2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Günaydın kızlar hangi şehirde olduğu açıklanmadı ama eşim ben uyurken yazmış İstanbulmuş diye. Ardından da sıralamış; evden çıkmak yok, eve sipariş vermek yok, onu yapmak yok, bunu yapmak yok diye. Ee kendisi her gün dışarı gidiyor zaten getirse o da getirebilir. Tabi kalabalık, kapalı ortamlara girmeyelim ama doğuma kadar eve mi tıkılıcaz? Ben ne güzel yürüyüşlere başlamıştım mesela açık havada. Siz ne düşünüyorsunuz?

Günaydın canım. Bence açık hava yürüyüşü tam tersi iyi gelecektir bağışıklık için. Ama maskeni tak, insanlara bir metreden fazla yaklaşma.

Gelmelerini istiyorsanız bir şey diyemem ama gelmese de olur diye düşünüyorsanız doktorla konuştuk az insana müsade ediyor, hele şehirdışından havaalanı vs kullancak olanlar gelmesin dedi deyin. Doktora atın suçu yani

Günaydın canım. Bence açık hava yürüyüşü tam tersi iyi gelecektir bağışıklık için. Ama maskeni tak, insanlara bir metreden fazla yaklaşma.
Bende öyle düşünüyorum. Bak markete gidicektik kaç gündür öteleyip duruyor eşim. Şimdi millet panikten boşaltır rafları. Allah bilir beni de götürmez, sonra gidip eciş bücüş sebzeleri, meyveleri alıp gelir

Kayınbabamın değil de kayınvalidemin gelmesini isterim bi de ilk torun kadın heyecan içinde bekliyor çok üzülcek eşim de bi yandan çok dert ediyor gelememe ihtimaline bilemiyorum napcam 1 hafta 10 gün gidişata baksak mı inşallah 1 vakayla kalır bari ülkemizde

canım doğum günün kutlu olsun. sağlıkla huzurla tüm sevdiklerinle uzun yılların olsun
Canım doğum günün kutlu olsun nice sağlıklı huzurlu yaşlara inşallah Virüs için de elimizden gelen tedbiri almaktan başka çaremiz yok malesef
Doğum günün kutlu olsun canım. Biz elimizden geleni yapalım. Hastane dışında kalabalık ortamlarda bulunmayalım, temizliğe dikkat edelim, hasta kişilerle görüşmeyelim. Gerisi artık allaha
Teşekkür ederim kızlarhepimizin sağlıklı mutlu yılları olsun sevdiklerimzle

İnşallah ama düşününce o adamın bindiği uçaktaki herkes potansiyel hasta. Benim arkadaşım yurt dışından geldi mesela görüşelim diyip duruyor 14 gün süren bitmeden görüşmem dedim

Bende aynı zamanda doğum yaoacağum annem olmazsa doğum çok zor olur benim için ya benim yüzümden ona da bulaşırsa sadece kendim için düşünmüyorum ki annem astım hastası valla benim çocuklarım hep zor zamanlarda doğuyor kızımda deprem olmuştu

Kızlar aile büyüklerine bu süreçte ihtiyaçta oluyor hele sezeryan ise yatmak kalkmak ilk günlerde zor oluyor ee sizinde bebeğinde bakıma ihtiyacı olacak en azından ilk hafta
Birde gelen kişide ateş durumu yoksa korkmaya gerek yok bizdede bu durum olabilir öyle düşünmek lazım gerçekten zor ya

Bu sene ekstra bi uğursuzluk var eşim de diyo tam çocuk doğurulcak sene Başıma ağrılar girdi sabah beri

Benm de kayv gelecek il dışından otobüsle. Napalım dua etcez artık. Hem kızıma hem bebeğe bakıp hem iş yemek yapamam. Mecburen biri olck yanımda. Onlar için de risk sadece bizim için değlki. Kadın ben otobüse binip gelmk istemyrum da diyeblr yani.

Açıkçası ben mecbur kaldığım yerlere giderim. Mesela gebelik okuluna gidiyordum onu aksatmak istemiyorum. Ama kalabalık yerlerde çok bulunmam canım. Daha doğuma da var hep evde hareketsiz olmaz ki.

Evet canım geldi memnunum çok güzel hem yumusacık hemde baya rahat insanı sıkmıyor ben tavsiye ederim

Ay sağ ol kuzum. Bende sipariş edeyim diyorum. Sen hangi beden almıştın. Benim destekli 80di birazcık da büyümüş. M/L olur mu dersin?

Tabi onlar da gelmemeyi tercih edebilir bişey diyemem ama hiç dicek gibi değiller ay sonunu zor bekliyolar

Ben de bunları getirtip 14 gün bi odada mı tutsam
Çok mantıklı
Valla bende öyle yapıcam sanırım, mecburi yerlere ve yürüyüşe sadece.

Kızlar hadi hastaneye çok insan kabul etmedik diyelim. Gelene kolonya banyosu yaptırdık. Sürekli gelip giden hemşireleri, temizlik personelini napcaz? Aslında onlar daha büyük risk altında. Hele temizlik personeli. İnşallah o zamana kadar risk falan azalır yayılmaz daha da ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…