2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ben yazmıştım bizim izinler yanar dşye

Nasıl bir güne uyandık yine allahım sen koru. Corona gelmiş bize de. Allahım önce yavrularımızı sonra onlar için bizi korusun

Tüm gece rüyamda koronayi görmüştüm. Hatta bir önceki gece bayağı kabus halinde gördüm tuvalete gitmeye korktum. Ve bugün geldi. Malum mu oldu diyeceğim ama bence zaten vardı. Bu açıklanan kişi yine biliniyor. Peki bilinmeyenler? Doğum yaklaştı zaten. İçim karardı yeminle ya of.

Kızlar her hafta doktora gideceğiz ben hem kalp hastasıyım hem gebe zaten her ay grip için iğne vutuluyırum bu ay vurulmadım nasıl korunacağız doğum yaptığımız hastane de bebek nasıl korunacak aklımda deli sorular

Günaydın bile demek gelmiyor içimden Rabbim bu 2020 nasıl geldi böyle meleğime kavuşacağım için ne kadar da sempatik gelmişti oysa ama bir felaketten diğerine koşuyoruz resmen.helede doğumlarımız yaklaşıp hastaneye sürekli gitmemiz gereken bir dönemde..Rabbim korusun hepimizi en az hasarla atlatmayı nasip etsin..

Al benden de o kadar. Bütün gece kabus gördüm koronayla ilgili. Hamileler çok daha hisli olur derler ya doğru demek. Sabah kalktım bu haber. Allahım sen koru. Bebek doğavak sürekli hastanede olmak zorunda kalcaz. İçimde tuhaf bi his var. Hiçbşy yapasım yok

Düşünmemeye çalışalım kızlar... yayılmadan bitsin diye dua edelim hele bizim gibi Istanbul gibi bir şehirde zor ama yine de Allah’a sığınıcaz başka yolu yok.. gelen gidene de kibarca virüsten dolayı doktorun ziyaretçi kabul etmediğini söyleyeceğiz yapacak bişi yok

Günaydın.
Kızlar kendinizi bu kadar yıpratmayın. Rabbim esirgesin inşaallah dua edelim tedbirleri alalım takdiri Allaha bırakalım. Ten teması olmamasına özen göstermeliyiz. Bebekler doğunca da gelen gidene öptürmeyin dokundurmayalım. Hastanelere maskesiz dezenfekte spreyi olmadan gitmeyelim.
Bizim imanımız kuvvetli elhamdülillah bunu da yeneriz.

Tikkabilla, senin kedini gördüm rüyamda yavruydu siyah beyaz bir kediydi. Altlı üstlü oturuyoruz camdan tırmanıp bize geliyor. Ben kedileri, kedilerde beni sever normalde bu da gelip sırnaştı bende korktum hamileyim ya tırmalarsa ne yaparım diye. O da geldi her tarafımı tırmaladı kapıdan zor çıkardım. Hayır olsun diyorum.

Bu arada hepimiz tehdit altındayız ama özellikle İstanbul'da olan arkadaşlar kalbimiz sizinle Allah ülkecek hepimizi korusun.

Ay hayır olsun inşallah canım.. Mia çok uysaldır ama neden öyle yaptıysa

Bi de bugün doğumgünüm. Tesadüfe bakarmısınız ya bugün de virüs açıklandı ay içim karardı sabah sabah
Öncelikle doğum günün kutlu olsun canım.
Al benden de o kadar. Kahvaltı bile yapasim yok. Oturdum kaldım öyle. Bebek doğunca da annem babam eşimin annesi ve babası dışında kimseyi kabul etmeyi düşünmüyorum. Burada 40'i çıksın adeti de yok ya. Açık açık dicem ne yapayım. Allah bizi, bebeklerimizi ve ailelerimizi korusun. Herkesi korusun Rabbim.

Ben de dezenfektan alcam hastaneye de eve de napim tedbir almak lazım. Maske de mi versem gelene. Biz de takarız. İyice paranoyak oldum ya of

Bi de bugün doğumgünüm. Tesadüfe bakarmısınız ya bugün de virüs açıklandı ay içim karardı sabah sabah
Doğum günün kutlu olsun çok çok mutlu ol kuzularınla üzülme biz tedbirimizi alalım da gerisi tevekkül. Bence tedbirsizlik ve ihmalkârlık bu hastalıkta en büyük sorun. Allah hepimizi korusun ülkecek.

Amin canım haklısın biyandan. Temiz okursak korunuruz inşallahteşekkürler canım hepimize sağlıklı mutlu ömür versin ailemizle inşallah

Kızlar erkenden sağlık ocağı hekimi aradı dün kan vermiştim karaciğer değerleri için. Değerlerin çok yüksek hemen gelmen gerek dedi. Gittim ALT ve AST değerlerim çok yükselmiş 40 olması gereken 400 küsüre çıkmış. Gastroenterolojiye geldik şimdi kan verdik safra kesesi taşına bakılacak ultrasonla. Büyük olasılık kolestaz dedi doktor. İlaç verip 4-5 hafta takip edeceğiz dedi sağlık versin Rabbim inşallah gerisi hiç önemli değil kızlar

Teşekkür etmeyi unutmuşm sanahepimize sağlıklı mutlu ömür versin allah ailemizle sevdiklerimizle

Reactions: Kuf
Çok geçmiş olsun canıminşallah çok ciddi bi durum değldir. Dualarım seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…