Ben yazmıştım bizim izinler yanar dşyeGece konuşulmuştu okudum ama şimdi bulamadım tatil olursa yaz tatili ertelenebilir diyehiç aklıma gelmemişti benim olabilir gerçekten. Napalım rapor alacağız çare bulunur muhakkak. Bilsem aktarma yapmak için 2-3 hafta daha çalışırdım gerçi halim yoktu artık ne merdiven çıkmaya ne de ders anlatmaya. Bir de sinirleniyor insan ister istemez derste. Bebeğe üzülüyordum sinirlendikçe
Al benden de o kadar. Bütün gece kabus gördüm koronayla ilgili. Hamileler çok daha hisli olur derler ya doğru demek. Sabah kalktım bu haber. Allahım sen koru. Bebek doğavak sürekli hastanede olmak zorunda kalcaz. İçimde tuhaf bi his var. Hiçbşy yapasım yokTüm gece rüyamda koronayi görmüştüm. Hatta bir önceki gece bayağı kabus halinde gördüm tuvalete gitmeye korktum. Ve bugün geldi. Malum mu oldu diyeceğim ama bence zaten vardı. Bu açıklanan kişi yine biliniyor. Peki bilinmeyenler? Doğum yaklaştı zaten. İçim karardı yeminle ya of.
Tikkabilla, senin kedini gördüm rüyamda yavruydu siyah beyaz bir kediydi. Altlı üstlü oturuyoruz camdan tırmanıp bize geliyor. Ben kedileri, kedilerde beni sever normalde bu da gelip sırnaştı bende korktum hamileyim ya tırmalarsa ne yaparım diye. O da geldi her tarafımı tırmaladı kapıdan zor çıkardım. Hayır olsun diyorum.Günaydın kızlar.. Hepimize geçmiş olsun artık virüs ülkemizde.. Bakan açıklamadı ama sanırım çapadaymış hasta, karddşimin bir arkadaşı daha açıklanmadan söylemiş orada doktor tanıdığı varmış. Yarına haber olur demiş hatta.. Yine de kesin bir bilgi değil tabi..
Ay hayır olsun inşallah canım.. Mia çok uysaldır ama neden öyle yaptıysaTikkabilla, senin kedini gördüm rüyamda yavruydu siyah beyaz bir kediydi. Altlı üstlü oturuyoruz camdan tırmanıp bize geliyor. Ben kedileri, kedilerde beni sever normalde bu da gelip sırnaştı bende korktum hamileyim ya tırmalarsa ne yaparım diye. O da geldi her tarafımı tırmaladı kapıdan zor çıkardım. Hayır olsun diyorum.
Bu arada hepimiz tehdit altındayız ama özellikle İstanbul'da olan arkadaşlar kalbimiz sizinle Allah ülkecek hepimizi korusun.
Al benden de o kadar. Bütün gece kabus gördüm koronayla ilgili. Hamileler çok daha hisli olur derler ya doğru demek. Sabah kalktım bu haber. Allahım sen koru. Bebek doğavak sürekli hastanede olmak zorunda kalcaz. İçimde tuhaf bi his var. Hiçbşy yapasım yok
Öncelikle doğum günün kutlu olsun canım.Bi de bugün doğumgünüm. Tesadüfe bakarmısınız ya bugün de virüs açıklandı ay içim karardı sabah sabah
Ben de dezenfektan alcam hastaneye de eve de napim tedbir almak lazım. Maske de mi versem gelene. Biz de takarız. İyice paranoyak oldum ya ofÖncelikle doğum günün kutlu olsun canım.
Al benden de o kadar. Kahvaltı bile yapasim yok. Oturdum kaldım öyle. Bebek doğunca da annem babam eşimin annesi ve babası dışında kimseyi kabul etmeyi düşünmüyorum. Burada 40'i çıksın adeti de yok ya. Açık açık dicem ne yapayım. Allah bizi, bebeklerimizi ve ailelerimizi korusun. Herkesi korusun Rabbim.
Günaydın canım doğum günün kutlu olsunBi de bugün doğumgünüm. Tesadüfe bakarmısınız ya bugün de virüs açıklandı ay içim karardı sabah sabah
Doğum günün kutlu olsun çok çok mutlu ol kuzularınlaBi de bugün doğumgünüm. Tesadüfe bakarmısınız ya bugün de virüs açıklandı ay içim karardı sabah sabah
Teşekkür ederim tatlımGünaydın canım doğum günün kutlu olsun
Amin canım haklısın biyandan. Temiz okursak korunuruz inşallahDoğum günün kutlu olsun çok çok mutlu ol kuzularınla♥♥♥♥ üzülme biz tedbirimizi alalım da gerisi tevekkül. Bence tedbirsizlik ve ihmalkârlık bu hastalıkta en büyük sorun. Allah hepimizi korusun ülkecek.
Teşekkür etmeyi unutmuşm sanaÖncelikle doğum günün kutlu olsun canım.
Al benden de o kadar. Kahvaltı bile yapasim yok. Oturdum kaldım öyle. Bebek doğunca da annem babam eşimin annesi ve babası dışında kimseyi kabul etmeyi düşünmüyorum. Burada 40'i çıksın adeti de yok ya. Açık açık dicem ne yapayım. Allah bizi, bebeklerimizi ve ailelerimizi korusun. Herkesi korusun Rabbim.
Çok geçmiş olsun canımKızlar erkenden sağlık ocağı hekimi aradı dün kan vermiştim karaciğer değerleri için. Değerlerin çok yüksek hemen gelmen gerek dedi. Gittim ALT ve AST değerlerim çok yükselmiş 40 olması gereken 400 küsüre çıkmış. Gastroenterolojiye geldik şimdi kan verdik safra kesesi taşına bakılacak ultrasonla. Büyük olasılık kolestaz dedi doktor. İlaç verip 4-5 hafta takip edeceğiz dedisağlık versin Rabbim inşallah gerisi hiç önemli değil kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?