleksi gelişmiş bebek geliyor. Onun dışında epidural, epizyo dolayısıyla dikiş , anestezi birşeyim yok Giremedim çünkü kimlik konsolosluk işlemleri için at gibi koşturuyorum (buralarda anne baba çağrılıyor)
Sizlerin güzel sağlıklı doğum haberlerinizi okumak için mutlaka gireceğim. Yalnız bana özelden yazarsanız daha çabuk geri dönerim. Her zamanki gibi bildiğim tüm konularda oradan yardımcı olmaya çalışırım.
Sizleri seviyorum, sağolun varolun

Amin canim insaallah. Allah yardimcimiz olsun. Gece haberleri dinleyince hemen etkilendim. Cocuklarimi ailemi.dusundum. yayilmadan atlatiriz ulkecek bu illeti insaallah. İlk cocukta bizde her turlu ne ararsan yaptirdik. Ama sadece gereksiz stres. Hersey Rabbimin elinde. Allahin izniyle hic birsey olmaz. Sanada sagkili dogumlar diliyorum. Allah yardimcimiz olsun

Günaydın kızlar
B Babybirds çok güzel Maşşallah canım inşallah benimki de sorunsuz emer bir güzel
Okullar tatil olacak sanırım haftaya hayırlısı olsun hiç düşünmediğimiz şeyler başımıza geliyor bugin gidip kuru gıda alacam biraz zamlanabilir malum

Günaydın kızlar.. Hepimize geçmiş olsun artık virüs ülkemizde.. Bakan açıklamadı ama sanırım çapadaymış hasta, karddşimin bir arkadaşı daha açıklanmadan söylemiş orada doktor tanıdığı varmış. Yarına haber olur demiş hatta.. Yine de kesin bir bilgi değil tabi..

Cnn muhabiri de ağzından kaçırmış dün anons yaparken İstanbul diye. Aslında uzun süredir hastaneler baya temkinli. Yeğenimi acile kulak ağrısı diye götürmüşler hemen ciğer filmi almış doktor. Bir alarm durumu var tabi. Her şehirde olabilir küçük çocuklarda çok etki etmemesi olumlu en azından

Gece konuşulmuştu okudum ama şimdi bulamadım tatil olursa yaz tatili ertelenebilir diye hiç aklıma gelmemişti benim olabilir gerçekten. Napalım rapor alacağız çare bulunur muhakkak. Bilsem aktarma yapmak için 2-3 hafta daha çalışırdım gerçi halim yoktu artık ne merdiven çıkmaya ne de ders anlatmaya. Bir de sinirleniyor insan ister istemez derste. Bebeğe üzülüyordum sinirlendikçe

Arkadaşlar günaydın demek isterdim ama diyemiyorum.
Corona Türkiye’de de görülmüş. Ki ben daha önce de görüldüğünü ama açıklanmadığını düşünüyorum.
Her hafta hastaneye gidiyoruz, nasıl korunacağız? Yavrularımızı nasıl koruyacağız?
Bilmiyorum gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…