- 27 Kasım 2017
- 1.309
- 2.413
- 133
Dezenfektan bakterileri öldürüyormuş virüsler üzerinde etki etmiyormuş böyle yazıyor bazı yerlerde bende dün alacağım dedim eşim güldü. Kolonya ve çamaşır suyu virus öldürüyor Babybrids arkadaşımızın eşinin,doktor bir arkadaşı önermişti çamaşır suyunu yanlış hatırlamıyorsam. Ben doğum çantama koyacağım gelene gidene de ( mümkünse kimse gelmesin ama ) kolonya döküp bebeğe yaklaşmaması için uyarı yapacağım.Ben de dezenfektan alcam hastaneye de eve de napim tedbir almak lazım. Maske de mi versem gelene. Biz de takarız. İyice paranoyak oldum ya of
Çok gecmis olsunn ya tüh Allah güç kuvvet versin. Seni şüphelendiren neydi koleztaz testini yaptırdın? Göbegim çok kaşınıyor son zamanlarda çatlamada yok hafiften bende korkmaya başladım.Kızlar erkenden sağlık ocağı hekimi aradı dün kan vermiştim karaciğer değerleri için. Değerlerin çok yüksek hemen gelmen gerek dedi. Gittim ALT ve AST değerlerim çok yükselmiş 40 olması gereken 400 küsüre çıkmış. Gastroenterolojiye geldik şimdi kan verdik safra kesesi taşına bakılacak ultrasonla. Büyük olasılık kolestaz dedi doktor. İlaç verip 4-5 hafta takip edeceğiz dedisağlık versin Rabbim inşallah gerisi hiç önemli değil kızlar
Evet kolonya mevzusu konuşulmştu. Alkol öldürüyomuş. Daha mantıklı. İyice bi araştrp temknli davranmakta yarar var. Hastanede kalcaz sonuçta en az bir gece. Eve de gelen giden illa olcak.Dezenfektan bakterileri öldürüyormuş virüsler üzerinde etki etmiyormuş böyle yazıyor bazı yerlerde bende dün alacağım dedim eşim güldü. Kolonya ve çamaşır suyu virus öldürüyor Babybrids arkadaşımızın eşinin,doktor bir arkadaşı önermişti çamaşır suyunu yanlış hatırlamıyorsam. Ben doğum çantama koyacağım gelene gidene de ( mümkünse kimse gelmesin ama ) kolonya döküp bebeğe yaklaşmaması için uyarı yapacağım.
Geçmiş olsun canım, Rabbim şifa versin.Kızlar erkenden sağlık ocağı hekimi aradı dün kan vermiştim karaciğer değerleri için. Değerlerin çok yüksek hemen gelmen gerek dedi. Gittim ALT ve AST değerlerim çok yükselmiş 40 olması gereken 400 küsüre çıkmış. Gastroenterolojiye geldik şimdi kan verdik safra kesesi taşına bakılacak ultrasonla. Büyük olasılık kolestaz dedi doktor. İlaç verip 4-5 hafta takip edeceğiz dedisağlık versin Rabbim inşallah gerisi hiç önemli değil kızlar
Bi de bugün doğumgünüm. Tesadüfe bakarmısınız ya bugün de virüs açıklandı ay içim karardı sabah sabah
Kızlar erkenden sağlık ocağı hekimi aradı dün kan vermiştim karaciğer değerleri için. Değerlerin çok yüksek hemen gelmen gerek dedi. Gittim ALT ve AST değerlerim çok yükselmiş 40 olması gereken 400 küsüre çıkmış. Gastroenterolojiye geldik şimdi kan verdik safra kesesi taşına bakılacak ultrasonla. Büyük olasılık kolestaz dedi doktor. İlaç verip 4-5 hafta takip edeceğiz dedisağlık versin Rabbim inşallah gerisi hiç önemli değil kızlar
Teşekkürler canım. Hepimizin sağlıklı mutlu bi ömrü olsun sevdiklerimizle inşallahDoğum günün kutlu olsun nice senelere sevdiklerinle beraber canım.
Yaklaşık 3 haftadır var canım kaşıntım. Tatlı bir kaşıntı ama karın, yan baldırlarım, avuç içleri, ayak bileklerim bir de yazmıştım idrar rengim çok koyulaştı diye. Kadın Doğum doktoruma söylemiştim 1hafta önce önemsemedi. Bu hafta söyledim tekrar ılık duş al falan fişman dedi. Safra kesesinde taş vardı hocam dedim o da yapar dediÇok gecmis olsunn ya tüh Allah güç kuvvet versin. Seni şüphelendiren neydi koleztaz testini yaptırdın? Göbegim çok kaşınıyor son zamanlarda çatlamada yok hafiften bende korkmaya başladım.
İstanbulda olması büyük risk. Çok kalabalık çünkü. İnşallah çok fazla sıçramadan engelleyebiliriz. Yakın zamanda aşı bulunur inşallah yaHasta olan kiŞinin İstanbul’da olduğu söylentisi olmuş ama bu kişinin bindiği uçakta bir çok yolcu vardı aynı havayı soluyan . Ya da bu kişi indikten sonra toplu taşıma kullandı mı ? Aklımda deli sorular . Gece düşünmekten zor uyudum . Anne olacak olma duygusuna inanamazken , bu kadar yaklaşmışKen içimi çok garip duygular kapladı .misskokulumm dün aklıma geldin lepistesb arkadaşımızın sonuçları iyi çıkınca sana soracaktım ne yaptın diye . Doktora attın mı sonuçlarınI
Amin canım haklısın biyandan. Temiz okursak korunuruz inşallahteşekkürler canım hepimize sağlıklı mutlu ömür versin ailemizle inşallah
Kızlar erkenden sağlık ocağı hekimi aradı dün kan vermiştim karaciğer değerleri için. Değerlerin çok yüksek hemen gelmen gerek dedi. Gittim ALT ve AST değerlerim çok yükselmiş 40 olması gereken 400 küsüre çıkmış. Gastroenterolojiye geldik şimdi kan verdik safra kesesi taşına bakılacak ultrasonla. Büyük olasılık kolestaz dedi doktor. İlaç verip 4-5 hafta takip edeceğiz dedisağlık versin Rabbim inşallah gerisi hiç önemli değil kızlar
Atmadım canım burda işim bitince gidecez nette 37 dolunca alınır bebek diyor.bakalım ne diyecek drHasta olan kiŞinin İstanbul’da olduğu söylentisi olmuş ama bu kişinin bindiği uçakta bir çok yolcu vardı aynı havayı soluyan . Ya da bu kişi indikten sonra toplu taşıma kullandı mı ? Aklımda deli sorular . Gece düşünmekten zor uyudum . Anne olacak olma duygusuna inanamazken , bu kadar yaklaşmışKen içimi çok garip duygular kapladı .misskokulumm dün aklıma geldin lepistesb arkadaşımızın sonuçları iyi çıkınca sana soracaktım ne yaptın diye . Doktora attın mı sonuçlarınI
Verdim canım kan. Doktor tekrar istedi sonuçları bekliyoruzcanım doğum günün kutlu olsun. sağlıkla huzurla tüm sevdiklerinle uzun yılların olsun
çok geçmiş olsun canim. Rabbim şifa versin. inşallah ilaç işe yarar. kan değerlerine bir de hastane de bakılsa keşke. sağlık ocağında bir kaç yanlış ölçüm duymuştum sanki.
Doktora da sinirlendim gerçekten . Fazla rahat sanki . İnşallah sağlık ocağında çıkan sonuçlar yanlıştırAtmadım canım burda işim bitince gidecez nette 37 dolunca alınır bebek diyor.bakalım ne diyecek dr
Kıyamam ya çok üzüldüm çok geçmiş olsun. Çok az kaldı sağlıkla gelsin minik kuzu. Bende de var biraz kaşıntı yarın gidip batıracağım benimde idrar koyu hatta şimdi hatırladım sen sormuştun idrarı koyu olan var mı diye bende cvap yazmıştım.Yaklaşık 3 haftadır var canım kaşıntım. Tatlı bir kaşıntı ama karın, yan baldırlarım, avuç içleri, ayak bileklerim bir de yazmıştım idrar rengim çok koyulaştı diye. Kadın Doğum doktoruma söylemiştim 1hafta önce önemsemedi. Bu hafta söyledim tekrar ılık duş al falan fişman dedi. Safra kesesinde taş vardı hocam dedim o da yapar dedihaftaya devam ederse test yapalım demişti. Ben o gece çok kaşınınca gittim sağlık ocağında yaptırdım. Karaciper ve safra değerleime baktırmak istiyorum deyince hemen verdi zaten bugün de çıktı işte. Burdaki kan sonuçlarım da 1 saate kadar çıkacak ilacımı alıp kendi doktoruma gidecez bakalım ne diyecek
Yaklaşık 3 haftadır var canım kaşıntım. Tatlı bir kaşıntı ama karın, yan baldırlarım, avuç içleri, ayak bileklerim bir de yazmıştım idrar rengim çok koyulaştı diye. Kadın Doğum doktoruma söylemiştim 1hafta önce önemsemedi. Bu hafta söyledim tekrar ılık duş al falan fişman dedi. Safra kesesinde taş vardı hocam dedim o da yapar dedihaftaya devam ederse test yapalım demişti. Ben o gece çok kaşınınca gittim sağlık ocağında yaptırdım. Karaciper ve safra değerleime baktırmak istiyorum deyince hemen verdi zaten bugün de çıktı işte. Burdaki kan sonuçlarım da 1 saate kadar çıkacak ilacımı alıp kendi doktoruma gidecez bakalım ne diyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?