- 15 Nisan 2019
- 5.109
- 13.965
- 168
- 32
Günaydın canım. Bence açık hava yürüyüşü tam tersi iyi gelecektir bağışıklık için. Ama maskeni tak, insanlara bir metreden fazla yaklaşma.Günaydın kızlarhangi şehirde olduğu açıklanmadı ama eşim ben uyurken yazmış İstanbulmuş diye. Ardından da sıralamış; evden çıkmak yok, eve sipariş vermek yok, onu yapmak yok, bunu yapmak yok diye. Ee kendisi her gün dışarı gidiyor zaten getirse o da getirebilir. Tabi kalabalık, kapalı ortamlara girmeyelim ama doğuma kadar eve mi tıkılıcaz? Ben ne güzel yürüyüşlere başlamıştım mesela açık havada. Siz ne düşünüyorsunuz?
Gelmelerini istiyorsanız bir şey diyemem ama gelmese de olur diye düşünüyorsanız doktorla konuştuk az insana müsade ediyor, hele şehirdışından havaalanı vs kullancak olanlar gelmesin dedi deyin. Doktora atın suçu yaniKızlar benim kayınvalidemler il dışında, doğum için bu ayın sonunda uçakla yanımıza geleceklerdi. Gelmeseler mi acaba gelmeyin mi desem nası dicem eşim de tedirgin uçağa yanda otobüse binmek zorunda oldukları içinnasıl dicez gelmeyin diye ayyyyy allahım aklımızı koru bizi koru bebeklerimizi koru bitsin gitsin şu virüs işi bir an önce dünyamızdan
Gelme de denmez gerçekten zor bir durum hadi benimki kayınvalide seninki anneymiş gelmese hiç olmaz hay allahım napcaz yaBenim de annem ve babam otobüsle gelecek Ankara'dan. Ben de korkuyorum.Ama gelmeyin diyemem çünkü annemsiz doğum da yapmak istemiyorum. Öf iki ucu çoklu denklem.
Bende öyle düşünüyorum. Bak markete gidicektik kaç gündür öteleyip duruyor eşim. Şimdi millet panikten boşaltır rafları.Günaydın canım. Bence açık hava yürüyüşü tam tersi iyi gelecektir bağışıklık için. Ama maskeni tak, insanlara bir metreden fazla yaklaşma.
Evet canım geldi memnunum çok güzel hem yumusacık hemde baya rahat insanı sıkmıyor ben tavsiye ederim
Kayınbabamın değil de kayınvalidemin gelmesini isterim bi de ilk torun kadın heyecan içinde bekliyor çok üzülcek eşim de bi yandan çok dert ediyor gelememe ihtimalineGelmelerini istiyorsanız bir şey diyemem ama gelmese de olur diye düşünüyorsanız doktorla konuştuk az insana müsade ediyor, hele şehirdışından havaalanı vs kullancak olanlar gelmesin dedi deyin. Doktora atın suçu yani
canım doğum günün kutlu olsun. sağlıkla huzurla tüm sevdiklerinle uzun yılların olsun
Canım doğum günün kutlu olsun nice sağlıklı huzurlu yaşlara inşallahVirüs için de elimizden gelen tedbiri almaktan başka çaremiz yok malesef
Teşekkür ederim kızlarDoğum günün kutlu olsun canım.Biz elimizden geleni yapalım. Hastane dışında kalabalık ortamlarda bulunmayalım, temizliğe dikkat edelim, hasta kişilerle görüşmeyelim. Gerisi artık allaha
Yok canım farketmiyor aç yada tokAnladım canım. İnşallah yoktur. Kanı aç karna mi vermek gerekiyor peki?
İnşallah ama düşününce o adamın bindiği uçaktaki herkes potansiyel hasta. Benim arkadaşım yurt dışından geldi mesela görüşelim diyip duruyor 14 gün süren bitmeden görüşmem dedimKayınbabamın değil de kayınvalidemin gelmesini isterim bi de ilk torun kadın heyecan içinde bekliyor çok üzülcek eşim de bi yandan çok dert ediyor gelememe ihtimalinebilemiyorum napcam 1 hafta 10 gün gidişata baksak mı inşallah 1 vakayla kalır bari ülkemizde
Bende aynı zamanda doğum yaoacağum annem olmazsa doğum çok zor olur benim için ya benim yüzümden ona da bulaşırsa sadece kendim için düşünmüyorum ki annem astım hastası valla benim çocuklarım hep zor zamanlarda doğuyor kızımda deprem olmuştuKayınbabamın değil de kayınvalidemin gelmesini isterim bi de ilk torun kadın heyecan içinde bekliyor çok üzülcek eşim de bi yandan çok dert ediyor gelememe ihtimalinebilemiyorum napcam 1 hafta 10 gün gidişata baksak mı inşallah 1 vakayla kalır bari ülkemizde
Ben de bunları getirtip 14 gün bi odada mı tutsamİnşallah ama düşününce o adamın bindiği uçaktaki herkes potansiyel hasta. Benim arkadaşım yurt dışından geldi mesela görüşelim diyip duruyor 14 gün süren bitmeden görüşmem dedim
Bu sene ekstra bi uğursuzluk var eşim de diyo tam çocuk doğurulcak seneBende aynı zamanda doğum yaoacağum annem olmazsa doğum çok zor olur benim için ya benim yüzümden ona da bulaşırsa sadece kendim için düşünmüyorum ki annem astım hastası valla benim çocuklarım hep zor zamanlarda doğuyor kızımda deprem olmuştu
Günaydın kızlarhangi şehirde olduğu açıklanmadı ama eşim ben uyurken yazmış İstanbulmuş diye. Ardından da sıralamış; evden çıkmak yok, eve sipariş vermek yok, onu yapmak yok, bunu yapmak yok diye. Ee kendisi her gün dışarı gidiyor zaten getirse o da getirebilir. Tabi kalabalık, kapalı ortamlara girmeyelim ama doğuma kadar eve mi tıkılıcaz? Ben ne güzel yürüyüşlere başlamıştım mesela açık havada. Siz ne düşünüyorsunuz?
Evet canım geldi memnunum çok güzel hem yumusacık hemde baya rahat insanı sıkmıyor ben tavsiye ederim
Tabi onlar da gelmemeyi tercih edebilir bişey diyemem ama hiç dicek gibi değiller ay sonunu zor bekliyolarBenm de kayv gelecek il dışından otobüsle. Napalım dua etcez artık. Hem kızıma hem bebeğe bakıp hem iş yemek yapamam. Mecburen biri olck yanımda. Onlar için de risk sadece bizim için değlki. Kadın ben otobüse binip gelmk istemyrum da diyeblr yani.
Çok mantıklıBen de bunları getirtip 14 gün bi odada mı tutsam
Valla bende öyle yapıcam sanırım, mecburi yerlere ve yürüyüşe sadece.Açıkçası ben mecbur kaldığım yerlere giderim. Mesela gebelik okuluna gidiyordum onu aksatmak istemiyorum. Ama kalabalık yerlerde çok bulunmam canım. Daha doğuma da var hep evde hareketsiz olmaz ki.
Ay sağ ol kuzum. Bende sipariş edeyim diyorum. Sen hangi beden almıştın. Benim destekli 80di birazcık da büyümüş. M/L olur mu dersin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?