Poşetlere bayıldım nerden bunlar bende kalpli sticer aldım ama bu poşetler pratik gözüküyor
Evet canım aynı şeyi biz de düşünüyoruz eşimle.sırf sezeryanı iyi diye vazgeçmek istemiyorum bakalımDoktora da sinirlendim gerçekten . Fazla rahat sanki . İnşallah sağlık ocağında çıkan sonuçlar yanlıştır
Git canım baktır ne olur ne olmaz için rahat etsin çıkmaz inşallah birşey ama çıkarsa da tedavisi var sonuçtaKıyamam ya çok üzüldüm çok geçmiş olsun. Çok az kaldı sağlıkla gelsin minik kuzu. Bende de var biraz kaşıntı yarın gidip batıracağım benimde idrar koyu hatta şimdi hatırladım sen sormuştun idrarı koyu olan var mı diye bende cvap yazmıştım.
Canım cok geçmiş olsun umarım kolay bir şeklide atlatırsın bu süreci ve 37.haftaları görürsün inşallahGit canım baktır ne olur ne olmaz için rahat etsin çıkmaz inşallah birşey ama çıkarsa da tedavisi var sonuçta
Evet canım 2. kızımdaki doktorum da çok rahattı kızım ihmali yüzünden 1 ay kuvezde kaldı herşey olabilirdi Allah korudu. Onda ben de rahattım işin kötüsü. Bunda yaşadığım şeylerden ötürü daha pimpirikliyim.İnsan kendinin doktoru olmalı sözü ne kadar doğru. Sen üstüne düşmeseydin belki öğrenemeyecektin. Şu aşırı rahat doktorlara bende sinir oluyorum ya.
Maske vermem sanırım ama herkesi kolonyaya bogacagim o kesin.Ben de dezenfektan alcam hastaneye de eve de napim tedbir almak lazım. Maske de mi versem gelene. Biz de takarız. İyice paranoyak oldum ya of
Amin canımTeşekkür etmeyi unutmuşm sanahepimize sağlıklı mutlu ömür versin allah ailemizle sevdiklerimizle
Canım doğum günün kutlu olsun nice sağlıklı huzurlu yaşlara inşallahBi de bugün doğumgünüm. Tesadüfe bakarmısınız ya bugün de virüs açıklandı ay içim karardı sabah sabah
Canım çok geçmiş olsunKızlar erkenden sağlık ocağı hekimi aradı dün kan vermiştim karaciğer değerleri için. Değerlerin çok yüksek hemen gelmen gerek dedi. Gittim ALT ve AST değerlerim çok yükselmiş 40 olması gereken 400 küsüre çıkmış. Gastroenterolojiye geldik şimdi kan verdik safra kesesi taşına bakılacak ultrasonla. Büyük olasılık kolestaz dedi doktor. İlaç verip 4-5 hafta takip edeceğiz dedisağlık versin Rabbim inşallah gerisi hiç önemli değil kızlar
Kolestaz varsa canım 37den sonra ani bebek ölümü olabiliyormuş Allah korusun. Tedavi olmazsa bebeğin karaciperi de strese gidiyormuş. Hastalığın özeti safra kanalının tıkanmasıyla karaciperde oluşan safranın keseye değil vucuta yayılması. Bu nedenle kaşıntı başlıyor. Karın derisinde çatlaktan dolayı olabilir kaşıntı ama el ayak vs bunlara dikkat etmek lazım. Rutin kan testinde bakılıyor zaten bu iki değere. 2 ay önce bakılmış benim en son gayet normaldi o zaman zaten hastalık 30 haftadan sonra başlıyormuş geneldemisskokulumm Çok geçmiş olsun canım. Benim de idrarda koyuluk var. Göbeğim kaşınıyor ama çatladı ondandır diye düşünmüştüm. Ben de mi test istesem acaba? Peki bilmeden dogurursak bebeğe bir zararı var mı?
Anladım canım. İnşallah yoktur. Kanı aç karna mi vermek gerekiyor peki?Kolestaz varsa canım 37den sonra ani bebek ölümü olabiliyormuş Allah korusun. Tedavi olmazsa bebeğin karaciperi de strese gidiyormuş. Hastalığın özeti safra kanalının tıkanmasıyla karaciperde oluşan safranın keseye değil vucuta yayılması. Bu nedenle kaşıntı başlıyor. Karın derisinde çatlaktan dolayı olabilir kaşıntı ama el ayak vs bunlara dikkat etmek lazım. Rutin kan testinde bakılıyor zaten bu iki değere. 2 ay önce bakılmış benim en son gayet normaldi o zaman zaten hastalık 30 haftadan sonra başlıyormuş genelde
Evet canım 2. kızımdaki doktorum da çok rahattı kızım ihmali yüzünden 1 ay kuvezde kaldı herşey olabilirdi Allah korudu. Onda ben de rahattım işin kötüsü. Bunda yaşadığım şeylerden ötürü daha pimpirikliyim.
Gerçi bu doktorum hamileleğimin başında tam batın usg si istemişti. O sayede öğrendik biz de safra kesemdeki taşı. Onu bilmesem kolestaz aklıma gelmezdi belki de
misskokulumm Çok geçmiş olsun canım. Benim de idrarda koyuluk var. Göbeğim kaşınıyor ama çatladı ondandır diye düşünmüştüm. Ben de mi test istesem acaba? Peki bilmeden dogurursak bebeğe bir zararı var mı?
Offf aynısını düşündüm ya nasil gidecez hastaneye diyeÖfff moralim bozuldu şimdi. Tam bizim doğum zamanımıza denk geldi ya. Hastanelere nasıl güvenip gidicez şimdi.
Bir ay önce bakıldı en son canım. Onlar da normal. Alt 8 ast 20 çıkmış. Kaşıntı bende de var tek göbek de değil aslında ama öyle sabahlara dek süren rahatsız edici bir kaşıntı değil. Yine de yarın bi sağlık ocağına gideyim diyorum.Evet canım iyiki de aklına gelmiş baktırmışsın. Çok geçmiş olsun dikkat et lütfen.
Benim de idrarım koyu. Göbeğimde birde ayağımda kaşıntı oluyor ama değerlerim normal Benim. Yakınlarda yaptırdın mı test? Ast, alt değerine bakıldıysa normalse sıkıntı olmaz sanırım.
Seninle birebir aynı şeyleri yaşıyorum hatta arkadaşa da yazmıştım. Göbeğim tatlı tatlı kaşınıyor ama her yeri, çatlama sadece altta var şu an idrarda koyu ben yeni kan testi verdim ama ast ile altye bakıldığının farkında bile değilim hemen e nabıza girdim ikiside düşük, normal sınırlarda. Ben kullandığım yağdan şüphelenmiştim çok alerjik bi tenim var. Ve bu kaşıntı çoook uzun zamandır var. Için rahat etsin diye yazdım gidip tabii ki baktır ama panik olma minik kuzu strese girmesin.Bir ay önce bakıldı en son canım. Onlar da normal. Alt 8 ast 20 çıkmış. Kaşıntı bende de var tek göbek de değil aslında ama öyle sabahlara dek süren rahatsız edici bir kaşıntı değil. Yine de yarın bi sağlık ocağına gideyim diyorum.
Gelen giden kabul etmeyi düşünmüyorum valla. Hastanede gelenlerede dokundurtmucam ve özellikle hasta olan varsa gelmeyin diye de bilgilendiricem. Mutlaka kolonya döktürürüm ellerine zaten gelenlerinde. Allahım nolur sıkıntısız normal doğum yapayımda 1 gece yatıp çıkayım derdine düştüm şu an.Ya nasıl hastaneye gidicez şimdi
Doğum sonrasıda götürmek gerekiyor bebeği kontrollere . Gelen giden misafir kalabalık offf
Doğum günün kutlu olsun canım.Bi de bugün doğumgünüm. Tesadüfe bakarmısınız ya bugün de virüs açıklandı ay içim karardı sabah sabah
Canım çok geçmiş olsun.Kızlar erkenden sağlık ocağı hekimi aradı dün kan vermiştim karaciğer değerleri için. Değerlerin çok yüksek hemen gelmen gerek dedi. Gittim ALT ve AST değerlerim çok yükselmiş 40 olması gereken 400 küsüre çıkmış. Gastroenterolojiye geldik şimdi kan verdik safra kesesi taşına bakılacak ultrasonla. Büyük olasılık kolestaz dedi doktor. İlaç verip 4-5 hafta takip edeceğiz dedisağlık versin Rabbim inşallah gerisi hiç önemli değil kızlar
Sağ ol canım düşünüp yazdığın için. Benim de alerjik bir bünyem var, bahar da geliyor belki de ondan kasiniyorum. Sağlık ocağı dün aramıştı takip için. Her yer hastalık diye gitmeyecektim ama az önce arayıp yarına geleceğimi söyledim. Alt ast ye baktiracagim dedim kolestaz şüphesiyle. Bakılsın içim rahat etsin en azından. Çok az kaldı bir sorun çıkmadan sağlıkla alsaydım bi kucağıma. Hepimiz inşallah.Seninle birebir aynı şeyleri yaşıyorum hatta arkadaşa da yazmıştım. Göbeğim tatlı tatlı kaşınıyor ama her yeri, çatlama sadece altta var şu an idrarda koyu ben yeni kan testi verdim ama ast ile altye bakıldığının farkında bile değilim hemen e nabıza girdim ikiside düşük, normal sınırlarda. Ben kullandığım yağdan şüphelenmiştim çok alerjik bi tenim var. Ve bu kaşıntı çoook uzun zamandır var. Için rahat etsin diye yazdım gidip tabii ki baktır ama panik olma minik kuzu strese girmesin.
Benim de annem ve babam otobüsle gelecek Ankara'dan. Ben de korkuyorum.Kızlar benim kayınvalidemler il dışında, doğum için bu ayın sonunda uçakla yanımıza geleceklerdi. Gelmeseler mi acaba gelmeyin mi desem nası dicem eşim de tedirgin uçağa yanda otobüse binmek zorunda oldukları içinnasıl dicez gelmeyin diye ayyyyy allahım aklımızı koru bizi koru bebeklerimizi koru bitsin gitsin şu virüs işi bir an önce dünyamızdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?