2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ben de dezenfektan alcam hastaneye de eve de napim tedbir almak lazım. Maske de mi versem gelene. Biz de takarız. İyice paranoyak oldum ya of
Dezenfektan bakterileri öldürüyormuş virüsler üzerinde etki etmiyormuş böyle yazıyor bazı yerlerde bende dün alacağım dedim eşim güldü. Kolonya ve çamaşır suyu virus öldürüyor Babybrids arkadaşımızın eşinin,doktor bir arkadaşı önermişti çamaşır suyunu yanlış hatırlamıyorsam. Ben doğum çantama koyacağım gelene gidene de ( mümkünse kimse gelmesin ama ) kolonya döküp bebeğe yaklaşmaması için uyarı yapacağım.

Çok gecmis olsunn ya tüh Allah güç kuvvet versin. Seni şüphelendiren neydi koleztaz testini yaptırdın? Göbegim çok kaşınıyor son zamanlarda çatlamada yok hafiften bende korkmaya başladım.

Evet kolonya mevzusu konuşulmştu. Alkol öldürüyomuş. Daha mantıklı. İyice bi araştrp temknli davranmakta yarar var. Hastanede kalcaz sonuçta en az bir gece. Eve de gelen giden illa olcak.

Geçmiş olsun canım, Rabbim şifa versin.

Bi de bugün doğumgünüm. Tesadüfe bakarmısınız ya bugün de virüs açıklandı ay içim karardı sabah sabah

Doğum günün kutlu olsun nice senelere sevdiklerinle beraber canım.

Çok geçmiş olsun canım. Gerçekten değer çok yükselmiş. Kaşıntı falan oluyor muydu?

Kızlar kolonya bize zararlı mı şu an? Alkol var ya içinde.. Eve gelenler için de kolonya içine dezenfektan karıştırıp dökebiliriz.

Hasta olan kiŞinin İstanbul’da olduğu söylentisi olmuş ama bu kişinin bindiği uçakta bir çok yolcu vardı aynı havayı soluyan . Ya da bu kişi indikten sonra toplu taşıma kullandı mı ? Aklımda deli sorular . Gece düşünmekten zor uyudum . Anne olacak olma duygusuna inanamazken , bu kadar yaklaşmışKen içimi çok garip duygular kapladı . misskokulumm dün aklıma geldin lepistesb arkadaşımızın sonuçları iyi çıkınca sana soracaktım ne yaptın diye . Doktora attın mı sonuçlarınI

Çok gecmis olsunn ya tüh Allah güç kuvvet versin. Seni şüphelendiren neydi koleztaz testini yaptırdın? Göbegim çok kaşınıyor son zamanlarda çatlamada yok hafiften bende korkmaya başladım.
Yaklaşık 3 haftadır var canım kaşıntım. Tatlı bir kaşıntı ama karın, yan baldırlarım, avuç içleri, ayak bileklerim bir de yazmıştım idrar rengim çok koyulaştı diye. Kadın Doğum doktoruma söylemiştim 1hafta önce önemsemedi. Bu hafta söyledim tekrar ılık duş al falan fişman dedi. Safra kesesinde taş vardı hocam dedim o da yapar dedihaftaya devam ederse test yapalım demişti. Ben o gece çok kaşınınca gittim sağlık ocağında yaptırdım. Karaciper ve safra değerleime baktırmak istiyorum deyince hemen verdi zaten bugün de çıktı işte. Burdaki kan sonuçlarım da 1 saate kadar çıkacak ilacımı alıp kendi doktoruma gidecez bakalım ne diyecek

İstanbulda olması büyük risk. Çok kalabalık çünkü. İnşallah çok fazla sıçramadan engelleyebiliriz. Yakın zamanda aşı bulunur inşallah yadua edip temzizliğimize dikkat edip insanlarala ten temasından kaçınıcaz. Hele de kalabalık yerlere girmemeye dikkat edcz yapck bşy yok malesef başka.

Amin canım haklısın biyandan. Temiz okursak korunuruz inşallahteşekkürler canım hepimize sağlıklı mutlu ömür versin ailemizle inşallah

canım doğum günün kutlu olsun. sağlıkla huzurla tüm sevdiklerinle uzun yılların olsun

çok geçmiş olsun canim. Rabbim şifa versin. inşallah ilaç işe yarar. kan değerlerine bir de hastane de bakılsa keşke. sağlık ocağında bir kaç yanlış ölçüm duymuştum sanki.

Atmadım canım burda işim bitince gidecez nette 37 dolunca alınır bebek diyor.bakalım ne diyecek dr

Verdim canım kan. Doktor tekrar istedi sonuçları bekliyoruz

Kıyamam ya çok üzüldüm çok geçmiş olsun. Çok az kaldı sağlıkla gelsin minik kuzu. Bende de var biraz kaşıntı yarın gidip batıracağım benimde idrar koyu hatta şimdi hatırladım sen sormuştun idrarı koyu olan var mı diye bende cvap yazmıştım.

Ülkemize gelmemesi imkansızdı. Aslında baya da geç geldi alınan önlemlerle.
İçimde güzel hisler var çok fazla yayılacağını düşünmüyorum nedense.
Tabii ki çok tedbirli olmamız lazım. İnsanlarla tokalaşmayı rafa kaldırmak, bol bol el yıkamak, bağışıklık sistemini güçlü tutmaya çalışmak.
Hastane hariç - oraya mecbur gidicez- toplu alanlara girmemek..
Biz elimizden geleni yapalım da inşallah atlatırız bu dönemi.

İnsan kendinin doktoru olmalı sözü ne kadar doğru. Sen üstüne düşmeseydin belki öğrenemeyecektin. Şu aşırı rahat doktorlara bende sinir oluyorum ya.

Arkadaşlar

Az önce radyoda bir enfeksiyon uzmanından dinledim. Virüs havadan bulaşıyor grip gibi anan gripten daha ağır olmasından kaynaklı çok kısa sürede zemine iniyormuş. Dokunduğumuz noktaları bildiğimiz kolonya ile, evlerimizi de çamaşır suyu ile temizleyelim.

Tuzlu ılık suyun gargara yapılmasının tek başına yetmeyeceği ama yine de kullanılabileceği söylendi. Ben evde normal havlu kullanımını kaldırdım, tek kullanımlık kağıt havlu çıkardım.

Ben yarın kuzenlere gidecektim fakat iptal ettim. Çok korkuyorum işin açığı. Her hafta hastaneye gidiyoruz ve Doğum çok yakın. Bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…